Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

KK Partizan 2023/24. Povratak kralja! 3.sezona

JasminaT

Grobarčina
Учлањен(а)
05.12.2010
Порука
21.498
Reaction score
41.509
Локација
Žrnov
Realno, dečko veze s mozgom nema. Postavlja igračima tako neka glupava pitanja, koja berem da su šablonska - ni po jada, nego on nešto improvizuje.
Ne vidim poentu "uzimanja izjava" ovakvih od igrača?! Sačekaš igrača na aerodromu, kažeš "Hi, Cap! Great to see you! Ready to rock?!" Daš mu mirkofon da izgovori 2 rečenice i poželiš mu sreću. Snimiš to predstavljanje sa šalom i ćao zdravo.
Iovako navijači ne žele da slušaju njegov uvodni komentar umesto pitanja. Poenta je valjda da ti zabeležiš taj momenat kad je igrač došao, da se navijači malo poraduju i to je to. Onda zakažeš posle treninga neki razgovor malo duži, daš igraču par pitanja da se pripremi za taj razgovor.

Ovo ovako je meni mučno da gledam, a ne njima da odgovaraju.
 

tribiani

Grobarčina
Учлањен(а)
02.03.2007
Порука
1.467
Reaction score
4.907
Vratite se temi :D
Znači, ako sam dobro prebrojao, kreću pripreme sa 13 igrača u rosteru? (dobro, ne računam klince poput Drezgića)
 

Braindead

Grobarčina
Учлањен(а)
03.10.2020
Порука
3.342
Reaction score
16.416
Локација
Beograd
Kada se setim kako je Madar u njegpvoj prvoj sezoni streljao Tegeltiju pogledom na treningu zbog nekog pitanja postavljenog prethodnog dana, u stilu ne prilazi više. :D
Ali za mene je najveći blam kada je Tegeltija, ne znam koga je intervjuisao, uglavnom rekao je "Only thank you"???
 

Ilyasova

Grobarčina
Учлањен(а)
02.06.2011
Порука
3.972
Reaction score
8.062
Aleksa hramlje, nezgodno doskocio pri jednom duelu pod kosem, nece valjda i 3 godinu za redom da se povredjuje dok traju reprezentativne "obaveze"?

U kurac vise sa njegovim pehovima.
 

GraveDigger88

Početnik
Учлањен(а)
04.04.2023
Порука
120
Reaction score
596
Локација
Netherlands
Ne znam da li ću da preživim dok ne čujem šta nam je sa Aleksom. Nije ga bilo na terenu prilikom pozdravljanja igrača posle utakmice. Nadam se da nije ništa ozbiljno.
 

Laze_PFC

Grobarčina
Учлањен(а)
01.06.2011
Порука
2.636
Reaction score
8.533
Локација
Македонија
Po svemu sudeći, Srbija će finiš meča odigrati bez Alekse Avramovića koji je zbog povrede zatražio izmenu. O stepenu povrede više inforamcija će biti nakon utakmice, a čini se da je u pitanju skočni zglob beka Srbije i ekipe Partizana. Kolega Lalović sa lica mesta javlja kakva je situacija:

"Aleksa Avramović je na kraju klupe, sa bolnom grimasom na licu. U nekoliko navrata je facu prekrivao peškirom. Izuo je patiku čim je seo na klupu, a dobio je i masažu zbog zgloba koji je povređen. Avramović je ustao, prekstrio se, pa opet seo na kraju klupe za rezerve."


Izvor budjavi mondo
 

mvp

Grobarčina
Учлањен(а)
30.09.2006
Порука
2.458
Reaction score
12.170
Локација
Beograd
Deluje da je klasična distorzija zgloba. Nije delovalo ozbiljno, nastavio je da igra još par napada i zatražio izmenu zbog bolova. U najgorem slučaju nedelju-dve pauze kod takvih povreda. Igrači obično uz jaču bandažu zgloba igraju već posle par dana mada se nadam da ga neće siliti. Taman da odmori i ne igra više ovo sranje i dođe u Beograd zdrav.
 

Laki T.

Grobarčina
Учлањен(а)
17.07.2019
Порука
1.134
Reaction score
5.336
Локација
vezenemam
Da li je neko stvarno iznenađen što će Aleksa (verovatno) da se vrati povređen sa "svetskog" vašara?
Amatersko suđenje, amaterski protivnici, amatersko takmičenje u krajnjoj liniji...a Aleksa ko Aleksa.
Sreća u nesreći da nam je on i jedini igrač tamo. U narednom periodu da postavimo prioritete, pa da puštamo samo trećepozivce i juniore.

Kakogod, Aleksi brz oporavak, i što manje pehova ove sezone!
 

Laze_PFC

Grobarčina
Учлањен(а)
01.06.2011
Порука
2.636
Reaction score
8.533
Локација
Македонија


Novo lice u Partizanu!

Za sada, na treninzima crno-belih je i Danilo Nikolić! Crnogorski košarkaš i dugogodišnji član Budućnosti iz Podgorice svojevremeno je u Srbiji igrao za Megu, a sada je verovatno samo "pomoć" na treninzima Partizana.

"Fali nam Aleksa koji je sa Srbijom i želimo im svu sreću. Na tržištu smo, videcemo. Pristalica sam togs da dovodimo nekoga ko nam treba, ne samo reda radi. Nikolić je tu jer nema klub. Trenira sa nama i značiće nam", otkrio je Željko Obradović.
 
Top