Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

KK Partizan 2023/24. Povratak kralja! 3.sezona

Djomla97

Grobar
Учлањен(а)
02.06.2017
Порука
674
Reaction score
4.456
Локација
Kosovska Mitrovica
Ne bih se začudio. Da se večeras cigani izmedju sebe, šatro pobiju. I onda ujutru, svi izadju sa pričom kako su sad evo i navijači Partizana napali nekoga. Ono, klasična sns nameštaljka. Pa da očekujemo i pudlicu ujutru na Pinku.

Screenshot_20240128_122505_edit_1931779638844.jpg
Sportski pozdrav, za goste foruma!
 

Ilyasova

Grobarčina
Учлањен(а)
02.06.2011
Порука
3.902
Reaction score
7.791
Posibajte se samo, rezultat veceras i jeste i nije tako bitan, jer nista nije u nasim rukama cak i sa pobedom.

Da ne bude pocetak i igra kao u prethodnom mecu u EL, jer to je bila jedna od najlosijih utakmica ove sezone, pokazite muda, budite mangupi u tudjem dvoristu i sve OK.

Ocekujem veceras promenu u sastavu, verovatno ce Smith/Andjusic zameniti Balsu, a mozda i obojica Balsu i Ponitku.
 

Batigol

Grobar
Учлањен(а)
06.12.2011
Порука
825
Reaction score
3.854
Toliko nam je uzasna ABA sezona do sada, da cak i sa pobedom veceras, odnosno duplom pobedom nad Divom mi smo i dalje u zaostatku jednu pobedu i i dalje nista ne zavisi od nas do kraja regularnog dela. Frustrirajuce zaista, neprihvatljivo.

Dok postoji sansa da budemo prvi na kraju regularnog dela, a jos uvek postoji, moramo se boriti...Dobra utakmica i pobeda veceras osim prekida pa skoro decenijskog niza bez pobede u ABA, mnogo bi znacila i pred duplo kolo EL koje nam moze puno i doneti ali i odneti.
 

cvetkobre

Grobarčina
Учлањен(а)
06.09.2007
Порука
1.647
Reaction score
4.721
Ako smo zdravi, a izgleeda da jesmo, ne vidim nacin da njihova gerijatrija spolja+ babajaga izadju na kraj sa Pj, Aleksom, Trifom, Panterom i Nanelijem. Ocekujem iskreno i Ponitku i Smita, bas iz razloga ston njihove rovite matorce moramo jjednostavno umoriti i prebiti na vreme.A pod kosem stara prica, Zek, Smajli, Kaboklo ili Frenk, mozda Balsa cisto postera radi. Ne znam da li sam probio kvotu za broj prijavljenih igraca, nisam navikao da smo svi dostupni.
Ovo veceras se nacinje spolja, resava u reketu.
 

serAlex

Grobarčina
Учлањен(а)
21.05.2007
Порука
7.316
Reaction score
37.436
Oni mogu da izgube više nego mi večeras pošto je njima ova utakmica sve i njom će probati da kupe mir u predgrađu. Sa druge strane nama dolazi izuzetno bitno duplo kolo EL koje nam je prioritet jer možemo da dobijemo mnogo.

Vrlo je važno to što smo kompletni, ma koliko neki igrači nisu u formi. Hajde da vidim da neko ostavi KP na primer slobodnog na sekund zato što mu ne ide poslednjih nedelja. Samo mirna glava i da im ne dozvolimo da se rano odlepe. Na papiru smo mnogo jači od njih, ali papir ne igra tako da razliku moramo da pokažemo na terenu.
 
Учлањен(а)
03.10.2020
Порука
244
Reaction score
1.108
Локација
Trebinje
Pobjeda nije bitna samo zbog eventualnog prvog mjesta, već i da pokažemo i njima, ali i nama, da možemo tamo da pobjedimo i u ABA ligi. To bi ih dodatno ubilo u pojam, a nama ubrizgalo dodatnu dozu samopouzdanja za najbitniji dio sezone.
Њих то не би убило у појам већ напросто уништило!!!
На првoj сљедећој утакмици у Евролиги против Валенсије посјета би им била на нивоу баба лиге а у случају пораза у тој утакмици, против Барселоне би им и дворана у лименграду била превелика.
Нашој срећи не би било краја јер би им након три пораза у Подгорици "расположење" било такво да би им гаће саме спале...
Зато је битно да им нану нанину!!!
 
Последња измена:

GraveDigger88

Početnik
Учлањен(а)
04.04.2023
Порука
120
Reaction score
596
Локација
Netherlands
Vreme je za kraj tog negativnog niza. Samo hrabro, neka naši momci daju sve od sebe pa šta bude. Što se mene lično tiče, imam dobar predosećaj pred večerašnju utakmicu.
Napred Partizan!!!
 

Marin

Grobarčina
Учлањен(а)
14.09.2008
Порука
2.443
Reaction score
2.209
Ajde kralju veceras neka tvoji ratnici pobede u najbitnije bitke ali i dalje za prvo mesto mi sami necemo odlucivati. Ipak pobeda je pobeda.
 
Учлањен(а)
02.09.2019
Порука
349
Reaction score
2.402
Локација
Beograd
jebati im majku majčinu, u meso, u kolena, u glavu…
zaslužili su da budu vraćeni na svoje mesto odnosno u rupe iz kojih ispile povremeno kad država upumpa keš, ali džabe, luzerski mentalitet će ih pratiti do kraja života, do sledećeg nadam se trajneg gašenja tog odvratnog smrdljivog kluba

Panter već dugo “posti”, vreme je da se pošteno omrsi večeras, ipak on najbolje zna kako jebati kurvetinu iz predgrađa
AJDE BRE!
 

ZliGli

Grobarčina
Учлањен(а)
11.03.2016
Порука
1.359
Reaction score
6.447
Локација
Novi Sad
Utakmica je bitna zbog plejof serije kojoj ce oni biti domacini vise puta od nas. Sa tog aspekta je bitno da se vidi da mozemo dobiti i tamo u svim (ne)uslovima.

Ko osvoji ABA ligu ziv je , a ne ko udje u top8 evrolige.
Apsurd je sto da bi dogodine igrao Evroligu (i imao cime da zadrzis/privuces igrace) moras istu tu evroligu da gledas kao manje bitnu od Aba lige...
Svaka sledeca je najbitnija je jedino i realno za nas.
 

_Shone_

Grobarčina
Учлањен(а)
02.06.2011
Порука
1.544
Reaction score
2.574
Локација
Tu..iza ugla...nema 200 metara
Bice veceras svega i svacega, ne kao u finalu prosle godine ali siguran sam da coravi sprema nesto da bi spinovao nakon utakmice ma kakav rezultat bio.
Nadam se da momci nece padati na ciganske provokacije, za ZOC-a sam siguran da nece vec ce voditi ekipu najbolje sto ume i nece se obazirati sta stize sa tribina. Ocekujem dobru utakmicu da nase strane, i ako ne bude nekih velikih muljanja sudija i cigana pobeda se ne dovodi u pitanje.
Napred PARTIZAN!
 

Cobi

Početnik
Учлањен(а)
20.01.2024
Порука
103
Reaction score
302
Lepo je gledati navijacki al ako gledamo realno, energetski je, u 90% slucajeva, domacin na visem nivou. Njima je ovo vadilica i cuvali su i Tea i Nedovica za derbi. Ali, sve i da dobiju sada u duplom kolu ce izgubiti sve sanse za top10.
Ako ne mozemo energetski da budemo dominantni moramo bar po pamecu i smireniji. Koncentracija koncentracija i koncentracija jer ne sme biti praznih 5+minuta inace ce nam izaci pobeda.
Realnije su sanse nego u El al opet su oni favoriti.
 
Top