Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

KK PARTIZAN 2015-16.

Статус
Затворена за писање одговора.

Sahranar

Početnik
Учлањен(а)
17.04.2016
Порука
49
Reaction score
11
Локација
Diznilend
Mislim da bi musavcima ubedljivo najgori scenario bio da FIBA popusti i da dozvoli da pobednik aba igra Evroligu,onda ih Mega kresne u finalu i uđe u fuziju sa KK Partizan. KK Partizan Mega u Evroligi... To bi izazvol masovnu depresiju :D
 

Špaca

Grobar
Учлањен(а)
10.03.2016
Порука
260
Reaction score
1.042
Pre nekih mesec dana na ovoj temi neko je izneo slična razmišljanja kao Sahranar, a moj komentar je bio sličan Stojančetovom. I dalje sam istog stava iako su se posle trudili da mi dokažu da to nije ni slično onom što je uradila pokojna komšinica. Da smo mi izborili EL pa se onda fuzionisali sa Megom, to bi bilo druga priča, ovako vrlo je slična ćokijevoj.
 

kuki

Grobarčina
Учлањен(а)
06.12.2010
Порука
3.490
Reaction score
13.456
Локација
tamo daleko...
I u tom slucaju bih navijao protiv tog kluba. Nikakva fuzija, moze samo neko da se utopi u KKP, ako bas zeli.

Nismo isti, bar vecina nas!
 

Silvija Mizdrak

Grobarčina
Учлањен(а)
18.06.2008
Порука
3.301
Reaction score
10.818
Локација
Beograd
Ja mislim da je čovek ironičan... Mada, osim fuzije, ideja nije loša, Mega ih dobije i ustupi nama EL :D msm, i ja se zajebavam... Od te priče nema ništa...
 

Špaca

Grobar
Учлањен(а)
10.03.2016
Порука
260
Reaction score
1.042
@kuki
I ja sam mislio na potpuno utapanje tog drugog kluba u KKP ali samo u slučaju da se mi ne okoristimo o neki prethodno postignuti uspeh toga kluba koji bi se utopio.
 

Bandit

Grobarčina
Учлањен(а)
05.12.2010
Порука
2.409
Reaction score
797
Локација
Niš
Мени је невероватно да се ова теорија провлачи на једном форуму навијача Партизана...
 

ANDREI RUBLEV

Leni Riefenstahl
Учлањен(а)
28.10.2009
Порука
5.614
Reaction score
265
Koja je nasa uloga u svemu ovome? Da li radimo nesto ili posmatramo sa strane?
Posmatramo sa strane, po mogućstvu uz kokice i 'ladno pivo.
Nismo evrokup izborili na parketu, a nismo ni zvanično pozvani za evrokup. :D
Čekati da se svi dušmani pojebu među sobom i onda nastupiti i iščupati ono najbolje za sebe. Neka najebu svi redom osim Partizana. Ali svi.
 

Dr Mo

Forumski derviš
Учлањен(а)
01.07.2014
Порука
7.502
Reaction score
23.285
Локација
U zemlji cigana i realnih debila
Sta ste napali coveka, mozda je bio ironican :D

Nikakve fuzije, ni u kakvom obliku, nismo isti!

Andrei, 'ajd da i mi nekad izvucemo neku korist :)
 

Dimitry

Grobarčina
Учлањен(а)
26.09.2010
Порука
2.049
Reaction score
177
Локација
Владивосток
Je li to ona fiba što jedina od svih krovnih sportskih organizacija za svoje svetsko takmičenje ima vajld karte, sportski da se plati, kada se već nije kvalifikovalo na terenu. :puke.
Шах-мат
ФИБА показује прстом на УЛЕБ да финансијски уцењује учешће клубова у такмичењу док истовремено на прошлом светском раде ово:

Germany indicated that it was willing to pay up to 300,000 euros for a place but that the sum required by FIBA to receive a place at the World Cup was more in the range of 1 million euros.

За све оне који бране вајлд карте:
Сваки тим коју плати вајлд карту практично избацује из такмичења један тим који је поштено изборио место на светском првенству.
 

Špaca

Grobar
Учлањен(а)
10.03.2016
Порука
260
Reaction score
1.042
Ma i pretpostavljali smo da si ironičan:). Ali onomad sam isto prokomentarisao da je u pitanju šala pa sam postove iza dobio sasvim ozbiljne odgovore kako to nije isto sa FMPILR.
Nego dobro da si se oglasio da se šališ da Šikiju slučajno neko ne došapne da je čitao na forumu da je to većinski stav grobarske populacije:)
 

StefanM

Grobar
Учлањен(а)
03.07.2014
Порука
484
Reaction score
28
Taj ce da pomeri izbore ako treba, samo da kurvana bude svoje na svome...



Sto se tice Partizana, on treba da igra sa klubovima koji svojom istorijom i trofejima cine prirodno drustvo. Da li se to nekome svidja ili ne, da li zahteva pare ili ne, pauzu u takmicenju ili ne, mi moramo igrati EL pre ili kasnije. Da budemo perjanica ponovo u nekoj paralelnoj Suproligi gde bi nam derbi bio protiv PAOK-a, mislim da nema nikakvog smisla.




Interpunkcije nigde, al' i pored toga ti je razmisljanje na nivou decackog... Bez tih 10 klubova i Partizana - evropska kosarka nepostoji! Nema je... Nema nicega... Poptuna praznina. Sto se mene tice, mogu da izmisle i neki novi sport, mogu da zavezu mrezicu dole da lopta ne prolazi - sta god hoce, svejedno kosarka postoji i zavrsava se sa klubovima koji igraju EL. Na drugoj strani su ovi bogati rusi, pa se onda i poljaci sete pa uloze koji milion, ili se jednostavno desi Andrej i mutant se povampiri.

Ponovicu po hiljaditi put, ako bilo ko iz kluba pristane da "spasava interese srpske kosarke" i podlegne bilo kakvom pritisku, koji bi nam privremeno ili trajno zatvorio vrata EL - treba obesiti ispred Pionira i to naglavacke, ma kako se on zvao, koliko bio zasluzan ili ne ili koliko para doneo. To je direktan protiv prirodan blud, pakt sa djavolom i sns bulumentom i direktna usluga ciganiji. Ali kad smo mogli glat da isprangijamo Cedevitu, mozemo mi sve - pa i da ispadnemo magarcine ponovo.

ni evropski fudbal se nije mogao zamisliti ranije bez zvezde , dinamo kijeva , ajaksa , notingema pa opet Ls sljaka sasvim fino bez njih
dakle ukoliko je sistem fibe finansijski i sportski dobar onda sam za to ali ne kao navijac partizana da mi idemo tamo po svaku cenu nego da se cela evropa odvoji od djordija i njegovih "10 velicanstvenih" :puke
mani me interpunkcije - ovo je forum gde se pisu misljenja a ne naucni radovi ( a da je konfuzno ono sto sam napisao nije posto si i sam shvatio sta sam rekao )
opet kazem da sam za to da srpski klubovi idu zajedno a ne jedan u uleb ostali u fibu ( sto ce se i desiti verovatno posto niko odavde nema ugovor sa el kao klub )
 

publicenemy

Grobarčina
Учлањен(а)
05.12.2011
Порука
2.329
Reaction score
2.766
With all due respect...

Stefane, znamo svi kakva pisma počinju ovako... Nego, koji "srpski klubovi"? To možda postoji kao neka geografska odrednica, ali kao grupa klubova koja ima zajedničke i slične ciljeve sigurno ne, i to odavno. Oni neka gledaju serije neka se lože da su osvajali titule na Rolan Garosu kao udbaška opozicija tadašnjem sistemu (jebe lud limenog) i neka žive u svojoj megalomitomaniji, a mi ćemo da se posvetimo sebi.

Nemam interes da branim ni jedne ni druge, iako smo počeli sa fondacijama kao sa strankama i interesnim grupama, te ovima valjaju ovi te onima ne valjaju oni (ne pomenuh Duleta). Ako ćemo pomoći, daj da pomognemo, a nadam se da će i Peković omogućiti Džikiću da sastavi dobar tim i krene da gazi mandove od prvog kola naredne sezone, makar i u cipiripi kupu, ili pak Winston Yuba ligi (koje se prisećam sa ogromnin poštovanjem, da se razumemo).

Boli me kurac, i nadam se i ostale za sve "srpske klubove", Partizan je sav svoj, nikako srpski. Ko ih jebe, nek crknu svi, zajedno sa srpskom ligom, srpskom reprezentacijom i srpskom federacijom, sa sve tim njihovim zajedničkim i višim interesima.

*Izvinjavam se na rečniku.
 

Sahranar

Početnik
Учлањен(а)
17.04.2016
Порука
49
Reaction score
11
Локација
Diznilend
Kako stvari stoje downtown boys su završili sa Evroligom. Meni dovoljno za lepe snove :D
 

WebGazda

Solar Warden
Учлањен(а)
30.09.2006
Порука
17.308
Reaction score
1.012
шта би на састанку у КСС-у ?
зна ли неко ?

Iako FIBA ne pravi problem klubovima koji imaju višegodišnji ugovor sa ECA, isto se ne može reći i za ECA, jer oni zahtevaju da ako neki savez ima svog predstavnika u Evroligi, onda svi drugi moraju u EC, a ne u LŠ.

Dakle, ako cigani izbore plasman u Evroligu, a ostali iz ABA odu u LŠ, onda ni cigani ne mogu u Evroligu. Ukoliko cigani idu u Evroligu a ostali u LŠ, FIBA izbacuje reprezentaciju.

Da pojednostavim, kako stvari sada stoje, SVI moraju u jedno takmičenje. Ili svi u ULEB, ili u FIBA. U slučaju ABA, nema pola-pola.

E sada, šta ovi naši govnari iz KSS pokušavaju. Svim raspoloživim sredstvima će bagra iz KSS pokušati da ugura FMP u Evroligu, a ostali će morati u LŠ. Nadam se da FIBA ili ECA neće pristati na takav kompromis, mada para buši gde burgija neće, a Čova legenda ima neograničen državni budžet, tako da sve je moguće.

Mada, teško je poverovati da će u tome uspeti, jer će onda i drugi savezi da pokušaju isto.

Najrealniji scenario je da svi idemo u LŠ. Doduše, ukoliko cigani, Mega i Cedevita odu tamo, Partizan bi lako mogao da popuši i ne vidi Evropu.
 

H.U.D.

Grobarčina
Учлањен(а)
05.06.2012
Порука
1.799
Reaction score
2.572
Локација
CyberSpace
neće Mega da igra nikakvu Evropu, rekao to onomad na RTS onaj Predsednik Udruženja Navijača Mege.. :roll:
 

Oplenac

Retired witch Hunter
Учлањен(а)
08.07.2014
Порука
5.928
Reaction score
26.752
Joj, evo ih jutros kolege popisani zbog sinocne utakmice, zabrinuti zbog situacije u kojoj oni nisu bili sporni, vec samo Partizan, od koga zavisi buducnost nase kosarke, kad ono, i tu prc, i oni postase sporni....Kako su se smorili...:buhaha...karma je stvarno ono sto kazu da jeste...:buhaha
 
Статус
Затворена за писање одговора.
Top