Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

FK Partizan 2020/21.

Статус
Затворена за писање одговора.

grobarani

Grobar
Учлањен(а)
02.06.2017
Порука
851
Reaction score
1.487
@nasa stvar jel tebi Stulic brat? Ne razumijem da ga ovoliko opravdavas. Kao da ga mi odje napadamo i kao da mu zelimo nesto lose.

To oko fizičke snage, naša škola mora da reši.Ne možemo više da izbacujemo igrače sa 40kg.Mora da se krećemo u pravcu u kojem se kreće moderan fudbal.Treba da bude FULL tehničar, među najboljim na svetu da bi danas igrač sa lošim fizičkim predispozicijama igrao u TOP ligi.

Pa ne moze svako dijete od 17-18-19 godina da bude sav u misicima i top spreman za kidanje na najvisem nivou.
Ipak su to djeca. I sto ocekujes da izbacujemo svake sezone po 10 mladih igraca u inostranstvo. Pa nismo Kina od milijardu stanovnika, nego mala drzava sa veoma malo ljudi.


U kom svetu ti zivis, kad mislis da bi Bleki uopste bio to sto jeste danas, da je ostao do 23-te u klubu? Vec bi u narednoj sezoni dostigao maksimum napredovanja i stagnirao bi, kao sto i sad stagnira u Fiorentini iz koje je trebao otici jos prosle sezone.

Iskreno da ti kazem jebe mi se za njega. Igra li za Partizan vise? Ne igra. Znaci ne interesuje me jel stagnira u Fiorentini ili ne.

Trebali smo da ga iskoristimo maksimalno za dobrobit Partizana, i igracki i posle jos vise da zaradimo na njemu. A ne da ga spremamo za tamo neki jaci klub.

Trebamo kao da gledamo kad ce on igracki biti najzreliji i najjaci pa tad da igra u Realu npr. Ma nemoj molim te.
Kad jedan igrac izadje iz Partizana on mene vise ne zanima. Jesi ostavio dublji trag u nasem klubu? Nisi. Ajd zdravo onda. Ne ja cu sad voljet i pratit svakog ko prodje kroz nas klub. Pa pogledaj samo ove sezone koliko ih je proslo ili predhodnih sezona..to se popamtit vise ne moze tolika imena.
 

PFChampion

Grobarčina
Учлањен(а)
11.04.2010
Порука
8.885
Reaction score
13.708
Не него само сам хтео да кажем да не морамо сваке сезоне да продамо све што може да се прода него да некад неко треба да остане мало дуже. Од квалитетних играча овде остану дуже само они за које нема иоле уноснијих понуда, а то се ретко дешава. Ми план за задржавање најбољих играча немамо, имамо само план за распродају и реконструкцију сваке године.
 

Matke22

Grobarčina
Учлањен(а)
31.08.2018
Порука
3.217
Reaction score
8.995
Локација
JNA
а да новац од трансфера обрћемо препродајом странаца типа Садик али опет ни то добро нисмо урадили летос. Требају нам и јачи спонзори, а не да вечито преживљавамо од трансфера.
Sadik je izuzetak, a ne pravilo. Kojeg smo mi to stranca prodali za 10 miliona? Pa koliko bi mi to imali dece (što naše, što strane) u prvih 11 kad bi ti obrćao pare na strancima? Na šta bi ta ekipa ličila? Na razvojni tim?
Mi prvo treba da se izborimo da se ograničenja stranaca pomeri na 6 i da te strance dovodimo i zadržavamo od prodaje naših klinaca. Jedino tako ćemo praviti zapaženije rezultate u evropi.
А да ли би Блеки са 23 године у Партизану био исти, бољи или гори играч него што је у Фиорентини то нажалост никад нећемо сазнати. Модрић је са 23 год отишао из Динама...
Pa nema tu šta da se gleda, ne možeš ti napredovati ako igraš poluamatersku ligu. Modrić je neozbiljno poređenje, vanserijski talenat, pa kasnije se iz tog vanserijskog talenta pretvorio u vanserijskog igrača... Jedan od najjačih veznjaka u prethodnih 7 8 godina, motor Reala u pohodu na 3 uzastopne lige šampiona. Koje to naše dete igra u top evropskom klubu?

Što se tiče kvalitetnih domaćih igrača, ima ih preko i tu mislim prevashodno na štopersku poziciju. Sigurno su kvalitetniji i od Vujačića i od Banjaka i od Svete.

Kad jedan igrac izadje iz Partizana on mene vise ne zanima. Jesi ostavio dublji trag u nasem klubu?
Slažem se ali Bleki je učestvovao u duploj kruni i itekako me zanima njegova karijera. Za mene su Bleki, Everton, Leonardo i Đuka nešto posebno i nijedan domaći i strani igrač koji su došli posle njih, ne mogu da se mere sa njima. Njihov doprinos istoriji našeg kluba je veliki, doneli su šestu duplu krunu.
 

JasminaT

Grobarčina
Учлањен(а)
05.12.2010
Порука
21.459
Reaction score
41.096
Локација
Žrnov
Pa da smo normalan klub kao sto nikad nismo bili, on bi bio to sto jeste i kod nas jer bismo redovno igrali polufinale lige evrope.
Mislim da je na to ciljao
Nema to veze sa klubom nego sa jačinom lige. Sve manje i manje igrača će biti sposobno da se odmah uključi u igru na nivou bilo koje od liga petice. Oni praktično tokom sezone imaju max 4-5 ozbiljnijih utakmica, ako se ne plasiramo u neko evropsko takmičenje.
A s obzirom na to da su naši igrači stranci u EU, znaš koji kvalitet naš igrač mora da bude da bi ga neko kupio i zauzeo mesto stranca u tom klubu.
Trenutno, klub jedine prihode može da ostvari ako, uz procente od dalje prodaje, proda igrača do 19 godina, kao "poluproizvod" da velikim potencijalom, pa da u nekoj jačoj ligi napreduje i da do 22-23 godine postane igrač, a i dalje bude dovoljno mlad da taj klub postigne neku cenu za njega.
 

PARTIZAN INSTITUCIJA

Grobarčina
Учлањен(а)
29.06.2019
Порука
2.006
Reaction score
11.825
Локација
JNA
Startnih 11:

Stojković – Miljković, S. Marković, Vujačić, Urošević – Šćekić, Jojić – Jović, Natho, Holender – L. Marković.
 

kontraAV

Grobarčina
Учлањен(а)
05.07.2019
Порука
1.042
Reaction score
3.529
Локација
Crna Gora
Jesam li ja jedini koji misli da Suma nije povrijeđen već da su neke druge igre u pitanju?Mislim da su nam bez njega šanse u finalu kupa 50% manje.
Nema tu neke tajne. Jednostavno ga trener ne cijeni i smatra da Sumi nije mjesto u prvih 11,tačnije jasno stavlja do znanja i igraču i upravi da napusti klub.
 

Zlatiborpfc

Grobarčina
Учлањен(а)
11.05.2018
Порука
3.766
Reaction score
19.379
Локација
Nickname
U ovom timu jednostavno ima premalo tehnike i želje.
Ako u kupu ne krenu i Suma i Natho kao i Živković desno i možda Obradović levo – ne bismo imali šta da tražimo ni protiv cigana iz 2011.
 

MAK

Grobar
Учлањен(а)
14.03.2016
Порука
629
Reaction score
2.053
Tuga jad i čemer
Prvo poluvreme smo bili očajni a u drugom smo naglo popustili
 

Neksus

Početnik
Учлањен(а)
09.12.2011
Порука
94
Reaction score
15
U ovom timu ima fudbalera da nabrojiš na šaku jedne ruke.

Nek nam je Bog u pomoći u kvalifikacijama za konferencije ako nam budu igrali Miljkon, Vujačić, Jojić i Lazar Marković.
U ovom timu ima fudbalera da nabrojiš na šaku jedne ruke.

Nek nam je Bog u pomoći u kvalifikacijama za konferencije ako nam budu igrali Miljkon, Vujačić, Jojić i Lazar Marković.
Miljkon je tu najmanje kriv.
 

grobarani

Grobar
Учлањен(а)
02.06.2017
Порука
851
Reaction score
1.487

lukaimasa

Grobarčina
Учлањен(а)
29.01.2010
Порука
1.387
Reaction score
2.402
Локација
Novi Beograd
Ne FK temama pišem jako, jako retko.
Boli me naš FK i sve oko njega, gotovo fizički.

Želim ovim igračima i ovoj upravi i ovoj tribini, da nas cigani naduju u finalu kupa sa 8:0, da ostanu upisani kao oni, protiv kojih su romi poobarali sve svetske rekorde.

Sram vas bilo.
 
Статус
Затворена за писање одговора.
Top