Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

Jelen Superliga 2011/12

Статус
Затворена за писање одговора.

Crno-beli

Partizanovac
Учлањен(а)
30.09.2006
Порука
19.482
Reaction score
2.060
Е овако, овим постом се завршава коментар о Маестровом посту, форумској демократили или диктатури.

Прво, овим речима, буквално, престаните да серете сви ви који кажете да се не дозвољава другачије мишљење!

Је ли неко Маестру и осталим људима који мисле да није био пенал избрисао пост, едитовао пост, написао опомену, поене, увредио их? Није!

А то што се човек посере по нашој победи јер изнесе тврдњу у којој, помињући Мају Вујовића и "пенал који ни рођени брат не би свирао" директно имплицира како је нама судија помогао да победимо па се после понаша као увређена млада када добије критике (не и увреде!) - његов проблем.

Крај расправе, а коме се и даље свиђа да изиграва форумску Соњу Лихт или Наташу Кандић, има сланинарске форуме па нека тамо проба да пронађе истомишљенике који такође мисле да нам је судија помогао.

Свако даље враћање на ову полемику (не о пеналу, већ о дискусију о форумским правилима и демократији) биће санкционисано!
 

>Simke<

Grobar
Учлањен(а)
01.06.2011
Порука
298
Reaction score
273
Локација
Novi Sad
A ovaj Topalović je stvarno debil... Želi da se napravi pametan, a glup je ko tocilo:

"Supić je malo zakačio loptu, nije je čak ni dotakao... A Nemanja Tomić je po običaju sačekao na pravom mestu... Više nije nemanje, sad je imanje!"

AHAHAHAHAHAHAHA !! :buhaha:buhaha:buhaha

Ulepsa mi vece sa ovim. sad mi krivo sto nisam gledao :buhaha
 

Plava Čigra

Grobarčina
Учлањен(а)
08.04.2011
Порука
2.251
Reaction score
3.689
Јеб'о вас пенал, да вас јеб'о пенал! :banghead

3 странице су потрошене на расправу да ли је био пенал или не, као да је сам пенал решио утакмицу.
Није био пенал, Миловић је увалио киту Томићу и он је сав онако у страху што му је кита Миловића завршила у буљи почео да се баца по земљи. Судија је био саосећајан и поклонио је Томићу пенал, да би заборавио на бол у гузи.

И мени се не свиђа тај Је Не А став ''ја сам увек у праву'' и то каквим се тоном обратио 'неистомишљеницима'', али дајте људи, ви који тврдите да није био пенал, погледајте још једном снимак, тај детаљ и размислите још једном. И ако останете при истом ставу, немојте бар упорно овде да понављате како пенала није било и како је сраман.

Хоћемо ли ми једном да уживамо у победи, која је чиста као суза или ћемо увек после утакмице да водимо неке расправе. У пм, какви смо људи! :banghead
 

PFC manija

Grobarčina
Учлањен(а)
13.07.2010
Порука
5.074
Reaction score
437
Локација
ИСТОК!
Otiđite na sajt Vojvodine, ili pogledajte izjavu onog retarda na mozzartsport-u - pa tamo vidite šta ološ iz Vojvodine spinuje!

Malo što nas oni prave blesavima, sad treba i na našem forumu da se posipamo pepelom! :pop
 

rkeu

Grobarčina
Учлањен(а)
15.10.2006
Порука
1.558
Reaction score
919
Pocetak njihovog kraja... bas mi je nekako DO JAJA :buhaha

Pocepali smo ih i u prvom i drugom poluvremenu,mada sam se u pp jako,jako nervirao! A ondak u drugpm rapsodija :D

Jos Spartak i to bi mislim bilo to :šal
 

Mita BlackWhite

Grobarčina
Учлањен(а)
04.12.2011
Порука
1.032
Reaction score
37
Локација
Partizane znaj,Jerkoviæ je tvoj kraj
Jako vazna pobeda,poklopilo se danas i prevagnulo na nasu vodenicu.Plus osam kapitalna prednost,da preguramo Suboticu,da osvojimo tri boda,samo je pobeda bitna,makar ne umirali u lepoti,da dobijemo pa da zalijemo_Ovu postavu izvesti protiv musavih sa jednom promenom,Zvone na teren od pocetka umesto Saleta kapitena i eventualno razmisliti da li bi bilo svrsishodnije i delotvornije da se Medo ponovo upari sa Lolom,a Babovic da krene sa klupe.To mi je jedina dilema.Kako god,nekako dobiti u Subotici a onda svim silama na ciganiju.Oba iskljucenja i penal cisti kao suza,novosadska drolja dobila po zasluzi i za vecerasnje i za proslosezonsko ciganisanje.
 

Nikola_G

Grobarčina
Учлањен(а)
17.03.2007
Порука
5.441
Reaction score
7.738
Локација
E-WEST
Ja ne znam da li je bio penal. Da nije sviran, verovatno bih se bunio što nije sviran, tako da verovatno jeste penal.
Takođe sam siguran da bismo ih pobedili i da nije sviran penal.
Ne znam zašto onakvih loših prvih pola sata, takvih pola sata ne sme biti u revanšu kupa, jer će posle tih pola sata biti kasno.

Eduardo opet nije dao gol, postaje tako "boyičan" :D (pu pu ne daj Bože)...
Grant polako postaje trener Partizana, polako se uklapa, polako neke stvari dolaze na svoje. Dugo sam čekao da odvalimo Vošu rezultatski. Ja taj klub ne mrzim, ne želim im loše, ali im ne treba da se opet kače sa nama, nikako im to nije u interesu.
Neka malo sad jebu cigane, dosta su nama skidali bodove. Još uvek pamtim onih 5-6 i Damira Stojaka... :pop

Ne bih nikoga spec. izdvajao, jer partija nije bila baš sjajna i ne vidim ko je igrač utakmice. Pobeda protiv Spartaka je overa titule.

ps. Eduardo, daj gol!
 

PFC.TOMCAT

Upravnik Kinoteke
Учлањен(а)
01.06.2011
Порука
7.434
Reaction score
735
Локација
Niš
Protiv Jagodine i Rada je Sale kapiten odigrao odlično, danas je Vukić odigrao odlično. Jedan od njih dvojice će uvek biti ključan deo pobede. Kad jedan odigra loše, drugi će odlično. Dakle, ne valja kad igraju obojica zajedno, ali ne valja ni kad ne igra ni jedan od njih dvojice. Bez starca nema udarca.
Jesenas je Vukić upalio motor u 8. kolu protiv Spartaka, a potom do kraja jeseni se poigravao sa svima u ligi... Nadam se da ova dva današnja gola znače da je Vukić opet upalio motor, ovaj put kolo ranije i da će do kraja sezone biti ista pesma kao jesenas!?

Napred Partizan!
 

Nightwolf

Grobarčina
Учлањен(а)
09.04.2010
Порука
2.582
Reaction score
21
Локација
Tamo negde...
Jel nama dosta bod u Subotici? Pitam iskreno. Ajde analiticari gde mozemo da kiksnemo do kraja prvenstva,a da se titula ne dovede u pitanje?
 

Sacayak

Grobarčina
Учлањен(а)
14.12.2010
Порука
4.920
Reaction score
6.183
Локација
Српска
Ako pobedimo Spartak, onda titula nam ne može izmaći da ga jebeš. Posle toga igramo samo protiv cigana i protiv Radničkog u gostima gde možemo izgubiti bodove. Ostalo ništa. Dakle, i da izgubimo u oba meča, Metalac nam ostaje za kraj na eventualnih (ne daj bože) +2, tako da nema brige. :wink:
 

Vojkan

Početnik
Учлањен(а)
04.06.2011
Порука
30
Reaction score
2
Evo i ja sa utakmice, sto se tice prvog poluvremena, nismo mi krenuli kilavo, vec je vojvodina malo drugacija ekipa od ovih (ako uzmemo bod uzmemo..) timova, protiv kojih su se nasi igraci navikli da igraju 90% sezone u JSL .Drugacije je kad su tu Apija, Moreira i ostali dobri igraci (njihov problem sto nisu uigrani) nego neki sto im i imena ne znaju. Mi smo mozda i imali srece sto su nam dali gol, jer smo se onda otreznili i krenuli da igramo i stvaramo sanse bas od tog momenta. Drugo poluvreme smo krenuli silovito, samo se cekao gol , a izjednacenje je za mene znacilo i pobedu, prosto se videlo da smo bolji i da nema sanse da ne preokrenemo rezultat skroz.

E sad ono sto je zasmetalo i meni a verovatno i ostalima koji nisu sigurni da li je penal, ili da li je crveni, nije sama situacija, vec je to sto bi ih i sa jedanaest igraca i bez penala sigurno razbili, ali eto prvo crveni, pa penal, pa opet crveni, sve u 10 min., pa ispade da nam je neko poklonio pobedu, a nije bilo tako i nije bilo potrebe.

Ja licno ne volim (ako mozete da razumete), kad nam sviraju penal protiv objektivno slabijih ekipa, i kad im iskljuculju igrace, bas zbog ove price i sto neko rece "repova", ali ekipe kao vojvodina prosto sami traze takvu igru, trzavice, kartone , penale, cim vide da su slabiji, cisto da naprave alibi i da pokusaju da nam ukaljalju inace cistu pobedu.

E da, svaka cast Babovicu za veceras, konacno, njegovo davljenje lopte je dalo rezultata i imalo je smisla skoro svaki put.
 

Macak-Zemun

Millwall huligan u penziji
Учлањен(а)
24.01.2010
Порука
2.341
Reaction score
840
Локација
Ima jedan grad, pored je Beograd
Jel nama dosta bod u Subotici? Pitam iskreno. Ajde analiticari gde mozemo da kiksnemo do kraja prvenstva,a da se titula ne dovede u pitanje?


Naravno da nam je dovoljan bod u 1 poluvremenu i 2 u drugom,ili obrnuto kako ti volja.

Dok budemo imali ovakav rad bod ili dva u prvom ili drugom poluvremenu titula je tu,lagano se nazire Titula Sampiona,a u sredu ce se nazreti i Kup.
 
Последња измена:

ajax00

Grobar
Учлањен(а)
12.04.2009
Порука
772
Reaction score
1.898
Jel nama dosta bod u Subotici? Pitam iskreno. Ajde analiticari gde mozemo da kiksnemo do kraja prvenstva,a da se titula ne dovede u pitanje?
Evo opet racunice::

Druga: Spartak (G)
Treca: Javor (D), Smrderevo (G) BSK (D),Borac (G)
Cetrvrta: C.Zvezda (D)
Peta: Radnicki K (G), Metalac (D)

Predpostavka je da cemo trecu fazu proci sa max bodova,

Ako Drugu fazu prodjemo sa max bodova mi u derbiju ulazimo min sa +8, znaci i poraz u derbiju (nedaj Boze) nam obezbedjuje titulu, pa cak i u Kragujevcu da izgubimo osvojicemo titulu

Ako bi igrali nereseno (nedaj Boze) u Subotici , u derbiju bi imali +6 i cak poraz u derbiju sa manje od dva gola razlike bi nam obezbedio titulu pa cak i porazom u Kragujevcu
nebi smeli izgubiti derbi sa vise od jednog gola razlike, u tom slucaju jer bi nam tada bio potreban i jedan bod iz Kragujevca

Jeste treca faza najlaksa, najozbiljnija tekma u trecoj je mozda Borac, pa treba overiti u Subotici ovih +8 za svaki slucaj da nam se nebi desilo nesto neplanirano (jedna neresena u toj fazi) pa da bi i u tom slucaju usli u derbi sa titulom u dzepu i min +6 (nadam se min +8)


Eto koliko smo ovom pobedom blizi tituli, a treba nastaviti dalje jer pobeda u Subotici stavlja bukvalno tacku na sve.
 

Vexen

Grobar
Учлањен(а)
31.03.2008
Порука
274
Reaction score
9
Ја мислим да победа у Суботици гарантује титулу. Значи оно, баш ће бити мизерне шансе да је испустимо. Тако да ни реми није катастрофа, али било би сјајно да победимо, па да све то још зачинимо победом (а што да не и пролазом) у купу. Па да буде весело много

Добро, није да гарантује али диже шансе на солидних 99%. :D
 

Dr.Greenthumb

Grobar
Учлањен(а)
01.06.2011
Порука
649
Reaction score
18
Локација
Beograd
Ma gazimo Suboticu, nema razloga da bude drugacije.
Izasli smo iz krize sa pocetka, ekipa se digla i vratila samopouzdanje, atmosfera dobra, solidno smo digli formu, Grant je valjda skapirao da ne pocinje sa jednim napadacem i da mrsi bezveze, nego Edu-Dia i samo siluj zlostavljaj sve redom. :wink:
 

Nightwolf

Grobarčina
Учлањен(а)
09.04.2010
Порука
2.582
Reaction score
21
Локација
Tamo negde...
fkp-vo-0040.jpg


Da li je ovo trenutak kada obaraju Necu?

PS. Ovo je sa naseg sajta
 

PROFESOR

Grobarčina
Учлањен(а)
02.06.2011
Порука
4.627
Reaction score
2.109
Jel nama dosta bod u Subotici? Pitam iskreno. Ajde analiticari gde mozemo da kiksnemo do kraja prvenstva,a da se titula ne dovede u pitanje?

Јасно је да након данашњег укака цигана бод у Суботици уз њихову следећу евентуалну победу има исту вредност као да је учинак из ова наша четири битна сусрета (Хајдук, Рад, Воша и Спартак) био максималан а да они нису кикснули.
Али зашто сад после свега само бод у Суботици и ко може уопште да израчуна какве још радости може да направи Робијева храбра чета.
У сваком случају прави је тренутак да се мења аналитика, црвена и зелена светла и свакојаке пројекције.
 

PARTIZAN

Partizan
Учлањен(а)
04.05.2009
Порука
11.900
Reaction score
315
Jel nama dosta bod u Subotici? Pitam iskreno. Ajde analiticari gde mozemo da kiksnemo do kraja prvenstva,a da se titula ne dovede u pitanje?
Dosta nam je i 1 bod, ali nikako ne smemo tako da igramo i siguran sam da i nećemo. Pobeda u Subotici nam obezbeđuje mnogo dobar "ulaz" u pripremu srede i sa takvim "ulazom" nam još više rastu šanse da u sredu nakantamo smrdljivce iz kolektora.

Očekujem par rotacija u timu (mislim da će Kamara da odmori i prepusti mesto Loli, a "nešto" mi govori i da će Džigi da počne u Subotici od starta, kao "faktor X"...videćemo da li me osećaj vara) i jako ozbiljan pristup utakmici.

Očekujem pobedu, a ako se to desi - postaćemo zvanično šampioni najkasnije posle derbija 5. maja, znači dva kola pre kraja. Najkasnije tad ako ne i ranije.
fkp-vo-0040.jpg


Da li je ovo trenutak kada obaraju Necu?

PS. Ovo je sa naseg sajta
Naravno da je to taj trenutak...i naravno da ta fotka nije slučajno tu stavljena...to je taj "smešan penal"...jebote muka mi je opet...
 
Последња измена:

cuxon88

Grobarčina
Учлањен(а)
05.12.2010
Порука
1.050
Reaction score
284
Локација
Zemun
Svaka cast momcima, igra zadovoljavajuca i u prvom poluvremenu mada uvek moze kod nas sa manje mrsenja muda. Igrace vojvodine necu da komentarisem, stvarno mi se gade vise od cigana, nije fraza... To su govna kakvih nema na zemaljskoj kugli, bili i ostali. Penal po mom misljenju cist, samo sto ljudima zapada za oko momenat u kom je sviran. Da je bio pri 3:1 niko ne bi rec rekao... Al neka, nek kukaju malo slepci, ko ih jebe.
Mnogo mi se svidja sto nasi igraci nisu pali na provokacije onih smradova i dobro je sto Lola nije igrao od starta, on bi se garantovano druzio sa Mojsovim i Vulicevicem smradinom... Primetio sam jos nesto, ali vezano za forum. Ko bi rekao da niko nece da kuka sto Markec ne igra u prvoj? Cudno mi je, bez obzira sto nam ide i bez njega kao startera.
 

WebGazda

Solar Warden
Учлањен(а)
30.09.2006
Порука
17.308
Reaction score
1.012
Citajuci komentare u vezi utakmice sa Radom i onog gola kojeg smo mi primili i ko je kriv odlucio sam da brojim greske i dobre startove nasih igraca. Babovic 7 oduzetih lopti u prvom poluvremenu, Tomic 1, Ilic 2. Drugo poluvreme Babovic 6 a Tomic 1 Vukic 1. I onda shvatio da vi ljudi ne gotivite tog coveka nikao, pa mu zato naturate nesto iz samo vama poznatih razloga. Ne kazem da je on top klasa igraca, daleko je on od toga, ali mi boljeg veznog nemamo verujte mi.

Prijatelju sve ispod 2 gola razlike je neoprostivo za nas... :)

Sve to stoji, ali si zaboravio da računaš broj pogrešnih dodavanja i broj izgubljenih lopti. Doduše, Babović je danas odigrao prilično dobro.

fkp-vo-0040.jpg


Da li je ovo trenutak kada obaraju Necu?

PS. Ovo je sa naseg sajta

DA, to je to. Lopta ispred Tomića, a ovaj ga gura sa leđa. Klasičan penal!
 
Статус
Затворена за писање одговора.
Top