Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

Dule Vujošević

nikola70

Grobarčina
Учлањен(а)
24.01.2010
Порука
2.781
Reaction score
276
Hahaha. pa nemoj Dule!!! Jeste da su crveni ali nisu cerga.... Izgleda da DUle ima averziju prema crvenoj boji. ali dobro vadi ih malo i plava boja!
 

kojac

Grobar
Учлањен(а)
03.10.2006
Порука
350
Reaction score
7
Локација
KOSOVO - SRBIJA
zivog me interesuje koliko trazi....

Sto se tice Duleta i njegovog eventualnog angazmana u KKP, mislim da to sada UOPSTE ne dolazi u pitanje.... Eventualno ako hoce da pomogne pa da bude nesto u upravi ali bi mozda to imalo loseg uticaja na Vladu i njegov rad kad bi znao da mu fakticki stoji na glavi jedan Mag, covek koga svi postuju, vole i kunu se u njega...

Cak mislim da Dule nece to da ne bi pokvario hemiju, cak nece ni na nase tekme da dolazi da ne bi navijaci skandirali nesto tipa "hocemo Duleta", mozda lupam ali je to moje vidjenje na ono sto 90% navijaca Partizana ocekuje, da se vrati... S'tim sto nas 10% koji zaista pratimo klub ne misli tako...
 

PARTIZAN

Partizan
Учлањен(а)
04.05.2009
Порука
11.900
Reaction score
315
Očekujem da se ubrzo to sa lovom za Duleta reši, i to jako tiho...mislim da će i zalizani malo da smiri doživljaje, tj. da je i njemu i Duletu pametnije da ne talasaju puno, tj. previše...Svi znamo šta je CSKA, odakle je, ko stoji iza njega...treba biti pametan, a ne budala...ne treba naravno pristajati na bilo šta, ali...u ovom konkretnom slučaju se ne "zateže" onoliko koliko bi se zatezalo u nekim drugim slučajevima, sredinama, kod nekih drugih ljudi...nije dobro po zdravlje ako se čini suprotno...
 

TALICNI TOM

Dva vrana gavrana
Учлањен(а)
16.12.2008
Порука
2.576
Reaction score
95
bas tako ... dobice oko 60% para od prve godine,a ostatak ce " samovoljno oprostiti " ...
 

Ala-Munja

Del boy
Учлањен(а)
31.01.2007
Порука
8.413
Reaction score
489
Локација
...
Значи скоро милионче , лепа парица. Лепа за 3-4 месеца куд ће боље.
 

Zagor

Guest
Зар му није по уговору за целу годину следовало око милион? Што ће рећи да би добио око 600 сома...
 

Aleksa

Grobar
Учлањен(а)
28.03.2010
Порука
761
Reaction score
687
Локација
Nis
Pa verovatno je dobijao i mesecne plate,pa kad se to sabere...
 

dusan80

Grobarčina
Учлањен(а)
13.10.2009
Порука
1.447
Reaction score
70
Malo li je i 600 za toliko vreme i ucinak.Na kraju ce sve to da legne na svoje mesto,samo je steta sto je ovako prosao u CSKA.
 

Давид

Уредник - Стара гарда
Учлањен(а)
26.06.2007
Порука
3.747
Reaction score
60
Локација
Београд
Ако ме сећање не вара, Дуле је имао чврст трогодишњи уговор на 4,5 милиона еврића. Сигуран сам да се уговором обезбедио у случају отказа. Такође, сигуран сам да је основно полазиште уговорена сума, 4,5 милиона евра, а не време проведено у клубу тако да је сума, око које се договарају, далеко изнад тих милион еврића.
 

Genius

Hrabro momče
Учлањен(а)
14.11.2006
Порука
1.866
Reaction score
48
Локација
Beograd
takodje budite sigurni da rusi ne daju pare.. ako nece ne moraju ...

pesic se nateze sa dinamom evo vec 2godine cini mi se oko tri put manjih para ...

nacekace se dule propisno ..
 

TALICNI TOM

Dva vrana gavrana
Учлањен(а)
16.12.2008
Порука
2.576
Reaction score
95
cifra je bila 5 milona evra za 3-godisnji ugovor ,ako se dobro secam,mrzi me da trazim,i imao je garantovani ugovor ... znaci,ukoliko dobije otkaz u bilo kom trenutku dobija ceo iznos ... takve ugovore imaju samo 3 ili 4 trenera u celoj Evropi ...dovoljan podatak o njegovom rejtingu ... e sad ... iz mnogo razloga,a koje je JE-NE-A gore " plasticno " objasnio,nece dobiti ceo iznos vec 60% pd prve godine,sto znaci oko milionceta ... ipak su to rusi ... npr.znam da Mesina ima neke klauzule "boze sacuvaj" po Real sto je sigurno razlog sto i pored losih igara jos uvek tamo
 

PARTIZAN

Partizan
Учлањен(а)
04.05.2009
Порука
11.900
Reaction score
315
Duleta ste valjda videli...ispod našeg koša u ovom 2. poluvremenu, na strani bliže našoj klupi...u svetlo plavoj košulji je debeljko...
 

Laki

Grobarčina
Учлањен(а)
09.07.2007
Порука
2.246
Reaction score
49
Vujošević: Ni Partizan, ni Srbiju!

01. decembar 2010. 18:19 > 18:21
"Sigurno neću raditi do leta. Iscrpeo me veliki posao, rad u reprezentaciji Crne Gore i ovo sa CSKA i potreban mi je odmor", rekao je Duško Vujošević i dodao povodom tračeva: "Što kaže Gete, kad zgazite u govno, ono ne raste, nego se razmaže".
v190730p0.jpg

Bivši trener Partizana mt:s, CSKA i reprezentacije Crne Gore Duško Vujošević poručio je javnosti da sigurno neće raditi do kraja košarkaške sezone, a da će možda taj odmor produžiti i posle toga.

Vujošević je to rekao novinarima iz Srbije u Himkiju, u kojem je Partizan mt:s igrao i izgubio duel Evrolige protiv istoimene domaće ekipe.

"Sigurno neću raditi do leta. Iscrpeo me veliki posao, rad u reprezentaciji Crne Gore i ovo sa CSKA i potreban mi je odmor", rekao je Vujošević.

Vujošević je u javnosti Srbije i Crne Gore povezivan sa povratkom u Beograd, ponovnim preuzimanjem Partizana, reprezentacije Srbije ili čak Himkija iz Moskovske oblasti.

"Sve su to tračevi, pogotovo mi je smešan onaj o povratku u Partizan. Taj klub je moja radost i sada ću da uživam u toj radosti iz pozicije navijača, bez tenzije koju nosi trenerski posao. Drugo, tu je Vlade (Jovanović) koji je nekada bio moj saradnik i koji je moj prijatelj. Klub ponovo postiže fantastične uspehe u Evroligi, a oscilacije su normalne. Svi smo mi nekada bili neiskusni", rekao je Vujošević. :respect:respect

Trener koji je sa Partizanom osvojio devet uzastopnih titula Srbije i četiri Jadranske lige rekao je da crno-beli sada nemaju tim za dva takmičenja, da nemaju dovoljno odmora i da su menjali plejmejkera, ali je dodao da zbog toga ne treba kritikovati nikoga u klubu, a pogotovo ne Jovanovića.

Novinare je zanimalo da li je istina da je jedan od kandidata za mesto selektora Srbije. Vujošević je bio posebno oštar na to pitanje, rekavši da je to "naročito zlonameran" trač.

"Taj trač je plasiran iz podgoričkih Vijesti i znaju se motivi. Da se u Crnoj Gori stvori slika da nisam otišao zbog umora, a u Srbiji da se stvori zla krv i utisak da tražim nešto što ne mogu da dobijem... To je pisano prepoznatljivim rukopisom... Što kaže Gete, kad zgazite u govno, ono ne raste, nego se razmaže", rekao je Vujošević.

Trener je sezonu počeo u velikom CSKA, ali je smenjen u novembru zbog loših rezultata, naročito u Evroligi. Vujošević je rekao da su postojali problemi s povredama, uigravanjem i teškim rasporedom, ali je na kraju rekao da nije imao dovoljno vremena.

"Sve je to rizik profesije. Niti sam ja sada slabiji trener, niti je CSKA veći klub. Što kažu u Crnoj Gori, sve će se ovo lane zvati", rekao je trener.

On je kazao da ne zna kako teku pregovori njegovog zastupnika Miodraga Ražnatovića sa CSKA, kome je prepustio pregovore oko sume koja će mu pripasti posle prevremenog raskida ugovora.

Vujošević je rekao da se posle svega ne oseća idealno, ali da je posao takav da zavisi od rezultata.

"Nisam baš idealno sada. Posao je takav da upravlja raspoloženjem, ali ne totalno. Vraćam se polako u formu", rekao je Vujošević.

On je utakmicu gledao u društvu sina i nekadašnjeg trenera Olimpije i svog pomoćnika u CSKA Saša Filipovskog.

(Beta/MONDO, foto: arhiva MN Press)

Evo dokaza da ga pare nisu promenile.To je naš Dule bre!Genije, uvek bio i ostao.:clap
 

Shadow

Grobar
Учлањен(а)
08.02.2007
Порука
911
Reaction score
497
Pa normalno da su zadovoljni kad on moze da pripremi igraca 200 %... on bi nam sad legao fantasticno ...
 

TALICNI TOM

Dva vrana gavrana
Учлањен(а)
16.12.2008
Порука
2.576
Reaction score
95
jel se zezas ili ? jel znas ko je nama na klupi,tj ko se brine o fizickoj spremi ?
 
Top