Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

KK Partizan 2011/12

Статус
Затворена за писање одговора.

PilePFC

Početnik
Учлањен(а)
12.03.2012
Порука
162
Reaction score
6
Локација
U svakom gradu ovoga sveta...
Te "sjajne" igrace koje spominjete je limitiralo dve trecine ABA lige! Mislim, da li je stvarno potrebno da komentarisemo ko ima bolji tim? Kecman je tri puta bolji igrac od svakog od nabrojanih! Macvan je na poslednjem EP imao vecu ulogu od njih cetvorice zajedno!
Ilic i Popovic su bili na SP u Japanu 2006, a Vuk na EP 2007, kada smo imali dva ubedljivo najgora tima u istoriji na velikim takmicenjima! Sto rezultati i pokazuju...
Ne bih da omalovazavam cigane, jasno je da su jaci nego prethodnih godina, ali da su na nivou nas, nisu! Daleko od toga! To je pola tima FMP-a, plus nesto malo iz Zvezde i Tomas.
Mi smo na pripremama za poslednje EP imali cetvoricu pozvanih igraca (Raduljica, Macvan, Dragan i Cakarevic), plus Bertans iz Letonije, oni nijednog.
Opet kazem, slazem se sa delom da oni nisu naivni, ali nas tim je bio dosta kvalitetniji! Razlog zasto su igrali dobro lezi iskljucivo u znanju Pesica, a ne njihovom individualnom kvalitetu.
 
Учлањен(а)
02.04.2010
Порука
585
Reaction score
122
Сума сумарум:
- Владе је имао екстра тим и његове заслуге за титулу су никакве (пошто је неколико људи тврдило да би играчи и сами добили то финале)
- Пешић је врх тренер и његове заслуге су непроцењиве што је успео једном из 9 пута да с инвалидима и без пара а против судија добије екстра тим без тренера.

Не знам само у коју се од ових премиса уклапа репрезентативни стаж "професора" Пешића из 2001/02? Да ли су Дивац, Боди, Пеђа и компанија могли и сами да узму титулу? Или је он из те распуштене банде извукао максимум, између осталог и минијатурама попут избацивања Радмановића и убацивања Смиљанића коме се нико није надао на подијуму?
Или какав је покојна Звезда тим имала оне сезоне кад смо их добили 3-2 у финалу, а водио нас Дуле са све ТНТом на терену? Све може да се гледа из различитих углова. Чињеница је ипак да је Владе узео два трофеја више од конкуренције. И да је разиграо више младих играча од исте те конкуренције.

О Пиркету и пантерима више ни речи не желим рећи на овој теми. Ако желиш да наставиш да браниш Светислава и даље, ја ћу са задовољством да реплицирам на теми за то и да и даље тврдим да је превара од тренера.
 
Учлањен(а)
08.06.2007
Порука
507
Reaction score
80
Локација
Београд
КК Партизан целу деценију има распродат Пионир на евролигашким утакмицама. КК Партизан је 10-так пута напунио Арену (не могу ја сад да се сетим, сигурно неко међу нама напамет зна колико је утакмица у питању). КК Партизан је висока обештећења добио за Крстића, Вујанића, Перовића, Богдановића, Величковића, Тепића, Трипковића, Марића, Веселог... КК Партизан никада није имао тренера који кошта 400-500 хиљада евра по сезони (ако се добро сећам, овде је помињано да је Дулетова максимална плата била око 200 хиљада евра, а до ње је дошао после ко зна колико узастопних титула).

С друге стране, наказа од клуба за ових 11 година нема готово никакве приходе од карата (колико је коштала сезонска ове године, 1000 динара?) и никакве резултате, а продали су 3 играча за озбиљнију суму (поменутог Богдановића нама, Бјелицу и Кешеља, можда сам некога заборавио). А колико су пара појеле разне Шакоте, Пешићи, Сагадини, Ракочевићи, Гуровићи, Антићи, Раичевићи, Морисони, Томаси, Екезије... то нико жив не зна. У овом тренутку, два циганска играча су прваци Европе (један је у првој петорци наше репрезентације, а други је, уз Мекелеба, главни играч репрезентације која је играла полуфинале ЕП). За ових 11 година, цигани су у најмање 7 сезона имали скупљи тим од нашег, а паре које су за 6 година узели Сагадин, Шакота и Пешић веће су не од плата Вујошевића и Јовановића за ових 11 година, него и од целог стручног штаба.

За њих је увек било пара и увек ће бити пара. Чак и када дугују 15 милиона евра. (ето, Ћоки каже да је за мање од годину дана отписао 13 милиона евра дуга, а буџет им је за ову сезону, како се прича, био већи 2 милиона евра). Чак и када не постоје, за њих има пара.

Они могу да бацају топовске ударе и бакље на наше играче, они могу да бацају све могуће течности на терен, они могу да дрмају кош... Они могу све, а на то њихово све неће једну реч критике изговорити ни Бодирога ни Томашевић, потпредседници савеза.

Можда сам погрешио неки податак у овом посту, али мислим да је све остало у суштини истина. За ових 11 година, наши играчи нису били толико бољи кошаркаши од њихових, колико су били бољи људи. Али, све ове године, имали смо бољу управу и боље тренере. И Дуле и Влада су свој посао радили боље од конкуренције и за то су морали да жртвују и време и здравље. Највише њиховом заслугом, имали смо и боље навијаче. Није исто када су ти узори у животу један Даниловић, Дуле, Влада, Кецман, Крстић, Весели, Новица... или Змаго, Пешић, Гуровић, Човић...
 

Stefan91

Početnik
Учлањен(а)
03.06.2011
Порука
188
Reaction score
79
Milane nazalost, prva recenica nije bas u poptunosti tacna. U prvim sezonama je bilo ne vise od 5000 ljudi,ako ne i manje na utakmicama. Jesam tad bio klinja,ali sam bio redovan i dobro se secam.
 

PilePFC

Početnik
Учлањен(а)
12.03.2012
Порука
162
Reaction score
6
Локација
U svakom gradu ovoga sveta...
@Carigrad92
Ako me pitas da li je Vlada imao ekstra tim za nasu ligu - odgovor je da! Potpisujem da bi sa ovakvim timom i konkurencijom 70% trenera iz Srbije uzelo titulu s Partizanom!
Ali posto je pojedincima na ovom forumu bitnije da pobedis Zvezdu 8 puta u sezoni od razvoja igraca i kluba, onda vam necu kvariti uzitak. Slobodno se sladite s time.
Moja ljubav prema Partizanu nije ni priblizno srazmerna mrznji prema Zvezdi. Partizan mi je mnogo bitniji od kojekakvih Covica, FMP-a, projekata itd... A vi u svojim glavama forsirajte pricu kako je Zvezda na nivou Partizana, te je zbog toga Vlada nadmudrio pacova i nastavio sampionski niz.
 

Igorpg

Grobar
Учлањен(а)
30.03.2010
Порука
925
Reaction score
76
оооо људи, ето отишао је Јовановић, вратио се Вујошевић, сад ће млади играчи напредовати, имаћемо боље резултате у Евролиги, тренери ће се међусобно пљувати и сви ћемо бити срећни

Дај завршавајте више ту причу око Владе, отишао је из клуба, спашени смо од понора у који нас је вукао
 

Grave

Grobarčina
Учлањен(а)
05.12.2011
Порука
2.058
Reaction score
7.936
Živa istina Pile...Možda čak i bez trenera kad bi se gledalo kvalitet igrača...
Ali često u košarci igraju i drugi faktori,između ostalih i oni "dozvoljeni" uz koje Željko,Blat,Duda,Ivanović,Pini,Mesina,Skoriola,Paskval...napuštaju Pionir pognute glave...A da ne pričamo o onim "pokvarenim" faktorima za koje je simpatični gospodin Pešić sa Ćokijem bili sinonimi ove sezone...
Veoma je teško boriti se sa svim tim pa na klupi imao i Duleta a ne trenera koji ima pritisak i sa ove strane trinbine...Odaj mu priznanje bar za to ...Nije bilo baš tako lako.
Radost tituli (bar meni) ne merim mržnjom prema njima već specifičnom gustinom našeg urina po svim tim...Možeš trenirati vanseriskog talenta 30 godina,ali nikad neće imati iskustvo(čitaj samopouzdanje) kao ovi klinci posle ove sezone.
 

alboy75

Grobarčina
Учлањен(а)
09.04.2010
Порука
1.128
Reaction score
2.584
Локација
svuda gde je PARTIZAN
reci da nas je jovanovic vukao u ponor je blagoreceno bezobrazluk... plasim se da cemo vrlo brzo da platimo ovu bahatost koju mnogi u komentarima pokazuju, nadam se da gresim...
 

tootoll

Grobar
Учлањен(а)
18.09.2007
Порука
862
Reaction score
132
Локација
Izmedju atomskih nivoa
Mislim da je Vlada trener koji ce imati puno uspeha van, mozda i vise nego sto iko od nas ocekuje. Jednostavno mentalitet nasih igraca je takav da im je potreban jako autoritetan trener koji im svojim autoritetom namece disciplinu u igri, sto Vlada definitivno nije. Mislim da ce negde van, sa puno stranaca u timu, doci do izrazaja njegov karakter pragmaticara i takticara i da ce za 10 ak godina biti najbolji trener u Evropi!
 

PilePFC

Početnik
Учлањен(а)
12.03.2012
Порука
162
Reaction score
6
Локација
U svakom gradu ovoga sveta...
Grave, pritisak ce on imati i u Donjecku. Tamo nece imati podrsku Danilovica i Todorica. Moramo da shvatimo da pritisak postoji svugde, ne samo u Partizanu. Cak mislim da ce preko biti veci, jer tamo ne prastaju strancima.
Coveku odajem priznanje na ponasanju tokom cele sezone i vodjenju ekipe u trecoj i cetvrtoj utakmici finala. Tada je definitivno pokazao da zasluzuje klupu Partizana.
Zelim mu sve najbolje u karijeri! Nadam se da ce jednog dana postati vrhunski trener, jer znanjem ne oskudeva. Ali za to treba i iskustvo koje se stice godinama, a on ga trenutno nema. Kada ga skupi, vise je nego dobrodosao nazad.
 
Статус
Затворена за писање одговора.
Top