Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

KK PARTIZAN 2015-16.

Статус
Затворена за писање одговора.

Sale SK

Grobarčina
Учлањен(а)
01.10.2006
Порука
2.501
Reaction score
646
Локација
Skopje,Republique de Macedoine
Nije samo Mega Perin poraz.Kakve smo mi utakmice gubili,jos uvek pamtim kad nam je onaj tresnuo 3-ku u sedecem polozaju,pa Slovenci sa pola terena,pa Zagreb...svi porazi su nam za poen-dva.A i pobede su nam iste.
Peru Bozica ne sme niko ni psuje,ni da omalovazava,ni da vredja jer je bio nas kapiten toliko godina,jer je Grobar itd,itd.Ali mora da se kaze da je kao trener jos uvek neiskusan da vodi Partizan.Ekipa nam nije preterano jaka,ali nije ni toliko slaba da se bori za opstanak.ABA Liga je svake godine sve slabija i slabija,ekipe su izjednacene i ja sam tu video neku nasu sansu za F4.Iskreno sam verovao u to,ali sada mi i opstanak izgleda OK opcija.
Dovesti novog,iskusnog trenera,spasiti nekako sezonu,a Bozic neka uci sa mladjim kategorijama.Previse je nekako mlitav,bezvoljan,kao da ga nista ne zanima....Pa jedan Pipan urla po igracima MZT Skopja kao da je odrastao u tom klubu,a Pera je uvek smiren.Primiti 50(na +18) poena za 13 minuta je jednostavno nemoguce.Da je bio CSKA ili Makabi sto neko rece-pa ajde,ali Mega???Ono je bilo sramotno,ne secam se kad smo imali takav poraz.PS Da smo bar potrosili sezonu,a da nam mladi igraci napreduju.Ali oni ne napreduju,oni nazaduju,na terenu rade sta hoce,a nema ko da im kaze da ne sme da se sutira 1/9 za 3 poena.Ne mora uvek da budemo na F4,ali da od starta nemamo ni ambiciju za F4-e to se nikad nije desavalo.A jos su igraci odmorni jer ne putuju i ne igraju Eurocup.Prosle sezone smo napravili tu ogromnu gresku sa Eurokupom i to nas je verovatno kostalo neigranjem Eurolige ove sezone,jer smo zbog umora gubili neke dosta bitne utakmice.Sada umor nije problem,sta je problem znaju svi.
Nadam se da ce sutra sve krenuti bolje sa pobedom u Skopju.Mada,"Tko zna,nitko nista ne zna,krhko je znanje..."NUSKNVP
 

Marin

Grobarčina
Учлањен(а)
14.09.2008
Порука
2.473
Reaction score
2.255
Necete valjda i danas da nas razocarate!:napred Partizan
 

Grobar_BL

Grobar
Учлањен(а)
14.10.2009
Порука
680
Reaction score
16
Bozic ako ima i malo ljidskosti u tebi napustices KKP.
Toso idi u penziju i da te ne gledam vise...zgadilo mi se ovoliki amaterizam.Bozic nema pojma gde se nalazi.
Ova ekipa niie toliko losa koliko je Bozic ocajan. Jedini Tajson sto nesto vredi!
 

Djenka

Grobarčina
Учлањен(а)
14.12.2010
Порука
1.372
Reaction score
2.045
Локација
Gde god ti da igras...
Prava sportska prica. Bitno je da stvorimo par igraca, da je trener na pravom putu. Vidi se inteligencija u njegovim reakcijama. Ocekujem tosinu izjavu da su navijaci krivi jer nisu navijali u pravim momentima. Raduje igra poletaraca, centri napreduju, iskusno vodjenje trenera i organizacija kluba koja je svakog dana na sve vecem nivou. Stize nova godina red je da se organizuje neki zajednicki rucak. Sve je na svom mestu, bitno da debeli vise nije blizu jer niko od njega nije mogao da zivi. Ovo vec lici na nesto!
 

rus

Grobarčina
Учлањен(а)
22.11.2007
Порука
1.413
Reaction score
4.485
Ovo ne valja nista... Ne vidim napredak, igramo sve gore... Ovim tempom uspeh ce biti opstanak...
 

BELI BG

Grobarčina
Учлањен(а)
28.06.2013
Порука
1.401
Reaction score
4.637
Локација
Zemun
Vreme je da se sedne na rucak sa cokijem da se rezimira do sada ucinjeno.
Ovo je bolje od svih njegovih ocekivanja i nadanja!:banghead
 

SMK

Grobarčina
Учлањен(а)
02.06.2011
Порука
1.006
Reaction score
3.778
Локација
@Djenka

Kad si pre stigao da napišeš post, malopre se utakmica završila. :eek:

Ukoliko sledeće sezone budimo konkurentni i plasiramo se na fajnal for ABA lige, smatraću ovu sezonu vrednom žrtvovanja onda.
 

Oki

Grobarčina
Учлањен(а)
15.01.2012
Порука
1.023
Reaction score
2.487
Локација
Sutomore
E pekovicu pekovicu...

Jednog normalnog trenera samo, i jednog centra krstenog da si doveo...

Toliko para potrosis na separe...

Spasioce nas, hvala ti sto se nismo ugasili.

Mrs iz kluba i ti i pera!!!
 

Djenka

Grobarčina
Учлањен(а)
14.12.2010
Порука
1.372
Reaction score
2.045
Локација
Gde god ti da igras...
Pisao sam u toku utakmice jer od muke ne mogu da gledam ono sto se desava na parketu i oko njega. Brukaju nam klub gde god stignu, i tu ne mislim na igrace, oni nisu krivi sto ne znaju bolje (nista).

PS: @ publicenemy Napredno nam je na svim nivoima u klubu!
 

publicenemy

Grobarčina
Учлањен(а)
05.12.2011
Порука
2.333
Reaction score
2.775
Čekajući Tošin komentar kako je opet bio u pravu i kako se bez poena kapitena i Aranitovića jednostavno ne može. Nema veze što ih je možda baš on ukanalio.

Molim vas, ko je napredovao, osim što se Fini plej oporavio i podivljao? Ili, još bolje, šta je napredovalo, koji deo?
 

Tolle

Grobar
Учлањен(а)
05.07.2014
Порука
827
Reaction score
2.860
Ukoliko Petar Bozic momentalno ne podnese ostavku, bice to klasicno stavljanje licnih interesa ispred klupskih, nesto u rangu poteza Djrodja Gagica.Jedina razlika je sto je jedan to uradio svojim odlaskom a drugi svojim ostankom.Pero, razmisli u ova dva-tri dana pored koga zelis da ostanes upisan u istoriju Partizana i dodji u Pionir da, kao dva laika, navijamo sa tribina.
 

Grobar_BL

Grobar
Учлањен(а)
14.10.2009
Порука
680
Reaction score
16
Ova ekipa je solidna ali je Pera i strucni tim ocajan! Sta ce koji kurac Kecman i Vule tu? Dobri sa Pekom pa ih on pocastio? Hocu i ja dw budem deo tima KKP,volim ga sigurno vise od njih,radio bi dzabe a nista nisam losiji od njih!
 

Milos

Grobarčina
Учлањен(а)
05.12.2011
Порука
1.327
Reaction score
2.969
Локација
Kragujevac
Uros Lukovic nam dao 20 poena,kraj svake diskusije....
 

Злаја

Grobar
Учлањен(а)
19.12.2008
Порука
712
Reaction score
11
ako moze neko da mi objasni koja svrha Dzonsa i Vilsona posle ovoga u klubu, placaju se za sta, da bi mi bili na sredini tabele ili se borili za opstanak, Andjusic samo trosi minute Marinkovicu i Aranitovicu, nisam hteo da pljujem Peru ali posle ovoga mi je stvarno previse, pa mi imamo bolje igrace od tog mzt-a, krke, tajfuna, zadra, a losiji smo na tabeli, kontam ja da je ovo raspala drzava, da je pickousti sve pare slio u zvezdu, al dajte onda da mi bar pravimo igrace i od toga zaradjujemo da kao nekad iznedrimo nove asove srpske kosarke, a ne dovodimo igrace koji ne mogu da nadju klub, strance koje mozda i ne placamo sad mozda mnogo kao proslih sezona, ali sta ce nam, dajte neku nasu decu, ima ih po srbiji valjda a ima ih i po rumuniji, makedoniji i nekim raspalim kosarkaskim zeljama, posto kod nas jel ne mogu da igraju, a onda nas isti napune... od toliko njih, dodje vrabac iz bosne koji ne moze bazen da pogodi, nadam se da gresim da ce od tog decka biti nesto...
 

paokara

Grobar
Учлањен(а)
09.04.2010
Порука
655
Reaction score
60
Iz utakmice u utakmicu novo razocarenje, rekoh sebi da se ne nadam nicemu ali to je jace od mene. Pakao od sezone, bar da se vidi neki napredak ali nista...
Nema svrhe terati nikog, ponajvise ne Pekovica. Meni je drago sto Dule nije tu jer bi ga samo istrosili dok ne ostane nista od njega, besmislena je borba protiv vetrenjaca pogotovo kad si u njoj sam. Ovako bar mozda sacuvamo nesto za bolje dane. Uzdam se u partizanovce u klubu i u njihove dobre krajnje namere.
 

Sekula

Banned
Учлањен(а)
09.08.2007
Порука
644
Reaction score
149
Како радиш, тако ти се враћа...

На жалост, многи од нас на форуму су били у праву. И тако... мрзим кад испаднем паметан. Да чујем неког од оних који су оправдавали све оно што је рађено пред сезону и до сада у сезони. Да ли вам је сад јасно? Јесте ли прогледали? Па МЗТ неби добио Црнокосу у три утакмице
 

dovla

Grobarčina
Учлањен(а)
22.06.2008
Порука
2.409
Reaction score
142
Локација
...
Svi su govorili prelazna sezona, biće teško kurac palac. Mi smo na pola ja sam već mrtav. Stvarno sam se spremio, aj da kažem i naoružao strpljenjem ali ne mogu ovakve poraze da podnesem. Možda ćete misliti da serem ali ja bih mnogo lakše podneo poraze od 10-20 razlike nego da mi se ovako useru u život, u igri si a pušiš ga sigurno. Ne mogu da podnesem ove poraze. Kakva godina za Partizan :banghead :banghead

Ovakvi porazi su očigledan pokazatelj koliko su nestabilni i očigledno loše vođeni. Nemoguće da samo jednu od deset potpuno istih završnica dobiješ.
 

Grave

Grobarčina
Учлањен(а)
05.12.2011
Порука
2.058
Reaction score
7.936
Žao mi Peru kao najrođenijeg.
Svaka čast na odluci UO da uništi trenersku karijeru i pre nego što je počela.
Iluzija da je klupa Partizana "ladna" i sa ovakvim bednim ciljevima koje su postavili je najveći NOŽ ikada zabijen u nečija leđa.
 

natam navam

Banned
Учлањен(а)
21.12.2008
Порука
1.078
Reaction score
66
Na zalost, ovo deluje vise kao grupa gradjana a ne kao tim. Najveci problem podela uloga, ko sta radi i kada, hijerarhija u timu ne postoji, nedostaje vodja, mnogo se luta, odbrana pika uzas... Takodje fali ozbiljna 5. Ovo su po meni uzroci ovih masovnih tesnih poraza.
Tesko je ovo gledati , ali sasvim ocekivano .....
 
Статус
Затворена за писање одговора.
Top