Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

Jelen Superliga 2011/12

Статус
Затворена за писање одговора.

GandraSu

Grobar
Учлањен(а)
03.06.2011
Порука
311
Reaction score
2
Mislim da smo sada (psiholoski ) jaci,posle onih pocetnih turbulencija i ciganske opste histerije.Presli smo tu neugodnu barijeru i sada preostaje samo da se nastavi ovako.Nikog ne potcenjuj ali gazi, melji ,cerupaj.Dolazi presudnih nedelju dana.Kad smo preziveli do sada,mnogo manje brinem nego posle pocetnog kiksa .
 

WebGazda

Solar Warden
Учлањен(а)
30.09.2006
Порука
17.308
Reaction score
1.012
Novosadske cigane treba uzeti za ozbiljno. Od prvog do poslednjeg minuta kidati, a tek kad sudija poslednji put dune u pištaljku pogledati na semafor. Nikako, ali NIKAKO potceniti Vojvodinu zato što je do sada igrala loše. Možda baš protiv nas proradi, ako mi olako uđemo u meč.

Videćemo koliko je Grant ozbiljan, jer ako uvede bilo koju drugu formaciju osim one koja je pregazila Jagodinu i Rad, onda namerno sabotira.
 

Maestro

Super Moderator
Учлањен(а)
25.09.2007
Порука
8.078
Reaction score
8.406
Локација
Crno bela Srbija nesloga je ubija
jbg sad, pa nisu ni oni ne znam koja boranija, imaju odlicne igrace. Problema su do sada imali zbog neuigranosti i jer nisu nalazili resenja za bunkere. Bice opasno protiv njih krenuti previse napadacki jer imaju dobre igrace koji mogu da to iskoriste.
Ja cu biti vrlo prijatno iznenadjen ako izadjemo u istom sastavu, jer ponavljam po meni je to i previse ofanzivno...tako da ocekujem naseg ljubimca miljkona!

Za ostalo o ozbiljnosti se apsolutno slazem i malo me plasi da nasi ne polete posle onako ubedljive igre protiv rada i olako udju u mec dok ovi drugi krenu napaljeni da odrade dobar posao za cigane! Treba uci veoma ozbiljno i jako od samog starta i da damo gol u prvih 20 minuta, posle ce sve biti puno lakse!
 

grobar032

Grobarčina
Учлањен(а)
27.02.2007
Порука
5.110
Reaction score
554
Локација
Humska 1
Војводина може да буде све, али само не тим којег треба потценити и нешто испробавати или филозофирати са њима! Умели су много пута да буду незгодни за нас, а када се у обзир узме са којом дозом напаљености они играју, не треба препуштати случају ништа...
Него од почетка као против Рада, јако и у месо, да пробамо што пре да дамо гол и да се мало растеретимо... Свака победа, корак ближе титули!
 

medjutim

Banned
Учлањен(а)
18.08.2008
Порука
2.590
Reaction score
88
vi niste svesni u kakvom stanju slanina nama dolazi u sredu,koji raspad je tamo u klubuu kod njih...sad ako im ne damo dva komada lagano necemo nikad...ako dozvoljavaju administratori mogu da napisem neke stvari koje se znaju u vezi njih,i sta im je u nedelju na treningu njihov papagaj preneo i zapretio

Nisam admin, ali verujem da će većina da se obraduje ako to napišeš na temi Srpski fudbal..
 

vratonja

Grobarčina
Учлањен(а)
03.08.2007
Порука
2.801
Reaction score
1.116
Локација
Ivanjica
Verovatno i sami igraci ne uzimaju olako ni jednu ekipa sada u ovom trenutku a kamoli Vojvodinu.
 

StrikeFront

Statističar
Учлањен(а)
19.06.2008
Порука
5.034
Reaction score
14.652
Vraća se ’Iron man’

volkov_1.jpg


Vladimir Volkov pristigao je među crno-bele kao veliko pojačanje i odmah kada je zaigrao u kvalifikacijama za Ligu šampiona, taj epitet je i opravdao. Brz, jak u duelima, probojan sa odličnim izrađenim ’kifla’ centaršutem, a i udarac mu je jedan od najjačih u timu, bio je pravo otkrovenje u otvaranju sezone. No, došao je duel sa Šamrokom, koji je na mnoge igrače delovao destimulativno, kao i na sve u klubu uostalom, a jedan od onih koji je izgubio mesto u timu i počeo sa lošijim partijama bio je i vihorni Volkov. Pored svega, imao je nesreću i da se povredi u najgorem trenutku, pa ga je to koštalo mesta pored leve aut linije.

Na zimskim pripremama radio je dobro, povratio je samopouzdanje i na samom početku prolećne sezone očekivalo se da će biti jedan od najjačih aduta novog trenera crno-belih. Krenuo je dobro u prvim kolima, ali ga je jedan nezgodan doskok u meču sa Jagodinom, kada je rezultat već bio izvestan, odvojio sa terena i preselio među rekonvalescente.

Posle 15 dana van tima, protiv ’Građevinara’ se vratio na teren i pokazao da u njemu ima mnogo potencijala, koji se u igri na kojoj insistira Grant, idealno pronalazi.

volkov_4.jpg


Iako nije bio potpuno oporavljen, okolnosti zbog povrede Lazevskog, a i sistem koji je primenio Grant, nalagale da se on nađe u prvih jedanaest.

- Tačno je, nisam bio potpuno spreman da odigram meč punom snagom, ali sam hteo da igram, kako bih dobio kontinuitet pred izuzetno važne mečeve koji nas u sledećim danima iščekuju. Vrlo je bitno da u te mečeve uđem sa minutažom u nogama, nego da ’bupnem’ na teren i možda napravim medveđu uslugu i timu i sebi. Igrao sam na način koji mi nije svojstven odnosno više pažnje sam posvetio odbrani, bez mnogo zaletanja napred, posebno i zbog toga što sam protiv sebe imao njihovog najbržeg igrača Luku. Što mi kažemoodradio sam svoj osnovni posao u odbrani (uz pomoć i veznih igrača), a u napade sam se retko ubacivao, kako bih sačuvao svežinu za naredne mečeve. U tome su mi pomogli i drugovi iz tima, koji su se potrudili da na vreme postgnu golove i nije bilo potrebe da drugo poluvreme mnogo zapinjemo.

Ta pobeda na Vračaru, imala je veliki psihološki rasterećujući efekat, jer ste izgleda konačno skinuli ’ranac’ sa leđa, ostvarivši četiri vezane pobede u ligi, što može pred odlučujuće utakmice puno da vam znači?

- Normalno, sada smo vratili samopouzdanje koje smo imali jesenas, a i model igre koju je počeo da forsira naš trener sa dvojicom napadača, ozbiljnim, čvrstim i brzim veznim redom, kao i disciplinovanom odbranom, dovela je do toga da smo počeli da lomimo portivnike već u prvim minutima meča, što je imalo za posledicu seriju pobeda. Ne želim da se mešam u posao struke, ali mislim da je to pravi model igre koji nam odgovara i da bi tako trebali da igramo svaki meč, što će verovatno da nam pomogne da nastavimo sa dobrim rezultatima.

To je onda verovatno i odgovor na mnoga pitanja u stilu – kada će, konačno crno-beli spojiti lepo i korisno, odnosno da pobeđuju i igraju dopadljivo po ukusu publike?

- Svaka promena donosi novosti, pa je tako i nama posle dolaska Avrama Granta trebalo vremena da ’prihvatimo’ njegove zahteve i shvatimo šta traži od nas, a verovatno je i on morao da se navikne na način života i rada u Srbiji. „Sačekali” smo jedni druge i rezultati su očigledni. Valjda ćemo tako i nastaviti….

volkov_3.jpg


U sredu vas očekuje verovatno najteža prepreka od početka proleća, iako su mnogi skloni da minimiziraju kvalitete Vojvodine, zbog načina na koji je započela prolećnu sezonu?

- Ma taman posla da i mi to tako gledamo. Znamo da je Vojvodina jedan od naših najboljih timova i da je samo splet okolnosti doveo do toga da nemaju adekvatne rezultate. Čak, više bih voleo da su beležili sve pobede, nego da im se desi da baš porotiv nas ’proigraju’, što je vrlo lako moguće. Pazite, njima je trener izvanredni Dejo Vukićević, imaju izvanredne pojedince u svim linijama tima, zimus su dobili i ekstra pojačanja, koji su sposobni da u svakom trenutku ’eksplodiraju’ na terenu, a da se to ne bi dogodilo baš protiv nas, moraćemo da se dobro ’isprsimo’ pred njima. Takođe, ne zaboravljamo da su nas poslednjih godina oni najviše ’mučili’ u međusobnim mečevima i neretko nas ostavljali bez bodova. Stoga, oprez, odgovornost svakog pojedinca na terenu, primeniti model igre koji nas je uveo u pobednički ritam, a tu je i naša publika, koja će nadam se ispuniti stadion i da zajedničkim snagama ostvarimo željeni cilj.

Spomenuli ste ekstra pojačanja iz inostranstva, a jedan od njih je i doskorašnji idol navijača Partizana, Almami Moreira.

- Ma znam da naši navijači i sada obožavaju Moreiru, a ako želi da tako i ostane, onda i ne mora baš da im se zamera, neka svoje znanje iskaže na utakmicama protiv naših protivnika – nasmejao se od srca Volkov i nastavio:- Eto, naprimer, znam da mu leži igra naših komšija, pa neka se pokaže u meču sa njima

Osim Moreire, tu je i veliki as Apija?

- On jeste veliki igrač, ali je na zalasku karijere, međutim ima ogromno iskustvo i u jednom meču može da se motiviše i pruži i preko svoj trenutnih fizičkih mogućnosti. No, ja priznajem samo teren, mene ne impresioniraju imena, već učinak na terenu, pa tako gledam na svakog protivničkog igrača protiv koga igram, bio on Mesi, Apija ili neko iz mlađe garde. Ipak, neka nam opomena bude Taribo Vest, koji je isto tako došao u Partizan u poznim igračkim godinama, a znamo svi šta je sve uradio sa Partizanom za kratko vreme. Bićemo oprezni, ali i mi imamo svoje adute

volkov_2.jpg


( sa zvanicnog sajta FK-a )
 

Pekarski

Grobarčina
Учлањен(а)
10.04.2010
Порука
9.376
Reaction score
1.445
Локација
Na najvišem nivou
Koliko znam Volkov nije izgubio mesto u timu jesenas, jedino u derbiju nije igrao zbog taktike. Samo zbog povrede je izostajao.
 

Dimitry

Grobarčina
Учлањен(а)
26.09.2010
Порука
2.049
Reaction score
177
Локација
Владивосток
vi niste svesni u kakvom stanju slanina nama dolazi u sredu,koji raspad je tamo u klubuu kod njih...sad ako im ne damo dva komada lagano necemo nikad...ako dozvoljavaju administratori mogu da napisem neke stvari koje se znaju u vezi njih,i sta im je u nedelju na treningu njihov papagaj preneo i zapretio

Па реци колега. Што нас печеш на тихој ватри.
Бацио бомбу и отишао. :D
 

Ala-Munja

Del boy
Учлањен(а)
31.01.2007
Порука
8.413
Reaction score
489
Локација
...
Vukić: Marković je novi čovek odluke

M. Bl. | 02. april 2012. 20:57 | Komentara: 1
Uvek sam verovao u Dijaru. I kad ga nije bilo nigde nisam sumnjao u njegov kvalitet. Lazaru ne bi trebalo stvarati pritisak, kaže vezista Partizana



Zvonimir Vukić i Dijara




ČETVRTA uzastopna prolećna pobeda Partizana upisana u velikom stilu sa četiri lopte u mreži Rada prošla je bez ličnog pečata Zvonimira Vukića. Iskusni vezista je preventive radi, zbog bolesti koja ga je mučila prethodne nedelje, propustio Vračar i u sredu bi protiv Vojvodine trebalo da zauzme mesto u startnoj postavi crno-belih.

Jesenas se jedan od najiskusnijih fudbalera Partizana pokazao kao rasni golgeter, ovog proleća je dobro “pakovao”, a pred utakmicu sa “građevinarima” se oprobao i kao prognozer. Pokazalo se vrlo uspešan. Vukić je poručio Dijari da će sigurno pogoditi mrežu Danilovića, a “video” je i gol nekog od defanzivaca, ispostavilo se da se u listu strelaca upisao Ivanov.



- Uvek sam verovao u Dijaru. I kad ga nije bilo nigde nisam sumnjao u njegove kvalitete. Rekao sam mu da će da bude strelac i drago mi je da sam pogodio. Mnogo mu znači činjenica da trener računa na njega, samim tim je i njemu lakše da igra. Samo neka nastavi tako, očekujem od njega da bude jedan od značajnijih faktora na putu ka tituli - poručio je Vukić.


Pošto je pri “prognozerskom šutu” plavokosi vezista je nastavio sa predviđanjima. Doduše, najpre se osvrnuo na pisanja o postu Lazara Markovića, da bi onda upravo u njega uperio prst za duel sa Vojvodinom.


- Ne znam zašto se podiglo toliko prašine, pa ni Tores nije dao gol 26 sati. Trebalo bi pustiti dečka da igra, da se normalno razvija, cela ekipa je u usponu, krenuće i njemu. Svi mi radimo za ekipu, kolektiv je taj koji izbacuje pojedince i dobro je da stalno neko drugi bude u centru pažnje. Valja ga osloboditi pritiska, pustiti momka da uživa i mislim da bi mogao da proradi već protiv Vojvodine.


Svestan je Vukić da su njegove partije na početku sezone bile daleko od onih na koje je navikao navijače Partizana. Slično je bilo i jesenas, da bi u finišu doživeo ovacije.


- Ekipa ne zavisi od jednog igrača već od nas 20. Svi smo u usponu forme i to je ono što hrabri. Imao sam samo mesec dana za pripreme, čini mi se da se sada osećam mnogo bolje. Verujem da ću kao i ekipa podizati nivo iz utakmice u utakmicu - zaključio je Vukić.
 

medjutim

Banned
Учлањен(а)
18.08.2008
Порука
2.590
Reaction score
88
Moram da primetim da je super što je Vukićević na klupi. Ne uspevaju da se sastave, a bilo bi gore da su ga smenili pred ovu utakmicu, bilo bi previše nepoznatih..
 

Mario 4c

Grobarčina
Учлањен(а)
31.08.2009
Порука
1.228
Reaction score
39
Mudro zbori Vukič, dobro je... Osečam, da su se trgli, dobili na samopuzdanju i kada oni zrače pozitivnom energijom onda je i nama najvijačima lakše. Od Vojvodine u sredu očekujem najgore ciganisanje, priće da su u rasulu se me ne dotiču. Ranjena zver najgore ujeda, zato pamet u glavu, pa utakmicu po utakmicu. Nekako me ova sezona podseča na prvu Jokanovu, kada su nas cige drmnule 4 : 1, a moglo je biti lako 2 : 0 za nas odmah na početku, pa posle i 5 : 0 na kraju... Razlika je odmah pala na samo +3 u našu korist i do završetka sezone smo bili pod velikim pritiskom, takođe je na klupi čerge tada sedeo srpski murinjo, nešto slično kao žuti gvardiola sada. Naši se onda zainatili, sabili su redove i dobili sve do kraja. Koliko znam tada se je mislilo samo na prvu sledeču utakmicu, išli smo stepenik po stepenik sve do trona. Sada nam se istorija nekako ponavlja, slab neubedljiv početak prvenstva, nesreća u kupu, neubedljiva pobeda protiv Hajduka, pa rasturanje Rada... Nadam se da će i ishod biti isti... Partizan na vrhu:D:
 

Ala-Munja

Del boy
Учлањен(а)
31.01.2007
Порука
8.413
Reaction score
489
Локација
...
Ми не смемо да потценимо Војводину никако ! Знају они да играју фудбал итекако, посебно против нас.Опрезно , али и нападачки до победе !
 

PARTIZAN

Partizan
Учлањен(а)
04.05.2009
Порука
11.900
Reaction score
315
Protivnik kao što je današnja Vojvodina se razjebava žestokim tempom od prve sekunde! Znači ulaz u utakmicu mora biti žestok makar onoliko kao na Vračaru! Makar u toj meri!

Oni imaju znalce u ekipi, imaju "namazane" pojedince i ako bude "klaj-klaj" fudbala sa naše strane, mi bi mogli zapasti u veliki problem.

Kidanje u duelima, satiranje od trčanja i istrčavanja i stalni pokušaji da lopta ide što brže...što je moguće brže....JEL ČUJETE VI TO BABOVIĆU I TOMIĆU?

Lopta u širinu samo kad mora...što više tražiti dubinu, tačan pas i ispomoć igraču kojem je pas u dubinu upućen...trčanje, trčanje, trčanje...

Verujem da ćemo ih zgaziti tempom!

PS
Kad se "matori" umore - u vatru onda odmah i Markeca i Džigija! I udri sa mladim "ždrepcima" koji su ionako brzi kao muve "ce-ce"...brzi u trku, brzi u pasu, brzi u razmišljanju...a ovi preko (u redovima protivnika) već "gecrkt"...
 
Последња измена:

GARGAMEL

Banned
Учлањен(а)
04.01.2012
Порука
1.340
Reaction score
96
Локација
Duboko, u mraènoj šumi...
Citam ovaj post Je-Ne-A i razmisljam kada cu docekati dan da zaigramo brz, moderan fudbal, sa sto manje dodira i razmisljanja. Svi zelimo da igramo tako, ali za takvu igru moras imati i takav profil igraca. Naprimer Sale i Zvone salju lopte koje imaju oci, ali moraju da naprave par dodira okrenu se i tek onda dodaju. Nemamo pokretljiv vezni red, igraci se slabo otvaraju, pa onda nekada preterano kritikujemo Babovica koji mora da je "ocarini" 5 puta pre nego sto je doda. Isti slucaj je sa Necom, juce je to bio Simon Vukcevic, sutra neko drugi. Ono sto dugo nemamo je i kontranapad. Ali, ko da ga istrci, sem Volkova, Dijare ili Markeca?
Jel se secate ekipe koja je preorala teren u rupi kad ih izgazismo 4-2. Trcanje, trcanje,presing. Ali koliko je klinaca bilo na terenu?
Zato je krajnje vreme da se klinci sto vise forsiraju i stasavaju uz gore pomenute.
Sale je tu imao jasnu viziju, uvodio postepeno momke u prvi tim a u isto vreme se trudio da ih ne preoptereti. Zato mi je srce bilo puno, kada u subotu videh Dzigija na terenu. To je nasa buducnost.
 

PARTIZAN

Partizan
Учлањен(а)
04.05.2009
Порука
11.900
Reaction score
315
Dobro, ali ja kad kažem "brzina" (i popnem se na glavu svima sa tim pojmom :D) - tu mislim i na brz, iznenadan pas...pa još bolje i kad je istovremeno i "kvaran" pas...To ima recimo Vukić, setite se prekida i fenomenalnog pasa u rupi ka Dijari kad je sve od strane obojice odrađeno skroz igrački, ali se isprečila stativa...:respect Ili se setimo pasa Saše Ilića ka Dijari sad na Vračaru...:respect

A pošto u redovima sutrašnjeg protivnika igra i neko nama i dan-danas drag, setimo se i njegovog pasa u rupi na Dijaru, kod onog karanja cigana 2:0 u rupi u jesen 2008. godine (Dijara i Žuka)...jel se sećate tog pasa iz prve, iz zgloba, iz "otvaranja stopala" za 90 stepeni i "smrtonosne" lopte koja je bila kao teledirigovana i po jačini i po pravcu...:respect

Brz i tačan pas..."mus" u današnjem fudbalu koji "kipti" od brzine i žestine, od tempa...pričamo o vrhunskom fudbalu...
 
Последња измена:

Brmba

Grobarčina
Учлањен(а)
14.07.2008
Порука
2.495
Reaction score
202
Локација
Napokon u Pioniru
Partizanova sansa su prvih 20-ak minuta meca, u koje Vojvodina po pravilu uzasno slabo ulazi. Tada treba dati gol i resiti citavu stvar. Ne metnemo li ga u prvom poluvremenu, ostaje to 0-0 do kraja. Vojvodini je i bod dovoljan, narocito u situaciji u kojoj se nalaze.
 
Статус
Затворена за писање одговора.
Top