Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

FK Partizan 2020/21.

Статус
Затворена за писање одговора.

The Partisan

Početnik
Учлањен(а)
01.10.2020
Порука
51
Reaction score
147
Локација
always too far
Gutam knedle od kako se vratio Stanoje. Bilo je jasno od prve konferencije da će da menja fizionomiju tima i sistem igre, ali sam računao da ima iskustva i da neće da seče duboko pre rep. pauze. Međutim, ponaša se kao slon u prodavnici porculana. Rezultat je svima poznat - evropska eliminacija i dramatična metamorfoza ekipe u toku takmičenja. Ne vidim kako će uspeti da sprovede svoje ideje u delo pre februara/marta, posebno sa ovolikim brojem novajlija i/ili rekovalescenata. A do proleća? Nikakvi izgledi da se titulom izbegne Europa Conference League i još gora atmosfera oko kluba. Nema omleta bez polupanih jaja. Ali, ostaćemo gladni.

Zašto Zdjelar-Šćekić kad Lazetić igra visoko sa petoricom pozadi? Zašto nismo igrali u dubinu kad je svako Popovićevo ispucavanje pre crvenog stvaralo šansu? Zašto Čerkez ispada iz tima ako Bog fudbala nije spreman? Zašto Fića do kraja kad rano ostaje bez snage i ne prati svog beka?
 
Учлањен(а)
13.05.2018
Порука
3.288
Reaction score
8.058
Локација
Космос
@Војвода Путник
Pa onda nam nema druge osim da dodjemo do zakljucka da je Stanoje ustvari ciganstura ubacen da nas razjebe jos vise... je l?

Sad zvucim kao neki njegov advokat, ali daj da sacekamo bar dva tri meseca, pa cemo onda pljuvati ako treba. Evo ja cu prvi
Kakva zamena teza...
Stanojević je tu već mesec dana, i do sada je već uspeo da ispadne iz Evrope i razjebe igru, dok je razjebavanje tima u procesu, ali i to se može očekivati danas-sutra.

Šta je još potrebno da se dočeka da Stanojević uradi da bi bilo legitimno tražiti njegovu ostavku?
 

system

Grobarčina
Учлањен(а)
29.09.2008
Порука
3.305
Reaction score
15.378
Локација
U pizdi materini
Kao neko ko nema preterane simpatije prema onome što pružaju Suma i Sadik na terenu moram da kažem da je ovo pominjanje njihovih imena klasična alibi izjava. Da su kojim slučajem članovi šiptarove ergele ne bi bilo problema . Ako su njih dvojica najveći problem u igri FKP onda stvarno.

Između ostalog smatram da upravu treba oterati i ne neću ovo ponavljati stalno da ne spamujem forum ali ne mogu da dopustim da se izvuku iz ovoga i nastave svoje bedne parazitske živote na račun Partizana.
 

lavex

Grobarčina
Учлањен(а)
23.10.2008
Порука
1.631
Reaction score
8.801
Локација
"preko bare"
Krajevi se potroše,
počeci uvek traju.
Početak – eto šta je na kraju!

Da citiram našem dobrog čika Duška. Opet se vraćamo na početak (nadam se ne i kraj) a to je naša vajna uprava, od koje sve kreće i počinje da smrdi.

Vidim da se opet raspravlja (bespotrebno) o trenerima i stvarno ne vidim svrhu toga. Dokle god imamo ovu smrdljivu glavu, ništa se bitnije neće promijeniti ko god da dođe za trenera.
 

Brka

Grobarčina
Учлањен(а)
04.08.2007
Порука
1.226
Reaction score
4.038
Локација
Uvek uz Partizan
Kad je došao Stanoje obradovao sam se, za sada me puno razočarao i ne verujem da će se tu nešto promeniti. A sve je počelo izjavom kako Partizan treba da mu posluži kao odskočna daska za lige petice. To je po meni bila prva sramotna izjava. Trener Partizana bre mora da ima ambiciju da ostane celi život u klubu zato što je to vrh u njegovom poslu. Danas gura Sadika da igra protiv dunstera pod inekcijama pa ga posle pljuje.

Ovakve su nam bile sve utakmice u linglongu, pobeđivali smo nekako, danas je došlo na naplatu. Ako nema ko drugi da igra u napadu bolje da igramo sa igračem manje nego da igra Matić.
 

garbaN

Partizanovac
Учлањен(а)
14.09.2019
Порука
866
Reaction score
5.209
Локација
Beograd
Eto puče i taj balon nekog optimizma utemeljenog na 2010. godini i Saletu kao nekom ozbiljnom treneru, čoveku sa reputacijom trenera koji igra na rezultat i velikom motivatoru koji će nas povesti do titule. Ne bih dozvolio sebi da pljujem čoveka koji nam je ipak doneo titule i uspeh u Evropi ulaskom u Ligu Šampiona, ali je jasno da je on ostao zarobljen u istoj toj 2010. Oterali smo čoveka koji je bar imao neku ideju savremenog fudbala i radio na njoj da bi došao Sale koji se nije pomerio iz svoje filozofije od pre deceniju. Sada verovatno ide priča da je nezadovoljan ekipom, pa će se oterati Sadika, Sumu ili Natka zbog nezalaganja..
Što se mene tice očekivan rasplet i sled dogadjaja, njegov ziheraski I kukavicki fudbal plus menadžerski igrači koje dovodi za pojačanja kao rezultat su doneli ispadanje iz Evrope od prosečne ekipe.
Domaće prvenstvo ni Savo svakako ne bi uzeo, možda ćemo sad završiti sa manjim minusom pod Saletom, ali koga boli kurac za to kad titule svakako nema.

Evropa je ogledalo kvaliteta ekipe i njenog trenera, a Sale tu nije položio i ja mu to zameram. U ligi nek rade sta hoće, titulu videti nećemo, al bar smo mogli u Evropi uživati ove sezone.
 

Grave

Grobarčina
Учлањен(а)
05.12.2011
Порука
2.058
Reaction score
7.936
:respect:respect:respect:respect:icon-exclaim::icon-exclaim::icon-exclaim:
Bravo.
Ajde u paketu i Natko .
Za mesec dana.
Jebenih mesec dana!
Mi protiv zlatibora dobijamo žute kartone za odugovlačenje.
Sa igračem više igramo utakmicu protiv Metalca 40 minuta i primamo gol.
Sa svih medija bombardovano i pljuvano ime "Natko" "Sadik" "Suma"
Čim je danas komentator na loptu koja je poslata visoko i inače prva izgubljena krenuo sa repertoarom"Suma ladimud nije za Partizan"
Ne čudi ova izjava Stanojevića.
Ajde prodaj sve to .
Kada bi mogao i Babović kao nekad Dzordan
 

zigy

Grobarčina
Учлањен(а)
09.01.2015
Порука
1.512
Reaction score
4.742
Локација
Na vještičinoj sisi
"Stanoje doveden da otera najbolje igrace."
Nema dalje.
Ovo se zove konstruktivna kritika.
Ovoliko animoziteta nije bilo ni prema onom badnjaku od centarfora.
Stanoje je najveci problem. Procvetace Partizan ako da ostavku.
Molim boga da to uradi večeras.
 

Sacayak

Grobarčina
Учлањен(а)
14.12.2010
Порука
4.920
Reaction score
6.183
Локација
Српска
A Pesukic, Lola, Vujacic, Brezancic, Laltovic i ekipa nista, a?
Kod Save ti igrači nisu igrali, što znači da mogu biti samo kombinacije uprave ili pokušaji da se ubode potencijalno dobar igrač npr. sa nabrojanim Crnogorcima.
Pustite covjeka jebote, Savo mu je uvalio tim 10 dana pred utakmicu sezone
Pa nije baš taj tim toliko loš da ga je neko "uvalio".
 

Zillgian

Grobarčina
Учлањен(а)
26.01.2010
Порука
3.954
Reaction score
4.886
Локација
Ndžamena
Duša me boli dok gledam šta nam dušmani rade. Partizan ne mogu da mi ogade, jasno mi je da je talac aktuelne vlasti i njenih piona.
Plašim se da će mi ogaditi najdražeg trenera u istoriji Partizana, a Stanoje se baš igra sopstvenom reputacijom.

Kako ću da se sladim dok budete skičali ko krmad, majku li vam jbm!
 

Nbg88nbg

Grobar
Учлањен(а)
30.06.2019
Порука
595
Reaction score
839
Локација
Beograd
i sta smo dobili odlaskom milosevica...mogu ruku da dam da ne bi bio losiji od stanojevica u ovim utakmicama...ovde nije problem do ekipe vec do trenera...ne mogce da se ovaj tim ovako muci,sta nam je raditi,sta nam je ciniti????
sadik prodaaja-novi napadac drugacijeg tipa
 

Nisi

Grobarčina
Учлањен(а)
29.09.2020
Порука
2.116
Reaction score
14.634
Локација
Kipar
Prozivati javno dva stranca koji su bili mozda najsvetlije tacke tima u sumornoj prosloj sezoni? A u isto vreme ne staviti u isti kos najskupljeg domaceg igraca koji se vuce po terenu. Sramna izjava.
 

Verus Adamantem

Početnik
Учлањен(а)
01.10.2020
Порука
23
Reaction score
83
Локација
Beograd
Cuj uvalio mu tim... Bas bih voleo da vidim da je neko Marko Nikolicu npr "uvalio" ovakav tim, koji takodje nije po njegovom ukusu. Da li bi napravio od njega masineriju kao sto sada radi u Rusiji iako je ostao bez jedina 2 igraca od preko 10 miliona, sve ostalo poluproizvodi. Ako si trener, prilagodis se ekipi i izvuces iz nje najbolje, ne glumis Murinja bez pokrica i trazis 22 nova igraca, nisi zbog toga doveden, niti imas kredita ni realnih uslova za tako nesto.
 

Nelson

Grobar
Учлањен(а)
09.04.2014
Порука
604
Reaction score
1.227
Локација
BL
Pisao sam i ranije, ne znam šta je Stanoju ovo trebalo. Mi bukvalno do danas nismo dobili ni jednu pozitivnu stvar od njega, i ono što je valjalo više ne valja. Prošlo kolo izvlačimo živu glavu kući protiv jebene Bačke, danas se branimo protiv Metalca sa igračem više i naravno primamo gol. O Belgijancima ne treba ni polemisati.

Izjava za Sumu i Sadika je nevidjena sramota i daje puno pravo ljudima koji ga kritikuju da je menadzerski trener. Odnos Sume i Sadika je bio problematičan i kod Save ali se nije čekala konferencija da se po njima popiša nego se s njima radilo a zauzvrat si dobio dva najbolja igrača u timu i siguran keš kod prodaje (Sadik). Natho ista priča, neprepoznatljiiv.
Od ekipe kojoj je falio desni bek, štoper i eventualno napadač, došli smo do toga da niko nevalja.

Ovakva pojačanja su pokazatelj filozofije trenera, više od bilo čega drugog
 

Sale SK

Grobarčina
Учлањен(а)
01.10.2006
Порука
2.501
Reaction score
646
Локација
Skopje,Republique de Macedoine
"Ovo je godina sirotinjske zabave."

"Moraćeš da naučiš da živiš sa tim..."

5 sezona po redu kako gubimo titulu u Septembru.Kad dodamo i Evropu, ispada da treba da čekamo sledeći Avgust. Ponovo. Onaj Kup uopšte ne računam. Sto je mnogo-mnogo je.Stanoje je ostao zatvoren u nekoj vremenskoj kapsuli, još je u Briselu.. I misli da je Kina zemlja fudbala. Pogotovo njihova 2-ga liga gde je trenirao Gvanzong ili Peking United. Debelo me je razočarao. Ali, izgleda da se u Kini igra ovakav fudbal.
 

maximilian72

Grobarčina
Учлањен(а)
13.04.2011
Порука
6.100
Reaction score
2.039
Локација
Ispod zenine suknje
Tim nema lidera na terenu, nemaju na koga da se ugledaju, nema ko da podvikne. Sva ova pojacanja su promasena vidjecete.
Treba da nadju covjeka kao Everton sa onom energijom, upornoscu, stavom.
Doveli smo limunadu od igraca...npr. Zeko, daj nemote me zajebavati, igrao je dobro svaku cetvrtu utakmicu u prvenstvu i bio najsporiji na terenu.
 

zaro

Grobarčina
Учлањен(а)
19.06.2007
Порука
2.884
Reaction score
7.980
Stanoja ceka sudbina Vermeza... prava steta...

i opet sa ovim igracima nista necemo dobiti... mislim na danasnja pojacanja...

Prosle godine se svrsavalo na dolazak Lazara M. a vid sad

Nije mi bilo muka da trazim

 
Статус
Затворена за писање одговора.
Top