Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

Dule Vujošević

SpejsNigrutin

Makedonče
Уредник
Учлањен(а)
19.04.2007
Порука
7.741
Reaction score
12.816
Локација
Nedodjija
Idio samo se se salio ovo oko slova, naravno da nisam ozbiljan.

Evo, verujem da mnogi nisu ni culi ceo intervju Duleta
https://www.youtube.com/watch?v=Qr9uSASNHO4

6-00 krece prica o Dziletu i Radonjicu.

Da citiram Duleta:

Za Dzileta (izostavio sam deo oko Tajsona)
Ne znam on je pismen trener, on dovoljno dobro radi na svom marketingu, da mu ne treba nikakva neka reklama mimo toga. Dugo godina je radio samnom, ima nekih stvari koje mu zameram, u tom momentu moje politicke smene i on se kao neka vrsta lesinara moto oko svega toga, opet diskretnije od nekih drugih. Ja prema njemu nemam lose emocije i znam da je pismen trener da zna kosarku. Mozda njegovo koncept nije u stvaralckom smislu razvoja projekta i mladih igraca ali je dobar trener i uostalom sto se tice rezultata zncajan pomak sa Partizanom i nije mu lako u ovim uslovima svim da radi i funkcionise. Ne zelim da mu otezavam na bilo koji nacin a i pomazem


Za Radonjica
On je covek koji je posvecen kosarci koji je pametan, radan, koji nametne red i disciplinu igracima. Radi u nekom uredjenu sistemu u kome opet nije lako raditi, koji ima svoje specificnosti gde ne prija svima te njegovo isticanje doprinosa za uspeh. On tu dobro balansira u slozenoj situaciji. On je dobar trener i mislim da to pokazuje sa ovim sto je u cz uradio, mada je lakse raditi sa nasim igracima, makar u cz. Kad kazem makar cz, mislim na njene specificne teskoce u ovom sastavu. Nasi igraci sa vise emocija i vise zelje, lakse je raditi sa njima.

Za kraj
To je posledica jednog dugogodisnjog rada, pravljenje odnosu sa EL, koja su pogotovo bili trasirani uspostavljene na F4 Jadranske lige u Beogradu, kada je pobednik bila Cibona. Kad su bili Bartomeu, Rigas i celnici EL gde su org sastanci na najvecem nivou gradskom i kada je jasno objasnjeno da drzava stoji iza jednog kluba koji se zove crvena zvezda


I onda dodje Andrei napise ovo
Radonja je Don Kihot koji je pokazao karakter (iako čovek ima roster i blanko ček) a dzile je vulture koji ima sve uslove da stvara mlade igrače,ali jbg ne zna

A jednom si davao ovde lazne izjave pa si bio banovan, sada to ponovo radis.
Peres mozak ljudima koje mrzi da pogledaju video nego se informisu od tebe.
A tvoja mrznja ide predaleko, zasto je tako, stvarno ne znam.

Zavrsavam ovde.
 
Последња измена:

Kanada

Grobar
Учлањен(а)
08.02.2014
Порука
417
Reaction score
127
Локација
April? Snijeg do koljena
Ajde iskreno da svako sebi kaze kako KKP igra,da li je zadovoljan?Pobjedimo Paok ali igra je bila da izvrsis samoubistvo.Dzikic? Da li je vrhunski trener ili ne vrijeme ce pokazati. Za mene licno on mora jos pure(palente) da pojede da bude vrhunski. Ako Dule kritikuje ne znaci da ima losih namjera. Mozda ja vidim drugacije jer volim Duleta ali nesto nisam vidio nekoga iz sadasnje uprave da pokusava da odbrani KK ili ne daj boze SD. Sad kompletno SD zivi puno bolje ,VK samo sto ne umre,rukomet,odbojka kosarka,atletika na nosilima.Gdje je hokej,boks,rvanje itd itd? Danilovic poziva na mir sto to ne komentarisete Zadnjih godinu dana samo se zahvaljujemo niko iz KK nije ruzn rijec rekao za coravo govno a on stalno ispaljuje otrovne strelice i sad Partizan treba da se pridrzava ljepog ponasanja. Ako ti Sasa to stvarno mislis onda si za mene jedna obicna igracka u rukama pedera i coravog govneta.
Ko god i da pokusa da se bori za Partizan od mene ima punu podrsku ostali mars u materinu
 

Sensei 014

Kaznena ekspedicija
Уредник
Учлањен(а)
16.03.2007
Порука
8.167
Reaction score
1.519
Локација
East stand
Ne znam o cemu pricas kad nije ovde rec o Dzikicevim trenerskim kvalitetima nego sto ga je Dule nazvao lesinarom. Tako da to oko igre nema veze sa vezom.
 

idio hroma

Izopačena Partizanština
Учлањен(а)
06.12.2010
Порука
2.838
Reaction score
608
Ovo su uzasne stvari.

bez zajebavanja sad. covek koji je jedini onako najebao od ovog nacistickog srbozvezdaskog rezima zavrsi u izbeglistvu i nazove lesinarom jedinog coveka koji bi mogao da ga nasledi, pritom, do jaja coveka.

ja ne znam, jel to neka sujeta, jel neko nekom jebao zenu, jel to novinarska igra reci ?

ako je ljut jer je sam najebo posto smo svi picke (bez sarkazma) to dozvolili, i ispao budala, razumem, ali dzikic ? ne

seri po nama. po alkatrazu, po forumu, po svima onima koji su te jurili za intervjue, dzikic, ne.
 
Последња измена:

Kanada

Grobar
Учлањен(а)
08.02.2014
Порука
417
Reaction score
127
Локација
April? Snijeg do koljena
Moj komentar je bio na sve ono sto se desava u Partizanu.Bilo sta da Dule kaze od nekih ovde ce biti docekano na noz.Sigurno da je mogao naci neku bolju rijec od lesinar ali jebiga onda to ne bi bio Dule
 

Nikola_G

Grobarčina
Учлањен(а)
17.03.2007
Порука
5.441
Reaction score
7.738
Локација
E-WEST
Treba ignorisati njegove izjave.
Mišljenja sam da bi Partizan potpuno propao da je DV ostao.

I koje je to Partizan imao mlađe kategorije? Imali smo mlade seniore koje smo dovodili na Evroligu. Ne znam koje dete Partizana je napravilo karijeru?

Džile je genije, potpuno drugačiji tip. Da on ima budžet Vujoševića, Evroligu svake godine i 5 sezona fore da uđe u top16, napravio bi barem jednake rezultate.
 

SpejsNigrutin

Makedonče
Уредник
Учлањен(а)
19.04.2007
Порука
7.741
Reaction score
12.816
Локација
Nedodjija
Citaj komentar Andreia i citaj kako je pravo receno.
Nemoj sad da menjas temu.

A sto se tice tog komentara, lepo procitaj kako je reko. U momentu dok se Dule "politicki" smenjivao, znaci u tom momentu, neko se vec motao. Komentar svakako nije na mestu i lose zvuci, ali sam ubedjen da je Dule imao razloga zasto je bas tako rekao.

I jos jednom, Dzileta obozavam. Nimalo necu da osporim ovo sto radi.
Svojim pisanje samo hocu da izdvojim da se fokusiramo oko pogresnih stvari. Da smo ubaceni u cigansku masinu i da umesto pisemo o mom zadnjom citatu i politicke pozadine crvene zvezde mi pisemo o igre recima Duleta Vujosevica.
 

idio hroma

Izopačena Partizanština
Учлањен(а)
06.12.2010
Порука
2.838
Reaction score
608
Iskreno, ne citam Andreja. Ali bez zezanja.
da ga ti nisi kritikovao ne bi ni to citao.

ali koji je svima vama kurac nenormalni da se ovako koljete na kosarci, ne razumem.


Ko da vas je Pekarski pravio
 
Последња измена:

ANDREI RUBLEV

Leni Riefenstahl
Учлањен(а)
28.10.2009
Порука
5.614
Reaction score
265
Ej spejsi...ajd smiri malo čoveče i pričitaj pos.par strana jos jednom.
Braniš neodbranjivo.Niko nije pljuvao po tvom duletuJa sam prvi rekao i zahvalio mu čak što je progovorio o embargu na igrače.Sam se svadjas sa sobom bez ikakve potrebe...spočitavaš meni fuck'n Mrča,e svašta.
Mala ,velika slova?? Šta reći jebote...
Mene realno bili patka za sve sem za klub.Ako Dule kaže nešto korisno onda sjajno,ako ne ....onda nek duva djoku.
Isto misljenje imam i o Dziletu koga obozavam.Prijatelju Dzile,radis herojski posao ,imas svu moju podrsku,ali ako npr. odustanes od bitke i odes u jebeni USA zbog love onda ti sve najbolje želim i jebi se,nemas ni herca ni muda.
Prosto i jednostavno
 

Oplenac

Retired witch Hunter
Учлањен(а)
08.07.2014
Порука
5.942
Reaction score
26.917
To je to, nestvarna situacija. Dule koga mnogo gotivim prozove Dzileta koji je likcina i grobarcina, meni jedini u danasnjem KKP koji mi uliva poverenje...
Da sve bude jos gore, kurvinski mediji se nasladjuju, a navijaci Partizana iskopase oci jedni drugima...
 

idio hroma

Izopačena Partizanština
Учлањен(а)
06.12.2010
Порука
2.838
Reaction score
608
jadni smo mi.

obojica ste grobari. i ovo nije neko pedersko mirenje, nego ajde spejs ne seri brate.
ne postoji bolji covek u svakom pogledu na zemlji planet, ni ovi koji su bili kod nas, ni salo od zvezdesrbije ni zeljko od atine, od dzikica.
i ti brate uzmes i pljunes dzikica.
i znas da ce to da istaknu svuda. sta god da si drugo rekao. da je rekao da se jebao sa dzikicem, da je rekao da je bio na mesecu, da je ulovio soma od 300kg i da je dzickic lesinar, znas da ce ciganin srbin pseto da ispinuje intervju.
i to dzikic.
 

PROFESOR

Grobarčina
Учлањен(а)
02.06.2011
Порука
4.627
Reaction score
2.109
Нису Душкове изјаве толико драматичне колико су драматичне импресије и реакције на њих, а које су последица потпуно субјективних погледа па и емоција.
Ако би некако могли да се отарасимо таквог баласта, имали би пред собом две могућности.
У време тзв. ресета којим је Вујошевић био ампутиран из клуба, овде је било речено како је он прошлост и како не представља више ништа релевантно за КК Партизан, осим историје. Уколико је то заиста тако, поставља се сасвим логично питање, што је онда толико важно шта је он рекао и какве су његове перцепције стања и дешавања у клубу?
Ако опет то што изјави, у толикој мери изазове страх за стабилност и функционисање клуба, онда испада како онај претходни закључак, о његовој небитности и одсуству било каквог утицаја, баш и не одговара истини.
Занимљиво је да су и једну и другу тврдњу, мада толико опречне, изговорили једни те исти људи?!
Сложио бих се са онима који су исправно приметили како се готово потпуно занемарује све оно што је ДВ рекао, а што је готово аксиом стања и збивања у и око клуба, мада је то чинило већину његовог интервјуа и у деловима у којима има позитиван став и у деловима где критикује.
Проблем је очигледно у критици и терминологији коју је уоптребио. Што се првог тиче, они који имају проблем са њом могу лако да га реше бирајући једно од два сопствена чеда: или је Вујошевић потпуно ирелевантан, па може да лапрда колико хоће и шта хоће, кога брига, или ако није баш тако небитно то што он каже, онда просто треба бити рационалан и поштен и према себи и према клубу за који се навија и разумети да је критика дошла од неког таквог у ствари добродошла, без обзира чиме био вођен када ју је изрекао.
Просто, паметан и одговоран човек би дебело промислио о свему реченом и одатле извукао поуке и погледао се у огледалу. Тапшање по рамену и хвалоспеви, не чине човека бољим, већ напротив то што га покреће напред и подиже његове квалитете је пре свега критика. Ако је објективна онда је свакако драгоцена, а ако је превише субјективна, барем је одличан мотив да се сопственим радом покаже како није утемељена.
Питање утемељености је у ствари кључна ствар толиког одијума. Нема сумње да је Вујошевић киван и резигниран начином на који је ампутиран из клуба у коме је толико дуго радио и где је направио толико неспорно великих ствари. То је сасвим природно стање и осећање и оно у великој мери испуњава све његове изјаве. Такође он је одувек био познат по томе што је говорио без превише увијања. Када се све то састави имамо овакве иступе.
Али колико год то било непријатно онима којима је упућено, то им свакако редовно долази у рок службе, то је свакако нешто што морају покусати после свега учињеног.
Најзад то је судбина свих превратника и оцеубица. Наиме они увек имају неко, не превише дуго време, да околности са којима су кренули, учине бољим и да на тај начин баце у засенак оно што су учинили.
Не пође ли им то за руком, тај чин се непрекидно враћа, чинећи њихов положај и горим и тежим.
Није тешко закључити како околности нису боље и како су многи потези бременити недопустивим грешкама, пропустима и несхватљивим поступцима, што ствара резерве, сумње и критике.
И не мора се бити превише паметан да би се закључило како би, да је другачије, и тај Вујошевић мало шта имао да каже и мало кога би уопште занимало шта он мисли о овоме или ономе и наравно, мало какве би уопште то рефлексије имало на клуб.
Овако, треба бити паметан и уместо паничног страха да ће његови интервјуи пореметити концентрацију неког Гордона, Робинсона или Мајсторовића за предстојеће изазове, или фобичне осетљивости на критике упућене Тодорићу или Пековићу ( ко то беше?), дакле било би паметније и практичније уместо свега тога погледати се у огледало и извући најбоље и највише из тога што је трофејни тренер рекао, како би убудуће имао мало разлога и повода да каже нешто слично.
А што се Џикића тиче, он сам треба да види да ли га више погађа или вређа то што је назван лешинаром, или му пак више годи глорификација његовог тренерског умећа. За клуб, па и за нас ово друго је много важније и једино битно, а оно прво је, што би ми овде рекли за ПП.
И да подсетим, неће Вујошевићев интервју учинити Партизан мање или више успешним, већ оно што раде људи који сада воде клуб. То је већ егзактна наука и не зависи ни од Душкове сујете ни од заслепљености дервиша.
Ако резултата буде, а ускоро ћемо знати, онда је ово само безначајна аномалија на добром путу, у супротном ово је била одлична опомена.
П.С. А што се тиче циганских медија и њихове насладе, шта је то уопште битно ако већ знамо да су цигански и ако већ свако од нас зна како ствари заиста стоје. То што они пишу је и тако само стајњак за чергарски коров, а не извор информација или предмет пажње некога ко том корову не припада.
 

Dr Mo

Forumski derviš
Учлањен(а)
01.07.2014
Порука
7.504
Reaction score
23.299
Локација
U zemlji cigana i realnih debila
Vecina navijaca ima pozitivno misljenje o Dzikicu, kao i ja sam, zato su ovi nesposobnjakovici u upravi i doveli njega da im cuva guzicu od navijaca i svojim radom pokriva njihovu nesposobnost. Godinama su se skrivali iza Duleta, a sad se skrivaju iza Dzileta.

Jedan je godinama cedio suvu drenovinu, a sad ce drugi, dok ce oni da lade...
 

SpejsNigrutin

Makedonče
Уредник
Учлањен(а)
19.04.2007
Порука
7.741
Reaction score
12.816
Локација
Nedodjija
Idio, ja sam par puta napomenuo da nije u redu to sto je reko, ali da nije toliko tragicno koliko se prestavlja.
Nas najveci problem znamo ko je I nerviram se sto postoje ove podele I to sto su mnogi vec dali svoje dupe neprijatelju.
Iskreno najvise me boli sto moram da branim partizanovce od partizanovaca. Necu da lazem voleo bih da Dule vise pazi I ne napada ljude u klubu, posebno ne Dzileta. Isto tako bi voleo da Pekman I ostali u UO trgnu malo I pocne da se bore za ovaj Partizan.
Razmisljam emocijama I Dule je njih previse dao za Partizan I zbog toga mu toliko verujem, ali nisam zaslepljen. Voleo bih da on I Dzile zajedno vode KKP. Dzile ko prvi trener a drugi ko pomocnik, ali do toga ce tesko doci. Treci put naglasavam usli smo u ciganskoj masineriji I svadjamo se zbog gluposti a prave probleme zaboravljamo.

Hvala Profesoru na divnom postu, nisam dovoljno recit da svoje misljenje iskazem ko on, ali poenta mi je ista.
 
Последња измена:

idio hroma

Izopačena Partizanština
Учлањен(а)
06.12.2010
Порука
2.838
Reaction score
608
Dzile ako proizvede jos jednu emociju vise, umrece.

Profesoru se izvinjavam, ne citam toliko dugacke postove.
 

publicenemy

Grobarčina
Учлањен(а)
05.12.2011
Порука
2.329
Reaction score
2.766
Međutim, u srpskom narodu su uvek generali i oficiri bili u prvom planu.Obični vojnici iz rova i njive žrtve nikad nisu bile bitne.Pa što bi bilo drugačije kad su u pitanju i navijači Partizana?

Sve to stoji, i uvek se pamti nekoliko najzaslužnijih, ali npr ima nas koji znamo kako funkcioniše ne vaterpolo ili rukometni, nego ragbi i hokejaški klub, i na kakvim to nogama stoji. Ti ljudi su heroji, i to ne samo funkcioneri, nego svaki igrač pojedinačno, od najmlađih do onih iskusnih koji ništa od toga osim povreda nemaju, a i dalje guraju sve to.

Ipak... Naravno da postoji ipak, Dule Vujošević je, pored Vlade sa VK, doveo jednu od sekcija naše familije u sam vrh, u elitu. Da, igrala se Evroliga, osvojila se, ali smo sa njim postali neko ko uopšte nije poželjan za protivnika. I to niko ne može da porekne. Čovek je sebe ovekovečio kontinuiranim uspesima. Kome smeta, može da ignoriše (ćutke), ali ne može da kaže da nije tako.

Naravno da mu je teško palo što je prvo Božić koji je sa njim bio jedan od stubova cele te ere (kao o onim matorim ragbistima koji ceo život posvete klubu što sam pričao) prihvatio da ga zameni.

Dedukcijom naravno, "Božić je bio trener posle Duleta -> Duletu smetao Božić kao trener -> Dule je želeo da posle njega Partizan nema trenera", dolazimo da Vujošević Partizanu želi sve najgore. Ali, naravno da nije tako.

I svi smo mi sujetni i volimo da prokomentarišemo, pogotovo kada znamo da smo u pravu i kad je to upereno protiv onih koji su nam zaboli nož u leđa (ili bar kada aršini nisu bili isti za sve... reče neko Todorić, Šilobad). Ljudi smo svi, na kraju krajeva, sa vrlinama i manama. I kada te posle tolike borbe svi napuste, a oni koje svi sve naučio zaborave, šta drugo da se očekuje?

I ne, nije lepo što je rekao to za Džikića, ali on, Žoc i još nekoliko ljudi imaju pravo da kažu šta im je volja jer su legende kluba. Svidelo se to nekome ili ne.

P.S. Ja bih stvarno voleo da čujem ko više ne voli Božića. Nije se pokazao kao trener, ali sve one godine uz Partizan se ne zaboravljaju tek tako. Tako da ne stoji priča da mi ne pamtimo vojnike iz rovova. Pre će biti da neko pokušava da dodeli ordenje onim "generalima" koji su sedeli u kancelarijama.

P.S.2 Ovo o Džiletu i Radonjiću je van pameti i komentarisati. Koji spinovi. Opet, Džile igra nešto potpuno suprotno od Duletove košarke, sa potpuno drugačijom bazom i sistemom. I šta sad, rekao je da je pismen i da zna košarku. A nije baš isto "motao se kao lešinar, mada diskretnije od drugih" i "lešinariti" kao što se ovde spinuje, da se ne lažemo.
I šta je sporno da hvali Radonjića koji je kod njega ispekao zanat? Pa nije Čović predložio Radonjića za posao u CG, nego Vujošević. Ako to nije dovoljan znak da ga poštuje i misli da zna košarku, onda stvarno ne znam.
 

Silvija Mizdrak

Grobarčina
Учлањен(а)
18.06.2008
Порука
3.309
Reaction score
10.887
Локација
Beograd

nikola70

Grobarčina
Учлањен(а)
24.01.2010
Порука
2.781
Reaction score
276
u nekoj sam frci pa nisam stigla da odslušam intervju, a pročitala sam na mahove... čitajući ovde vaše komentare, s jedne strane se slažem da mu je ovaj termin "lešinariti" baš neprikladan i pogrešan.

Ali ispada da je i vama kao i Čoviću, a i u celoj Srbiji najveći problem šta jedan bivši trener priča - ako ćemo sada zaključivati i rezonovati tom vašom logikom.

A ne bih sad još dodatno da produbljujem i da upoređujem koliko je neprikladno sa Džikićeve strane prozivanje igrača na KZŠ posle poraza.

Te dve stvari apsolutno nemaju veze jedna sa drugom. Dzikic koji napada igrace ne bi li ih probudio i da proigraju kad su bili u krizi, sad taj nacin moze nekom da se svidi ili ne, svaki trener ima drugi sistem. Sa druge strane Dule koji je krenuo redom i kad mu niko nije odgovorio ni na jedan intervju aj da se obrusi i na Dzkicia malo. Sta god da mu je ovaj uradio, kako se to bas sad setio posle pobede nad ciganima i pred kup da je DZikic lesinario, a nije prethodnih godinu dana.
Uporedjujes prozivanje na licnom nivou i prozivanje sopstvenih igraca posle 3 vezana poraza. Neuporedivo.

U svemu ovome samo me taj trenutak kopka, zasto bas sad, zasto ne pre pola godine, pre 2 meseca, nego kad krece borba za trofeje.
 
Top