Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

FK Partizan 2019/20

Статус
Затворена за писање одговора.

El_Grande_Jokan

Grobarčina
Учлањен(а)
29.06.2019
Порука
3.741
Reaction score
23.504
Локација
Академија
Надам се да су она излетања Павловића била нека врста "специјала" за ову утакмицу са Мачвом, где он истрчи напред а позади остају да покривају Остојић и Милетић. Пошто је то урадио неколико пута, јасно је да је то био део тактике. Против јачих екипа, нарочито у Европи, то тако неће моћи.
 

Fuenlabrada

Grobar
Учлањен(а)
02.07.2019
Порука
350
Reaction score
1.387
Локација
Krusevac
Jeste Macva ocajna, ali po meni bas bitna pobeda iz dosta razloga.
Samopouzdanje pre svega, ali i pozivnica za cetvrtak da napunimo JNA.
Cetvrtak ce biti najtopliji dan u prethodne dve godine, a poznavajuci nas grobare, ne bi me iznenadio poluprazan stadion.
Ipak potajno se nadam krcatom hramu fudbalu.

O kom dugu pricaju ova govna?
Pavlovici puta 2, plus Stevanovic i mi smo u debelom plusu.
Stvarno je ogromna steta sto je ovaj mentalno oboleli majmun na vlasti, ne samo zbog rezultata koji su nam ocajni, nego zato sto je onemogucio da se privatizujemo jer raspalu kurvu niko nije hteo da kupi, iako su je nudili seicima i ko zna jos kome, a za nas pouzdano znam da je bilo interesovanja.

U cetvrtak dajemo minimum dva komada, ali je pitanje kako cemo izgledati pozadi protiv prvog ozbiljnijeg protivnika ove sezone.

Mirise nesto dobro u vazduhu, oseca se neko grobarsko ludilo, ma koliko nas unistavaju mi se ponovo i ponovo dizemo iz pepela.
 

JasminaT

Grobarčina
Учлањен(а)
05.12.2010
Порука
21.498
Reaction score
41.496
Локација
Žrnov
Надам се да су она излетања Павловића била нека врста "специјала" за ову утакмицу са Мачвом, где он истрчи напред а позади остају да покривају Остојић и Милетић. Пошто је то урадио неколико пута, јасно је да је то био део тактике. Против јачих екипа, нарочито у Европи, то тако неће моћи.
A sto nece moci? A sta i kako Milenkovic igra u Firenci?
 

Владан

ex Vlad
Учлањен(а)
07.06.2012
Порука
14.097
Reaction score
26.495
Локација
ante portas
Mali Stevanović je zlatna koka.
Samo pametno sa njim.
On , Strahinja i Lazar Pavlović uz pametnu strategiju dugoročno vade Partizan iz finansijske bule.
Treba znati.

Rutinska pobeda protiv Mačve.
Voleo bih da sačuvsmo ovaj arsenal za Lalata, Radnički, Čukarički...
Lutovac prijatno osveženje, Ožegović meč bez greške.
Teraj dalje.
 

El_Grande_Jokan

Grobarčina
Учлањен(а)
29.06.2019
Порука
3.741
Reaction score
23.504
Локација
Академија
@JasminaT ма моћи ће, само мислим да би офанзивније екипе то могле да кажњавају. Немамо ми толико добре дефанзивце у везном реду а када један штопер остане напред и севне контра ту може да нам настане проблем. Понављам, против бољих екипа. У домаћој лиги то може да прође без већих последица. Иначе, све похвале за Павловића. Игра доста зрело и поуздано.
 

101st Airborne

Početnik
Учлањен(а)
30.06.2019
Порука
70
Reaction score
77
Локација
Ne u Srbiji...
Povratak otpisanih, Suma i Ožegović pokazuju vrednost pozajmica i razigravanja:)

Mali Stevanović jeste zlatna koka, plašim se samo da se Vazura već namerio na jaja, Vučeli već oči rade kao slot mašina, dolari u zenicama...
 

ajax00

Grobar
Учлањен(а)
12.04.2009
Порука
772
Reaction score
1.898
Cestitke na pobedi i samo nek tako momci nastave i borbrmo i efikasno.
 

Zex

Grobar
Учлањен(а)
31.10.2007
Порука
525
Reaction score
173
Локација
Basel / Svajcarska
Utisak 1: #51 nije pao u duelu pre treceg gola! Mora da ce da padne sneg u avgustu....

Utisak 2: Konobari iz Velsa pruzali jaci otpor nego ling-long-ekipa.

U cetvrtak je D-Day, dan istine: Sve ce se videti, da li imamo ekipu ili ne...
 

kujblo70

Grobarčina
Учлањен(а)
24.07.2018
Порука
1.497
Reaction score
6.340
Локација
Blok 70
Macva nam prva dala prostor dobila 4!!!
Brzina nam otvara kontru i polukontru kao sto ne znam kad smo imali!
Stevanovic svojim igrama brise kombinaciju Asano levo, i otvara pricu 1 zadnji vezni a 2 spica! Zato je Bibras (ili igrac poput njega) bukvalno kao dzek pot!!!
Mali Lazar Pavlovic je isto mala igracina! Bez straha kao i drugi Pavlovic kao i Stevanovic.. dodamo tu istog takvog Lutovca imamo vise nego “poletnu” ekipu!

Rekovalescenti su za sad odlicni!

Sadik decko zna fudbal, tek ce on da trese mreze!
 

Maestro

Super Moderator
Учлањен(а)
25.09.2007
Порука
8.089
Reaction score
8.451
Локација
Crno bela Srbija nesloga je ubija
A sto nece moci? A sta i kako Milenkovic igra u Firenci?

Prosto, nece moci.
Za sada u sezoni, i generalno od kako je Savo trener, se vidi napredak. Postoji ideja i filozofija igre, igraci su motivisaniji i sa vise samopouzdanja, brze igramo, cesce odigravamo na prvu, vise se krecemo... ali, ne treba se zavaravati.
Nama su u ove 4 utakmice protivnici bili daleko iza nas po kvalitetu, ofanzivno potpuno impotentni, pa deluje da sijemo, ali problemi ce isplivati na povrsinu protiv iole kompaktnije ekipe koja ume da veze 3 pasa.
U prvom poluvremenu su ovi sa dva dodavanja dosli u priliku da im covek izbije skoro pa 1 na 1 sa golmanom. Sreca pa se spetljao jer ne zna, ali skolovan fudbaler to lako resava.

I dalje je veliki problem tandem Zdjelar - Scekic, koji su strasno spori, lose citaju igru i 2-3 odigravanja na prvu, neki dupli pas i oni ispadaju i ostaju daleko iza lopte.
Pavlovic je juce 2-3 puta imao neka iznosenja, kad je pogresio i bukvalno otvorio situaciju 4 na 2 za protivnika, na 30m od naseg gola. Jedna od takvih je bila u mozda poslednjoj trecini drugog poluvremena. Mali kida, odlicno se postavlja, jak je, odlicna skok igra, ni tehnicki nije neuk... ali imam utisak da je sad momenat kad mu treba "lupiti vaspitnu cusku" jer pocinje da ga hvata sindrom prevelikog samopouzdanja, jer je stvarno dominirao u ovih nekoliko utakmica, otuda i izleti u napad. Nije to nikakva takticka zamisao, jednostavno ima snage, jak je ko konj, povuce ga. Kad on ode napred nazad ostaje rupa, Urosevic nedorastao tom vidu krpljenja, dva centralna vezna hoce ali ne mogu, i ostane krater ispred gola.
 
Учлањен(а)
29.06.2008
Порука
14.794
Reaction score
55.874
Локација
Ja sam ceo život s tobom...
Kolko smo trenera pokupili "s ulice" i pokušali da im popravimo cv, red je bio da nas s jednim i usere...
Pre svega velika je razlika u fizičkoj spremi i bržoj igri, samim tim dolaze i druge stvari, fali još igrača koji bi ovu taktiku upotpunili...
Filip Stevanović je meni misterija, kada ga gledaš on nema ništa u svom asortimanu ekstrakvalitetno da padneš na bulju, solidan dribling u desno, a opet to sve fercera i u seniorima, konstantno je okrenut ka golu, nema onog glupog muljanja okretanja leđa golu, guranja dupetom.
S druge strane vidim jedan potencijalni problem, je što na njegovu visinu nema nisko težište kao Živković recimo, što može u jačim utakmicama da mu zada problem u duelu.
Opet momak ima nepunih 17 godina i jedva čekam da ga vidim u nekim ozbiljnijim utakmicama koliko može, nekako mi se čini da su on i L Pavlović poslednji mohikanci Teleoptika, onaj dribling protiv velšana i gol podsećaju na Andriju Živkovića u evropskim utakmicama, nadajmo se da neće ispasti pizdulja kao dotični.
Strahinja Pavlović, ne može da se oceni lepo u utakmicama u kojima protivnik ne prelazi pola, ali i laik vidi da je ono klasa u nastajanju. Treba pažljivo s njim, eventualni ulazak u LE i dobre partije tamo mu pucaju cenu ozbiljno.
L Pavlović opet iznenađujuće za klinca trči onaj sprint ne pada, ne odnose ga u duelu, dolazi do gola, maši ali opet izgleda to mnogo ozbiljnije od recimo Đerleka i sličnih...
Dvosmerni zadnji vezni i zdrav Tošić ovoj ekipi mogu da daju novu dimenziju.
I da, ova izletanja Strahinje, donekle opravdavaju Šćekića u timu, koji tada preuzima mesto štopera, što može i da iznese.
 
Последња измена:

Matke22

Grobarčina
Учлањен(а)
31.08.2018
Порука
3.217
Reaction score
8.995
Локација
JNA
Svaka čast na ovakvoj odigranoj utakmici, pogotovo me raduje igra naših klinaca što su ulazili u šanse kreirali šanse žao mi je što Pavlović pored asistencije nije upisao i gol malo lepše da je zahvatio spoljnom šteta. Filip Stevanović već sad ima nešto to fudbalski u sebi gleda samo napred, čim je u situaciji odmah šuta tako i treba nema petljanja nepotrebnog glava gore i šut, šteta što mu ona plasirana nije ušla za drugi gol. Pavlović štoper možda i previše izlazi napred ove sezone sad da l je to taktika ili zato što mu se otvori prostor pa ide ne znam. Inđija, Nomadi i Mačva lepe 4 pobede ali kao što je rekao Maestro to nije nikakav reper da bi sad leteli u euforiju, vidi se pomak u igri, vidi se da smo spremniji oseti se da imamo i trenera i stručni štab e sad da vidimo to u četvrtak.

Ova ekipe Malatije nema nikakvu tradiciju u evropi čak su i drugu ligu Turske igrali a to dosta znači mentalitet tradicija kluba. Prvo da zaštitimo svoj gol pa onda koliko damo damo.

Kao što rekoh mene najviše raduje to što imamo naše dece u ekipi i sem što dobijaju šanse oni je dobrano iskorišćavaju nisu mlaki tačno se vidi da svaki kontakt sa loptom imaju smisla. Malog Stevanovića bih dozirao nema veze što je dobro odigrao, važno je da ne polete i da ne izgore. Ne treba smetnuti sa uma da ima nepunih 17 godina da je odigrao u četvrtak 45 minuta i sad da je odigrao i u ovoj 90 minuta polako ga dozirati sa minutima.
Edit: Da pohvalim Sadika što je probio barijeru videlo se da mu je laknulo, Lutovca na lepom centaršutu a prethodno dobrom izborenom driblingu i Ožegovića što je ušao lepo u ovu sezonu e sad sve to treba protiv jačih ekipa pokazati i dokazati.
 
Последња измена:
Учлањен(а)
13.05.2018
Порука
3.290
Reaction score
8.059
Локација
Космос
Нама треба прави централни везни, а не тај грациозни свилени Пантић, који је био код нас на позајмици 2 године, и уместо да за то време (истицао му је уговор) потпише за нас, он је продужио уговор са Челзијем, и сад би шатро опет у Партизан јер га вероватно нико неће.
А знамо и како је отишао у првом мандату.
А играч је који прави разлику једном у месец дана.
Нека хвала, ја га лично не желим више гледати у нашем Партизану.
 

grobar-do-groba

Mrzitelj zvezdizma
Учлањен(а)
10.03.2016
Порука
3.960
Reaction score
4.434
Локација
Uz Partizan i dobar gitarski rif!!!
Da napišem koju posle sinoćne utakmice. Prvu posle dosta vremena znao sam da ćemo ovo lako dobiti već 5-6 minutu, jednostavno izašli smo jako i odlučno da ove otresemo kao seljak slinu.
Vidi se da ima discipline u igri, da se više triči bez lopte da se otvaraju. Igra se na prvu manje je mrsomuđenja, bolja je kondicija. Evo ono što smo nas nekolicina ovde pričali već nekoliko godina, koliko je kancerogen po Partizan jedan Miša Filipović.
Drugo što mi se sviđa, bar za sada ja ne vidim da je Savo egoista da hoće on sve i da se pravi glavni. Okupio je veoma dobre i iskusne saradnike i njima prepušta dosta posla što je danas u modernom fudbalu pod moranje. Mislim da je najveća Savina vrlina da zna, koliko trenitno zna, kada sam ga slušao pre i u fudbalskim i nefudbalskim temama nisam imao takav utisak, međutim sada me je demantovao. Dobru ulogu mu igra i Milan Đuričić, imaju neki treneri koji nisu za prvog trenera takav je bio i Stevanović Plavi, ali kao pomoćni obavljaju jako dobra posao.
Meni se sviđa što mali Pavlović ide napred, ima samopouzdanje ima i brzinu za njegovu visini, a i nije na marš upičkumaterinu s loptom. E sada što se ne zatvara njegova stana po meni nije on kriv nego Šćekić ili Zdjelar. Posle ove dve utakmice Palvoviću da smo normalni ne bi cena bila više 6M nego 7M, a ako prođemo Turke 8M, pa neka čekaju onda. Iskreno ja bih voleo da može da ostane još godinu dana. Štaviše i on bi voleo i njegovi roditelji, ali nesposobna uprava i manjak u našoj kasi teraju njega.
Za njega bi bilo idealno da ostane još godinu-dve ali to se neće desiti.
Konačno smo dočekali da fudbalska škola Partizana izbaci modernog igrača kakav danas evropski fudbal traži. Do sada su sve bili lelemudi tipa Kokir, zna fudbal, ali neće, čeka loptu na sredinu terena i češka jajce, ne otvara se. Mali Stevanović pa meni je bila uživancija da ga gledam, navijao sam da mu se da lopta odmah. To u Partizanu nisam video X godina, da jedan igrač ne mrsomudi, da ide napred da vuče ekipu da idu napred. Da odmah ide na dribling, ima dobar prvi korac, dete sa 16 godina da igra onako ozbiljno senoprski fudbal, svaka čast. Šteta što nemamo boljeg leovg beka pa ovaj da se ubacuje, kada Stevanović krene na dribling, jer vuče dva igrača, pravili bi zulum po levoj strani.
Još jedna stvar mi se sviđa kod njega, a to je zatvara svoju stanu u odbrani, bar za sada to radi, to je moderan fudbal. Još je ovaj dečko mlad i nefromirana, ličnost, da bi telesno da bi se više bacio u teretanu, fali mu malo snage.
Da pohvalim i #51, dobro je igrao sinoć, ali to isto ne znači da ga volim videti u svetom dresu. Imao je dobar gol, i asistenciju. sve u svemu daleko mu lepa kuća, možda ga kupi neko do kraja prelaznog roka, ali se mora reći da je sada u prednosti na Sadika.
Ostojić ovoj ekipi daje sigurnost i mir. Što nam je bilo potrebno, svo ono vreme dok je bio izbačen iz ekipe.
Ne sviđa mi se Urošević mnogo prosutih centaršuteva, mnogo potencijalnih pretnji po gol protivnika mi bacimo jer nemamo školovane bekove. Da imamo dva školovana beka mi bi davali bar 15-17% više golova, i sto toliko prilika, pa plus koliko odbijenih lopti, bi pokupili....
Malo se mislim na te stvari.
Najveći nedostatak ove eikpe je sredina terena. Mnogo loš i nepismen fudbaler Škekić, koji jeste jak, ali je i neiteligentan. Ne zna da čita igru, lako ga je izbaciti, lako ga je naterati na žuti karton, na neku glupu grešku. I kada na to dodamo njegovog kolegu Zdjelara, koji nije toliko nepismen fudbalski koliko nema snagu, koliko ga često otresu jači fudbaleri.
Nama je sredina terena rak-rana, ako primimo gol protiv Turaka, to će biti ili preko Tošičeve strane, ili kroz sredinu, jer tu smo najtanji. Da se pitam sada bi mi bio prioritet da dovedem neku zver na sredini terene. Ako bih birao to bi bio neki afrički jebač a ima ih na tone, pogledati samo kiprane AEL i APOEL-a, kako to rade. Mi za tu poziciju nemamo igrača u domaćem blatu a da ga cigani nisu uzeli.
Biće povuci potegni s Turcima samo zato što smo tanki na sredini, da imamo iole pismenog igrača na centu, mi bi bili u prednosti, ovako je lapo-lapo.
Dobro je što imamo sve pobede do sada i što nam raste samoupozdanje, mada da je ova utakmica bila kolo kasnije prošli bi lako. Imam utisak da fali još dve-tri lakše pobede da dobijemo na samopouzdanju. Dugo vremena smo bili u autu, a treba dosta da se podignemo.
 
Последња измена:
Статус
Затворена за писање одговора.
Top