Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

KK Partizan 2023/24. Povratak kralja! 3.sezona

Статус
Затворена за писање одговора.

Grobar92

Grobarčina
Учлањен(а)
01.08.2011
Порука
1.451
Reaction score
3.550
Локација
Tamo gde su Grobari
Panter prosle godune nije mogao da se kurci zbog Egzuma, ipak je Egzum peti pik na draftu a i pokazao je mnogo. Zato je i Panter bio u vinklu. Zeka mogu da kritikujem zbog lose forme u napadu, ali se bar u 9 od 10 utakmica polomi. Aleksa i Zeljko ocito imaju neki problem. Mislim da i Kaboklo ume bolje, ali nije dobto koriscen. Za Trifu i Smajlija ne znam sta da mislim. Imam osecaj da retko ko moze psihicki da podnese Zocove metode. Po meni, Jaramaz, Andjusic, PJ i Kaminski nemaju sta da traze u Partuzanu. Mi Pantera ne mozemo da se resimo, jer ga nece niko za pare koje dobija kod nas. A za te pare bi dobili pleja i beka bez problema. Zeljko je nesumnjivo najbolji trener u Evropi. Ali savrsen nije, kao sto niko nije. I upravo ga nisam napadao jer znam da bez njega opet odosmo na sedmo mesto ABA lige. Morala je ova sezona bolje. I morace sledeca bolje. Jer se od stare slave ne zivi vecno.
A koje pare prima Panter? Molim te, prosvetli nas.
 

manager23

Grobar
Учлањен(а)
21.02.2023
Порука
422
Reaction score
2.052
Локација
Čačak
Nemojmo, kolega, da vadimo te duhove prošlosti :D

Nije Panter bolji bio jer se nije kurčio, nego je bio bolji jer Egzum raznese dvojicu na ulazu do koša. AKo ne raznese, onda pretrči. Izbaci pas, napravi se višak, kreće se lopta, Panter ostane sam i odmoran da isprangija. Logično, daleko bolja i selekcija i procenti.

Isti slučaj će biti i dogodine, ako se dovede neko ko će da se bavi loptom, prevođenjem i penetracijom.

Željko je najveći trener u istoriji Evrope, ali ne mislim da je trenutno najbolji. Za nas jeste, zbog ljubavi i svega što nosi.
Izvini ali Željko je i trenutno i uvek najbolji trener u Evropi
 

Rade

Služba bezbednosti
Уредник
Учлањен(а)
29.03.2010
Порука
4.182
Reaction score
11.623
Pričamo objektivno ili subjektivno. Ne moraš da se izvinjavaš, legitiman stav. Mislim da je bolji Ataman Ergin, a moguće i naš proterani žabar ustaša, samo što njemu ostaje da se dokaže sa najvećim budžetima.

U svakom slučaju, ostaje da je kvalitetom i dalje na vrhu na evropskom nivou. Šta pored tog suvog kvaliteta donosi, to ne mora ni da se priča. O Željku nema diskusije, večan ugovor.

Onda predsednik, a žabar ustaša nazad.

800k je buyout, pa ko voli nek izvoli
Kad su za onog monaha hteli da izdvoje 4 miliona (navodno), mogu i za oca košarke da plate obeštećenje.
 

Nbg88nbg

Grobar
Учлањен(а)
30.06.2019
Порука
627
Reaction score
912
Локација
Beograd
meni zao sto jednu stvar nismo koristili ove godine a to je da imas centre smajli,kaminski i kaboklo gde sva trojica dobro sutiraju za 3 i mi sem na pocetku sezone vise to nismo koristili...kaboklu kao da je bilo zabranjeno da sutne za 3,smajli je dosta pokvario procente iz prosle god i jos kada se setim one serije sa realom kako smo ih radili na foru da smajli ostaje sam za 3 ,a ove godine od toga nista...i ti kada pogledas mi suterski imamo vrhunsku ekipu ali nismo pravili akcije za tako nesto...dobar period smo imali kada su kaminski i kaboklo igrali super u paru kada nije bilo ledeja i kako se on vratio od toga se odustalo,a bas sa njiima dvojicom u paru si mogao da dopustis njima da sutiraju jer ce uvek biti jedan od njih da hvata ispod kosa.
 

manager23

Grobar
Учлањен(а)
21.02.2023
Порука
422
Reaction score
2.052
Локација
Čačak
Pričamo objektivno ili subjektivno. Ne moraš da se izvinjavaš, legitiman stav. Mislim da je bolji Ataman Ergin, a moguće i naš proterani žabar ustaša, samo što njemu ostaje da se dokaže sa najvećim budžetima.

U svakom slučaju, ostaje da je kvalitetom i dalje na vrhu na evropskom nivou. Šta pored tog suvog kvaliteta donosi, to ne mora ni da se priča. O Željku nema diskusije, večan ugovor.

Onda predsednik, a žabar ustaša nazad.


Kad su za onog monaha hteli da izdvoje 4 miliona (navodno), mogu i za oca košarke da plate obeštećenje.
Razumem poentu i na šta ciljaš ali ja sam ubeđen da je čak i u tom delu (vođenja utakmice, priprema taktike itd.) ubedljivo broj 1. Druga je stvar što neki igrači to ne mogu da prihvate, ili im treba vremena.
Ataman ima neograničen budžet maltene, nije za poređenje. Pa dok je Željko bio "u tom budžetu" Atamana nigde nije bilo. Što se tiče Trinkijerija mislim iskreno da on ne bi mogao uspešno da vodi najjače klubove u Evropi tipa Real, Barsa itd. Ali bih najviše na svetu voleo da ga vidim kod nas nekad ponovo
 

Rade

Služba bezbednosti
Уредник
Учлањен(а)
29.03.2010
Порука
4.182
Reaction score
11.623
Ja sam i napisao da je Željko strateg sa najboljom pripremom.

Utakmice vodi ne dobro, nego odlicno, ali nekad zatrokira :D u tom delu ima onih koji su dobri, ali im priprema nije toliko dobra.

Za igrače sam već rekao, da za njegov stil mora igrač sa mozgom.

Slažem se za Trinkijerija i najveće budžete, zato sam rekao da ostaje da se dokaže. Banki solidno vodi utakmicu kao utakmicu. Uvek je imao odgovor. itd. Ne previše bitna priča.

Nije da je Ataman baš uvek vodio klub sa najvećim budžetom. Ne vodi čak ni sad.

Ako gledamo procentualno po pobedama i timovima koje je vodio neko, onda je Obradovićev kumara najbolji :D

Pa su tu i dalje Laso, Mesina, itd.

Pa koliko je Željko i dalje na nivou na kom je bio, koliko se prilagodio, iako je uglavnom on onaj koji postavlja trendove, itd :D Tu već idemo na teren koji može nekog da banuje, pa da stanemo :D
 

Rade

Služba bezbednosti
Уредник
Учлањен(а)
29.03.2010
Порука
4.182
Reaction score
11.623
Ako može u privatnoj, da vidim da li ti je relevantan izvor :D
 
  • Like
Reactions: mvp

zoig

Grobar
Учлањен(а)
24.06.2022
Порука
339
Reaction score
2.976
Локација
Beograd
Zašto ne dozvoljavate svom klubu, igraču, treneru lošu sezonu? Ne katastrofalnu, samo lošu? Da, nisu se kockice složile i falilo je samo malo sreće da kliknu igrači. Niti smatram da je ovo ekipa bez hrabrosti, niti da je mnogo pogriješeno. Pričate o 5 poraza zaredom, a onda o namještanju sudija. Pa to je kao u fudbalu što smo bili bolji i sudije nas osakatile. Sad odjednom Panter ne valja, a vidim i Ledej je problem. Mislim da je to najbolji dvojac stranaca koji smo ikad imali i da ako ostanu još jednu sezonu zajedno, a ostaće, svi ćemo pjevati drugu pjesmu. Pričate o novcu koji je uložen, a ovi drugi doveli 10 igrača i trenera i ništa. Mi smo igrali EL i bili konkurentni uprkos svemu, za jednu pobjedu ili poraz izmakao play in. Kad poredite prošlogodišnju ekipu i ovu zaboravljate da pomenete da je ta ekipa isto izgubila dva puta u finalu u gostima i to ne jedva kao ova u prvoj nego malo jačom razlikom. Sad plačemo za Lesorom i Egzumom a pola vas je ovdje kukalo što je Lesoru pao učinak na kraju sezone. Za Egzuma se znalo đe će i šta će. Još mi niste odgovorili ko je ubo sa novim strancima ove sezone? Koja ekipa u EL je dovela novog NBA igrača koji razvaljuje? To je kocka, a kocka funkcioniše tako što je veća šansa da gubiš nego da dobiješ. Da se Smith ranije probudio možda bi i prošli u play in. Sve same sitnice. Jedino što bih drugačije uradio od Željka u ovoj finalnoj seriji je da bih bez obzira na to što ne zaslužuju, dao par minuta po utakmici barem Trifi i Đuši. S tim što mislim da će njih bez problema koristiti sjutra i daj Bože u utorak. Domaći igrači imaju veću frku u gostima i to su pokazali mnogo puta do sad.
Što se tiče tjeranja Avramovića i pljuvanja da nije za Partizan zbog izjava, opet pretjerujemo. Čovjek je drugačiji od nas i ima svoj pristup onome što radi, ali to nije razlog da ga tjeramo. Pronašao se u vjeri i to ga očigledno motiviše, ne želi da mrzi i to svuda pokazuje. Dok god daje sve od sebe na terenu, a daje realno, ja ne mogu ništa da mu zamjeram. Godinama smo pričali kako mnogi igrači da imaju to nešto više ne bi igrali kod nas nego u bogatijim klubovima. Sad kad imamo više novca pričamo kao da smo Španci, a realno smo finansijski na nivou Bajerna. To znači da se i dalje sklapamo, samo sa nešto skupljim igračima. Pričamo o Kalatesu, Braunu, Slukasu, Hauardu, Monekeu, Džejmsu, kao o ljudima koji jedva čekaju da dođu u Partizan, a realnost nije baš takva. Vjerovatno bi neko došao ali sa mnogo više muke nego što je trebalo da se Panter zadrži. Nama nosioci igre nisu problem koliko god ovo glupo zvučalo, nama su problem neisporučene partije sa klupe. Očekivao sam da sa ovakvim šuterima u većini utakmica barem neko proradi, ali ispalo je da ako Panter ili Naneli zakažu, niko se drugi ne pojavljuje. Za razliku od svih ostavio bih ovaj tim sa minimalnim doradama dogodine. Samo bih PJ-a od stranaca zamjenio jer ne može da izdrži ovaj ritam utakmica, a od domaćih bih se zahvalio Anđušiću i Jaramazu (koliko god ga gotivio jer je grobarčina). I to je to. Ponitka, Kaboklo, Kaminski, Ledej, Naneli, Trifa, Smajli su sve igrači za više pozicija, kakve Željko obožava, od profe je to pokupio. Tražio bih jakog igrača na pleju, da se malo oslobodi Panter a i da Smit i Aleksa mogu da ulete kao drugi plej.
Naš fokus treba da bude na podršci ovo malo vremena što je ostalo ove sezone. Ekipa će se graditi i na ekipi će se raditi. Poces traje i u proces se vjeruje. Nije problem gubiti dok ima vjere u budućnost. A kod nas na sreću i te kako treba da postoji vjera u budućnost, Željko je tu još minimum 2 godine. To je za mene najveći trofej ove sezone.
 
Учлањен(а)
22.10.2019
Порука
398
Reaction score
2.095
Локација
Панчево
Nov igrač,
Nisam shvatio sta te zanima, ali slobodno pitaj.
Kada sam ja to pisao o Egzumu, on uopste nije bio uklopljen u tim. Ali je ocigledno kasnije na kvalitet, zelju i mozak sve to isprabio. Kao sto se to nije ove sezone desilo sa Kaminskim, PJ-em i Jaramazom.
Tesko da cemo na 4 da dovedemo boljeg igraca od Zeka. Treba naci kvalitetne 1 i 5 igrace, pa ce onda sve biti jednostavnije. Ja u glavi imam par igraca, ali mislim da su to za sad pozdravi, zelje i cestitke.
Nov igrač, sa povredom (povredama) iza sebe (mislim pre svega na psihu, siguran sam da svakom igraču to teško pada, a i logično je), nova ekipa, novo mesto prebivališta (sociološke, kulturološke i druge razlike, bla bla), nije se na početku uklopio u tim...zaista neverovatno. Na sve to debeo i nije plej, a kamoli plej razigravač. Zbog njega mi najžalije što nismo otišli na F4 (ako izuzmemo sam Partizan i Žoca).
Zašto ne dozvoljavate svom klubu, igraču, treneru lošu sezonu? Ne katastrofalnu, samo lošu? Da, nisu se kockice složile i falilo je samo malo sreće da kliknu igrači. Niti smatram da je ovo ekipa bez hrabrosti, niti da je mnogo pogriješeno. Pričate o 5 poraza zaredom, a onda o namještanju sudija. Pa to je kao u fudbalu što smo bili bolji i sudije nas osakatile. Sad odjednom Panter ne valja, a vidim i Ledej je problem. Mislim da je to najbolji dvojac stranaca koji smo ikad imali i da ako ostanu još jednu sezonu zajedno, a ostaće, svi ćemo pjevati drugu pjesmu. Pričate o novcu koji je uložen, a ovi drugi doveli 10 igrača i trenera i ništa. Mi smo igrali EL i bili konkurentni uprkos svemu, za jednu pobjedu ili poraz izmakao play in. Kad poredite prošlogodišnju ekipu i ovu zaboravljate da pomenete da je ta ekipa isto izgubila dva puta u finalu u gostima i to ne jedva kao ova u prvoj nego malo jačom razlikom. Sad plačemo za Lesorom i Egzumom a pola vas je ovdje kukalo što je Lesoru pao učinak na kraju sezone. Za Egzuma se znalo đe će i šta će. Još mi niste odgovorili ko je ubo sa novim strancima ove sezone? Koja ekipa u EL je dovela novog NBA igrača koji razvaljuje? To je kocka, a kocka funkcioniše tako što je veća šansa da gubiš nego da dobiješ. Da se Smith ranije probudio možda bi i prošli u play in. Sve same sitnice. Jedino što bih drugačije uradio od Željka u ovoj finalnoj seriji je da bih bez obzira na to što ne zaslužuju, dao par minuta po utakmici barem Trifi i Đuši. S tim što mislim da će njih bez problema koristiti sjutra i daj Bože u utorak. Domaći igrači imaju veću frku u gostima i to su pokazali mnogo puta do sad.
Što se tiče tjeranja Avramovića i pljuvanja da nije za Partizan zbog izjava, opet pretjerujemo. Čovjek je drugačiji od nas i ima svoj pristup onome što radi, ali to nije razlog da ga tjeramo. Pronašao se u vjeri i to ga očigledno motiviše, ne želi da mrzi i to svuda pokazuje. Dok god daje sve od sebe na terenu, a daje realno, ja ne mogu ništa da mu zamjeram. Godinama smo pričali kako mnogi igrači da imaju to nešto više ne bi igrali kod nas nego u bogatijim klubovima. Sad kad imamo više novca pričamo kao da smo Španci, a realno smo finansijski na nivou Bajerna. To znači da se i dalje sklapamo, samo sa nešto skupljim igračima. Pričamo o Kalatesu, Braunu, Slukasu, Hauardu, Monekeu, Džejmsu, kao o ljudima koji jedva čekaju da dođu u Partizan, a realnost nije baš takva. Vjerovatno bi neko došao ali sa mnogo više muke nego što je trebalo da se Panter zadrži. Nama nosioci igre nisu problem koliko god ovo glupo zvučalo, nama su problem neisporučene partije sa klupe. Očekivao sam da sa ovakvim šuterima u većini utakmica barem neko proradi, ali ispalo je da ako Panter ili Naneli zakažu, niko se drugi ne pojavljuje. Za razliku od svih ostavio bih ovaj tim sa minimalnim doradama dogodine. Samo bih PJ-a od stranaca zamjenio jer ne može da izdrži ovaj ritam utakmica, a od domaćih bih se zahvalio Anđušiću i Jaramazu (koliko god ga gotivio jer je grobarčina). I to je to. Ponitka, Kaboklo, Kaminski, Ledej, Naneli, Trifa, Smajli su sve igrači za više pozicija, kakve Željko obožava, od profe je to pokupio. Tražio bih jakog igrača na pleju, da se malo oslobodi Panter a i da Smit i Aleksa mogu da ulete kao drugi plej.
Naš fokus treba da bude na podršci ovo malo vremena što je ostalo ove sezone. Ekipa će se graditi i na ekipi će se raditi. Poces traje i u proces se vjeruje. Nije problem gubiti dok ima vjere u budućnost. A kod nas na sreću i te kako treba da postoji vjera u budućnost, Željko je tu još minimum 2 godine. To je za mene najveći trofej ove sezone.
Svaka čast.
U ovo u vezi sa pozicijama se ne razumem. Samo bih dodao da je NBA igrač koji kida Nan Kendrik. Već je među najboljim napadačima u EL, ne mislim na poene nego na sposobnost da probije, "nadribla", kreira sebi relativno čistu situaciju. Inače, sam izjavio kako smo mu nudili ali je izabrao Panatinaikos. Mislim da ne treba da pogađamo zbog čega.
 

Ilyasova

Forumski bard
Учлањен(а)
02.06.2011
Порука
4.335
Reaction score
9.112
Sutra ili ti danas jos malo, ima da im jebemo mater pacovsku.
Zeljko i igraci ce imati maksimalnu podrsku kao i uvek, a na njih je da ne skinu gace, to vazi za igrace, da se potuku, da biju, da skacu, da grade sopstveni obruc i da igraju pametnije u napadu.
Ako budu ispostovali to, mi cemo 3 mec da dobijemo, pa cemo onda traziti nacin da dobijemo i 4.
5 necemo, sve i da dodje do toga, znamo sta bi nas ocekivalo, od kriminalca, preko sudije, do stoke na tribini, ali nece mirno spavati 3/4 noci, to je sigurno.
 

Detelinarac90

Louis Le Prince
Уредник
Учлањен(а)
17.07.2021
Порука
4.909
Reaction score
33.648
Локација
Novi Sad
Одабрани сој! Вређај, не убацуј! Да дочекамо режимску кучку са најдужим и најгласнијим звиждуком икада! Нека им клецају колена...

 
Статус
Затворена за писање одговора.
Top