Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

KK Partizan 2016/17

Статус
Затворена за писање одговора.

ZliGli

Grobarčina
Учлањен(а)
11.03.2016
Порука
1.362
Reaction score
6.493
Локација
Novi Sad
..vija li se sta masno na petici, ili cemo za sada ostati samo sa HiMen bananamenom.. predvidjam Lukovicu sledeci klub KKP->Limoz :)
 

Magelan

Grobar
Учлањен(а)
12.09.2012
Порука
859
Reaction score
1.037
Meni je cela ta prica oko podrske Robinsonu i njegovo skakanje bezveze.

Ono kao nemam pojma i ni na koji nacin ne doprinosim ekipi i sad cu kao da se bacakam, udaram pesnicom u grudi zbog jednog skoka i svi ce da me gotive nezavisno od toga sto nemam pojma.

Covek je na prvim mecevima bio ocajan, dok je u Pioniru bio neprimetan, ono sto on igra bez ikakvog omalovazavanja moze da se pronadje na basketaskim terenima po Srbiji. Ja kod njega nisam video da poseduje naznake da bi to moglo da se popravi u bilo kome segmentu igre. Zato se plasim da nece biti napretka. Sad se vracamo na onu otrcanu frazu da stranac mora da donese kvalitet i da mora da bude bolji od domaceg igraca, ali to sustinski jeste tako. Jesmo mi sada sirotinja i vodimo se time daj sta das, ali ovaj tip je za sada uzasan. Nadam se da ce se popraviti, svestan sam da mu nije lako da izadje iz povrede, ali isto tako nema smisla cekati ga ne znam koliko. Dobro je sto rezultat ne trpi.

Samo nemojte te fazone, koji su mi malo ciganski, jeste videli kako se baca i kako dize publiku na noge... Sto se mene tice neka bude miran ko bubica, samo neka da nesto na terenu. Nije on maskota niti zabavljac, za tako nesto mozemo i domace da nadjemo.

Veceras se sansa da napravi pomak na bolje, dace Bog.
 

Milos90

Grobar
Учлањен(а)
19.05.2007
Порука
206
Reaction score
6
Локација
Beograd
Robinson

Što se Robinsona tiče, ja se sve nadam da mu je Dzile rekao da se pravi da nema pojma i da ne pokazuje sve što zna do nekog perioda.
 

stojadinx

Početnik
Учлањен(а)
09.04.2010
Порука
79
Reaction score
3
Sledece tri utakmice u aba ligi su nam kljucne, makedonci, olimpija pa fmp za skor 6-0 posle nam ide dosta tezak raspored, jel zna neko ko ce na kraju prenositi fibu ls na areni ni najavu nisam video, ne moguce da bas niko kk pfc i megu nece da prenosi ?
 

Marin

Grobarčina
Учлањен(а)
14.09.2008
Порука
2.474
Reaction score
2.255
Danas ocekujem ubedljivu pobedu i skor 4:0, lepu atmosferu na tribine.Atmosfera ce biti prava domacinska jer rival nema svoje navijace, jedino zaposleni u opstini Karpos.Idem po drugi put za nepunu nedelju dana da gledam moj Partizan.
 

gurtang

Grobarčina
Учлањен(а)
10.03.2016
Порука
1.674
Reaction score
3.589
Локација
Niš
Na ovoj utakmici Novica bi trebao da malo pohvata konce, a taman da vidimo i tog Karahodzica, jer za 2 kola krece zajeban niz i tu ce nam biti potreban stari Novica ako se nadamo da nekog od njih iznenadimo.

Takođe nadam se da će i Robinsonu dati veću minutažu pa da vdiimo dal ima nešto za šta ga vredi držati.
 

Iberzokna

Grobar
Учлањен(а)
12.03.2016
Порука
566
Reaction score
177
Stvarno, bilo bi lepo da danas Novica, Kenan i Frenk malo počnu da igraju. Mislim da je Kenan baš baš solidan igrač i da može biti od pomoći, sad nadam se da ga ova povreda nije mnogo poremerila.

Samo jako, crno-beli! :napred Partizan
 

CRNI BOMBARDER

Grobarčina
Учлањен(а)
29.02.2012
Порука
2.030
Reaction score
330
Локација
Skopje
Uprava Karpos Sokoli ponasa ala cokijev fmp cena ulaznica za sutrasnju utakmicu je 5 evra, a drugi skopski ABA ligas jedva prodaje karte za 100 dinara ili oko evro i sedamdeset centi. To je tendeciozno za sto manje prisustvo gostujucih navijaca a ne vide da ni domaca publika ne bi dosla za te pare. Ipak verujem da to nece da bude precka za sutra sala Boris Trajkovski da grmi za nas Partizan.

Marine izvini ali stvarno neznam kako si ti pale napamet ovakve gluposti, mislim na uporedbe...
Pa predsednik kluba i gradonacalnik su cistokrvni grobari. Ovaj Ognjen Dedic juce pevao grobarske pesme u hotelu, pustao pesme na telefonu.
Jebiga za njih je ovo jedanput i nikad vise, cena 300 dinara? Dva piva jebiga.. pogotovo sto karte imamo koliko treba i netreba, evo sada su stigli nasi iz Velesa, dobili 11 karata niko nista nije platio.
Ja sam malo stariji pa ih pamtim obojicu kada sam ih vodio u BG na utakmicama...
 

tuturutu

Početnik
Учлањен(а)
04.12.2011
Порука
174
Reaction score
3
Nismo u situaciji da potcenjujemo bilo kog protivnika, ali iskreno sve osim nase ubedljive pobede bi bilo veliko iznenadjenje. Nadam se da cemo konacno dobiti Robinsona, a da ce Vanja nastaviti sa podizanjem forme. Ocekujem da ce danas nesto vise minuta dobiti Vrabac i Karahodzic, eto im prilike da se razigraju. :napred Partizan
 

kuki

Grobarčina
Учлањен(а)
06.12.2010
Порука
3.500
Reaction score
13.629
Локација
tamo daleko...
Pise se pobeda. Novica nespreman, otuda i losije partije. Igrac na poziciji crnca:D kida. Ekipa ce da raste. Uz ozbiljnog centra, mozemo da dobijemo drzavnu kucku.

Bravo za bracu u Skoplju, navijanje odlicno.
 

Tolle

Grobar
Учлањен(а)
05.07.2014
Порука
827
Reaction score
2.860
4/4, od toga tri gostovanja.Vrabac i Robinson prodisali.Hatcher :respect
 

MMM2909

Grobarčina
Учлањен(а)
07.07.2010
Порука
1.813
Reaction score
6.269
Ja ne pamtim kad su nas ovoliko krali protiv ovako beznacajne ekipe...ne mogu da zamislim sta ce biti protiv Cigosa,Milogoraca i Cedevita
 

tuturutu

Početnik
Учлањен(а)
04.12.2011
Порука
174
Reaction score
3
Teze nego sto se ocekivalo, ali pise se pobeda. Nece biti tesko izabrati igraca utakmice.
 

LAMPAŠ

Grobarčina
Учлањен(а)
08.12.2011
Порука
1.256
Reaction score
3.275
Локација
Beograd
Ne bih se slozio da je Novica odigrao lose...Pogodio je izuzetno bitnu trojku kada su oni otisli na +6, zatim je imao odlicne 2-3 povratne lopte sa niskog posta, oba puta su bile asistencije za 3 poena, pa onda sa penala kada je asistirao Majstorovicu i na kraju oni poeni iz odbojke. Izuzetno je koristan kada igra na niskom postu. Ne volim da ga gledam kako se samo izvlaci da sutne spolja. Po meni, uz Hatchera igrac utakmice. Takodje, veliki doprinos Ratkovice.

Sve u svemu, mozemo biti veoma zadovoljni. 4/4

Sledeca je Olimpija :napred Partizan
 

Al_Bundy

Grobarčina
Учлањен(а)
09.04.2010
Порука
1.003
Reaction score
3.235
Локација
Prijedor
Auh, porodismo se nekako, ne znam šta je ovo bilo prve tri četvrtine ali ako se ponovi protiv ozbiljnijih ekipa najebaćemo samo tako, onoliko slobodnih bacanja da dopuštaš protivniku... Marinković i Andrić su danas kriminalni bili. Ko god je zaslužan za dovođenje Hečera, alal mu vera, da ga nije doveo sada bi imali skor 1-3, vrlo lako i 0-4. Moram da pohvalim Ratkovicu, Majstorovića a i Vrabca (odbrana) za preuzetu odgovornost u odlučujućim trenucima. Veličković još 3-4 kola i biće to to. Idemo do 6-0 braćo, a poslije 6-0 idemo i do 9-0, gazi kurve režimske!
 
Статус
Затворена за писање одговора.
Top