Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

FK Partizan 2019/20

Статус
Затворена за писање одговора.

kujblo70

Grobarčina
Учлањен(а)
24.07.2018
Порука
1.497
Reaction score
6.340
Локација
Blok 70
Po pristupu utakmici ubedjen sam da je ovo bila generalna proba za neke. Mnogi od tih nekih nisu dobili prelaznu ocenu, ali vide se i bas teske noge. Da neko (svi znamo ko) nije bio 2 puta izuzetno sebican poveli bi i drugacije bi se ovo zavrsilo, ovako posle primljenog gola stajali smo na terenu nadam se kao Kilmanrok protiv nas kad bude primio prvi gol. Apsolutno mi nije jasno kako u ovoj ekipi nije bilo mesta za Valjentea, a zasto ne i Nikolica ako su tu vec Ivanovic i ozegovic. Sadik potpuno drugaciji tip igraca od Rikarda, ali rano je jos da se kaze “losiji” i ako se nosim tom mislju. Organizacija igre sustinski ce biti zadatak tog nekog zadnjeg veznog, jer preko Sume nece ici, i ne treba, dobar je tu iza spica. Lutovac mislim da ce biti pun pogodak!
Napred Partizan!
 

Marin

Grobarčina
Учлањен(а)
14.09.2008
Порука
2.460
Reaction score
2.234
Cekici nam jebo mamici, ove pripreme su vise gubljenje vremena sa ovaj roster a tesko da se nesto promeni i da dojde do neki pomak u igri jer pare za pojacanja nema, Mucili smo se prosle sezone a bogami i ove, jos nije ni pocela.Savoooo evropa sa ovom igrom i zalaganju je dalekoooooooo.
 

Al_Bundy

Grobarčina
Учлањен(а)
09.04.2010
Порука
1.003
Reaction score
3.235
Локација
Prijedor
Napadači na 1 kontakt sa loptom - 2 proklizavanja. Bože sačuvaj ali mi iz godine u godinu ulazimo katastrofalno u ove pripremne utakmice i sve smo gori i gori i kao mantru ponavljamo da su nebitne utakmice da su teške noge ali dokle više!? Kako su svima ostalima noge lakše od naših? Kako svi ostali dovode pojačanja na vrijeme? Hoćemo li ikada ući u jebenu utakmicu spremni da odigramo bar jednu normalnu akciju i da istrčimo jednu kontru kako treba? Jeste li fudbaleri ili ste amateri? Šta radite na treninzima? Pa borite se i za poziciju u prvom timu borite se za svoju karijeru a opet igrate kao curice. Meki kao puding. Ako ovako uđemo protiv Škota, uvaliće nam tricu minimum. Partizan je "klub" koji služi za prodaju "fudbalskih nada" kako bi se namirili kvazimafijaški džepovi politički podobnih džukela koje boli kurac za prosperitet kluba, klub sa 3000 navijača, za 5 sezona ćemo se boriti za plej-of. Nije Slobo kriv, mi smo govna.
 

vukMKD

Grobar
Учлањен(а)
10.04.2010
Порука
599
Reaction score
785
Локација
Tamo gde vecno sunce sja...
Odlicno smo delovali kao tim dok nismo promenili celu postavu. Pogotovo ako se uzme u obzir da Olimpija nije nimalo naivna ekipa, i da je ovo njima bila generalna proba pre pocetak sezone, sto znaci da su uigraniji i sveziji od nas.

Mi ako pogodimo sa ta dva vezna igraca koju cekamo, ako nam donesu individualni kvalitet, mozemo se necemu nadati, mada mislim da Savo mora da insistira i na jos jednog napadaca, nekog iskusnog egzekutora, jer plasim se da Sadik to nije, ali takodje mislim da ce biti jako korisan kao drugi napadac.

Mislim da je i ovaj Crnogorac odlicno pojacanje, od nesrecnog Trajkovica stamenijeg halfa nismo imali, nadam se samo da je intelektualno na vecem nivou.
 
Учлањен(а)
04.12.2012
Порука
3.235
Reaction score
1.943
Локација
Подгорица
Нека нам је Бог у помоћи ово ни нашта није личило. Знам да су припреме али морамо имати неку идеју шта хоћемо итд. једноставно губљење времена. И видим да ћемо поново играти дебилни фудбал са једним нападачем.
 

Nikola9875

Grobar
Учлањен(а)
05.07.2019
Порука
367
Reaction score
1.586
Локација
Novi Sad
Sto se tice pozicija levog krila i centralnog veznog za Stevanovica i L.Pavlovica se jos ne moze reci da nemaju kvalitet za Partizan jer su premladi, ali za Ivanovica(jednog od najneintaligentnijeg igraca u istoriji kluba) i Sumu se to moze reci. Koliko god se Suma pokazivao dobro na treninzima ni u ludilu se ne bih oslonio samo na njega. Danila Pantica obavezno uzeti opet, jer moze na pristojan nacin da pokrije obe pozicije.
 

Goran Tomić

Kralj fanzina
Учлањен(а)
07.12.2011
Порука
11.767
Reaction score
29.656
Локација
Beograd
Loše.
Nemam problem sa time da gubimo pripremne utakmice, osim kad igramo sa timovima bivše Jugoslavije!
E tu mora da se zna ko je ko a ne da se bruka i sramoti ime i istorija Partizana nekim tamo porazom od neke tamo Olimpije i to golom koji nam daje neki tamo Čekići!
Da neki Albanac (i to iz Dinama) kojim slučajem dođe u Partizan onda bi ,,javnost,, i ,,organizovani,, možda imali šta da kažu, a to što Srbi slabo igraju fudbal a Albanac (i to iz Dinama) može da im da gol, to im očigledno mnogo manje smeta...
Znate da nisam šovinista tako da se moja kritika uglavnom odnosi na ,,rezerviste,, Partizana, pa koje god vere ili nacije bili, to me ne zanima, ali vrlo kilavo i mlitavo su nosili naš dres, kao da ih boli ona stvar za to ko će da pobedi a ko da izgubi ovu utakmicu.
Da sam na Savinom mestu, posledice po njih bi bile ozbiljne i žestoke, sreća njihova pa nisam...

A inače ovako: ako nam dođu dva PRAVA igrača možemo da budemo baš solidni, ako ne dođu, najebaćemo tokom sezone, da li odmah, da li malo kasnije, ali najebaćmo...
Solidno smo se držali do 60.-og minuta, a onda smo se raspali...

Suma nema šta da traži mnogo pozadi, jer je fizički inferioran, a voli da povuče loptu, pa ako je izgubi bilo zbog greške u vođenju lopte, faula koji sudija ne svira, ili jednostavno ako ga neko tu ,,otrese,, može da bude opasno po naš gol...
Kada je napred, tokom utakmice će sigurno da ,smuva, bar 3-4 neke dobre prilike, bilo sebi bilo drugome, pa ako se nešto iz toga izrodi...biće lepo...
Problem nam je što nema ko da mu donese tu loptu napred.
Kakav god da je, videli ste i da je ,,držao,, našu igru do svog islaska napolje, a onda nije imao ko to više da radi, igra se raspala...

Bambi Tošić fudbal igra rekreativno, a još plus par puta baš NIJE hteo da da loptu Sumi u dobroj poziciji, a ovi drugi ,,otpozadi,, i kada mu daju to čine ,,sa zadrškom,, taman da Sumu ,,pričepe,, defanzivci koji su u 99,99% slučajeva dovoljno fizički jači da ga oduvaju, gurnu, fauliraju.
Bambi je to uradio namerno (ili misli da je u stanju da sam sve reši, ili je bio zlonameran?!), a ovi drugi nemaju lošu nameru, nego ne umeju da igraju brže - a Suma je više upotrebljiv samo ako mu lopta stigne pre nego što stigne defanzivac da ga zvekne.
Ne znam samo odakle Savi ideja da on izvodi korner sa leve strane kada to ne radi dobro?
Ako me nešto nervira to je što u Partizanu imaš 40 fudbalera i ne možeš da naučiš ili nađeš nekoga ko će sjajno da izvodi te jebene kornere!!!

Ožegović naravno nije ,,suva inteligencija,, ali i on se itekako može naučiti da ili mora da da gol, ili mora da doda loptu saigraču (Sumi) kada je ovaj u 100% poziciji za davanje gola. Naravno, i Suma se ,,revanširao,, i celom Partizanu, i svima nama, a najviše samom sebi time što i kada je dobio loptu u 100% šansi za gol, e onda ga nije dao!
Jbg, ali kažem, ja verujem u njega da je bar igrač ,,poteza,, i da po jednoj utakmici MOŽE da napravi 3-4 neke dobre prilike sebi ili drugome, pa valjda konačno iz toga neko i utera tu loptu u mrežu?
Žao mi je što nismo imali prilike da vidimo da li je u stanju i da možda spoji Umara Bambija Na Ledu Sadika sa golom...?

Naš novi igrač i novi Bambi (ali visoki, mlađi i na ledu), pokazao je da ima taj dugi korak i brzinu, ali je i prilično ,,mek,, i na baš tako snažan u duelu...
Više je kao neki perspektivni klinac, od koga možda nekad i bude nešto, nego neka ,,zver,, ali...hajde, prva mu je utakmica, videćemo...
Kao što rekoh i za Savu Petrova, Novića, ovog novog Babovića, jbg, ne može špic baš sve sam da uradi, bez pomoći saigrača, ali isto tako ako špic ne ,,sipa golove kao na traci,, koliko god da mu neko oko toga pomaže ili ne pomaže, odmah se zapitaš, a zašto je onda u Partizanu?

Naravno, čim su saigrači Bambija Na Ledu, rezervisti Partizana, ugledali visokog novog pa još i crnoputog kolegu, odmah se pojavio i stari ,,sindrom Washington,, i to u svom punom sjaju - NIKO ovom momku nije uspeo da nabaci loptu na glavu ispred gola Olimpije pa da možemo da vidimo kakav je u skoku! Ali niko!
Mada, ali opet kažem, na prvi pogled i na prvoj utakmici (koja može da bude znatno razlilčita od onih koje će kasnije da uslede), Umar Sadiku koliko može da ,,prođe,, kao neki Washingtonov mlađi brat, možda još više ,,prolazi,, kao da mu je naš Crni Brat Srbin Lamin Dijarrra Ubica Cigana bar neki ujak ili teča - imam utisak da Klizajući Bambi pre može da ,,šturne,, po zemlji i ,,zabije ga,, odozdo u stili Crne Mambe, nego da je neki razbijač u skoku, jer brz jeste, snažan nije...

Dakle, sve u svemu, dva OZBILJNA igrača nam trebaju (vezista koji će da spoji odbranu i napad) i jedan napadač da se Ožegol ili Orač ne muče sa loptom, ili da je u stanju da bolje probije i nabaci po strani nego što su to danas radili Bambi Deka Tošić i Lutovac Partizanovac...pa da vidimo i da li je Krakata Gazela još bolji kada ima nekoga sa kime može da igra i da mu pravi društvo u napadu?
Nadam se i da Čelzi OZBILJNO računa na Daču Pantića pa da ga zadrže za neke svoje potrebe.

Sve u svemu nema baš tako puno dana do naše prve zvanične takmičarske utakmice u Inđiji, a posle sledi i Evropa...

Napred Partizan! :šal
:napred-partizan::napred-partizan::napred-partizan:
 

Goran Tomić

Kralj fanzina
Учлањен(а)
07.12.2011
Порука
11.767
Reaction score
29.656
Локација
Beograd
Zaboravih i Lolu da spomenem - i da ponovim ono što sam već nekad rekao - on je idealan kao pojačanje - ali za tribinu, uleti tamo, podeli par šamara i - ujedini sve frakcije! Drčan, energičan, oće i da udari...i to ,,pod odma',, - ima ,,kratak fitilj,,...

Samo što se za to na fudbalskom terenu i kad si u dresu i u ozbiljnijoj utakmici odmah dobija crveni karton pa ostaviš saigrače na cedilu...danas mu sudija ,,progledao kroz prste,, jer je trening utakmica bila u pitanju...ali...da li je bilo neophodno da Lola bude baš tako ,,žustar,, - nizašta?

I Brežančić se ,,uključio,, na ovoj utakmici da pripomogne Loli, ali u tim borilačkim veštinama, znam, pripreme dugo traju (Loli, ne Brežančiću), nervoza se javlja, ima tako tih tipova ličnosti koje bi odmah ,,u klinč,,...ali...nama sad treba više fudbalskih nego borilačkih veština, vidi se da je Brežančić daleko od neke prave forme, Lola svakako neće biti neki ,,prvi izbor,, za početnih 11 na terenu...a što reče Sava i za ove koji su trenutno ,,u prvom planu,, žestoko se radi, pa, biće više koncentracije i manje ,,pada,, kada se intezitet rada ,,spusti,,...

Ajd videćemo...
 

ZatucaniZapadnjak

Grobarčina
Учлањен(а)
29.06.2019
Порука
1.117
Reaction score
5.472
Локација
Beograd
Mi nemamo identitet na sredini terena. Dzaba napadaci, neka taktika, kombinatorika... gubimo lopte i nikako ne mozemo da uspostavimo ni privid poseda. Bez zadnjih veznih pise nam se jako lose. Sa dva takva ovo i moze biti sasvim korektno. Momci se bore, kvalitet neki mali pokazuju koliko-toliko... ali prosto nedovoljan, pogotovo na sredini da se nesto uradi. Odbijam da poverujem da nema neki igrac koji moze doci za normalnu svotu i barem trcati i znati nesto elementarno ofanzivno sa loptom...
 

Superbrko1

Početnik
Учлањен(а)
31.05.2018
Порука
12
Reaction score
7
Локација
Usa
suma je igrac za mali fudbal,
on nikog zivog ne moze pretrcati a njega stigne i zatvori svako
a on da nekog stigne to je nemoguce
nikad necu zaboraviti protiv viktorije
nasa kontra 3 na 3
kad je imao for i prednost jedno 5-6 metara
kako su ga stigla 3 igraca u 2 sekunda
 

GrobarPFC

DeFaktoUmjetnik
Уредник
Учлањен(а)
06.05.2007
Порука
4.777
Reaction score
1.168
Локација
Iran
Odlicna provera da znamo da nemamo bas cemu da se nadamo. Ja sam zadovoljan sto nemam velika očekivanja, pa ako šta bude mozda me i razvesele ovi "igraci"... Mi nemamo 3 fudbalera prava u timu uključujući Stojketa koji je golman.. Ostalo, da je arece vecina ih nikada nebi obukla sveti dres.. Jebala vas Olimpija i Čekići... Boze kakav smor...
 

Markec50

Grobar
Учлањен(а)
01.06.2017
Порука
529
Reaction score
716
Odgledao sam danas celu utakmicu.
Sasvim sam siguran da ovi nasi blefiraju sa Sumom, guraju ga na ovim utakmicama ne bi li se neko zajebao kao mi.
Ivanovic kao i Suma nije fudbaler, Bambi jeste fudbaler ali bivsi.
Zdjelar i Scekic rade solidan posao kad bi imali za koga.
Sveta Markovic je odlican stoper bas je kvalitet! Nazalost ode u nagori moguci klub po svakom kriterijumu i ne verujem da ce tamo napredovati. On kao i Djerlek nema srece jer mi nemamo struku!
Ovaj Partizan je ogroman klub jer i dalje postoji pored svih neznalica i hohstaplera koji tu rade.

Kako je moguce da se ljudi bave fudbalom po 20-30-40 godina i onda dovedu Brezancica, Lolu, Ivanovica.
Sadik mozda nije los igrac, ali za ovakav Partizan je neupotrebljiv. Samo kada pomislim da odlazi Rikardo, a da njega menjaju Sadik i #51 jasno je da ce ova sezona biti gora od bilo koje do sad.
 
Последња измена од уредника:

Goran Tomić

Kralj fanzina
Учлањен(а)
07.12.2011
Порука
11.767
Reaction score
29.656
Локација
Beograd
Tako je.
Staro pravilo je da u fudbalu svakako nekad moraš da izgubiš utakmicu, pa je onda bolje i bezbolnije da se to obavi u toku priprema... :icon-lol:
Naravno, druga je stvar što ja pizdim na rezerviste Partizana što su izgubili od Olimpije, kad su lepo mogli neki tesan poraz da ostave za recimo tekmu sa Bordoom, al, jbg...

Nadam se da naša struka zna šta radi te da će dobro izbalansirati izginuće na treninzima radi sticanja snage sa time koliko je vremena našim fudbalerima potrebno pa da se od tih izginuća lepo odmore i budu sveži onda kada je to najbitnije - 20.og i 25.og jula, pa sve tako redom...

Nadam se i da će u roku od tih narednih par dana konačno da nam stignu neka dva PRAVA pojačanja koja čekamo i kojima se nadamo celo (dosadašnje) leto...a to mu sve dođe nešto kao desetak dana do prve utakmice...
Jedan dan će pojačnja (ako uopšte dođu?!) da izgube samo na predstavljanje novinarima, drugi dan da skroz raspakuju kofere, vide gde su došli i gde će da stanuju, i kako se odatle stiže do Zemunela...treći dan za neki rekreativni trening...

I onda 7 dana do utakmice - premalo da upamte kako se ko zove i ko sve igra u Partizanu i na kojoj poziciji, na baš mnogo i za neko uigravanje, nego, evo ti kopačke i dres pa udri u meso! Ne bre u ove naše na treningu, nego u ove protivničke na utakmici!
 

alboy75

Grobarčina
Учлањен(а)
09.04.2010
Порука
1.128
Reaction score
2.584
Локација
svuda gde je PARTIZAN
O, pa mi smo to napredovali, sad ni Bambi nece da doda Sumi loptu, ni #51, ni Sadik... mukica, a taman se nameracio da igra jadan, al eto opet ga bojkotuju...
Cuj da mu se donese lopta pa ce on da napravi sansu, nije nego... pa onda nije on napravio (a NEMA SANSE da ista ikada napravi, ni protiv koga), vec je sansu napravio taj ko donese loptu, osnovna fudbalska logika. A i Bambiju treba da se donese lopta, i Sadiku... pola ekipe je takvo da treba da im se donese lopta... a onda kad nema ko da pritisne loptu dok je nemamo (a retko je imamo...) opet su krivi ovi sto treba da "donesu loptu"...
Suma potez igrac, da nije toliko tuzno vec bi bilo smesno...
Dokle vise Suma i #51 da dobijaju prilike, DOKLE?
Nije sramota izgubiti casno, sramota je imati ovakve cirkus igrace i nadati se nekom njihovom potezu... to moze da bude, ALI U CIRKUSU!!!
 
Статус
Затворена за писање одговора.
Top