Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

FK Partizan 2016/17

Статус
Затворена за писање одговора.

Sasha Bely

Grobarčina
Учлањен(а)
04.12.2012
Порука
3.773
Reaction score
6.402
Ali kakva je njuska Vucela... za neke stvari mu skidam kapu. Ona prava stara prevrtljiva neunistiva udbaska skola. Pokazivali su zube par dana ciganima koliko su smeli. Izvrsili pritisak oko sudjenja i maksimalno zatalasali oko mutnih ciganskih radnji i kao epilog svega uz nasu dominaciju na terenu bice dupla kruna.
Cim smo malo vise potkacili premijera ide ovo saopstenje koje koliko god bilo odvratno i lazno ispunice svoju namenu. Smirice bolesnika da mu ne padaju sulude ideje kojima je sklon a mi da na miru uz cigansku patnju proslavimo oba trofeja.
 

Oplenac

Retired witch Hunter
Учлањен(а)
08.07.2014
Порука
5.960
Reaction score
27.122
Ok, tu smo gde smo. Ostao je jos jedan korak, najvazniji! Od njega sve zavisi, dzaba sve do sada ako se na tom poslednjem koraku oklizamo.
Znamo sta smo prosli, i bas zbog toga, oprez i ozbiljnost u poslednjem kolu. Kaze narod ne pravi razanj dok je zec u sumi, a siguran sam da Marko i momci to jako dobro znaju. Ostale su zapravo dve najvaznije utakmice u sezoni, u kojima treba da potvrdimo dominaciju u mulju ciganske lige. Oprez i sa sudijama i sa ponasanjem i igraca i trenera.
Za veselje i euforiju ima vremena, ozbiljnost i dalje mora biti na maksimumu!
Prethodno vece i slavlje, u arhivu, nadam se lepu i secanja vrednu arhivu, a okrenuti se Mladosti. Nisu oni tek tako cetvrti na tabeli.
 

grobar-do-groba

Mrzitelj zvezdizma
Учлањен(а)
10.03.2016
Порука
3.960
Reaction score
4.434
Локација
Uz Partizan i dobar gitarski rif!!!
Ljubav prema klubu na delu


vDMBVMl.jpg



Rlme0ML.jpg



21wRxva.jpg



Jso2dyk.jpg


oqLQT2R.jpg


bHKgzLe.jpg


tEOrh6Q.jpg


nVSsf2V.jpg


HYMwIp9.jpg


E2xQaKt.jpg


o6OIJwR.jpg
 

inzenjer

Grobarčina
Учлањен(а)
04.06.2012
Порука
2.518
Reaction score
656
Локација
kragujevac
pokusavaju govna iz uprave da nam ogade titulu i jucerasnju pobedu.
jebo vas vucic ciganin sa sipke u guzice usrane, majku vam svima jebem sto vas rodila takve poltrone i olose.
u u nedelju podrska marku i igracima na nasem stadionu, a sa istoka zna se: vucicu pederu!
 

Laze_PFC

Grobarčina
Учлањен(а)
01.06.2011
Порука
2.635
Reaction score
8.527
Локација
Македонија
Lep dan danas :D
Ali izgleda da u Srbiji se zivi losije nego pre? Pitam se kako ce se ziveti nakon kupa kad jos jednom onako za kraj poprskamo cigansku kurvetinu.

Da pozdravim premijera, izbranog predsednika reprezent jedinstva (pa ovo je i do negde tacno ujedinio sve grobare) personifikacija demokratije apsolutni vladar velikim srbociganima i prijatelj sporta :pickaciganska AV
Vucicu PEDERU popusi nam kurcine Vucicu PEDERU nedamo ti titulu
 

blok70

Banned
Учлањен(а)
10.05.2017
Порука
218
Reaction score
39
Da pricam ne mogu, kao sto sam obecao Partizanu svom, sebi i Bogu - glasnih zica bez!
Svi na jednom mestu, sva ta energija, svo to nebulozno prvo poluvreme... Statistika koja kaze da meljemo na pocetku drugog, cekam tu loptu da udje u mrezu (tacno u mom pravcu se usetala, odskocivsi od onaj busen, kao da je rekla "evo me, ulazim, gotovo je)
Divna jebena melodija PAOKara koju Stoka naravno izokrene, i pokvari totalno,, ma nista mi nije smetalo.. samo da se usetala... Slavimo, ulazi druga... jos jedna scena za prepricati sutra sinovima, unucima, a pricacu im - DOK BUDEM ISAO NA JEBENU UTAKMICU DA NAVIJAM IZ SVEG GLASA DOK NE UMREM NA TOM STADIONU!

Steva Koska, izasao jadan, legao na atletsku, raduje se, udara od grudi, suze mi krenule na oci... jebem ti zivot, sta ti je Ljubav!

Bravo Grobari, bravo cigani, bravo Partizanovci, bravo deco, bravo devojke, bravo matorci, bravo dede, bravo babe za svaki kolaca koji ste jutros umesile svojim unucima Partizanovcima!
Bravo svakom debilu koji ne moze melodiju da pogodi nikada, bravo istok, bravo zapad, bravo jug, bravo sever-jug, bravo loza, bravo svako kome je crno-bela koza!
Bravo Vucicu - ujedinio si nas ko nikada pre! Bravo Tvorzicu! Bravo Covicu! Bravo Mrakicu, bravo Surbatovicu, bravo Kokeza Brodare, bravo ultradop, bravo kurve, bravo Obradovici, Nikolici, 2penala Mazici, bravo pola/pola, bravo pederi sa banjice, bravo svi bre!

Posebno bravo, bravo, bravo Partizane, bravo bravo, ooooooooo SAMPIONI bravo bravo!
Bravo Kljajicu sto si uspeo da nam nedostajes, bravo Stevanovicu sto se ipak lozis do kosti kad branis za nas, bravo Bleki sto ces biti jos jedan stoper u rangu Savica Nastasica i sto ces uliti nekim novim klincima ideju da to mogu postati preko naseg Partizana, bravo Ostojicu sto si jebeni DOKTOR na svojoj poziciji, bravo Cirkovicu sto se nije osetilo da nisi igrao mesecima, bravo Vulke sto si se izdigao potput Fenixa i poceo ponovo da diktiras i centriras, zatvaras i bacas se, bravo Mileticu mali traktore sto ores uzduz i popreko kao neki tunirani IMR, bravo Kosovicu i Jevtovicu sto se ne oseti da trcite na petama, nego igrate glavom, bravo za svaku misao, bravo za svaki smireni pas, bravo Radine sto si nas makelele i sto ces tek biti igracina, bravo Mihajlovicu sto si stavio tim ispred sebe, bravo Alene sto si prodao silne fore na treninzima, bravo Jankovicu sto si na baterije i sto imas muda da krenes 1na1 sto trcis i mislis u isto vreme, bravo Djurickovicu sto ti decko i ne znas koliko si veliki u nasim ocima, sto znas taj fudbal i sto se to oseti svaki put kad udjes, bravo za onaj pas u rupi, bravo Djole Jovanovicu sto verujem da si novi strasni napadac, bravo Vlahovicu, bravo Marijanovicu, bravo Monir, bravo Tawamba.
Posebno bravo za tebe cigance sa plaze, nindza kornjaco nasa, umetnice nas, bravo za taj tvoj prvi dvokorak koji je toliko brz da niko iz mesta ne moze da te isprati, bravo sto u toj brzini uspes da je cusnes kako treba, bravo za svaki slobonjak, bravo bre! Posebno bravo i za tebe Djuka, sto imas taj ubica instinkt, bravo za kretanje, bravo za svaki presing koji si napravio, bravo za klizanje u noge bekovima i zadnjim igracima, bravo za trzaj, bravo za svaki gol! Posebno bravo za vas Gospodine Evertone, sto ste mi vratili osmeh na lice! Posebno bravo za vas Godspodine Evertone sto se nemilosrdni jebeni ubica protivnickih akcija, kontri i polukontri i sto znam da je to vas stil makar igrali u dvoristu sa sopstvenom decom, i za njih popusta nece biti. Bravo Gospodine Evertone sto sam u kontinuitetu ove sezone mogao da vidim zasto je taj evropski top 5 fudbal toliko ispred naseg, zato sto tamo verovatno ima 4 - 5 fizicki spremnih i borbenih igraca kao vi, za mene vi ste kao da nam je doslo pojacanje iz tih liga, tih klubova.
Posebno bravo za vas gospodine Nikolicu sto ste napravili jednu ekipu koja posle dugo dugo dugo vremena igra u ritmu ka pobedi, bez obzira da li vodi ili gubi. O vama dalje necu, jer kako pravi treneri kazu: kad se pobedjuje zasluga je igraca, kad se gubi krivica je trenera. To je fudbal.
Gospodine ILijev, bravo za svaki dzoint koji ste popusili i inspiraciju koju ste dobili kad ste uspeli da postanete jedan od NAJBOLJIH sportskih dirketora koje smo ikada imali. Bravo gospodine Ilijev, bravo i bravo.

Bravo Sale kapitenu, jer mi krenu suze od SRECE svaki put kad te ugledam u tom dresu 22. Bravo za sve sto si im rekao ove sezone, bravo i hvala sto si nam omogucio da imamo IKONU kluba.

Upravo, za vas nema bravo, dok ne vidim ovu ekipu CELU na okupu oko museme koja se trese na nasem terenu. Da li LS ili LE, nije toliko bitno, ali EKIPA NA OKUPU mora biti, jer ako bude - za nas nema zime!
 
Последња измена:

JasminaT

Grobarčina
Учлањен(а)
05.12.2010
Порука
21.481
Reaction score
41.350
Локација
Žrnov
O, bravo tebi čoveče dragi za ovaj divni post :clap :clap :clap
 

zapad27

Grobar
Учлањен(а)
07.04.2016
Порука
239
Reaction score
158
I bravo blok70 sto si do detalja nase misli sproveo u reci!
 

Plava Čigra

Grobarčina
Учлањен(а)
08.04.2011
Порука
2.252
Reaction score
3.707
Ma napuši se kurca Vučeliću, svinjo poltronska!
Vodi kući "prijatelja sporta", pa mu ga tamo dudlaj.

Jooj, prosto osjećam kako boli psiha sve ovo, kako se bolesnik preznojava što mu je mezimica izgubila namještenu titulu. Ima Boga, budalo jedna poremećena. Crkni od muke!

Marko i momci su pokazali da su karakteri.
Kad razmislim samo protiv čega su se oni sve borili... :respect
 

Bandit

Grobarčina
Учлањен(а)
05.12.2010
Порука
2.409
Reaction score
797
Локација
Niš

fkloznica

Grobarčina
Учлањен(а)
18.04.2008
Порука
5.738
Reaction score
2.094
Локација
sektor - M
Druga varijanta je da se Grobarima zabrani okupljanje ispred stadiona, što nije bio slučaj u pretprošlom kolu protiv Voždovca.

......
 
Статус
Затворена за писање одговора.
Top