Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

KK PARTIZAN 2015-16.

Статус
Затворена за писање одговора.
Учлањен(а)
04.12.2012
Порука
3.235
Reaction score
1.943
Локација
Подгорица
Ако добијемо следећу,нема тог судије који ће им помоћи да нас добију у 5-тој. После 31 разлике и онда побједе у последњој секунди, има страх да им уђе скроз толико да ће се трести. Зато следећу што каже Чеда ``кости оставити на терену``.
 

JasminaT

Grobarčina
Учлањен(а)
05.12.2010
Порука
21.470
Reaction score
41.188
Локација
Žrnov
Znaci bacali I mi I oni predmete I rakete, ali mi smo jos I bili nepristojni pa zato placanjo 2.5 puta vise

Ako, udri, ima se - moze se!
 

serAlex

Grobarčina
Учлањен(а)
21.05.2007
Порука
7.383
Reaction score
37.818
Da, ali mi smo nepristojni i to ponavljamo iz utakmice u utakmicu. SRAM NAS BILO! :buhaha
 

TokyoPFK

Grobarčina
Учлањен(а)
22.01.2008
Порука
1.114
Reaction score
4.041
Локација
Београд
Nikako da shvatimo da sam delije imaju pravo da Vesnu nazovu kurvetinom kao što su do pre tri godine radili. Izuzetno smo nepristojni, sramota.

Severna Koreja je slobodna država braćo moja.
 

Sensei 014

Kaznena ekspedicija
Уредник
Учлањен(а)
16.03.2007
Порука
8.167
Reaction score
1.519
Локација
East stand
2013. Ista situacija samo nije DS nego SNS i nije Dule nego Dzile:

Не помаже украдена лова
Што украдох од Срба са Косова
А ни моја демократска веза
Преко оног Жутог из савеза.

Извук'о сам из рукава кеца
Ал' не вреди, јебаше нас деца
Одиграше као тата-мате
Одраше ми полу-фабрикате.

Гледам немо док ми Игора шеве
Па ми дође да дрмам кошеве
Да се машим ПП апарата
И да опет глумим делегата!

Или кажем судији да краде
Да нас опет из буле изваде?
Не да Дуле судији да мазне
Па сам звао Вучка да га казне!

Када Дуле судију ми штипа
Смркне ми се, к'о да Весну пипа!
Па размишљам нешто ових дана
Да га рокнем, к'о што сам Зорана?!
 

bonaventura

Grobarčina
Учлањен(а)
10.03.2016
Порука
2.579
Reaction score
4.000
Sledeca tekma ce biti najteza utakmica ove sezone. Jednostavno imamo najgoreg moguceg protivnika, najgore moguce sudjenje, maximalan imperativ pobijede. Ovdje uloga domaceg terena nije bog zna kakva prednost, bar se tako pokazalo proslih godina a i juce. Ni ujednom trenutku ne smijemo pomisliti da smo favoriti i da cemo sada lakse igrati i sigurno pobjediti.

:respect jos jedan naklon momcima za ono sinoc, nemaju pojma koliko mi je ovo znacilo a vjerovatno ni ja ne mogu da zamislim koliko je njima znacilo. :D Uglavnom nekako mi je ova serija izgubila dodir sa stvarnoscu i sve je skroz moguce sutra. Za to su iskljucivo zasluzni igraci i strucni stab.

Sto se tice oglasavanja kluba u javnosti meni ne smeta uopste sto se suti. Sta god mi radili i pricali odnos prema nama se nece promjeniti. A neko oglasavanje bi sigurno odvelo u javnu prepirku koja bi samo podigla tenziju do maximuma i takodje pokvarila ovu pozitivu koja se stvorila sinoc. Prema tome, pricat cemo kad sve ovo zavrsi.

Kako je Cvjetkovic? Dajte neki info, sad kad nam treba info nema nijednog insajdera :?
 

ANDREI RUBLEV

Leni Riefenstahl
Учлањен(а)
28.10.2009
Порука
5.614
Reaction score
265
Sutra govna
Belosevic
Vojinovic
Maricic

Fokusirati se na njih,jebati im sve zivo i mrtvo za prosle dve utakmice,pa tek onda za sutrasnju.
Disati im za vratom od momenta kada kroce u halu
 

Sasha Bely

Grobarčina
Учлањен(а)
04.12.2012
Порука
3.758
Reaction score
6.299
Najgora ali ubedljivo najgora kombinacija... Prvi klasicni arogantni smrad koji misli da moze da svira sta hoce. I glavno je orudje u pljacki koja se sprovodi prethodne dve godine nad nama. Kao on je najbolji sudija Evrope pa ne sme da mu se prigovara.

Sta reci za Miliju:pickaciganska mislim da je ovde vec pisano o njemu i njegovim vezama sa sns i coravom pudlom samim tim.

Treci je klovn koji samo prati ovu dvojicu. Ukratko NAJEBALI SMO kao i do sada
 

djole035

Grobar
Учлањен(а)
06.06.2013
Порука
409
Reaction score
441
Sutra govna
Belosevic
Vojinovic
Maricic

Fokusirati se na njih,jebati im sve zivo i mrtvo za prosle dve utakmice,pa tek onda za sutrasnju.
Disati im za vratom od momenta kada kroce u halu

Nije to dovoljno!Ajmo da se organizujemo,kao pre dve sezone u slucaju Obrknezevica....Nije to nista tesko,ko je iole upoznat zna o cemu pricam.....
Kako rece Silvija,iza kluba stojimo samo mi,obicni navijaci.Pa hajde malo da se igramo,da zastitimo igrace....Iskreno,briga me dal cu zbog toga (opet) na "odmor" desetak dana.....
 

Yossarian

Početnik
Учлањен(а)
11.03.2016
Порука
165
Reaction score
377
Znate onu anegdotu kad je Bernard So bio na nekom prijemu i usred glupave i dosadne diskusije koja mu je isla na zivce, zapita jednu damu koja je sedela na drugoj strani stola i bila najbucnija: "Gospodjo, vidim da dosta toga znate, pa me interesuje vase misljenje o odnosima muskarac-zena, i da ne okolisam previse, kako biste reagovali da vam ponudim 1 milion funti da provedete noc sa mnom?" Ona razmislja, pa se necka i na kraju kaze: "Pa, za milion bih". Onda So izvadi 1 funtu i baci pred nju na sto: "A da li bi to uradili za 1 funtu?". "Juuu, sta vi mislite ko sam ja" brecnu se gospodja. "To smo gospodjo utvrdili, sada se samo dogovaramo oko cene", rece So.

I mi smo upravo saznali cenovnik jedne otmene dame.

Sorry za off-topic
 

WebGazda

Solar Warden
Учлањен(а)
30.09.2006
Порука
17.308
Reaction score
1.012
....

Moram da pomenem potpuno suprotan tekst na naslovnoj strani sajta, iz dve utakmice u kojima smo obe odigrali podjednako dobro i u kojima smo podjednako dobro pokradeni. Ispade da jedna lopta cini razliku izmedju "bravo momcine" i "sami ste krivi za poraz". Podseticu da smo u sinocnoj cak i veca sranja cinili.

Postoji razlog zašto se piše kako se piše. Ne pada mi na pamet da ti objašnjavam. Jednom kad ti budeš vodio sajt neke stvari će ti biti mnogo jasnije!

DA, moje lično mišljenje je da su i sinoć zasrali, ne za medalju nego za orden. Ogromnu razliku smo prokockali samo tako. Jeste, sudije su nas kasapile, ali da smo mi igrali destruktivnu košarku, jesmo i te kako. Novici, najiskusnijem, bi izvukao uši za ona četiri poena. Ili braniš trojku, ili ga pusti da šutne, a ne još ga fauliraš. Em si im dodao poen, em si dobio ličnu! Pa onda Derol puca težak šut posle samo PET sekundi, umesto da potrošimo ciganima dragoceno vreme. Sličnih gluposti je bilo na pretek, a sudije nas dodatno masakriraju. Moramo biti mnogo pametniji i smireniji. Znam da nije lako, ali drugog izbora u ovoj nakaradnoj ciganskoj državi nemamo mnogo.

U klubu su sasvim u pravu što ne komentarišu suđenje. Toliko je jasno šta nam rade da je nepotrebno da i oni reaguju, a pogotovo košarkaši. To je naš, navijački, posao. Sasvim sam siguran da je Džile sve objasnio košarkašima.
 

serAlex

Grobarčina
Учлањен(а)
21.05.2007
Порука
7.383
Reaction score
37.818
Kakav urlik očajanja na 7:01 http://www.sportnetwork.rs/play/85173/partizan-je-i-dalje-ziv :D

Ono što mene čini mirnijim u celoj ovoj priči je baš ovo što Gazda sad napisa. Uz silnu pomoć sudija limenoj kurvi i mi smo sinoć pokušali da pripomognemo. Ta situacija gde Džons puca u 5-oj sekundi je samo jedna od njih. Ne znam kakvi smo fizički trenutno, ali ako uspemo glavu da održimo hladnu i da prepoznajemo stvari bolje (kao ova gore navedena), onda mi itekako imamo rezervi, kao što Džile već reče.
 
Последња измена:

dovla

Grobarčina
Учлањен(а)
22.06.2008
Порука
2.409
Reaction score
142
Локација
...
Iako su na početku napravili onu razliku od +10 videlo se da nije to to. Mi da smo imali ozbiljniji početak bili bi od početka egal ili bi čak možda imali neku lepu prednost. E sad da li je to kod njih tako ispalo zato što su pičke pa su popustili pod pritiskom ili su mislili da smo gotovi i da ćemo sami da se pobedimo ne znam, deluje mi više ovo drugo al i bole me baš ona stvar.

Ovaj sledeći, sutrašnji meč će biti najteži. Momci su iscrpljeni sigurno. Oni će odigrati mnogo ozbiljnije tu nema priče. Sa Cveletom u ekipi mi bi ovu seriju ladno dobili.

Poruka izmenjena zbog provokacije.
 
Последња измена од уредника:

djole035

Grobar
Учлањен(а)
06.06.2013
Порука
409
Reaction score
441
Moram ovako,greskom sam obrisao poruku moderatora,pa bih zamolio da je ponovo posalju:confused
Uz zahvalnost za ucinjeno,medjusobna ujedanja nam ne trebaju:napred Partizan
 

RotoShack

Grobarčina
Учлањен(а)
02.12.2012
Порука
6.244
Reaction score
2.825
Ako nas krene trojka, kao večeras, mogu lako da izgube. Ne bi Ćoki to preživeo, a potreban je Vučiću!

Kad su jednom u toku prenosa prebacili na Covica, vidjelo se da osjeca stari osjecaj i da dobijamo :).

Sutra, od prvog momenta, pun repertoar, mi priliku za petu utakmicu NEĆEMO DOBITI!!! A kazne da predsednik plati iz svog džepa, zato što ćuti, zato što se samo igrači i navijači bore za klub. Toliko.

I naravno, sve lijepo upakovati da ne bi mogli da prekinu kao sto smo uradili u trecoj sa Radnickim Basket.

Dodjosmo i do toga... Treba ovo veceras odmah zaboraviti i odmah se okrenuti sledecoj.. Igraci i trener znaju vec sta i kako treba,ne sumnjam da ce oni svoj deo pripremiti maksimalno..zato ja smatram da je pred sledecu utakmicu akcenat na publici u hali. Nije ovo sada tipicnno <ajde naored, svi u halu, neka grmi itd>... mora da se shvati puna velicina utakmice koja nam sledi, i da se prema tome formira atmosfera na istoj! Najpre, mora da se shvati da ova utakmica za nas nije toliko velika zbog onoga ko je preko puta, te da samim tim publika mola da pokaze da nije tu zato sto se igra protiv mutiranih, vec da je tu zato sto igra Partizan! Igraci to moraju da osete na parketu! Drugo, nama je to, na neki nacin, poslednja utakmica u sezoni! Nije da mislim da cemo izgubti, vec da sam svestan da ce vec tada sudije da nam udare zid ispred pobede, a i da pobedino verujem da ce nam u eventualnoj sledecoj zabraniti ulaz u halu..ili da ce dozvoliti pa onda isprazniti jer ne neko navijao glasnije nego sto je dozvoljeno, ili jer neko nije lepo vezao pertle, ili jer neko imao previse navijackih obelezija na sebi i td..malo karikram ali hocu da kazem da ce naci nacin da nas se rese u hali. Zbog toga u sledecoj mora da bude zagusljivo od navijanja...nepodnosljivo za sedenje..da se doticnima objasni sta znaci pakao pionira, posto vidim da su se toliko uobrazili da su za utakmice EL pocli da koriste taj izraz...haha nemaju oni pojma.. I za kraj, nama je ovo jako vazna utakmica po pitanju opste atmosfere u klubu..neko rece gore da smo do skoro bili pred ispadanjem iz ABA lige a sada smo nadigrali stoku koja je osvojila istu u 2/3 utakmice! Znam ja da je misljenje podeljeno, da ce mnogi reci da klubu sustini nije nista napredovao, jedni kazu suprotno, itd itd...ali ja ne pricam o tome...kako god se okrene ovo sto gledamo sada je svetlosnim godinama ispred onoga sto smo gledali od pocetka sezone, i navijaci moraju da pokazu da cene sve to...opet kazem igraci to moraju da osete na terenu... Jednostavno, atmosfera sa utakmice broj 4 mora da se pamti i prepricava godinama koje su ispred nas..nesto vanserijski...i to bez obzira na rezultat!!!!! To mora da se naglasi! Ne znam koliki je vremenski rok za napustanje hale posle utakmice, ja sam uglavnom sedeo koliko i svi, ali smatram da treba da se obori tu neki rekorrd, da se dodje u situaciju da krenu da bukvalno prisiljuju ljude da napuste halu...i dok bi trajalo eventualno slavlje mutanata da grmi bre, da ne cuju sami sebe, i da se ponavlja PARTIZAN sto je vise puta moguce...da se u takvom eventualnom scenariju ako treba i sat ipo po zavrsetku utakmice ostane i peva bar duplo glasnije nego sto se to radilo tokom utakmice! Mora da se celom svetu pokaze da Partizan ne moze da umre..nikad!

A ovo sto kolega pise je razlog sto dolazim i kupujem majice (Bravo za akciju Pucisti!, em je majica sama toliko, em pogognes klubu a odmognes tapkarosima, em dobijes kartu). A uraditi to i sa ovima na parketu pa nek nas izbacuju, a Dzile ce momke vec spremiti. Vidjeli smo da mogu, a mogu i bolje.
 

nikola70

Grobarčina
Учлањен(а)
24.01.2010
Порука
2.781
Reaction score
276
Au jebote kakav posao pravi Dzikic sa ovom ekipom...prosto neverovanto. Slika nasih igraca koja ih najbolje opisuje je upravo taj sut Dzonsa na 45 sekundi do kraja i to posle time outa...Zbog takvih stvari se guve titule, utakmice, prvenstva, karijere....Neverovatan potez stvarno.

Inace, utisak sezone mi je Dzons, koji je fizicki nenormalno napredovao. Strasan posao je uradio strucni stab po pitanju njegove fizicke spreme i fizikalija generalno. On je sada drugi covek u odnosu na period recimo kad je Dzikic tek dosao.

Objektivno stvari su se okrenule za 180 stepeni, nekad smo mi bili ekipa poput njih, fizicki dominantni, igra na ivici kontakta, stizemo 10 razlike za 45 sekundi protiv Hemofarma...ubacujemo suteve kad se lomi, danas mi ne mozemo da prevedemo tu istu loptu za 8 sekundi. Ma kakav god da je kontakt i kakvo god da je sudjenje, a katastrofalno je, to je nedopustivo. Nedopustivo je da Dzons ide u pik na svojoj polovini u uglu Vilsonu i bukvalno moli njihove igrace da ga udvoje..

Svidja mi se sto smo poceli da se bijemo, imamo mi materijala pogotovo na pozicijama 3,4,5 da se pobijemo sa njima. Bekovi su malo metiljavi po tom pitanju i zbog toga imamo problem i ulazimo kao autsajderi u seriju. Neverovatne su scene da 3 napada za redom u 3. cetvrtini nasa 2 beka ne mogu da prime loptu dok cetvroka stoji na centralnoj poziciji i ne zna sta da radi.

Onakvo sudjenje kao u poslednja 3 minuta je nesto najsmesnije sto sam video u zivotu.

U sustini juce sam pre tekme prognozirao 2 2 i nas poraz u 5. utakmici i danas sam ubedjen u takav rasplet...Na zalost u toj 5oj nam nece biti dozvoljeno ni da udjemo u egal zavrsnicu.
 

vratonja

Grobarčina
Учлањен(а)
03.08.2007
Порука
2.801
Reaction score
1.116
Локација
Ivanjica
E, ljudi, a ja sam upravo dozivela prosvetljenje ... oci mi je jedan cigan otvorio kad mi je rekao da smo mi sinoc dobili jer su nam u stvari sudije pomogle :buhaha:buhaha:buhaha

a pri tom to nije klinac, nego covek (dobro, ne covek nego cigan :D) u ozbiljnim godinama

A meni kazu, pa to su uradili zbog prodaje karata hahaha jooj budala...
 

Kiza Srbija

Grobarčina
Учлањен(а)
04.04.2010
Порука
1.913
Reaction score
4.237
a ona dvojica djubretara sto komentarisu ne smeju da pisnu !
 
Статус
Затворена за писање одговора.
Top