Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

KK Partizan 2023/24. Povratak kralja! 3.sezona

Nemanja-950

Partizanovac
Учлањен(а)
11.05.2018
Порука
3.929
Reaction score
21.683
Ono cigansko goveče Luka Mitrović naviklo da igra protiv osakaćenog Partizana uz kriminalno suđenje u svoju korist, pa prosto ne može da shvati da igrači Partizana mogu da daju koš a da isti ne bude poništen jer, alo bre, mi smo crvena zvezda. Samo ispratite reakcije te budale ciganske na svakoj sledećoj utakmici ili ako budete gledali ove prethodne.
 

trivunelli

Grobarčina
Учлањен(а)
02.06.2017
Порука
1.796
Reaction score
7.592
Локација
25-i maj
Sviraj to ponovo,Frank. Digli smo se i hvala bogu da smo ove zadnje dve igrali protiv slabog rivala da dobijemo jos na samopouzdanju i da se uigravamo. Kaminski je deklasirao sve njihove centre,decko je klasa pravi NBA igrac.
 

Silvija Mizdrak

Grobarčina
Учлањен(а)
18.06.2008
Порука
3.306
Reaction score
10.863
Локација
Beograd
Jbt draze mi ovo plakanje na areni od pobjede hahahahah
Bravooooooo!!!!
A nemoj mi to razdvajat' :D mnogo bitnija pobeda od prošle, ali svaka pobeda nad mandovima je zlata vredna... Bravo, momci, BORBA, BRE!!!
P. S. Kad Smajli zalepi onog midžeta iz favele, uhhh, da nemam ušiju, igrala bi mi usta oko glave... :buhaha
 

_Shone_

Grobarčina
Учлањен(а)
02.06.2011
Порука
1.546
Reaction score
2.575
Локација
Tu..iza ugla...nema 200 metara
Zeljko Obradovic majstor kosarke. Izgubis dve cetvrtine, jednu odigras nereseno, a jednu rasturis protivnika i dovoljno za pobedu dvocifrenom razlikom.
Kaminski se budi polako, period adaptacije je pri kraju, i dalje mislim da ce biti bolji nego Lesor bez obzira sto govor tela i energija na terenu nije onakva kakvu je imao Matijas.Kad
kazem ovo mislim na proslavu pogodaka i rekaciju posle neke dobre odbrane i sve ono cime nas je Lesor kupio. Bravo momci, bravo Zeljko! Idemo dalje masina se zahuktava.
 

TokyoPFK

Grobarčina
Учлањен(а)
22.01.2008
Порука
1.113
Reaction score
4.026
Локација
Београд
Arenasport je kao informer, samo deo napredne Srbije.

Pre neki dan su imali izveštaj nekog tutubana o basketu, priča dečko o tome kako su mnogi poznati košarkaši započeli karijere upravo na tom terenu, pa čak i neki političari mig mig osmeh mig... Minut kasnije kaže da "Srbija ima sreću što je vodi veliki sportski radnik Aleksandar Vučić koji zaista mnogo ulaže u sport." Arenasport je samo deo napredne Srbije, a Zvezda crvena je jedan od stubova napredne Srbije.

Srećno, pa da "stručnjaci" sa arene opet plaču nakon utakmice.

Ako komentatori, koji su sve do kraja smišljali načine da se Zvezda crvena vrati u život, nisu bili dovoljni, ide fešta studio na arenisport.

Sahrana na SNStudiju: razočarani, slomljeni, tužni. Razočarani igrom Zvezde crvene, mogla i morala je mnogo bolje.

Deset minuta pričaju o Zvezdi crvenoj, kao da je igrala protiv KK Heroes Den Bosch a ne Partizana. Evo nastavili sad i pričaju i o prošlim utakmicama Zvezde crvene, kao da je Zvezda TV.

Jadno i žalosno ali mi je u isto vreme i jako drago. Zna se čija je televizija, zna se čiji su oni. Stub Napredne Srbije.

Drago mi je što moj klub nije deo toga. Lažnog forsiranja lažnih medija i političara, pinka, informera i arene, lažnog pumpanja i lažnih i izmišljenih uspeha kao što naprednjaci to i rade u svim aspektima.
"Ja nijesam idiot - pa to je za mene smrt."
 

zigy

Grobarčina
Учлањен(а)
09.01.2015
Порука
1.512
Reaction score
4.742
Локација
Na vještičinoj sisi
Sve se vraća na staro, kao u Duletova vremena, redovna mušterija je nezasita i samo traži još i još i još...
Sad malo da odmorimo od vas, pa ćemo da vas karamo na kraju, danima, uzastopno, luzeri pacenicki, ne brinite za nas, dobićete opet po pički!!!
 
Top