Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

FK Partizan 2019/20

Статус
Затворена за писање одговора.

Zlatiborpfc

Grobarčina
Учлањен(а)
11.05.2018
Порука
3.759
Reaction score
19.342
Локација
Nickname
Areni sport amaterskoj jebem mater i za fudbal i za košarku koja se sad igra.
 

El_Grande_Jokan

Grobarčina
Учлањен(а)
29.06.2019
Порука
3.697
Reaction score
23.097
Локација
Академија
После ове смарачке паузе уследило једно велико разочарење. Посебно ме нервира то што нам се дешава кикс други пут заредом и то у оба кола у којима су циганима судије дирентно донеле бодове. Најтеже је овим играчима. Играју намештено првенство, играју пред празним трибинама, утакмице се сваки част прекидају због скандидрања неким ментолима, тренер и клуб су се одавно орпостили од титуле... Мислим да ће мотивацију имати само за дерби. Ако се настави овим темпом ми ћемо опет морати у купу да обезбеђујемо европске квалификације а зна се колико је куп незгодно такмичење у којем сав улог може да пропадне у једној утакмици. Ово је лоша увертира пред Манчестер. Мора се направити састанак и детаљно анализирати шта и како даље у пингпонг лиги.
 

rasimPFC

Grobar
Учлањен(а)
09.12.2008
Порука
560
Reaction score
1.673
Локација
Vranje
Uh kako mrzim kad igraju bez volje...
Idem da gledam basket, da se oraspoložim malo...
 

Krcko

Početnik
Учлањен(а)
01.09.2019
Порука
38
Reaction score
26
Локација
Bijeljina
Cigan jeste al jbg nije mogao bolje, nije on kriv za gol. Trebali smo da damo barem jedan, nije valjda i za to kriv golman? Jedna oD utakmica da se do sutra igralo ne bi pobedili.
 

Irriducibili17

Početnik
Учлањен(а)
16.05.2018
Порука
190
Reaction score
375
Локација
PC
Ogromna nezainteresovanost za rezultatom, koja se najbolje vidi u kretnji igrača. Da li je to zbog sledeće utakmice sa Mančesterom ili su se igrači, kao i dosta navijača, pomirili sa tim da je priča sa titulom gotova stvar?
Da smo do sutra igrali vjerovatno ne bi dali gol, a pogotovo ne dva.
Šteta što reprezentativna pauza nije malo duže trajala...
 

maximilian72

Grobarčina
Учлањен(а)
13.04.2011
Порука
6.100
Reaction score
2.039
Локација
Ispod zenine suknje
Kakav fijasko. Postaviti pitanje igracima da li mi navijaci smijemo da se nadamo mjestu u LE dogodine. Sramota da nemamo igraca sa sutom.
 

nasa stvar

Grobarčina
Учлањен(а)
01.09.2019
Порука
1.121
Reaction score
2.498
Локација
JNA
Koja pauza, ovakve utakmice se igraju sa dva špica.Nema šta Šćekić da traži u timu Partizana pogotovo na ovakvim utakmicama.Barem je Suma morao da odigra napred ako ne Gigić.Ovo je trenerov poraz.Menjaš špica kad gubimo, a on jedini može da uđe u šansu jer se ok kreće.Menja ga Ivanovic koji na Gajdobru može gol da da samo.Izgubili smo mi odavno živce jer gledamo kako sude ciganima, kako ove ekipe igraju protiv cigana a kako protiv nas.Mogla je titula da se uzme da smo kupili kasvetnog špica.Imam 10 krila i 0 špica, pa ne može tako
 

Issa

Grobarčina
Учлањен(а)
06.02.2008
Порука
1.595
Reaction score
3.382
Локација
JNA
Od moje supruge deda bolovao od Alchajmera, i nakon majskih poplava bili smesteni u selu pored Obrenovca, i retko kad je znao za sebe i da prica normalno..i jednom sedesmo mi sa njim u dvoristu sredinom septembra 2014 i on gleda onako pogubljen u nas, i kaze boli me , mnogo me boli..i pita ga moja supruga sta te boli deko i ustade da mu donese lek koji je pio, a on kaze sedi Biljo, mene dusa boli! Ne znam sto sam ovo napisao, ali i ja se isto sad osecam, pogubljen sav a dusa me boli posle ovog poraza..jebem ti zivot kada se ovako skenjam, dodje mi da udaram glavom o zid!
 

Goran Tomić

Kralj fanzina
Учлањен(а)
07.12.2011
Порука
11.746
Reaction score
29.591
Локација
Beograd
Strašno.
Kao izduvani balon.

Markec se povredio, reprezentativci se vratili kao da su svakome po tri litra krvi izvadili, ostali kao da su glavama u Mančesteru, a ne u Lučanima, realizacija i šut na nivou moje pokojne babe, TV Arena vaše pravo da ne čujete sve, komentator očekivano tupav, naši navijači sa baksuznom pesmom daj go daj go daj go uvračali da nam oni daju taj gol...

Ja ne znam šta je gore, da li što je Partizan izgubio, ili slušati njih kako 90 minuta zapevaju nešto sporo, falširano i smrtno dosadno, kako li je tek fudbalerima što moraju da ih slušaju?!
Da li Ubica Vodojaže ikad može da shvati da se sa metar udaljnosti od gol linije i loptom na nozi kada te niko ne blokira, uopšte ne mora šutirati u spoljni deo mreže?!

Može li se u Ligu Šampiona ući preko Lige Evrope?
Jebo vas Mančester, on je u četvrtak, danas je bila subota!
Jedan poraz, poraz, kao poraz, dešava se, dva vezana poraza to je SRAMOTA!

Da li nekada šutirate na gol na svojim treninzima?!
Svaki put vam šut ide u golmana, izvan okvira gola, ili se jedva dokotrlja ka golu?! :krsti:
 

serAlex

Grobarčina
Учлањен(а)
21.05.2007
Порука
7.329
Reaction score
37.522
Navijač Partizana živi za svaku utakmicu svoga kluba, bila ona prijateljska, prvenstvena, evropska...

Igrač Partizana očigledno živi da se popiša na svog navijača, gore pomenutog.
 

mrzim_sve

Legenda
Учлањен(а)
31.01.2007
Порука
2.728
Reaction score
2.044
Локација
Na groblju...
Odigrali smo ispod svakog prihvatiljivog minimuma. Cak nisu ispostovali ni delic onoga sto nosi sa sobom igranje u Partizanu, tako da je svaka kritika opravdana bez ikakve dileme. Boli taj pristup gde cak ni ne pokusas da uradis nesto. Ne mora se svaku utakmicu pobediti, ali ne mora ni da se izgubi dva puta za redom. Kultura igre katastrofalna, pristup igraca i strucnog staba jos gori. Ako vec nisu planirali da igraju ozbiljno, onda su mogli da posalju makar neku decu na teren.
 

PFChampion

Grobarčina
Учлањен(а)
11.04.2010
Порука
8.872
Reaction score
13.639
Jedan sut i gol i to na gresku golmana, odbija loptu pravo ispred sebe umesto skroz u stranu...neverovatno, pa sta bi bilo da su mu jos koji put sutnuli.....a opet ni krivica stopera se ne moze umanjiti. Ja ne znam koliko sansi nam treba da bi dali makar jedan gol i vise tu vidim razlog poraza nego u ovom kiksu odbrane na celu sa golmanom. Ovo vec postaje konstanta i ozbiljno zabrinjava. Jebem ti bre ako vec ne umes da pogodis precizno daj bar raspali po lopti iz sve snage vrhom kopacke ako treba u sred golmanovih muda, a jebem ti i kup ako je zbog njega Ivanovic dobio sansu danas.
Sve u svemu dali smo gratis priliku ciganskim medijima da ovaj nas poraz stave kao glavnu vest, a onu cigansku smejuriju od juce zataskaju koliko mogu kao sto arena zataskava zvuk kako joj se cefne.
Danima me zabrinjavalo toliko stavljanje u prvi plan utakmice sa Mancesterom....izjave igraca par dana pre utakmice uglavnom o Mancesteru, u emisiji Partizan news poziv igraca navijacima za tu utakmicu i ostalo skretanje paznje sa prvenstva.....vec posle Vozdovca svi poceli o Mancesteru da pricaju.... Ipak, eto bar se nadam da toliki motiv i fokus na tu utakmicu u cetvrtak nece biti uzaludan !!!
 

Deki

Grobarčina
Учлањен(а)
16.09.2007
Порука
1.545
Reaction score
3.829
Локација
Beograd
Obavezno otkupiti ugovor Sadika. Te madjije svetski fudbal nije video.

Upravo mater ti jebem sa sve Ivicom narkomanom i njegovim bombama.
 

zeko lopove

Grobar
Учлањен(а)
11.10.2006
Порука
485
Reaction score
732
Локација
Kitchener, Kanada
E sad možemo opušteno sa klincima, predstavljam.
Najjači sastav, I izgubimo posle jednog jedinog suta na gol?
Ne to nije zla sreća. To je činjenica da smo opet prvo poluvreme bacili niz vetar. Bez energije, bez presinga, kao da su mamurni izašli na travu. Nista nismo kreirali osim jedne šanse za Miletića. Tošić treba prvih 30 minuta za zagrevanje i istezanje, kad ne zna šta će on preko gola.
Šta li traži Scekic 90 minuta na terenu protiv bunkera? To valjda samo Savo zna. Miletić nije ništa bolji ali za njega znamo da nemamo alternativa.
Do kraja sezone u LLSL Tošić na klupu, što manje Scekica, što više Lakcevica i Filipa Stevanovica. Za evropu imamo recept.
Savo, prst na čelo. Nauci nešto iz ovoga.
 

Ilyasova

Grobarčina
Учлањен(а)
02.06.2011
Порука
3.905
Reaction score
7.803
Nema ko da sutne.
Nema ko da iscima 1 potezom u prostor i da prodje.
Jedini fudbaler koji zna da petlja na 16 kad je bunker je Suma, i on je poceo na klupi.
Koliko bodova od pocetka sezone sa 1 golom. Sa jedva izvucenih 3 boda sa smesnim golovima koji nigde ne prolaze kad je zajebano.
 

Direktor_Grobar

Grobarčina
Учлањен(а)
29.06.2019
Порука
2.997
Reaction score
15.831
Локација
Beograd
Jednom rečju sramota i katastrofalna uvertira za Manchester United. Nismo tim za titulu, pogotovo ne u ligi gde se forsira drolja. Sve što smo uradili u derbiju smo prosuli sa kamatom. Definitivno nemamo napadača koji rešava bunkere i možemo da se pomirimo sa kvalifikacijama za LE sledeće sezone.
 

trivunelli

Grobarčina
Учлањен(а)
02.06.2017
Порука
1.796
Reaction score
7.592
Локација
25-i maj
Igraci nisu ni dosli na utakmicu. Ko je mislio da necemo platiti cenu tome sto muceni Sadik nema alternativu,debelo se zajebao. Obaveza je da igramo na pobedu svaku utakmicu a situacija sa ciganima je po meni obaveza vise da se napadne svaka utakmica lavovski kao za vreme Marka Nikolica.
 

Beelmt

Početnik
Учлањен(а)
03.09.2019
Порука
161
Reaction score
206
Локација
Beograd
Jedan šut i gol,to je suština igra se na rezultat.Priča o Mančesteru je glupost to se neće dobiti,o nebitnom JSL takmičenju a ono je kvalifikacija.Bez Evro takmičenja Partizan ne postoji.Proziva se jedan drugi treći , niko Asana, mi igramo utakmmice sa 10 igrača.
O centarforu, bez špica sa 20+ golova u ligi nema šta da tražimo.Neko reče tim pripremljen za Evropu a ne za domaće terene, koji smo to ozbiljan klub dobili ove sezone?
 
Статус
Затворена за писање одговора.
Top