Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

Evrokup 2021/22.

Статус
Затворена за писање одговора.

zimski

Grobar
Учлањен(а)
01.02.2014
Порука
567
Reaction score
2.169
Nasima su se odsekle i noge i ruke, 20000 navijaca je vise motivisalo protivnika.
Prosto je neverovatno da cele sezone ne mozemo da zatvorimo dobijenu utakmicu, da je svaki put frka da se ubaci lopta u igru kad se klacka rezultat itd...
Nema poente komentarisati sve gluposti sa veceranje utakmice, svi su podbacili( i Zoc ).
Sad ona glupa recenica "okrecemo se domacem prvenstvu"...
Ovakvi porazi razaraju ekipu.
Crno vreme.
 

Čik

Grobarčina
Учлањен(а)
03.09.2021
Порука
4.696
Reaction score
22.656
Локација
Beograd
Što je i dobro, da se ne spekuliše.
 

Sasha Bely

Grobarčina
Учлањен(а)
04.12.2012
Порука
3.750
Reaction score
6.268
Mislio sam da nije moguce, ali OVO je stepenik iznad Nolana Smita.

Ne bih dalje
Ne spominji ga... Tu trojku sa pola terena nista nikad nece dostici. Ni artmedija ni bursa. Mada da boli boli u pm.
Za celu utakmicu veceras jedno veliko bravo za sve. Uspeli smo svi da useremo sezonu. I mi (publika) i igraci i Zeljko. Ko nas je kleo nije dangubio.
 

Petar PFC

Grobarčina
Учлањен(а)
01.06.2011
Порука
1.482
Reaction score
4.967
Локација
Boka
Mi imamo jedan sistem koji traje 7 8 mjeseci i ovakvi porazu jesu bolni jer su mnogima neocekivani ali definitivno jesu nasa realnost. Problem je upravo u tome jer nemamo sistem koji traje, mi smo se zadnjih skoro deceniju krpili svake sezone kako da se odigra i da se prezivi, a velike promjene za sobom nose i bol i tugu. Ovo je put koji moramo proci, ovo je bol koja ce nas klub i nas tim i nas kao navijace napraviti jacim, ovo je poraz koji ce nam pomoci da se vratimo na stare staze, na staze pobjede. Veceras smo osjetili kao sto sam ranije rekao taj nas cuveni krkljanac arene, nismo ga iskoristili kako treba ali sigurni budite da ce od sada Partizan drugacije da igra jer od veceras znamo kako ne treba. Svi ce od veceras zajedno sa Zeljkom drugacije razmisljati, pricati i raditi. U ovoj velikoj tuzi od koje ne progovaram vec preko sat vremena, vec osjecam razaranje svoje duse, Boze me oprosti sta sam dozvolio sebi, poceo sam da pisem ovaj post i samo cu vam reci da ce se u ovoj tuznoj noci probuditi jedan novi Partizan koji ce biti sjajniji i veci od bilo kojeg Partizana u proslosti. Zivi bili pa vidjeli.
 

cvetkobre

Grobarčina
Учлањен(а)
06.09.2007
Порука
1.647
Reaction score
4.721
Tesko je ohladiti glavu, trebace dani. Oscilacija na donju granicu, bas kad nije trebala.
Ovaj ciklus u Ek pamticu po tome da se vratio Zeljko, i da nam je svaki protivnik sutno bar po pet trojki iz coska, sam u hali.
Idemo dalje jbg, koliko god prazno to sad zvucalo.
Mesec dana treninga, bez utakmica. I dobro i lose , ali kako nama tako i ostalima.
Nadam se da ovaj EC nikada necemo ni osvojiti, jer cemo dogodine igrati El, a EC nikad vise.
Ostaje utisak neizbalansirane ekipe, bez pleja, krila a do pola sezone i bez klasicnog centra.
Ostace da smo ekipa sa najvecom amplitudom u oscilacijama ikada.
Uporediti nasu najgoru i najbolju partiju, pa i kompjuter bi zabagovao.
Ne razumem se u kosarku kao u druge neke sportove.
Deluje mi kao da je Zeljko tempirao formu za ovaj ciklus za polufinale - finale, a da prve dve kuci uzmemo na rutinu, navijanje, silu, energiju.
Od ova cetiri cinioca, videli smo tri, ali kod Burse.
Kod nas nijedan jebiga. Da se ne zavaravamo za navijanje, precutali smo 30% utakmice u cudu, a navijali na mahove. Umesto publiika igrace, dizali su igraci publiku. I na kraju su nas sve spustili.
Ne razumem kako ne mozemo nista da odbranimo kad je potrebno, setkali su se na terenu pored nas na momente.
Sa druge strane , mi na njihovu postavljenu odbranu jurisamo kao Oklahoma u svoje vreme, ali nigde Duranta jbg.
Glupo je dovoditi u pitanje struku jednog Zeljka Obradovica, ali nismo ni cigani pa da vlada jednoumlje i seca glava ako neko postavi nezgodno pitanje.
Ovo se moralo dobiti, i dobilo se , ali se prosulo.
I na kraju misterija Kevin Panter.
Majstore, zbog ovakvih utakmica smo te doveli. Jeste da nemas ni pleja ni krilo, ali opet to nije opravdanje za Tamic cigala koje si nocas istovario po oba kosa.
Licno si i personalno kriv jer si lose suterski usao u utakmicu, a tako si iz nje i izasao. Ekipa te cele sezone prati u sutu, da si bio bar prosecan, ovo bismo resilli na poluvremenu.
Imaces priliku u PO da pokazes od cega si pravljen.
Podrsku imas, pa izvoli.
Ja i dalje verujem.
Iz mene govori trenutno mnogo toga, od alkohola, hemije, tuge, bola, besa i nagomilanog iskustva , i pozitivnog i negativnog, pa sve do ljubavi koja se granici sa ludilom, ali sa one strane granice.
Izvinite na carsavu, vidimo se kad pocne Po. Jos ovo moze biti dobra sezona.
 

BELI BG

Grobarčina
Учлањен(а)
28.06.2013
Порука
1.398
Reaction score
4.619
Локација
Zemun
Moracemo u EL preko regionalnog takmicenja. Trening, trening i samo trening!
 

Nisi

Grobarčina
Учлањен(а)
29.09.2020
Порука
2.076
Reaction score
14.324
Локација
Kipar
Ne znam da li je moguce utesiti mnoge od vas ali evo jedne utakmice koju je izgubila timcina(a ne tim) vodjena trenercinom u rangu Zoca. Cisto da se pogubljeni resetuju I shvate da je u sportu, pogotovo kosarci, sve moguce.

 

SMK

Grobar
Учлањен(а)
02.06.2011
Порука
999
Reaction score
3.695
Локација
Najpre smo dobili izgubljenu utakmicu, da bismo posle izgubili dobijenu utakmicu.

Arena dupke puna, ali kao što neko reče, navijanje poprilično loše. Kad vidim maltene ceo donji prsten navijača na severu da sedi celu utakmicu, još brže kreću zalisci na glavi da mi se razvijaju. I pored toga, ovih 20+ hiljada je mnogo više prijalo njima, nego našim igračima.

Par glupih poteza na kraju, kao što je već više puta napisano, je odlučilo utakmicu:
- pokušaj kucanja Avramovića kada je imao autoput za polaganje i +7 minut pred kraj;
- Panter izvodi loptu 2 puta za redom pred kraj kada su se trebali izvoditi odlučujuća bacanja, jednom šutira Avram, maši jedno, drugi put Madar 2 od 2, treći put...
- Madar treći put pravi faul u napadu, što im daje mogućnost da Bursa ima napad za izjednačenje...
- Što dovodi do toga da nam Holand daje trojku za produžetak, umesto da pravimo faul i imamo 10 sekundi i +1 (ukoliko je prethodno igrač Burse pogodio oba bacanja);
- I povrh svega toga imamo napad za pobedu, protivnik u bonusu, 10 sekundi, ima vremena za prodor, za izlazni pas ako udvajaju, za pik, ali Panter šutira sa 9 metara preko ruke i maši.

Naravno, u produžetku nakon svega viđenog gubimo.

I još jedna dobra nečija konstatacija, igramo mesecima u Pioniru, i onda najbitniju utakmicu u sezoni odemo da igramo u hali u kojoj nismo ni trenirali jako dugo, gde smo na nuli sa protivnikom što se tiče razvijenog osećaja za koševe. Protivnik je imao šutersko veče, a nama, zbog gore navedenog i pritiska velikog broja navijača i njihovih isčekivanja, nekoliko lopti izašlo iz obruča.
 

Andra

Grobar
Учлањен(а)
22.08.2018
Порука
808
Reaction score
4.287
Локација
Beograd
Posumljeni govnar apsolutno snosi deo krivice, stalno menjanje sale prouzrokovano njegovim sramotnim dogovorom sa Arenom gde imamo ekskluzivno pravo da igramo tamo osim ako nije neki koncert ili evropsko prvenstvo u pljuvanju u dalj je dovelo do toga da nijedna hala nije postala nasa domaca, i taman u trenutku kada smo se navikli na Pionir mi se vracamo u Arenu.

Ipak, ne moze on biti jedini krivac u svemu ovome sigurno. Glavni na udaru ce sigurno biti Aleksa i Madar, ali ovaj prvi je doveden iz ekipe koja je ispala u drugu spansku ligu, a drugi je doveden iz ekipe koja je bila pri dnu tabele u Izraelu. Njihove greske koje su prouzrokovane kosarkaskim IQ koji ide u minus (Aleksa) i neiskustvom (Madar) jesu bile presudne, ali njih dvojica su ako se to zanemari odigrali dobru utakmicu, borili su se i pokusavali i doneli su neke dobre stvari ekipi.

To se ne moze reci za mnogo skuplji dvojac koji je prosle godine igrao F4 Evrolige, a danas su odigrali na nivou Zadra ili Borca iz Cacka. Panter i Ledej su igraci koji po svom kvalitetu moraju da ovakve protivnike jedu za dorucak, a oni nas danas svojom skandaloznom igrom zakopali. Iskreno se nadam da ni jednog ni drugog necemo gledati naredne sezone u nasem dresu, vec da cemo taj novac rasporediti na vise mesta u ekipi, a ne da na poziciji 3 imamo crnu rupu kao sada. Jeste ostro ovo reci na osnovu jednog meca (mada nije samo jedan mec, narocito kad je Panter u pitanju), ali za igrace tog renomea i plate to moraju biti standardi.

Zeljko takodje zasluzuje ozbiljnu kritiku, nije uspeo cele sezone da uspostavi stabilnu igru i to nam se obilo u glavu. Nadam se da mu je jasno da ne moze da forsira ovu igru gde se igracima daje ogromna sloboda da sami odlucuju ako nema budzet za tako nesto. Jednostavno, to moze ako je plej Slukas koji ce uvek doneti pravu odluku, ali kada je to Avramovic, koji ce svaki put doneti pogresnu odluku to ne moze da se zavrsi dobro. Takvim igracima je potrebno smanjiti broj odluka koje trebaju da donesu, potrebno im je dati usku i strogu strukturu sta smeju da rade, slicno onome sto je radio Trinkijeri. Da je neko drugi trener, ovaj debakl bi bio dovoljan da se pakuju koferi (ako u ABA ne napravimo iznenadjenje), ali Zeljko nije neki drugi trener vec najbolji trener u istoriji ove igre. Ipak, za sledecu sezonu nema izgovora, ako Evroliga opet izostane mislim da nema smisla nastavljati ovu pricu, mada moguce da sam ostriji nego sto bi trebalo nakon ovog razocarenja koje smo svi doziveli veceras. Naravno, u tom slucaju bi posumljenog smrada trebalo govnjivom motkom oterati iz kluba pre bilo kakve promene u sportskom sektoru, mada da se ja pitam on odavno ne bi smrdeo blizu naseg kluba.

Sezona jos nije zavrsena, bice pakleno tesko spremiti ekipu mentalno nakon ovoga veceras, ali imamo dugu pauzu koja verujem da moze samo dobro da nam donese. Vremena je sasvim dovoljno da se nasi spreme za sve moguce protivnike, a upravo kad smo imali dosta vremena da se spremimo mi smo izgledali najbolje. Put preko ABA lige je mnogo tezi od ovog preko Evrokupa, ali ako ne mozemo da pobedimo Buducnost i fmp/COL u seriji, onda nam i nije mesto u Evroligi.
 
Статус
Затворена за писање одговора.
Top