Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

KK Partizan 2016/17

Статус
Затворена за писање одговора.

Zex

Grobar
Учлањен(а)
31.10.2007
Порука
525
Reaction score
173
Локација
Basel / Svajcarska
Bilo je vremena pod Vujosevicem, gde smo igrali jednu od najboljih odbrana u evropi. Ovi igraci su svetlostnu godinu daleko od toga. Gomila glupih faulova i neintelegentnih poteza. Probijaju nas gde hoce. Drze nas 2-3 igraca, ostali nisu za Partizan....
 
Учлањен(а)
29.06.2008
Порука
14.767
Reaction score
55.444
Локација
Ja sam ceo život s tobom...
Dosta je podsetila utakmica na onu protiv aeka u gostima 2003., isto su nas cepali kad god se priblizimo.
Ne secam se da je skoro bilo da u u novembru jedva cekam kraj sezone, a pri tome ni tada ne postoji razlog da se necemu radujemo, niko nece napredovati, nema talentovanog igraca u ekipi, nema defanzivne zveri u ekipi koja ce da kida lomi, dize energiju.

Horor ekipa, horor selekcija...
 

Brabas

Početnik
Учлањен(а)
10.06.2016
Порука
184
Reaction score
279
Ja baš mislim da će ova ekipa u nekom trenutku da se posloži i prestane da pravi gluposti i onda će sve to izgledati mnogo bolje. Pa koliko je samo gluposti bilo, naših grešaka, njihovih šuteva koji su ulazili kada god priđemo, sudije da ne pominjem a opet smo bili tu negde. Pa sa 2 igrača koji prave razliku mi bi kidali u martu. I Robinsona sam spreman da čekam, baš sam večeras blagonaklon. :)
 

lukaimasa

Grobarčina
Учлањен(а)
29.01.2010
Порука
1.387
Reaction score
2.402
Локација
Novi Beograd
Na ovakvu igru i ovakvo vođenje utakmice može se gledati iz dva ugla:

1. Nebitna utakmica u nebitnom takmičenju u kome ćemo uvežbavati neke "akcije" i neke "igrače".

2. Vidimo koliko smo loši i tanki i zato ne činimo ništa, jer ništa ne može promeniti tu situaciju.


Ako smo izabrali varijantu 1, kada ćemo videti rezultate uvežbavanja?
Ako smo izabrali varijantu 2, kada ćemo shvatiti da ni jedan pravi navijač Partizana, nikada neće da se pomiri sa nečinjenjem?


P.S. Tehnička zbog suđenja se pravi na početku, da bi se promenio kriterijum, a ne na kraju da bi se dobila jedna nesportska.
Opet bez tajmauta u trenucima kada protivnik lomi i odlazi na 10.

Baš, baš loše.
 

Brabas

Početnik
Учлањен(а)
10.06.2016
Порука
184
Reaction score
279
"We don't have that level of talent, simple as that" - upravo reče Džile na konferenciji, referirajući na nekadašnji Partizan. Moramo sa tim da se pomirimo, a mislimo da će izvući iz njih da i pored toga budemo na korak od toga da rebnemo favorite, kada bude najvažnije. Ne možeš da našpanuješ pudlicu da ujeda kao šarplaninac ali barem neka se okači na nogavicu i neka ne pušta.
 

Marin

Grobarčina
Учлањен(а)
14.09.2008
Порука
2.452
Reaction score
2.222
Dzile vreme je da malo provetris ekipu Vrabac, Robinson, Koprivica bolje je da zamenis sa nekim juniorom jer ovi konstantno prave ista sranja i lose deluju na ekipu. Ovo je prvi talas ima tu jos igraca koji treba da nas napuste jer ne zasluzuju da igraju za nas klub. Ako i dalje se uprava ne oglasi i ne uradi neki radikalni rez mi cemo veoma brzo postati periferija evropskih takmicenja.
 

Arsen_Wenger

Grobarčina
Учлањен(а)
27.01.2010
Порука
1.866
Reaction score
60
Džabe je da troše pare na crnce ako ne mogu neke mlađe da dovedu od nove godine, nama rezultat sada ne znači preterano osim da izborimo evropu za sl sezonu...

Pričalo se ovde da nam je budžet 2 mil. 750k za tim, ostalo za dugove, ako je tako to je donekle ok koncepcija, samo.bih voleo da.neko to potvrdi

Ps
Video sam čakarevića na zapadu među malobrojnim navijačima protiv bačke, imao sam neke fleševe :)
 

Viva_La_Bam

Grobar
Учлањен(а)
14.06.2007
Порука
248
Reaction score
74
Ovakva Evropa nam ne treba. Evropa sa Robinsonom, Vrapcem, Karahodžićem, Potom i nerado to pišem, Birčevićem, nije bez za srpsku ligu. A sledeće godine će još gore biti uzevši prethodnu sezonu i roster. Kakav napredak da očekujemo kad nas iz uprave lažu da će ovo biti sezona u kojoj ćemo izboriti Evroligu. Mi ni Fibinu grupu nećemo proći sa gorepomenutim košarkašima.
 

Maxi

Banned
Учлањен(а)
17.08.2008
Порука
1.593
Reaction score
23
Jel zapazio jos neko da je Dzikic odjebo Zdovca kad je onaj iz aeka sutnuo trojku u zadnjoj sekundi?
 

Tomic11

Terroristen
Учлањен(а)
03.04.2016
Порука
5.304
Reaction score
11.916
Локација
Tu, odmah iza tebe
Ja sam za to ispustimo ovo i igramo sa klincima (ako ih uopste i imamo). Mislim cemu igranje ovog takmicenja?

Daj sansu golobradim momcima i mozda neko od njih napreduje u ovoj gluposti od takmicenja.
 

mrzim_sve

Legenda
Учлањен(а)
31.01.2007
Порука
2.728
Reaction score
2.044
Локација
Na groblju...
Ja sam za to ispustimo ovo i igramo sa klincima (ako ih uopste i imamo). Mislim cemu igranje ovog takmicenja?

Ja mislim da smo se "mi" vec pokajali sto smo otisli u FIBA. Kako drugacije objasniti cinjenicu da se jedan Novica Velickovic "lomi" po gostujucim terenima ABA lige gde se putuje autobusom po nekoliko sati i igra sa raznoraznim indijancima koji te cekaju na noz - a ne putuje ni na jedno gostovanje u FIBA ligi - gde takodje igramo sa presmesnim i indijanskim klubovima!?

Ne zna se da li je tragicnije to sto igra Kenan (mozda mora zbog ugovora?) ili sto Bircevic jedino na ovim away utakmicama dobija svoje suteve koje bi trebalo da ima svakako, ali to de facto pokazuje odustvo nekog normalnog pristupa.

"Onaj" Partizan, debelog Dukljanina je zaista igrao svaku utakmicu i svako takmicenje sa ciljem da ga osvoji. "Ovaj" post-duklja Partizan izgleda igra FIBA LS samo zato sto su besplatan putovanja. Kako drugacije objasniti to sto Kenan puca trojku umesto Novice protiv ovakvog protivnika, u ovakvoj dvorani i to posle cinjenice da put traje recimo petinu napora do Zadra!?

Ali kako god, to nam je sto nam je... Zagrevamo se za Februar i Kup u Nisu.
 
Учлањен(а)
04.12.2012
Порука
3.233
Reaction score
1.930
Локација
Подгорица
Ако играмо ЛШ треба да је играмо максимално. Да би прошли морамо бити међу 5 (најгори 5 не пролази), ако испаднемо играмо још ниже такмичење. Уз то ФИБА је послала предлог да побједник ЛШ игра ЕЛ, ко зна све шта може бити.
Новица је повријеђен дуже вријеме, могуће да је то што игра једну утакмицу сада недељно. Иде Мега и Сасари и надам се побједама.
 

PROFESOR

Grobarčina
Учлањен(а)
02.06.2011
Порука
4.627
Reaction score
2.109
Мени је играње било чега на начин да отаљаваш посао потпуни нонсенс.
Ако си се већ нечега дохватио, тада гледај да будеш најбољи.
Ако су те натерали мимо твоје воље, онда то кажеш јасно и гласно и не правиш будалу од себе.
Овако ми килави, играмо килаво такмичење у килавој конкуренцији и сад још треба да испадне како смо најкилавији од свега побројаног.
Такође, свако такмичење које играмо мора нешто да нам и донесе.
Новац, спортски успех, афирмацију играча, промоцију клуба, јачање тима и са том претпоставком треба и да уђемо и организујемо се, а тешко је видети да идемо у правцу било које ставке. То онда значи да или не радимо добро, или да не мислимо озбиљно. Или можда обоје.
 

MilKol

Grobar
Учлањен(а)
13.12.2010
Порука
845
Reaction score
110
Локација
Voždovac
Koja tuga sinoc...

Izaci na onakav nacin da igras. Necu upotrebiti rec da se boris, jer kompletna ekipa je sto se tice tog dela sramota za klub. Ja sam lepo rekao, ok podrska makar za igrace koji ginu na terenu I koji vidis da zele. Koji izadju da se pobiju na onaj muski nacin. Ta tuca I zelja se ne oslikava u broju glupih licnih gresaka ili u broju njihovih slobodnih bacanja...

Izlisno je pricati vise o imenima koja ne zasluzuju da nose dres, jer je nazalost njih mnogo vise nego ovih koji zasluzuju. Ali ako se vec nema za nove igrace, daj ova dva decaka pa je I to bolja taktika nego ovako... Gori od ovih juce ne mogu da budu sigurno.

Ne postoji nebitna utakmica, jer na svakoj ako nista drugo branis cast I ugled kluba za koji igras... NESRECO...
 

JasminaT

Grobarčina
Учлањен(а)
05.12.2010
Порука
21.461
Reaction score
41.106
Локација
Žrnov
Meni je toliko loše da jedva mogu da gledam utakmice.... ova sezona je klasični sado-mazo...

Koprivica i onaj potez ispod koša :banghead

Osim toga, Džikićeva KZŠ mi se ništa ne sviđa. Majstore, ako nećeš da pričam o stvarima i da ih imenuješ kakvim jesu - što je apsolutno legitimno i poštujem, onda nemoj nikako pričati o tome.

A ne da kažeš (parafraziram): drugi su radili i stigli nas.

Kao da smo mi bili lenji i nismo hteli da radimo i napredujemo...

Ovo je, za mene, ozbiljna izjava kojom se amnestiraju svi krivci: i spoljni neprijatelj i kvislinzi.

Ponavljam, apsolutno podržavam da trener komentariše sportsku stranu, ali ovo što je uradio nije to.

To je momenat koji mi je zasenio očajnu utakmicu...
 

MilKol

Grobar
Учлањен(а)
13.12.2010
Порука
845
Reaction score
110
Локација
Voždovac
Pa ta izjava je sva onako da se cita izmedju redova. I meni je malo je reci bljutava.

Jer on je kao u fazonu nece da se bakce sa "side efektima" vec sa onim sto ima na raspolaganju. I ok je kao sto kazes, samo nemoj da predstavljas to kao drugi su radili... Sta su radili sve im ...

Ono sto mene boli jos vise je na sta licimo. Docekali smo da ono govno od trenera prekopira Duletov pristup I sad oni igraju neku ratnicku kosarku.

I kakav Koprivica. Meni je fascinantno da se neko ceo zivot bavi kosarkom, pa hajde ne ceo nek je I par godina, a da nema jedan normalan potez. I ponavljam gomila je takvih koji zive od kosarke. Kao da udjes u bus I vozac vozi u prvoj non stop I pritom svaki drugi znak je njegov na soferki prilepljen kao znacka. I kao jbg tako je...

Ne moze da bude tako, jer bolje onda I metlu drzi na treningu kao sto su drzali Bogdanu pa neka neko baca preko nje, nego igrace koji uz to sto ne znaju su bukvalno kao curice u parkicu. Jos samo da zaplacu...

Neznanje I moze biti opravdanje, a za zalaganje nema "laganjeeee"...
 

boksa

Grobarčina
Учлањен(а)
05.10.2006
Порука
3.421
Reaction score
813
Nista ne valja ovde...o upravi i njihovoj sramotnoj odluci o Ec i Fibi necu ni da pricam, o zahvaljivanju za bednu crkavicu i nikad jeftiniji tim takodje.
Dzile treba sto duze da ostane, i posle gresaka i neuspeha da ostane, da ostvari kontinuitet (ako on to prvo sam hoce)...ali mi se nista ne svidjaju njegove izjave od pocetka sezone i selekcija ekipe, koja je skandalozna.
Ekipa je uzasna po svim parametrima.
S obzirom da je komplet nova ekipa, ocekivao sam da ce sve ici sporo i tesko, da ce se tek vremenom uigrati i zaliciti na nesto ali sad mi je i to pod znakom pitanja. Cak i sa dva pojacanja o kojima svi pricamo od pocetka da nam fale.


provlaci se prica da i nismo nesto kiksali, sem Belgijanaca, da su ovo ostalo bile sve jace ekipe...na stranu sto je to tesko prihvatiti, ma koliko bio jeftin tim ne moze se gledati glupost, losa odbrana, i nemanje skoka.
 
Статус
Затворена за писање одговора.
Top