Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

KK Partizan 2014/15

Статус
Затворена за писање одговора.

PARTIZAN

Partizan
Учлањен(а)
04.05.2009
Порука
11.900
Reaction score
315
Priprema za Podgoricu počela odmah sinoć posle utakmice. Igračima su podeljeni prvi zadaci, imaće šta da čitaju danas, a sutra je prvo propitivanje :D

Idemo tamo da odigramo utakmicu u "fulu", fizičkom i mentalnom, da učinimo sve što je do nas, da pobedimo i osiguramo 2. mesto. Sve je podređeno tome. Cela sedmica koja je pred nama.

Očekujem mnogo veću nervozu milovih govana nego naših momaka. Em imamo Duleta koji će svojim ogromnim iskustvom znati da "kanališe" važnost utakmice tako da na ona ne sjebe psihu naših igrača, em smo mi veliki Partizan koji je, između ostalog, velik upravo zbog toga što je najjači kad je najteže.

Milova govna neće moći da se izbore sa ogromnim pritiskom kojeg su sami sebi stvorili. Oni su bukvalno od gotovog došli na prag veresije. Način kako su u poslednjih 7-8 kola sjebali praktično već sigurno 2. mesto je za pisanje knjige, za psiho analizu, za doktorat iz sportske psihologije. Oni su sjebani skroz naskroz, plus imaju u ekipi par pravih tempiranih bombi...a imaju i 2 igrača za koja uopšte ne može da se bude siguran da li u nedelju više žele pobedu milovih govana, ili našeg Partizana! To je tako, to svi znaju koji su iole upućeni u stvari u Podgorici. Njima je svlačionica bure baruta, dakle potpuno suprotno od onog kako izgleda naša svlačionica.
I ne zaboravite (ne zaboravimo) - niko više ne beži od 4. mesta od milovih govana. Njima je 4. mesto SMRT kad je u pitanju Evorliga, a što je najtužnije i najjadnije ne zbog sportskih razloga (oni bi na parketu mogli da se nose sa mutantom), već zato što znaju da bi ih isti taj milo (čija su govna) prodao u projektovnaom polufinalu protiv mutanta. To je tako, to svi znamo...

Na našim momcima je da budu skroz skoncentrisani na parket i na gaženje govana. Ništa više ne treba da ih zanima. I neće. Može ona šaka jada da arlauče šta god hoće, može da pravi i sranja veća od arlaukanja, može i na teren da proba da upada, ali... ne dao im Bog, prizivaće onog crnca iz Banvita sećajući se kako je onaj zapravo bio milosrdan...Da, naš Partizan ne ide u Podgoricu sam, imaće zaštitu, svakakvu, ne samo fizičku...

Idemo da ih pobedimo sportski, na parketu, sa željom da nam sportski posle čestitaju i da se na tome završi. Ne bude li ovog poslednjeg - onda nam ostaje da se već tamo na parketu, posle utakmice MOLIMO BOGU da iz Mađarske stignu lepe vesti, a to je da je Solnok pobedio.

U tom slučaju ćemo se već u nedelju u Podgorici vratiti u Evroligu, tamo gde je Instituciji i mesto. Milova govna će u plej ofu biti od nas najstrašnije izgažena.

A da, i oko publike i svega što govna rade da u hali ne bude nikog ko voli Partizan: Evo vam kurac! Opet će biti bisa igrača Institucije i opet će odzvanjati Moračom "volim ga, k'o oka dva...". Živi bili pa videli.
 

Dirigente

Grobar
Учлањен(а)
29.03.2014
Порука
210
Reaction score
52
Realno, mi smo dobili bek-sutera a ne pleja, po meni je Akojon tip igraca sa kojim zivis ili umires. Ako ga krene usrace bilo koju evroligasku ekipu, a ako ga ne krene, pogotovo sa onim sutevima u tranziciji i prvim sekundama napada moze itekako da izbaci ekipu iz ritma i ode sve u kurac. U svakom slucaju trebao nam je igrac sa poenima u rukama, videcemo u Podgorici kako se snalazi u mecu sezone gde ce morati disciplinovano da se igra bez divljanja.

E precutao sam par puta proteklih nedelja za Milutinova, ali pocinje da me nervira level Volkov, da dopustis da ti jebeni Sobin sa 203cm drzi cas kosarke u odbrani i napadu, daj bre covece uozbilji se. Zabole me vise da li je grip, krajnik ili ga isisala ova pornicarka sles starleta sles debil, ali da te izdominira maltene svaki centar u ABA, a pogotovo kuci ovaj Sobin, pa dokle vise. Mnogo me nervira ta njegova nekonzistentnost i nedostatak znacajnog napretka, vise je napredovao Bozo za par nedelja nego nas najveci projekat, za celu sezonu.

Pored navijaca za sad nas nose jos dve stvari, igramo odlicnu timsku odbranu i Milan Macvan. Kako decko igra :respectNesto slabija odbrana ali decko je plej, go-to opcija u napadu, ofanzivna skakacka masina, jedan na jedan rutiner, pa bravo majstore, cast te je gledati u svetom dresu.

Dobiti Buducnost dole kako znamo i umemo, zabole me za interes srpske kosarke i ne treba se plasiti nikog pa ni coravog kriminalca, ali sam siguran da ako budemo drugi, prolazimo u finale bez problema. Sa cetvrtog bi vec bilo tesko klanje.
 

WebGazda

Solar Warden
Учлањен(а)
30.09.2006
Порука
17.308
Reaction score
1.012
Božo je brže napredovao zato što je ispred njega bila cela livada, preciznije mnogo prostora za napredak. Milutinov je to sve već prošao i njegov napredak je sada sužen. Sve su to sitniji detalji. Po mome, on je ove godine kudikamo bolji igrač od prošle, štoviše ne može da se uporedi.

Što se pleja tiče, može on da podivlja, ali će odmah na klupu. Neće to Vujošević dozvoliti.

Sledećeg vikenda na pobedu, pa gde god završimo. Ako smo drugi, dobro je. Ako smo četvrti, još bolje. Samo da ne budemo treći, mada i to nije smak sveta.
 

Mare grobar

Grobarčina
Учлањен(а)
01.07.2014
Порука
1.880
Reaction score
624
Локација
Na slepom koloseku
@ dirigente Puno ti hvala sto si precutao par puta za Milutinova.
Neizmerno.
Cisto da te podsetim na opkladu,i da ti kazem da ces cutati na ovom forumu godinu dana.
 

IN 10

Grobarčina
Учлањен(а)
03.04.2008
Порука
2.516
Reaction score
5.168
Malo je centara koji Sobin nije namucio ove sezone, tako da je to najmanji problem. Nikolica nije na nivou na kojem smo svi ocekivali da bude nakon dvije godine u kojima je prakticno prvi centar, ali je ovo sto sad igra bombonica u odnosu na pocetak sezone. Do kraja sezone ocekujem da pocne puno cesce koristiti sut sa poludustance, trebace nam tako nesto, a on to itekako moze.
 

zokizvrk

Grobar
Учлањен(а)
02.07.2014
Порука
720
Reaction score
1.249
Локација
zemun ceo crn i beo
остварено је најбитније,пласман у плеј оф и прилика за повратак у еуролигу.много се диже еуфорија као да смо већ шампиони,а на почетку сезоне смо били прежаљени.треба бити опрезан,у прошлости се судбина неколико пута поиграла са нама.само храбро из утакмице у утакмицу.

кад већ споменух почетак сезоне,синоћ у првој четвртини док је задар правио серију на паркету била је екипа са почетка сезоне.
 

globus

Grobar
Учлањен(а)
12.04.2009
Порука
760
Reaction score
31
Akojon odlicna napadacka opcija, e sad treba biti realan i vidjeti ko ga je cuvao...
Prve prave utiske cemo vidjeti protiv buducnosti ali mi se nekako cini da nije jos spreman, odbranu 1n1 nije lose ni igrao ali kod pika je uvjek visio kontam da ce to doci sve na svoje kad udje u formu i kad se aklimatizuje.

Raduje brzina koju daje ekipi, jer na spoljnim pozicijama imamo brdno dobrih igraca koji ce nadam se znati iskoristiti tu njegovu brzinu pre svega mislim na edu.

Sveukupni utisak pozitivan, mislim da je i na revijalnoj utakmici vidio gdje je dosao, nije puno divljao, slikanje sa klincima , nekako vidi se da mu nista nije tesko.

Milutinov covjek imao gripu, ja kad sam prehladjen 2 dana isto mi toliko treba da dodjem sebi a nakon gripe da igra 20ak min nije mala stvar.
Ne sportim da ne moze ni jednom krstenom centru nista, ali to je momak od 20 godina, mislim da svi zaboravljamo da je 95 godiste i da vrijeme radi za njega, nazalost najbolje partije nece pruzati u partizanu.
 
Учлањен(а)
29.06.2008
Порука
14.786
Reaction score
55.627
Локација
Ja sam ceo život s tobom...
Sobin je zajeban ko kratko cebe, ima jednu od najboljih ledjnih tehnika na ovim prostorima. Jebe ga nerast, ali je on sa ocem u slobodno vreme maksimalno usavrsio tehniku, da je visi bio bi zver, jos u Splitu kad je igrao njegova ledjna tehnika je bila jako zajebana, sada se dodatno usavrsio. Jako tezak za branjenje.
Pa sta da kazu igraci koji ne mogu Macvana da odbrane? Pomislis uvek kako mu dozvoljavaju s njegovom visinom i bez skoka da ih postuje toliko, ali to je tehnika.
 

nikola70

Grobarčina
Учлањен(а)
24.01.2010
Порука
2.781
Reaction score
276
Ali ne mogu da razumem da u 2 utakmice sa nama Sobin ni jedno bacanje ne izvede. Najlosijem izvodjacu penala u ligi dopustamo da nam ubaci 30 poena iz reketa u 2 utakmice uz 80% suta. Sinoc to nije imalo nikakvog uticaja na rezultat ali u Zadru smo izgubili zbog toga. O takvim stvarima moraju da povedu racuna jer u narednim utakmicama svaki poen odlucuje.
 

kvisko

Grobarčina
Учлањен(а)
31.03.2010
Порука
2.021
Reaction score
172
Idemo da ih pobedimo sportski, na parketu, sa željom da nam sportski posle čestitaju i da se na tome završi. Ne bude li ovog poslednjeg - onda nam ostaje da se već tamo na parketu, posle utakmice MOLIMO BOGU da iz Mađarske stignu lepe vesti, a to je da je Solnok pobedio.

U tom slučaju ćemo se već u nedelju u Podgorici vratiti u Evroligu, tamo gde je Instituciji i mesto. Milova govna će u plej ofu biti od nas najstrašnije izgažena.

С тим што бих ја ту отворио још једну могућност - ма шта ми мислили о Репеши, он је све само није мутав тренер.
Пре два месеца је стајало "ко буде 4. и налети на ЦЗТ, биће почишћен", али верујем да су сви свесни да нити је ЦЗТ сад иста она ЦЗТ из октобра, нити је Партизан исти онај Партизан из тог периода.

Мота ми се по глави, о чему ли би Јасмин размишљао када би на полувремену рецимо чуо да водимо 15 разлике у ПГ, знајући да га победа доводи код нас у Пионир а пораз код цигана? :D
 

Kiza Srbija

Grobarčina
Учлањен(а)
04.04.2010
Порука
1.914
Reaction score
4.246
ja se izvinjavam za mozda mali off ali moram:

DA LI JE MOGUCE DA KLUB SAZNA KO JE UZEO PEHAR I DA SE TO OBELODANI I DA SE DOTICNA PERSONA NAJSTROZIJE KAZNI !
ja se sad ne razumem u pravo al zar je moguce da nikakve sankcije ne snosi neko ko udje na parket uzme pehar i da ga onim majmunima koji ga sjebu, zar i ti majmuni ne bi trebali da snose neku odgovrnost...
znam da zivimo u ciganskoj banana zemlji al klub bi morao da ovo istera do kraja (i ako vec znam da od toga verovatno nema nista)...
da je slucajno situacija obrnuta o tome bi se brujalo mesecima (vec vidim kako bi ta osoba zavrsila na naslovnoj strani onog smeca informera sa naslovom ovo je kradljivac pehara za partizan) a ovako vec prekosutra niko vise to nije ni spomenuo, pi.. im materina da ima pi.. materina bude !

eee 9 meseci posle evo vam pehar aj zdravo! 9 meseci i sta nikom nista? ko je bre uzeo, ko mu je omogucio, ko su oni smradovi koji su ga na sipci lomili sve su to kamere zabelezile sve se to vidi, pi.. im materina !!!

u jednu ruku ih i razumem, zamisli samo koliko je njima bedan zivot i koliko oni imaju frustracija u sebi koliko puta smo im svrsavali po faci (da izvinu dame), koliko puta su samo bili drzavni projekat i opet nista i na kraju se odreknu tog kluba krenu da navijaju za fmp i opet nista, jadni oni.... ali i pored svega bilo bi odlicno da klub izgura to u vezi pehara, ne treba ni da igramo tu njihovu smrdljivu ligu ako se to ne razjasni!
 

Dirigente

Grobar
Учлањен(а)
29.03.2014
Порука
210
Reaction score
52
@ dirigente Puno ti hvala sto si precutao par puta za Milutinova.
Neizmerno.
Cisto da te podsetim na opkladu,i da ti kazem da ces cutati na ovom forumu godinu dana.
Majstore, ae oladi sa tim cinicnim apostol "grobarstvom" ako vec ne zelis nista o kosarci da kazes. Pricali smo tada o ekipi koja nema Macvana, Pavlovica, Milosavljevica, Akojona, znaci skoro pa prva petorka a bez njih ne bi videli ni plej off ove godine a kamoli finale, to su potpuno 2 razlicite ekipe. Dace Bog da sam pogresio u proceni, videcemo uskoro.

@Globuse, Milutinov je ipak 94to a ne 95to godiste. :D On ako se ne osvesti, da se udara u dupe ako bude imao karijeru Koste Perovica. A mi za njega necemo dobiti vise od 100k makar ga i Mark Fleisher prodavao.
 

Mare grobar

Grobarčina
Учлањен(а)
01.07.2014
Порука
1.880
Reaction score
624
Локација
Na slepom koloseku
@dirigente
Jos jednom da te upozorim da mi se ne obracas na taj nacin
I jos jednom da ti dam do znanja da kada se zavrsi polufinale Aba lige ti vise neces pisati na ovom forumu
Gde je bio frankestajn Marjanovic kada je imao Nikoline godine?
Ti kao neko ko prati kosarku,ne mozes da vidis napredak Milutinova?
Kada dobro odigra nisi ga nijednom pohvalio,a sada kada je pod uticajem gripa odigrao losije,odmah si dosao da kritikujes
Stalno su ti potrebni dezurni krivci u vezi KKP-a
Poslednji put ti kazem,koristi samopromociju do kraja polufinalne serije,a posle lagano kupi prnje i truj na nekom drugom mestu
 

Dirigente

Grobar
Учлањен(а)
29.03.2014
Порука
210
Reaction score
52
Sjajan primer ti je Frankestajn Marjanovic, to ti i pricam, mozda cemo mi da gledamo Milutinova kako igra sjajno, ali ne u nasem dresu. Kritikujem ga cele sezone jer ima slobodu u igri, sve minute ovog sveta, vrhunskog trenera, jaku spoljnu liniju, cetvorku koja mu otvara prostor, to sto ti svratis da odrzis lekcije o "grobarstvu" u svakoj temi svakom ko ne misli kao ti cuvar moskovske vatre, tvoj problem. Ti ces da mi zabranis da pisem, ae vazi.
 

serAlex

Grobarčina
Учлањен(а)
21.05.2007
Порука
7.406
Reaction score
37.994
С тим што бих ја ту отворио још једну могућност - ма шта ми мислили о Репеши, он је све само није мутав тренер.
Пре два месеца је стајало "ко буде 4. и налети на ЦЗТ, биће почишћен", али верујем да су сви свесни да нити је ЦЗТ сад иста она ЦЗТ из октобра, нити је Партизан исти онај Партизан из тог периода.

Мота ми се по глави, о чему ли би Јасмин размишљао када би на полувремену рецимо чуо да водимо 15 разлике у ПГ, знајући да га победа доводи код нас у Пионир а пораз код цигана? :D

Meni je ovo takođe palo na pamet. Mada, još uvek je sve otvoreno, pa tako i scenario da Budućnost bude druga, a to bi Cedeviti verujem itekako odgovaralo. Zato mislim da neće mnogo kalkulisati sa Solnokom.

E sad, kada bi njihova dilema bila samo Partizan ili FMP, nisam siguran da bi Repeša baš bežao mnogo od 4. mesta. :D

U svakom slučaju, naša situacija posle 6-7 je svakako milion puta povoljnija. Dižemo formu i meni je realno nebitno koga ćemo i gde dobiti na kraju za protivnika u 1/2 finalu. Svaki od preostala 3 polufinalista ima svojih vrlina i mana i mislim da u ovom trenutku sa svakim možemo da se nosimo.
 
Последња измена:

PFC.TOMCAT

Upravnik Kinoteke
Учлањен(а)
01.06.2011
Порука
7.434
Reaction score
735
Локација
Niš
... о чему ли би Јасмин размишљао када би на полувремену рецимо чуо да водимо 15 разлике у ПГ, знајући да га победа доводи код нас у Пионир а пораз код цигана? :D
Nas je već jednom sjebao, pa ako čovek voli izazove možda sad poželi da pokuša da sjebe Galaktikose iz Železnika!?

Ili pak odluči da ide utabanom stazom, pa ponovo krene na nas!?

Ono što je sigurno, a vezano je za Cedevitu... Oni žele u EL otprilike iz istih razloga kao i mi... Imaju obilje mladih igrača i žele EL izlog za njihovu promociju, a takođe u nekoj meri neće da škodi ni promocija brenda Cedevita.

Ono što je opet sigurno je da se Cedevita u narednim godinama neće razbacivati novcem onako kako su to radili do pre godinu-dve... Malo zbog toga što u svojim redovima imaju maltene 70 % svega onog što vredi u mlađim kategorijama kad je u pitanju Hrvatska, a malo više zbog toga što E. Tedeski (inače jedan od najboljih prijatelja i svakako najvećih sponzora aktuelnog hrvatskog premijera Z. Milanovića) sigurno neće biti baš u takvoj milosti vlasti nakon novih izbora u Hrvatskoj krajem godine.

Pošto ti izbori već sada uveliko mirišu na pobedu HDZ-a, a samim tim je i novi hrvatski premijer 101 % T. Karamarko, onda nemojte da vas iznenadi ako već od naredne godine ponovo u košarkašku orbitu bude lansiran KK Zagreb.

Poznato je da su dok je Karamarko bio ministar hrvatskog MUP-a "Mrave" sponzorisali Croatia Osiguranje, HEP, INA i još sijaset drugih dobrostojećih kompanija, pa onda nije bilo čudo što su imali enormne budžete i bili lagan mamac za top mlade igrače (Tomić, Šarić, Hezonja)... Da li neko očekuje da kad Karamarko postane premijer ponovo neće kreirati Galaktikose iz Trnskog jer je Hrvatska u međuvremenu ušla u EU, pa je i lupa veća!?

Zato i ne želim Cedevitu u polufinalu, ako baš ne mora, pošto imaju ako ne isti, onda makar sličan motiv za plasman u EL kao i mi... Mnogo više želim ove iz Železnika i Podgorice, kojima je motiv i briga pranje para iz sive zone, a ne puko preživljavanje!
 
Последња измена:

komandant

Grobarčina
Учлањен(а)
05.12.2010
Порука
1.102
Reaction score
128
Nadam se da ljudi u klubu vec razmisljaju o prodaji pojedinacnih karata/paketa za plej of meceve. Partizan ce za te (eventualne) dve utakmice u Pioniru u dva dana okupiti 15 000 navijaca, koji ne pitaju za cenu. Kroz celu sezonu dokazujemo da smo tu zbog naseg kluba, a ne zbog protivnika koji dolazi i samim tim sam ubedjen da navijaci nece imati nista protiv ako padne jedno 'sisanje' sa cenom karata. Borba za Evroligu zahteva evroligaske cene, vrlo prosto.
 

Sasha Bely

Grobarčina
Учлањен(а)
04.12.2012
Порука
3.764
Reaction score
6.369
Da ali to ima smisla samo ako budemo 2. ovako ne mozemo prodavati komplete ako nisu sigurna 2 meca.

A ako vec budemo 2. i tako blizu EL, bukvalno bi se osecao miris elitnog takmicenja, tada bih ja zanemario zaradu od desetak hiljada e i nabio skoro 20k ljudi u dve utakmice. Da nikom ni u ludilu ne pada na pamet da moze da pobedi i Pioniru.
 

Владан

ex Vlad
Учлањен(а)
07.06.2012
Порука
14.051
Reaction score
26.231
Локација
ante portas
Sobin je zajeban ko kratko cebe, ima jednu od najboljih ledjnih tehnika na ovim prostorima. Jebe ga nerast, ali je on sa ocem u slobodno vreme maksimalno usavrsio tehniku, da je visi bio bi zver, jos u Splitu kad je igrao njegova ledjna tehnika je bila jako zajebana, sada se dodatno usavrsio. Jako tezak za branjenje.
Pa sta da kazu igraci koji ne mogu Macvana da odbrane? Pomislis uvek kako mu dozvoljavaju s njegovom visinom i bez skoka da ih postuje toliko, ali to je tehnika.

Izvinjavam se na malom ofu.
Dule bi od ovog Sobina napravio Dejana Milojevica.Ubedjen sam.
Jel vidite vi kako napreduje brat Boža.
Fascinira iznova i iznova kakav je Dule genije.
Rekao sam to hiljadu puta,evo kažem opet.
 
Статус
Затворена за писање одговора.
Top