Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

Dule Vujošević

Laky

Guest
Као и увјек,Вујошевић озбиљно прилази сезони која је пред парним ваљком.За ову чињеницу нисам знао а то је да НЛБ такмичење носи невјероватних 15 поена.Пишем невјероватних,јер просто је несхватљиво да то (не)квалитетно такмичење заврјеђује толико поена.Али шта је ту је.А ту је да Партизан и ове године крене пуном паром на све фронтове јер потписати уговор са Евролигом,која у својој топ 16 фази има квалитет колико и НБА(ово је др Вујошевић рекао)је велика ствар.Ако Вујошевић каже да је задовољан појачањима онда је ту све речено.Недостаје центар,а надам се да ће Дуле изабрати правог.Јер сезона је дуга,а Пековић и Боровњак дефинитивно не би могли да издрже бреме играња у ЕЛ,НЛБ,Синалко лиги и купу РК.То је, и нама лаицима јасно.
 

graha

Grobar
Учлањен(а)
13.09.2007
Порука
707
Reaction score
21
Vujoševićevo izvinjenje Radovanoviću


Duško Vujošević, trener našeg kluba koji se sa ekipom nalazi u Ljubljani, povodom slučaja koji ga je onemogućio da večeras vodi ekipu protiv Slovana u 4. kolu NLB lige, želeo je da istakne:
"Sve postaje prilično opterećujuće, počev od sramne prijave sudije Mrdaka da je fizički napadnut, odnosno kako je on formulisao, pljesnut otvorenim dlanom po vratu. Da stvar bude gora, taj lažni iskaz posvedočio je i predsednik sindikata Belošević. Svakako, opterećuje i to što je jedan, doduše mali broj medija, po saznanju da je prijava podnešena počeo da piše kao da se incident stvarno dogodio. A pre nego što se znalo da postoji prijava, novinari koji su prisustvovali meču, kao i brojni drugi svedoci, nisu ništa napisali, niti rekli o tome. Jer ono što se nije dogodilo nisu mogli ni da vide. A nešto što se nije dogodilo, čak se postavlja kao činjenica. Sudeći po svemu tome, događaji su počeli da se proizvode retroaktivno. Na osnovu toga što izmišljen događaj u pojedinim medijima dobije više prostora nego osvajanje Partizanove šeste titule u nizu, mogu samo da izvučem zaključak da kod nekih postoji potreba da se više piše o ružnim, nego o lepim stvarima. Ili da isti pogrešno pretpostavljaju da njihovi čitaoci vole natpise o ružnome. "
Trener našeg kluba nikada nije bežao od toga da prizna grešku, kada je načini:
"Želim da se izvinem gospodinu Radovanoviću koga sam pomenuo kao nekoga ko je mogao da izvrši pritisak na sudije da podnesu prijavu. Ispostavilo se da su tu vest plasirali upravo oni koji su uticali da se prijava podnese. Takođe, u analizi svega što se dešavalo ne mogu da ne primetim i to što nisam znao da je razlika između srpskog i hrvatskog jezika postala tako velika pa da neistina "pljesnuti otvorenim dlanom" može da se pretvori u još veću laž "udarac pesnicom". Ponavljam, sve ovo postaje opterećujuće."

(kk partizan)
 

Jegda

Grobarčina
Учлањен(а)
03.10.2007
Порука
2.123
Reaction score
61
Локација
Autokomanda
Fakat je da je Dule izuzetno temperamentan covek,da veoma cesto vrsi pritisak na sudije(psovanje,vredjanje,i sl.),ponekad je to jedini nacin da se izbori ravnopravan kriterijum sudjenja.Preterivao Dule ili ne,to se u javnosti plasira kao da je maltene ubio sudiju,sto kaze covek veci znacaj se pridaje tome nego osvajanju Partizanove seste titule zaredom.....
Nisam video sta se desilo u Zelezniku,ali cuo sam da se na snimku jasno vidi da je Homer "neduzan" i da nije udario sudiju!?
 

grobarnyc

Početnik
Учлањен(а)
14.12.2006
Порука
27
Reaction score
0
Локација
Beograd/Nju Jork
ja predlazem da se zbog duletovog udarca otvorenom sakom stealth tehnologije izbaci KK Partizan Ikogea...
ovo vise se nesme dozvoliti takav Partizanov teror sudija i ostalih timova..
pa mislim budite realni sta da radi jadni potplaceni sudija kada sudi i pored svega toga partizan pobedi...onda njemu lepo kazu jebiga izgubismo nista od para...ovako lepo kaze dule me udario kazne duleta i to je to problem resen...ali jebiga partizan opra i bez duleta..
tako da mislim da je pravo i jedino odrzivo resenje izbacivanje partizana...

jebem ti bagru
PARTIZAN SAMPION
DULE LEGENDA
 

Mister MVP

Urednik - Košarkaški Derviš
Уредник
Учлањен(а)
17.06.2007
Порука
5.375
Reaction score
3.922
Локација
NBG
Juce Dule na konferenciji za stampu na sosu kad je rekao za tv enter :buhaha:buhaha: Pokusao sam da skinem ono enter sa telezivije mislio sam da je greska.
Tako nesto.:buhaha:buhaha
 

mita pantic

Početnik
Учлањен(а)
13.10.2007
Порука
2
Reaction score
0
Локација
Bg
Dule Apsolutista Ali Dobar Trener Pogotovu Za Mladje Igrace I On Je Vrh U Srbiji
 
Учлањен(а)
04.12.2006
Порука
636
Reaction score
5
Локација
Kumanovo
Prva Duletova recenica u izjavu za vecerasni "derbi" pogadja pravo u srce nase "drage" komsije,ali covek prica istinu:

"Osnovni razlog naše pobede je što smo bolji od Zvezde"....
Dule im uvek u oci kaze pravu,ali za gane uvek bolnu istinu!
Dule Legenda!!!:D:
 

VJ@NS

Grobarčina
Учлањен(а)
06.11.2007
Порука
4.107
Reaction score
1.486
Локација
Topèidera lepša strana
izvinjavam se što upadam u sprdnju sa javorovima i vetrenjačama(perovićem i vranešom).baš sam sad listao ceo materijal,ovih 18strana.predlažem da se otvori topik samo sa biserima velikog gurua,bez ikakvih komentara pozdrava i čestitki.ovde ima brdo materijala: po nacionalnosti sam...,seljački ratovi,smrt fašizmu,gepekovanje,teorije zavera....pa samo kad se setim kad ga je pitala ona ciganštura na kojim je drogama njegov tim!mislio sam da će izvaditi svoj light saber i sve ih poseći.to sve treba lepo skupiti,pa možda da se angažuje neko na tekmama da ga snima.naravno i fotke.al na tome možda trebamo svi po malo da se angažujemo jer ovakve majka jednom porađa!evo onda što je bilo sranja u železniku pa da javnost zna...a i da bi mi mogli svojim unucima za koju godinu da pokazujemo kakvu grobarčinu i džedaja smo mi imali....

Апсолутно нема потребе отварати нову тему о Дулету Вујошевићу кад већ постоји ова!

WebCrew edit
 

VJ@NS

Grobarčina
Учлањен(а)
06.11.2007
Порука
4.107
Reaction score
1.486
Локација
Topèidera lepša strana
dule posle PAO-a:

...treba nam centar...
...igrali smo egal sa verovatno najboljom ekipom evrope,ima prostora za napredak i to je činjenica koja raduje....
...neki su došli da gledaju protivnika,(onda smešak),to je sportski turizam

bar sam ja ovo zadnje tako razumeo.ako neko nađe posle celu izjavu nek okači čisto da potvrdi.zanimljiva izjava u svakom slučaju.
 

Jevrem

SilasiJevrem
Учлањен(а)
15.04.2007
Порука
854
Reaction score
1
Локација
u kesi punoj hedova masnih
Vujošević: "Ovako ne možemo dalje"

Košarkaši Partizana poraženi su u sedmom kolu Evrolige u Pioniru od turskog Ulekera. Nakon meča trener Partizana Duško Vujošević čestitao je svom kolegi pobedu, ali je osuo žestoku paljbu po sudijama.

„Čestitam Ulkeru na pobedi. Lakše mi je kada izgubim od nekoga ko mi je prijatelj, a Tanjević to jeste. Igrali smo stegnuto zbog značaja utakmice, i nisam zadovoljan našom igrom. Drastično smo oštećeni – nikada nismo imali ovako loše suđenje.

Mislim da sa ovakvim tretmanom nemamo šanse da prođemo dalje. Bilo je loše igre, ali tri sekunde, pravilo koje je praktično ukinuto, Pekovićev faul u napadu... Igralo se na jednu loptu, a nama su oduzeli bar deset. Hvala publici na sjajnoj podršci“, rekao je Vujošević i dodao da Uprava nema para da dovede još jednog centra koji bi bio podrška Pekoviću.

Trener Ulkera Bogdan Tanjević rekao je da je ova pobeda možda i ključna za plasman njegove ekipe u drugu fazu.

„Teška utakmica, imali smo dobru igru protiv najboljeg centra Evrolige. Potrošili smo tri igrača na njega, ali smo na kraju to naplatili. Ova pobeda daje nam dobre šanse da se plasiramo među najboljih 16“, rekao je Bogdan Tanjević.
bbrs92.....
 

Mister MVP

Urednik - Košarkaški Derviš
Уредник
Учлањен(а)
17.06.2007
Порука
5.375
Reaction score
3.922
Локација
NBG
Najjaci je Dule koji kaze 20 sekundi pre kraja tekme sa voshom, pre nego sto ce Palasio da izvede slobodna bacanja, da ..."NEMA SANSE DA POGODI OBA"...ma kralj :buhaha:buhaha

UZMI DULE SEDMU TITULU.


edit:
Novinari su pitali stratega Partizana kako je doživeo koš koji je njegovom timu u opuštenoj atmosferi dao slovenački sudija Sašo Pukl.

"Pukl je pošten sudija. Poseduje dozu egzibicionizma, ali ja ga dosta cenim", odgovorio je Vujošević, ali sa primetnom dozom ironije u glasu. (mondo)
 
Последња измена:

Crno-beli

Partizanovac
Учлањен(а)
30.09.2006
Порука
19.482
Reaction score
2.060
"Sutra", "Mondo"...

Vujošević: Razboleo sam se od Partizana

Ponedeljak, 31. decembar 2007. 14:34

Od 2002. do 2007. košarkaškom pozornicom Srbije dominira jedna predstava i to po scenariju iz Humske, a u režiji Crnogorca koji živi i radi u Beogradu, po nacionalnosti Partizanovca - Duška Vujoševića.

"Možda nema sličnijih dolatnosti nego što su pozorište i košarka. Oni imaju probe, mi trening, glumci - igrači, režiser - trener, parket - scena, publika i tamo i ovamo. Zaplet - drama - rasplet, tragičari - junaci, poluvreme, četvrtine, pauze, timski rad, nesebičnost, žrtvovanje za kolektiv, homomeritus i homoludenst i ovde i tamo. Zaista je mnogo sličnosti", kaže u intervjuu dnevniku "Sutra" trener jedinstvenog stila kom 7.000 navijača Partizana u krcatom Pioniru iz utakmice u utakmicu kliče ime i skandira: Uzmi, Dule, sedmu titulu.

Vujošević ističe da nijedna titula nije osvojena lako i da je svake godine sve teže, jer je multiplikovan broj neprijatelja ujedinjenih u želji da se prekine sa dominacijom Partizana.

"Neprijateljima želim dobro zdravlje i da ne realizuju svoja neprijateljstva. Lično sam očišćen od mržnje, to je negativna energija. Kada nekog mrzite, to je isto kao kada volite, njegov ste rob", poručuje Vujošević.

Strateg crno-beli navodi da se razboleo od Partizana i poručuje da će Humsku napustiti kada sam oseti da je došlo to vreme.

"Partizan je moja dijagnoza! Posle svakog uspeha, ako ostane na poslu, čovek se izlaže riziku da bude pobedjen i propušta priliku da ode neporažen, šampionski. To je adrenalinska stvar, navijači pokazuju poštovanje i cene uspeh rad i vrednost... Postavljam sebi visoke ciljeve, želim da postignem bolje rezultate nego prošle godine. Takvi ciljevi su srazmerni volji s kojom se radi", zaključio je Vujošević, koji je ujedno i selektor košarkaške reprezentacije Crne Gore.

(MONDO)

"Partizan je moja dijagnoza!

Срећом, Дуле, ниси једини...
 

Maler

Disident
Учлањен(а)
17.08.2007
Порука
1.666
Reaction score
138
Локација
Višegrad
Што би рекао наш друг Webad "Дуле придобија моје симаптије" :buhaha

Шалу на страну!Дулету свака част за ово!Највише ми се свидјела она реченица:
Posle svakog uspeha, ako ostane na poslu, čovek se izlaže riziku da bude pobedjen i propušta priliku da ode neporažen, šampionski.

Надам се Дуле да ћеш још дуго година да се излажеш ризику ако се то тако може назвати!
 

Bokkie

Grobarčina
Учлањен(а)
10.12.2006
Порука
1.564
Reaction score
13
Дуле има толико моћних изјава. Сваки даном све више расте у очима Гробара.

Узми Дуле 7. титулу!!!
 

Head_Hunter

Guest
Dule i ja izgleda imamo istu dijagnozu,i na moju radost nema leka za to

Uzmi Dule jos brdo titula !!!!!
 

mix

Grobar
Учлањен(а)
08.11.2007
Порука
226
Reaction score
0
Локација
POD BAGDALOM
Svaka mu cast na izjavama, jedan od retkih ljudi kojima se divim. Steta sto u sportu uopste a i Partizanu nema vise ljudi kao sto je Dule kome nije najbitniji novac, vec ljubav prema sportu i Partizanu!!!:D:
 
Top