Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

FK Partizan 2010/11

Статус
Затворена за писање одговора.

Sale SK

Grobarčina
Учлањен(а)
01.10.2006
Порука
2.501
Reaction score
646
Локација
Skopje,Republique de Macedoine
Kapitenska traka bas i nema veze sa godinama,a najmanje sa trenutnom formom.Jedina normalna,logicna odluka je da kapiten u ovom trenutku bude Sale.I nema sad sta tu mnogo da se raspravlja,ionako je stvar resena.
PS A u pravu si,Sale je ove sezone bas iscedjen.Igrao je bukvalno na svim utakmicama,sreda-subota-sreda,ginuo za Partizan(i sada i ranije).I ko da mu ospori kapitensku traku?Ili kome da je damo ako ne njemu(zamenik ce se vec nekako naci)?
 

born2shine

Fin neki dečko
Учлањен(а)
04.04.2010
Порука
2.875
Reaction score
211
Локација
:-)
Gdje se tačno igraju utakmice i zar nije generalka protiv AC Milana?
 

medjutim

Banned
Учлањен(а)
18.08.2008
Порука
2.590
Reaction score
88
Pripremna s Rozenborgom kog možemo da izvučemo u kvalifikacijama za LŠ?

Jesi siguran?
 

stefan_grobar

Grobar
Учлањен(а)
20.07.2007
Порука
343
Reaction score
2
Zeleo bi samo da napomenem da su se navijaci Rozenborga vec usrali, iako je samo prijateljska :D Nas predstavljaju kao veliki klub, a s obzirom da su se ovde uvek plasili klubova iz bivse Jugoslavije, i da smo jos igrali LS ove sezone, nije ni cudo :D Doduse, i oni su ove sezone katastrofalni...

@OptimusPrime

Jel mislis na makedonski ili ukrajinski Metalurg? Sve u svemu, generalka nam je "opasna". Kako smo ih samo nasli, svaka cast upravi :banghead
 

Azurni_jahač

Banned
Учлањен(а)
05.12.2010
Порука
2.130
Reaction score
92
Локација
Uvek azurno
Primljeni golovi u sezoni 2010/11

Primljeni golovi u sezoni 2010/11
Prvenstvo, Kup i Evropa​



Partizan je prvenstvu, kupu i evropi primio ukupno 42 pogodaka.​

Od tih 42 pogodaka, 25 su posle centarsuta. Znaci primili smo 60% ukupnih golova posle centarsuta.

Od tih 25 centarsuteva, 10 je bilo iz prekida (korner ili slobodan udarac), sto je 40% od ukupnih golova postignutih posle centarsuta.

15 centarsuteva je bilo iz igre, od kojih je bilo 6 po zemlji (uglavnom posle kontre).​

Ukupan broj golova primljenih iz prekida (korner, slobodan udarac, penal) je 15 od ukupnih 42. Ukupno smo primili 36% golova iz prekida.

U domacem prvenstvu , od ukupnih 21 primljenih pogodaka, 14 je bilo posle centarsuta! To je citavih 66% !

U domacem prvenstvu, ukupno smo primili 8 od 21 golova iz prekida, tj 38%.​

U evropi smo primili od 19 golova 10 primili iz centarsuta. 53 % primljenih golova u evropi je posle centarsuta.​

7 od 19 primljenih golova u evropi je postignuto posle prekida, tj 37 %.​

Da remiziramo, u sezoni 2010-11, ukupni procenat primljenih golova:​


Posle centarsuta - 60% (prvenstvo 66%, evropa 53 %)​

Iz prekida - 36% (prvenstvo 38%, evropa 37%)​



.​
 

Qaaph

Grobar
Учлањен(а)
01.06.2011
Порука
644
Reaction score
47
Локација
Coruscant
Ocigledno je da vec godinama imamo probleme sa postavljanjem u odbrani prilikom centarsuta, pogotovu posle prekida.
Stvarno mi nije jasno kako jedan od trenera, koji je zaduzen za to, ne moze to tolike godine da resi.
Meni su jos u secanju oni golovi na poslednjem derbiju koji smo izgubili sa 4 : 1 ( ne racunam ovaj u kupu; jbg, nije ga ni Stojke racunao :D), kad smo sva cetiri primili iz prekida.
Pa koliko nam je slanina pravila problema u kupu sad. Da nije bilo toga, ne bi ni prisli golu.
Mora sad Stanoje na tome raditi, da ne strepim posle svakog prekida blizeg od 50 m.
 

Stinger

Grobarčina
Учлањен(а)
05.12.2010
Порука
4.052
Reaction score
4.746
Локација
Nomad
Igramo sa mekedonskim Metalurgom, osvajačem kupa Makedonije.
 

Mirge

Grobar
Учлањен(а)
30.06.2008
Порука
249
Reaction score
0
Локација
Republika Srpska
Kako sam redovno bio tu da pljujem po marketingu kluba (s razlogom), sada je posteno i da im dam plus zbog otvaranja Crno-belog butika u Bijeljini. Jos ako stvarno bude kao sto je Krle rekao, da ce se tu moci dobiti sve potrebne informacije u vezi kluba, karata, kampova, mislim da ce biti pun pogodak.
 

cipriPFC

Grobar
Учлањен(а)
02.06.2011
Порука
455
Reaction score
11
Makedonski Metalurg? Hmm,mislim da je Goce Hristov neki direktor kod njih...
 

PARTIZAN

Partizan
Учлањен(а)
04.05.2009
Порука
11.900
Reaction score
315
Hajde malo neka pojedinci razmisle pre nego što nešto napišu...recimo oko generalke...

Ko su nam potencijalni protivnici u 2. kolu kvalifikacija, kakve ekipe, kog ranga?
Ako date tačan odgovor na prethodno pitanje - a kakvi su onda najpogodniji protivnici za generalku?


Ostavite se Liona u leto 2008. godine...tad je bio drugačiji sistem kvalifikacija, tad je Fenerbahče u kvalifikacijama stigao kao protivnik (a pritom je "slavljen" kao super pogodan, s obzirom ko je sve još bio moguć)...

Još je Metalrug Gocetov, a pošto ćemo tad znati i ime protivnika u kvalifikacijama - ima Metalurg i da "glumi" tog istog, makar malo...

EDIT:
Što se Rozenborga 29.06. tiče - to je OK. To je par dana pre povratka ekipe sa priprema u Beograd (vraćaju se 2-3. jula). Tamo nam već trebaju u toj fazi osrednji i jači rivali. Ali za generalku posle - tu ti treba neko ko što je moguće više "liči" na prvog zvaničnog protivnika u kvalifikacijama.
 

Vuk23

Grobarčina
Учлањен(а)
24.07.2008
Порука
1.552
Reaction score
865
Ja svo ovo pisanje oko prelaznog roka ne shvatam ozbiljno.Novinari i menadzeri,znamo svi :D.Izjave naših čelnika jasno ne mogu biti ozbiljne znajući ko sve tamo sedi.Čak i za Đurića mislim da se sprda,kakvih bre 800.000,gde se to ozbiljno izjavljuje.
Za Krstajićevu izjavu "Da Partizan neće biti slabiji",mogu samo reći da je onako neobavezna za novinare.Jer kad bih zaista mislio da je ozbiljna bio bih ljut i na njega.
Partizan od prošle jeseni je bio sasvim dobar tim,a ovo g proleža je bio BLAGI UŽAS.Tako kad bi zaista tim ostao na ovom nivou,čudo neviđeno bi bilo plasman u LE.

Pogledajmo malo realno gde se nalazimo.
Mi tim nemamo.
Ono što smo proletos prikazali bilo je loše.Od Inđije gde smo bez igre pobedili,pa setite se OFK-e,pa kako su nam Čačani držali predavanje na našem terenu,preko slabe igre u oba kup derbija gde smo dali golove ali igre nigde.Pa redom muke protiv Rada,Spartaka,izlaska polagano iz krize protiv slaninara ali opet igra slaba.Derbi koji smo dobili na motivaciju i zalaganje,svaka čast Stanojeviću i igračima za to.Do finala kupa gde umesto da pregazimo jadnike mi igramo povučeno posle gola,sve se to ponovilo i protiv Javora i Metalca(mada nije bilo toliko ozbiljno).
Sve ovo pokazuje da stojimo jako loše.
Šta sad u Evropi?
Ozbiljan klub priprema se godinama u napred.Da mi želimo malo da ličimo na ozbiljan klub mi bi smo tim formirali prošle jeseni.Ajde da uzmemo sve olakšavajuće okolnosti i da je ovo Srbija ali krajnji rok kad bi trebalo da počinješ sa stvaranjem tima za ulazak u LE i pokušaj za eventualno LŠ je ZIMSKI PRELAZNI ROK.Naravno uz računicu da na kraju sezone neki odlaze,Krstajić u penziju,pa i Ilić,prodaja Raće,Mareta.To znači još koje pojačanje na leto i krećemo u Evropu.
A šta je naša UPRAVA uradila rasturila zimus tim,prodala i oterala 2 najbolja igrača.Ipak su shvatili da je vrag odneo šalu i pozajmicom Tejga koju su dobro platili spasila sezonu,teškom mukom.
I šta sad?
Tim nemamo pogledajte na koga da se oslonimo.Prošle godine tu su bili Kleo,Moreira,Krstajić,Ilić,uz druge koji su tu bili duže vremena.A sad na koga da se oslonimo na Savića i eventualno Vukića,ako bude mogao nekako.Mada je on igrač starog kova koji ne igra odbranu,a takvi su prošlost u savremenom fudbalu.
To je rad naše uprave,upropastili su sve što su mogli.
Mislim da mnogi nisu realno sagledali stanje u kom smo trenutno.Čak ni oni čije pisanje ovde cenim veoma mnogo,Je-Ne-A,Crno-Beli i dr.
Taj optimizam da su Krle i Sale zadovoljni nije sasvim realan.
Pa čak i da im uprava sad da 5 miliona eura za pojačanja,to im trenutno ne pomaže mnogo.Pripreme kreću za 10 dana.Ozbiljna pojačanje možemo dovesti tek pred 3. kolo kvalifikacija za LŠ a tad to može biti kasno,pogotovo što postoji mogućnost da nam zapadne veoma jak rival.Ti kvalitetni igrači vagaju razne ponude i i mogu se tek tad dovoditi a mi tim nemamo.
Sad jedino što možemo je da skrpimo tim i da se molimo bogu,da se molimo za Krleta i Saleta jer opozicija koja ne radi ništa dobro za Partizan(za njih je potreban poseban post) već je spremna da ih sruši a do doga bi moglo lako doći.
Za sad smo doveli Volkova koji bi trebalo da bude dobro pojačanje,3.napadača Jovančića a verovatno će tu biti 4. i 5. napadač Dijara(nepoznanica posle loma noge) i Šćepa.
Fali nam mnogo toga.
Svi treba da zapamtimo da je ovo realnost iz koje krećemo.A da li ćemo brzo to preokrenuti ili ne veoma je delikatno pitanje.
Znači trenutno napadamo Evropu sa sledećim snagama:
Stojković
Miljković,Savić,Stanković(bolji od Mareta),Volkov
Kamara,Fejsa
Babović(?),Vukić,Tomić
Jovančić

Znači minimum koji nam treba je 2 napadača(staviću neka imena otprilike koja su se spominjala da procenite otprilike kvalitet koji nam je potreban,znači Mfela,Rakić),štoper(Stepanov).To je minimum.
A trebalo bi nam i krilo(Radović) jer nam je Tomić tu slaba karika i najviše bih voleo da ga nekom prodamo ako je ikako moguće,bek(Rukavina),a i drugi bek nam ne bi škodio(Leković).

P.S.
Pogledao sam našu budućnost u mladoj reprezentaciji i ono je sveukupno žalosno.Tu nekako mogu da se provuku golman Aleksić,Medojević,Đurićić i Ignovski,ostali ništa.
Tako da ova čuvena pojačanja iz OFK-e Rodić,Petković,Marković,Milić nek nas zaobiđu.Ako ćemo već nekog dovoditi od njih nek to bude Ignovski,jer kako sinoć čuh ako je to tačno on je opet OFK-in igrač.
 

C-G-P

Početnik
Учлањен(а)
01.06.2011
Порука
66
Reaction score
1
Журнал
Крстајић: Створићемо евро Партизан

3 јун, 2011 ....
.......
......

...Каквом Партизану тежите, какав тим желите да створите?
За почетак, нека иде правцем каква је била прошла година. Нећу се бунити.
Партизан доминира Србијом осваја титуле, али навијаче траже потврду у Европи, да почне да осваја бодове, а не само да буде учесник лигашких такмичења.
Учинићемо све да направимо искорак на том плану. Желимо да доведемо играче који ће моћи да одговоре захтевима и буду јаки и за међународну, али и овдашњу сцену, где су нам оба трофеја увек циљ.
Колико ће играча доћи у Партизан у овом прелазном року?
Зависи од одлазака.
Да ли ће Стефан Савић бити продат или остаје у Партизану?
О том потом – завршио је Младен Крстајић, нови спортски директор црно–белих.
Ако Крле каже, ја му верујем. Колико год немали тим, слика Крстајића на овом положају ме опушта, одагнава ми све бриге. Само да се не направи неко срање па да га отерају. Не бринем се ја ни за Европу ни за Суперлигу, ако Крле и Станоје остваре оно што желе са играчким кадром. А делује ми да ће остварити.
Једино што бих волео је да сачувају Савића бар до следећег лета, али чини ми се да то није реално. Зна то и Крле.
 

kecman

Grobarčina
Учлањен(а)
23.01.2008
Порука
3.702
Reaction score
356
Na osnovu ove odluke Mare Jovanovic ne moze da igra 6 meseci. Da li se kazna odnosi samo na nasa takmicenja, ili i za druge zemlje, ako predje negde?
Kazna je neprimerena, kaznjen je isto kao Lazetic a drugi igraci Vojvodine nisu kaznjeni...
 

Stefan91

Početnik
Учлањен(а)
03.06.2011
Порука
188
Reaction score
79
Novajlije, možete li bar jedan minut da odvojite i da vidite kako forum funkcioniše, gde se šta piše i slično? Ovo nije tema o prelaznom roku!

WebCrew edit
 

JasminaT

Grobarčina
Учлањен(а)
05.12.2010
Порука
21.483
Reaction score
41.369
Локација
Žrnov
A zašto postupak protiv Šćepovića?
Da li ovo znači da nam Jovanović definitivno odlazi, pošto je kažnjen 6 meseci? Pretpostavljam da se kazne odnose samo na domaće prvenstvo?

A sada i znamo zašto je Milinković podneo ostavku.
 

Nemanja-NUSKNVP

Grobarčina
Учлањен(а)
03.01.2009
Порука
2.351
Reaction score
77
Локација
Leskovac
Pa i da je postojala neka mogucnost da Mare ostane, nema nista od toga, prodace ga kako znaju i umeju, nema rezona da zadrzimo igraca koji ne moze da igra celu polusezonu i jace.
 
Статус
Затворена за писање одговора.
Top