Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

KK Partizan 2023/24. Povratak kralja! 3.sezona

Haris_Brkić

Grobarčina
Учлањен(а)
29.07.2022
Порука
1.034
Reaction score
7.728

Laki T.

Grobarčina
Учлањен(а)
17.07.2019
Порука
1.103
Reaction score
5.104
Локација
vezenemam
Skrpih nekako 10-15 minuta utakmice na strimu...

Čestitke Studentima, nek uživaju u ovim trenucima slavlja!
Što se nas tiče, nadam se da ovakva ispucavanja za 3 nećemo više gledati ove sezone, bile pripreme ili ne.

Đorao bih onu "titulu" sa turnira u BL za ovu, al dobro. Porazu se u zube ne gleda.:D
Idemo dalje, rad i samo rad, i štelovanje mašine!
:partizan-fan:
 

Marin

Grobarčina
Учлањен(а)
14.09.2008
Порука
2.458
Reaction score
2.230
Ako je nebitan turnir bolje je bilo da nismo uvestvovali umesto da osvojis 50 trofej i rasturis protivnika ti mu dajes krilja .Igras sa slabijeg od tebe trpa te sa svih strana obruc supalj ko svajcarski sir publika navija za tebe neozbiljno i neopdgovorno.
 

Plava Čigra

Grobarčina
Учлањен(а)
08.04.2011
Порука
2.250
Reaction score
3.675
Čudno je reći, ali mislim da je dobro da se ovo desilo jer bi trebalo da ima reakciju na igrače.

Tu prije svega mislim na ove što se ne vide tokom priprema, čije su igre i angažovanje upitni.

Jasno je da ovoj ekipi treba još pojačanja jer recimo Jare sigurno ne može biti zamjena za Madara kako se predstavlja kod nas, jer nije izraelskom izdajniku po kvalitetu ni do koljena, što znači da smo tu automatski slabiji.

Bilo bi lijepo da smo uzeli taj superkup, ali očigledno smo neozbiljno shvatili utakmicu, sa stručne strane, a i sa strane pojedinih igrača.

Super stvar kod ovog poraza je da se prestane većina ložiti da ćemo mi protutnjati kroz aba ligu ili lagano doći do final 4.

Polako, previše je slabosti u igri, pokušajte biti umjereni pesimisti, bolje po duševno stanje.
 

Sava93

Početnik
Учлањен(а)
23.02.2023
Порука
161
Reaction score
502
Локација
Ruma
Ima ovde dosta posla za Željka, malo da doradi tim, a malo i on da uvidi šta koji novajlija može (Kaminski kritičan u odbrai). Sve u svemu jako loša završnica, pogotovo u defanzivi, gde baš i nemamo čoveka koji će da skoči, tako da tu mora hitno da se dovede neko pa makar samo to umeo. Spolja ima malo i proseravanja, Avram malo poleteo, Naneli radio sve samo ne ono što najbolje ume (šut za tri) i da nenabrajm. Slabo smo koristili većim delom meča Lideja, mora tu više izgradjenih akcija na njega, a ne samo ispucavanje. Zanimljiv je svakako i ovaj Derbi, dobar trener, gotivni igrači, biće nezgodni svima ove sezone. Sve u svemu, treba nam jedan ovakav poraz, da se malo igrači dovedu u red, a i da uprava požuri sa tim igračem pod košem. Naravno razočaravajuće je što smo ostali bez trofeja, ali eto da se izvuče i nešto dobro iz svega ovoga.
 

Krkan

Početnik
Учлањен(а)
04.06.2017
Порука
69
Reaction score
470
Posložiće se neke stvari ali evidentno je da smo mehkani kao ćuna u reketu i ta otuda polaze svi problemi.
 

lavex

Grobarčina
Учлањен(а)
23.10.2008
Порука
1.631
Reaction score
8.801
Локација
"preko bare"
Ovo je nesto najbolje sto je moglo da nam se desi
I ja isto mislim. Iako su ovo zvanične utakmice, za trofej, ja ih nekako posmatram kao pripremne. Nismo davno počeli sa pripremama, imamo još prijateljskih utakmica i regularna sezona još nije počela.

A kod pripremnih utakmica mi je draže kada se pokažu nedostaci i prave greške, jer ih je tako lakše uočiti i ispraviti na treninzima. Šampionske pehare pripremnog perioda bih ostavio nekome drugom.

Polako sa pretjeranim hvaljenjem ali i kuđenjem igrača. Pustimo ih da treniraju i rade sa najboljim, neki su tek počeli. Biće vremena i za kritike i ,nadam se, hvaljenje. Biće to sve dobro.
 

_Shone_

Grobarčina
Учлањен(а)
02.06.2011
Порука
1.546
Reaction score
2.575
Локација
Tu..iza ugla...nema 200 metara
Ne potresa me poraz toliko, koliko mi ide na zivce stara navika da umemo da prokockamo prednost. Na tom polju nikako boljitak neki da bude. Generalno tim je dobar, Kaminski ce biti ja mislim bolji od Lesora, dok PJ ne verujem da ce biti na nivou Exuma (mozda sam previse subjektivan jer gotivim Dante-a). Andjusicu je druga sezona ocekujem da se privikao do kraja i da ce krenuti da kida, Trifunovic isto tako da ce pokazati svoj potencijal, kao i Balsa. Aleksa,Smajli,Kep Kevin i ostali uzalud trositi reci. Ponitka i Jare dace doprinos siguran sam. Tristan mozda nas iznenadi. Bice ovo zanimljiva sezona. Spremite zivce braco uostalom kao i svake sezone jer sto bi rekao Muta sve je to normalno.
 

uprkos

Početnik
Учлањен(а)
08.01.2015
Порука
98
Reaction score
247
Овде се лепо видело колико нам је Егзум значио прошле сезоне са оним својим продорима и сигурним поенима у кључним тренуцима.
 

Brka

Grobarčina
Учлањен(а)
04.08.2007
Порука
1.226
Reaction score
4.038
Локација
Uvek uz Partizan
Možda sam ja lud, ali zaista očekujem da igrač koji se zove kupus i za kojeg smo čuli prošle sezone a ima 27-28 godina promaši bez problema šut za tri u poslednjim sekundama, ne da promaši nego ciglu da zavali na obruč. Jebiga očigledno sam lud.
 

mvp

Grobarčina
Учлањен(а)
30.09.2006
Порука
2.433
Reaction score
11.820
Локација
Beograd
Normalne su oscilacije u pripremnom periodu, a i lošiji procenti šuta. Teške ruke i noge, još se uigravamo, traže se pojačanja. Prošle godine se u ovo vreme gubilo od Cibone i Borca iz Čačka pa nas jedna lopta delila od f4 EL. Kao što nije trebalo leteti posle demoliranja Cska, Fuenlabrade itd. ne treba ni sada padati u očaj nakon ovakvog sranja studenata, i naše kurcobolje u igri.
 

Borac NBGD

Grobar
Учлањен(а)
07.12.2011
Порука
575
Reaction score
3.084
Овде се лепо видело колико нам је Егзум значио прошле сезоне са оним својим продорима и сигурним поенима у кључним тренуцима.
Zato je za mene Bo nas najbolji igrac ikada . .taj je umeo da izmisli sta hoces
 
Top