Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

Jelen Superliga 2011/12

Статус
Затворена за писање одговора.

-Joco-

Grobarčina
Учлањен(а)
13.04.2009
Порука
6.787
Reaction score
164
Локација
Iz Majemija.
U sredu mi uzimamo titulu ako pobedimo, ako ne, onda nam trebaju kozne gace. E sad, nasa pobeda u sredu bi znacila i do (sledece sezone vidjenja :D ) vidjenja Stella Rosa u kupu, koliko god oni srali kupu se raduje samo ako uz kup uzmes i titulu, ovako bar mene licno zabole za kup ako ne uzmemo titulu.
 

Ala-Munja

Del boy
Учлањен(а)
31.01.2007
Порука
8.413
Reaction score
489
Локација
...
Lamin Dijara traži srpski pasoš!

1 apr, 2012
Od Avrama Granta šansa, od navijača ovacije, od rukovodilaca uverenje da će mu ponuditi produžetak saradnje, a uskoro bi Lamin Dijara mogao da dobije i – srpski pasoš!

dijara.jpg


Senegalac je čelnicima Partizana predočio želju da postane državljanin naše zemlje, a postoje nagoveštaji da su u Humskoj 1 pokrenuli to pitanje na višim instancama. Dobiju li pozitivni odgovor, tamnoputi centarfor će postati treći stranac u ovdašnjem fudbalu sa tom privilegijom, posle Brazilaca Gabrijela Klea i Evandra Goebela.
Imajući u vidu da je pet godina žitelj Beograda (devet meseci proveo na pozajmici u Dubaiju) ne bi trebalo da postoji previše prepreka da Dijara postane državljanin Srbije, čime bi oslobodio mesto stranca u timu crno–belih


Ајде да видимо неку корист од СПС сад.
 

giga

Grobarčina
Учлањен(а)
26.01.2010
Порука
1.452
Reaction score
47
Локација
Istok JNA
Koliko Stojković nije kriv za gol vidi se najbolje od frejma 1:10 (kad vidimo gol iz položaja kamere koja je iza strelca) - lopta beži udesno, veoma jak felš, potpuno netipična putanja lopte koja je udarena punim risom...da li je bio vetar, ili je lopta malo prešla preko risa Malbašiću - nebitno, lopta je svakako neprirodno bežala udesno i tu Stojković da je stajao bliže na liniji tek onda ne bi imao nikakve šanse da je zakači...

Da se vratim na ovaj šut Malbašića...lopta je u momentu šuta odskočila, tako da je on nije udario kako je hteo, nego kako je morao, i taj odskok lopte u momentu udarca joj daje ovu čudnu putanju...za golmana neodbranjivo.

Nevezano sa ovim golom, jel zna neko dal Stojković nosi diopriju, isto pitanje važi i za Rnića, kao da ne vide dobro, primete loptu kad im priđe, a tad je kasno za reakciju.

Zato Ivanov skida svaku, tačno se postavi gde lopta sleće.

Neca u zadnje vreme igra preko one stvari, deluje kao da je nezadovoljan...

Babović se trudi, ali ima problem koji je nemoguće ispraviti, problem da unapred zna gde se ko nalazi, gde su mu protivnici, zato i carini loptu dok ne smisli...mislim da tu nema pomoći, probaće on da odigrava brže, ali to neće biti dovoljno brzo.

Sale Ilić ima to što Babović nema, ima moć predviđanja unapred, zato mu lopte imaju oči...ali njemu tajmer otkucava.

Rešenje smo dobili pri kraju meča sa Radom, S.Marković i Džigi...ajde veliki treneru od milion evra, prepoznaj, ubaci, i napravi od ovih talenata fudbalere.

Samo još da se osvrnem na Rnića, odlaskom Savića on je upao, i tako i izgleda na terenu, kao da je pao s neba...eh, zamislite samo Ivanov i Savić zadnja linija, gde bi nam bio kraj. Rnić, kao veliki Grobar bi morao i da se ponaša tako, kao protiv Rada u drugom, ne razmišljaj, ne organizuj, samo je šibni napred ili ka glavi Eduarda ili negde ispred Dijare

Volkov, momak se bori, grize, izgleda na terenu moćno, ali posle svakog duela, ostaje da leži, jel moguće da je toliko sklon povredama. Čisto da zabeležim, čovek se povredio dva puta, jesenas pred derbi, i sada pred derbi, tako da je oba propustio...ako mu se isto desi i pred treći, bogami, biće to previše slučajnosti...

I tako sve u krug, dok uzimamo bodove, ništa strašno nije, titula će nadam se ostati u Hramu...ali onda dolazi Evropa, neki tamo koji trče za loptom i ne zarezuju ime FKP...i onda svi ovi problemi dođu na naplatu.
 

Azurni_jahač

Banned
Учлањен(а)
05.12.2010
Порука
2.130
Reaction score
92
Локација
Uvek azurno
Dobiće sa ovom upravom kurac a ne novi ugovor koji odgovara onome što on vredi...ali dobro, neka zato maksimalno negde drugde naplati svoje umeće, time što će otići bez obeštećenja...

Ponudiće mu neki jadan ugovor samo da bi kasirali obeštećenje kad probaju da ga prodaju naleto, a ne zato da bi ga zadržali. To će on prepoznati (po sumi koju mu nude), odbiće, onda će krenuti pljuvanje po njemu od strane uprave (znamo već kako to izgleda) i to je to...

To je moja prognoza raspleta situacije oko Dijare.

EDIT:
Samo da "nabacim" zaboravnima da je Partizan od Dijare već zaradio puno više para od para koje je njemu dao! A Lamin Dijara je pritom neko ko je za 4 godine u Partizanu (od leta 2007. pa sad do leta 2012, sa odbijanjem vremena koje je proveo na Bliskom Istoku) postigao JAKO PUNO...sa njegovim učinkom u Partizanu može od špiceva da se meri jedino Jovetićev učinak (odnos učinak / vreme)...Čak je i Kleo iza njega po tom pitanju...

Cekaj burazeru, i nova uprava sa Bogicevicem ce ga zajebati?
 

medjutim

Banned
Учлањен(а)
18.08.2008
Порука
2.590
Reaction score
88
Čisto sumnjam da je sam Dijara namerio da završi karijeru u Srbiji s platom od par stotina hiljada evra. On može još jedan dobar ugovor da uzme napolju i to je to. 28 ipo godina, kad će ako ne sad? Zato i verujem da neće da dobije ne znam koliko jaku ponudu, jer je i njemu u interesu da se proda ako bude imao priliku.

Drago mi je da me je demantovao po pitanju trenutnog igračkog kvaliteta, ali nemojte da se iznenadite ako opet posle dobrih 6 meseci traži reviziju ugovora. Da ima dve godine više, verovao bih da hoće da ostane u Partizanu još 3-4 godine. Ovako..
 

PARTIZAN

Partizan
Учлањен(а)
04.05.2009
Порука
11.900
Reaction score
315
...Volkov, momak se bori, grize, izgleda na terenu moćno, ali posle svakog duela, ostaje da leži, jel moguće da je toliko sklon povredama. Čisto da zabeležim, čovek se povredio dva puta, jesenas pred derbi, i sada pred derbi, tako da je oba propustio...ako mu se isto desi i pred treći, bogami, biće to previše slučajnosti...
Volkov je klasičan hipohondar.
Znači nije pičkica u duelima, ne boji se duela, ali kad prođe duel...prva pomisao mu je u glavi "joj, najebao sam, udariše me, kuku meni"...zato i leži posle svakog duela...dok ne "razreši" sam sa sobom da ipak nije tako najebao kako mu se pričinilo...
Ne valja mu ovo, ali je i ovo bolje nego da je pičkica u duelima.
 

Azurni_jahač

Banned
Учлањен(а)
05.12.2010
Порука
2.130
Reaction score
92
Локација
Uvek azurno
Volkov je srpska verzija Patrika Bejtmena....

Budjenje ranog proleca i blagi bol u grudima......
 

zorz

Grobarčina
Учлањен(а)
24.06.2008
Порука
2.234
Reaction score
38
Volkov je mnogo pao u formi...vise ne kidise kao 'osica'...nema onih prodora...ne znam sta mu se desilo u medjuvremenu...Sto se Dijare tice stvarno je debilno, pokvareno i zlo to sto se sa njim radi. Covek zeli da ostane u Partizanu sto je krucijalna stvar! Umesto da se sve zavrsi jednim trogodisnjim a zasto ne i cetvorogodisnjim ugovorom uprava i u ovom slucaju pokazuje pravo lice. Ostanak Die bi bio bombona...ali sta reci dalje kada ova lopovska uprava ocigledno ne zeli da radi pozitivne stvari za klub...
 

Azurni_jahač

Banned
Учлањен(а)
05.12.2010
Порука
2.130
Reaction score
92
Локација
Uvek azurno
Normalno da je pao u formi kad je bio povredjen i kada ne igra redovno. Osim Rada, svaku utakmicu koju je odigrao bila je na nivou.
 

Mijatovic

Banned
Учлањен(а)
01.10.2006
Порука
4.890
Reaction score
248
Локација
Death Valley
Дијара зна да нема скоро шансе негде на западу па чак није хтео да оде и у Пољску чини ми се, јер је и сам рекао да није хтео да се тамо од нуле доказује и питање би било дали би играо, иако би можда који динар више зарађивао.

Како сам њега до сада оценио, он је прави црнац, значи када је са главом на утакмици онда одваљује, чим га нешто омета зна да буде телом 90мин на терену а у глави је негде на стотом месту.

Ми имамо срећу да је он претежно увек ту и зато и постиже све ове голове и сада је, рутински и физички, у најбољим годинама за једног фудбалера и не верујем да ће онда са 29 још негде да се вукља и доказује, мада не верујем ни у то да ће му неко у тим годинама понудити доста бољи уговор него што има овај у Партизану.
 

PFC_D

Banned
Учлањен(а)
21.02.2010
Порука
2.631
Reaction score
161
Локација
Pljuc !
Како сам њега до сада оценио, он је прави црнац, значи када је са главом на утакмици онда одваљује, чим га нешто омета зна да буде телом 90мин на терену а у глави је негде на стотом месту.


kakva analiza. KKK bi pozavideo.
 
Последња измена од уредника:

JasminaT

Grobarčina
Учлањен(а)
05.12.2010
Порука
21.464
Reaction score
41.151
Локација
Žrnov
Ovo je više za teme FK Partizan ili Kup, ali kako su obe teme zaključane, mislim da ni novde nije pogrešno, pošto je IVanov izjavu da posle prvenstvenog meča:

Koliko je Ivan skroman i pošten momak, najbolje neka posvedoče njegove reči koje je insistirao na kraju razgovora da iznese, u vidu izvinjenja navijačima Partizana:

- Izvinjavam se Grobarima što sam pogrešio kod prvog gola na kup meču protiv večitog rivala i obećavam da ću ubuduće sve takve situacije rešavati ’palcem’! Čestitam rivalima na pobedi, ali da nisam napravio takav kiks (niko mi ni reč za to nije prebacio), ne vidim kako bi nas dobili!

Cela izjava Ivana Ivanova
 

Dusan

Grobar
Учлањен(а)
01.06.2011
Порука
730
Reaction score
333
@Je-Ne-A
Ja sam cuo da Volkov vuce neku povredu vec duze vreme oko 2 meseca i igra pod blokadama (injekcijama) jos kad se na to nadoveze povreda zgloba na utakmici sa Jagodinom, mozda je to razlog njegovih reakcija.
 

Zillgian

Grobarčina
Учлањен(а)
26.01.2010
Порука
3.954
Reaction score
4.886
Локација
Ndžamena
Licno, meni je nekako najvise zasmetala nonsalantnost dobrog dijela navijaca na zapadnoj tribini. Jbte, po ko zna koji put sam dosao u situaciju da, pri nekoj pjesmi voljenom klubu, budem jedan od rijetkih koji pjevaju (naravno, zajedno sa ekipom sa kojom sam dosao), pa se onda zapitam jesam li ja normalan, kad ostali sute i na miru gledaju utakmicu. Znam da je to neka standardna prica/situacija, ali mi prosto smeta. Nadam se da ce uskoro da se rijesi ovaj problem sa podjelama na tribini, da otjeramo govna iz uprave i da ponovo stanemo jedni uz druge, u borbi protiv dushmana, kojih je svakim danom sve vishe. Fali nam ta energija.
Prosto, kada dodjem na stadion, ako navijanje bude mlako, ili ne daj Boze, lose, onda mi je opsti utisak sa utakmice obicno los, ma kako da smo odigrali.

Sto se tice same utakmice, drago mi je zbog tute, iskreno. Vidi se da se uklopio, i da je Krle ubo (barem) stopera. :) Najvise mi je drago zbog Dzigija. Jbte, kad sam vidio da ga zidov uvodi, tacno mi je bilo drago, kao da neko moj najrodjeniji ulazi. Momak je za 10 minuta pokazao sasvim dovoljno, od cega je meni u pamcenju najbolje ostala ona situacija kada je sa lijeve strane, negdje sa 40ak metara od protivnickog gola, krenuo ka njima, prosao kroz dvojicu, zalomio treceg i zavalio topovski udarac koji je otisao pored desne stative. Da su on, Edu ili Markec dali gol, pobjeda bi bila potpuna, cisto radi samopouzdanja doticnih.

Malo mi je zasmetala kurcobolja i neaktivnost nekih igraca u pojedinim trenucima utakmice. Razumijem da vodimo, ali igrac Partizana MORA da kida na terenu sve vrijeme, a ne da se nezainteresovano vuce po terenu.
 

grobar032

Grobarčina
Учлањен(а)
27.02.2007
Порука
5.110
Reaction score
554
Локација
Humska 1
Морам да поновим оно што сам рекао одмах након утакмице, а то је да заиста немам замерки. Добити Рада у гостима 4-1 није мала ствар. Сетимо се само онога што смо причали пре утакмице, да би били задовољни и са 1-0 у 94. да не очекујемо лепоту, већ само победу, да су бодови најбитнији... А момци су одиграли једну од бољих утакмица ове полусезоне. Поготову ми је драго јер је дошла и игра и резултат, једноставно све се поклопило... Не заборавимо и ситуацију у којој се сви ми налазимо, а поготову играчи. Под огромним су притиском, још поготову после изгубљена 4 бода, на њихова леђа се свалио и још већи притисак, не само од нас навијача, већ и од целокупне јавности и медија. Због тога још једном понављам немам ни замерки, нити било шта, све што могу да кажем јесте свака част!
Што неко рече тражимо перфекционизам, а знамо да је то немогуће. Идемо даље, утакмицу по утакмицу, на реду је Војводина, и ту је такође битно, и једино битно освајање нова 3 бода! Рекли смо ако у ова 4 кола освојимо максимум титула је наша. И јесте тако, две смо одрадили без грешке, остале су још 2 за тих 4-5 дана... Хајде да пружимо играчима подршку и да готово обезбедимо титулу у тим мечевима... После ћемо гледати шта треба да се исправља!
 

GARGAMEL

Banned
Учлањен(а)
04.01.2012
Порука
1.340
Reaction score
96
Локација
Duboko, u mraènoj šumi...
Vec je pominjano, daleko je lakse kad protivnika otvoris na vreme. Utakmice sa Jagodinom i Radom, kao preslikane. Mucenje je kako razbiti bunker, tu nastaju problemi. U sustini, kada se neko otvori lakse mu je dati gol, ali sa druge strane je i odbrana na ispitu. Zato je, ako se odgovornost moze uopste podeliti, na sredini terena ona najveca. Svakako je i koncentracija veoma bitna, padom iste smo nastradali u kupu protiv cigana.
Sada nam dolaze utakmice protiv rivala koji uglavnom igraju otvoreno, sto nasem stilu igre odgovara. Samo da realizacija bude na nivou i nema brige. Ko nam se otvori, makar i 2 prsta:D, taj je najeb'o.
Nikada necu razumeti potrebu trenera da menja nesto sto daje rezultat. Tu pre svega mislim na tandem Edu-Dia, kao i na cinjenicu da Sale i Zvone moraju da igraju. Isto vazi za Aksentijevica. Jasno je da se na teren izvodi ekipa shodno protivniku, da su drugacije potrebe u odnosu na svakog rivala. Ipak, ubedjen sam da je sastav koji je istrcao u subotu, jaci od svakog protivnika u JSL. Taman neko odigra dobro, aj' na klupu. Tu pre svega mislim na Aksentijevica, kao i Eduarda.
 

Ala-Munja

Del boy
Учлањен(а)
31.01.2007
Порука
8.413
Reaction score
489
Локација
...
Оставимо све критике иза нас и дођимо на ЈНА у среду да подржимо ове момке. Атмосфера је много много боља него пре 10 дана , играчи су добили на самопоуздању и решени су да истерају ово до краја и да узмемо 5.узастопно титулу.Ако могу они можемо и ми.

Зато сви на ЈНА, Војводина 18-30ч
 
Статус
Затворена за писање одговора.
Top