Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

KK Partizan 2023/24. Povratak kralja! 3.sezona

Cobi

Početnik
Учлањен(а)
20.01.2024
Порука
104
Reaction score
307
Mislim da bi trebalo malo da ne propustamo prilike i mi na forumu da malo cutimo!
Previse crno belo gledamo. Kosarkaski smo izgubili zbog nas samih a rezultat ski smo pokradeni.
U prevodu na teniski recnik, zaliha od njihovih 20 razlike je 20% nase iznudjene greske a 80% neiznudjene.
A kad smo stigli 20 razlike je kontra situacija, 80% je nas timski kvalitet a 20%njihove neiznudjene greske.
I to u celoj prici raduje.
Njima je ovo bilo skoro pa biti ili ne biti.
Na nama je samo da se pobrinemo da Kosarkaski stvari resavaju sampiona a verujte da spremaju tesku svinjariju ako mi zavrsimo u top 8 a oni zavrse evroligu za 2 nedelje.
 

Sasha Bely

Grobarčina
Учлањен(а)
04.12.2012
Порука
3.749
Reaction score
6.268
Posle ovoga večeras uveren sam, sve je pod kontrolom. Od prve dve u plej ofu nema teorije da nas obe dobiju uz kakvo god suđenje. Ove što pljuju Aleksu pitam samo jedno. Znate li posle kakve povrede se vratio i posle koliko vremena čovek igra tek treću utakmicu, a drugu ozbiljnu. Malo realnosti. Smajli je morao na kraju da ulepi kepeca!
Ma i meni sve deluje da će biti ok. Problem je sto vise nemamo prava na kiks. Sledeci kod njih moramo dobiti inače uzese govna Aba ligu ni kriva ni dužna . Isto i sa El. Moramo dobiti kako znamo i umemo jedno od sledece dve. Ako se lozimo da osvajamo već evo skoro 10 meseci , jedna pobeda je imperativ .
Nemoj samo posle da bude opet slažu se kockice bice sve ok, volimo Partizan i kad gubi. Mislim jeste sve to tacno al vreme je da se pokažu muda i Željkove klasa.
 

Steff

Početnik
Учлањен(а)
08.07.2022
Порука
130
Reaction score
478
Локација
Beograd
Bolje da smo napravili faul, pa da šutiramo za pobedu, ioanako nije imalo smisla da se mrcvarimo dodatno u produžetku.
 

njacke

Grobarčina
Учлањен(а)
21.10.2009
Порука
2.173
Reaction score
2.375
E, a mene sad nešto drugo zanima... Teoretski...
Budemo na kraju regularnog dela poravnati sa njima - nekim čudom oni izgube 3 do kraja, mi sve dobijemo.
Kako se računa prednost domaćeg terena?
Oni ce imati prednost, osvojili su KLS pre 3 godine...

Ne znam za vas, vidim da se puno gneva prosipa posle poraza, ali meni je ovo jedan od onih koje sam najlakse podneo. Pobedom bi "naljutili' zakon verovatnoce, koji se posle svake utakmice koju izgubimo povecava u nasu korist, i bilo bi idealno da proradi u finalu, kad budemo imali potencijalne tri utakmice pred njihovim navijacima. Takodje, mislim da bismo eventualnom pobedom nakon ovakvog sleda dogadjaja na utakmici, smanjili sanse da neku neizvesnu zavrsnicu dobijemo u narednim EL susretima. A najvise od svega sam zadovoljan sto su pojedini igraci imali prilike da se ugledaju na Zeka i Dzejmsa, koje savrseno boli kurac sta radi 18000 majmuna oko njih i da ce im oni biti pravi primer kako sa ovim primatima treba igrati utakmice.

Nisu oni slabi, ali su slabiji nego prosle godine prilicno, sve dobijaju na energiju i borbenost i ako se tu podignemo, morace razlika u kvalitetu da ispliva na povrsinu. Verujte u ovaj tim i trenera, nemojte da ste tako malodusni posle svakog poraza.
 

IzrazitiFavorit

Grobarčina
Учлањен(а)
12.03.2007
Порука
1.567
Reaction score
3.371
Jebe ovo Zeljko u finalu, samo da se jos po koji igrac osvesti posle ovog veceras i vidi s kim imamo posla, i da zeli da to zlo pobedi.

Potrosili nam nosioce, krv im jebem ciganjsku, a imamo bitno duplo kolo.

Teraj dalje, nema sta tu pricati, pogotovo ne sa negativcima u nasim, i pacovima u tudjim redovima.
 

brankobg

Grobarčina
Учлањен(а)
02.05.2008
Порука
1.224
Reaction score
1.534
@Дино,
Тебе сматрам најквалитетнијим чланом на кошаркашким темама, док нисам био члан уживао сам читајући твоја размишљања. Тим пре ме изненађује овакав став типа "боље је за тебе и нас да баталиш праћење кошарке неко време" (карикирам)
Зашто, мајсторе? Да, тачно је да када би ушли у анализу да би код сваког тренера нашли гомилу грешака у мечу. Али, када се иста грешка понавља у низу, малтене у сваком мечу, ко онда треба да буде одговоран за то? Немој ме зезати, па сваки меч улазимо са -10 у старту.
И друга ствар, мотивација. Играчи морају да знају против кога играју, колико нама то значи, то је итекако битан моменат, колико год неко причао или писао да није. Ми смо у овај меч морали да уђемо са ножем међу зубима, нама би вечерашња победа донела немерљиво много! Од сазнања да можемо да их победимо пред њиховим навијачима, преко притиска који би њима набили у аба да не смеју да киксају до краја, па све до абнормалног замаха пред кључни део ЕЛ. И зато сам вечерас очекивао да их згромимо, јер смо индивидуално квалитетнији, и то много. А ми уђемо онако... Срамота!!!
Pa ja ne znam kako Zeljko sa onakvom energijom moze da ne motivise nekog igraca... Da je Zeljko neki tip kao Saso Filipovski, pa ajde, ili Canak, vodim ekipu a ruke mi prekrstene (bez namere da ih uvredim), ja bih tebe jos i razumeo... Ili je ipak problem u pojedinim igracima... Jel gledao neko onu Zeljkovu izjavu kad kaze nekom nasem igracu "majstore, jer tebe ne motivise ova atmosfera na tribinama"... Da ne moze da veruje da nekog to ne pokrece... Pa ne mozes ti od flegmaticnog Vukcevica da napravis Vesu Petrovica, to je u genima, glavi, borba, stav, ponasanje, zelja, sa tim se radjas ili ne...

Uostalom, ako njih one odvratne panterske glavudze koje im jebu majku ne motivisu da igraju 100%, onda ne znam sta Zeljko tu moze da uradi...
 

Ilyasova

Grobarčina
Учлањен(а)
02.06.2011
Порука
3.903
Reaction score
7.797
Širenje defetizma
Grobari pre svaki gradski derbi:
- nema nebitne utakmice protiv sekte;
- zgazicemo ih, puno smo bolji;

Grobari posle derbija:
- ovo je najbezbolniji poraz koji se mogao dogoditi;
- imamo recepat, naucili smo lekciju, pravimo brejk/ove u finalu.

Poceli smo vec da imamo kompleks od igranja "na strani" protiv sekte, unapred upisujemo poraz i idemo sa belom zastavom.
Trazimo alibi price, a branimo igrace koji izgube utakmicu u 5 minut.
Ako neko moze ostati ravnodusan nakon dva poslednja gostovanja sekti, onda taj nije Grobar, niti misli dobro Partizanu.
Mi smo pregazeni od penzionera jebenih.
I ako mislite da ce biti bolje u finalu, da ce se izvuci pouke, nece , grdno se varate, sudjenje ce biti jos gore, a pritisak od mongoloida jos veci.
Oni iz godine u godinu prave sve veci brlog u Aba, brane se svim mogucim sredstvima i za njih ne vaze pravila.
Prvi put smo ih mi vratili u igru, kad su nas dobili u EL zivnuli su koliko toliko, nakon Baskonie i Albe njima je rupa bila ponovo iskopana, ali smo je mi danas zatrpali na neodredjeno vreme, pre svega svojim pristupom i glupostima koje dozvoljavamo 35 minuta.
 

Kaiserovski

Grobar
Учлањен(а)
25.06.2008
Порука
554
Reaction score
554
Nadam se da će klub reagovati na pozivanje na linč i cratnje meta našim igračima, konkretno Zeku Ledeju, od strane komentatora večerašnje utakmice. Ciganski gad se, čini mi se, zove Dejan Karović i zaposlen je na Areni Sport, odnosno kod privrednog društva Arena Channels Group d.o.o. Beograd, koje se nalazi u 100% vlasništvu Preduzeća za telekomunikacije Telekom Srbija a.d. Beograd. Telekom Srbija se, pak, nalazi u većinskom vlasništvu Republike Srbije i nedavno je otkazao dugogodišnja sponzorstva kako košarkaškom, tako i fudbalskom klubu Partizan.

Ako zanemarimo ove pritiske finansijske prirode (koji su svakako očekivani i više puta do sada viđeni), ono što zabrinjava je što ovakvi umobolni komentari jednog zaposlenog kompanije koja je u vlasništvu države Srbije dolaze u trenutku kada se vodi sveopšta hajka na sve i svakog ko ima veze sa Partizanom. U trenutku kada se organizovano i kontinuirano napadaju posetioci (obični ljudi, žene, deca) Partizanovih košarkaših utakmica, dok se na to cela javnost pravi gluva, nema i slepa, pozivanje da se zaustavi Zek Ledej u svojoj nameri da povredi nekoga (?!) predstavlja ništa drugo nego pretnju i poziv ciganskim umobolnicima da sledeći put budu još konkretniji u svojim kukavičkim napadima. Ovo je poziv da se sledeći put motkama i mačetama objasni Zeku Ledeju kako treba da se ponaša i bori na terenu. Ovo je poziv da se nakon neke od narednih utakmica Partizana zaista prolije krv nekog od navijača (ili ne samo navijača?) Partizana, i zato klub mora da reaguje na ove bljuvotine.
 
Учлањен(а)
03.10.2020
Порука
244
Reaction score
1.108
Локација
Trebinje
Posle ovog boldovanog nemam sta da ti odgovorim...
Послије овквих коментара игнор листа ће бити богатија., бар моја.
Срамно је овако пљувати погонски точак овог ПАРНОГ ВАЉКА!!!

Ja sam baš zadovoljan razvojem situacije.

Divna borba Crno-belih u poslednjoj četvrtini i uživanje je bilo gledati cigane kako ih je hvatala panika dok se razlika topila na samom kraju utakmice.

Inače sam veliki pobornik verovatnoće u sportu, odnosno toga da pri velikim brojevima stvari se na kraju ispeglaju tako da odgovaraju realnosti. Prošle sezone smo imali skor 5-5 sa njima, a nadam se da ove možemo barem do 6-4 u našu korist. Što bi značilo da u Best-of-Five seriji nema šanse da nas dobiju (da mogu, već danas bih otpisao potpuno nevažno takmičenje po budućnost kluba, kao što je domaći kup).

A isto tako, nadam se da smo ovim porazom u prvoj od 3 vezane gostujuće utakmice ispucali svu negativnost i izostanak sreće i da smo spremni naredne nedelje da se vratimo u Beograd sa minimum jednom, a zašto ne i obe pobede u EL. :)
Браво мајсторе!!!
Љепота је прочитати овакав пост!:ziveli
 

mileta51

Početnik
Учлањен(а)
26.07.2016
Порука
51
Reaction score
120
Pa ne mozes ti od flegmaticnog Vukcevica da napravis Vesu Petrovica, to je u genima, glavi, borba, stav, ponasanje, zelja, sa tim se radjas ili ne...
Tu se slazemo , ne bi da se mjesam u Zoc-ov i Savicev posao,ali prilikom skautiranja i dovodjenja igraca mora brate da se gleda dal ima muda ili ne.Nisam neki Aleksin fan ali covjek ima muda.Nama u ovakvim utakmicama treba petorka sa mudima Alekse Avramovica i tucemo ova govna 20 razlike.
 

ZatucaniZapadnjak

Grobarčina
Учлањен(а)
29.06.2019
Порука
1.117
Reaction score
5.472
Локација
Beograd
Stojim pri tome da dok Ponitka i Kaminski ne uhvate ritam kakav njihov potencijal nalaže da mogu, mi ćemo biti u ozbiljnom problemu da igramo kako možemo. Kaminski je valjda krenuo, nadam se da će i Ponitka.
Baš je tužno da igrač koji je lomio jake selekcije sam na Evropskom prvenstvu pre dve godine sada ne može gotovo ništa da doprinese mesecima, makar i sa povredama.
Uporno jurimo tog svestranog igrača na poziciji 3 i nikako da ga izmislimo niti nađemo iz kog god razloga.
Nekako zaista smatram da smo bolji tim i uigraniji od njih i da je dovoljan jedan brejk za titulu. Ovo danas njje problem. Mega i Igokea i Zadar su mnogo veći problem.

EDIT: da odgovorim iznad ako mogu, sudije su bile skandal potpuni sa obe strane, koliko god Dožerov peti faul bio nepostojeći, pošto smo bili u bonusu trebalo je da oni izvedu dva penala pa nisu.. potpuno su se pogubili na utakmick
 

vladokv

Grobar
Учлањен(а)
01.10.2020
Порука
339
Reaction score
837
Локација
Kraljevo
- 20 min. Jago na parketu mi nismo u stanju da ga postujemo.. ( neki su mi se smejali jos prosle sezone kada sam napisao da nemamo izgradjene mehanizme spustanja lopte na niski post kroz ulazne pasove )

- konstatno su nam preuzimali na piku, koji igrac osim FK ( donekle JN ) je u stanju da nam resi ili ostvari prednost u igri 1 na 1 mis mec pomenute situacije bilo na perimetru bilo na postu ?

- jel smo imali jos nekog kapitena u istoriji koji je preskakao otvoren sut kada je zajebano ?

da stanem ovde..

iz neke moje perspektive je poprilicno jednostavno, oni igraju odbranu ( ne nesto preterano kvaliteteno ), a mi je igramo poprilicno lose. Pocetak i kraj price.

sinoc mi je nedostajalo malo vise hrabrosti, odlucnosti, samopouzdanja, samouverenosti igraca ( u fazi napada da se razumemo o cemu konkretno pisem ).. koga i cega da se plasimo ?

Sto se tice kosarkaskih stvari tj. donosenja odluka na terenu ( da se ogradim od strane nekih igraca ), sa time sam se odavno pomirio i vise im jednostavno ni ne zameram casna rec.
 

Dr. Okltis

Početnik
Учлањен(а)
08.07.2021
Порука
69
Reaction score
133
Локација
Srbija
Zašto igrači Partizana ovako ulaze u utakmice,kao da stalno gledam reprize utakmica,nekad stignemo razliku ali više ne stižemo nego što stižemo. Taj pristup igrača mi ide na nerve,mogu misliti kako je Žocu,dobije neku ljubičastu zbog igrača koji su mislima ko zna gde,dve i po četvrtine,ni ne trude se da nešto odbrane. Da Žoc nije takav trener kakav jeste ovi igrači sa ovakvim pristupom bili bi na dnu evrolige bez obzira na sav napadački talenat koji imaju.
 

manager23

Grobar
Учлањен(а)
21.02.2023
Порука
282
Reaction score
1.303
Локација
Čačak
Stojim pri tome da dok Ponitka i Kaminski ne uhvate ritam kakav njihov potencijal nalaže da mogu, mi ćemo biti u ozbiljnom problemu da igramo kako možemo. Kaminski je valjda krenuo, nadam se da će i Ponitka.
Baš je tužno da igrač koji je lomio jake selekcije sam na Evropskom prvenstvu pre dve godine sada ne može gotovo ništa da doprinese mesecima, makar i sa povredama.
Uporno jurimo tog svestranog igrača na poziciji 3 i nikako da ga izmislimo niti nađemo iz kog god razloga.
Nekako zaista smatram da smo bolji tim i uigraniji od njih i da je dovoljan jedan brejk za titulu. Ovo danas njje problem. Mega i Igokea i Zadar su mnogo veći problem.

EDIT: da odgovorim iznad ako mogu, sudije su bile skandal potpuni sa obe strane, koliko god Dožerov peti faul bio nepostojeći, pošto smo bili u bonusu trebalo je da oni izvedu dva penala pa nisu.. potpuno su se pogubili na utakmick
Netačan podatak je bio na TV, bio je 4. faul a ne 5. Razlog: zekova tehnička se ne broji. Ništa sudije tu nisu pogrešile
 

Batigol

Grobar
Учлањен(а)
06.12.2011
Порука
825
Reaction score
3.854
Finale ABA je trenutak istine za Zeljka i cijeli projekat njegovog povratka (tako se cini u ovom trenutku). Moramo da iscupamo tu jednu pobjedu u finalu kad oni budu domacini.

Jedina solucija u kojoj to nije najvaznije, je da osvojimo evroligu ove godine.

Moramo se spremiti za najveci glib i svaki moguci scenario za finale ABA. Ako treba svaki dan da se nasi pripremaju po malo za to, neka pocnu.

Dodatno, ovakvi ulasci u utakmice je zadnji cas da se promjene.
Zasto smo dosli u ovu situaciju da moramo da iscupamo tu jednu pobedu u gostima? Prosle je falila mrvica da budemo u toj situaciji, u pretprosloj smo vec bili.
Ovaj tim i trener imaju kvalitet da iscupaju i 3 pobede u gostima, to nije sporno, ali je sporno zasto dolazimo u ovu situaciju. Pet poraza u ovoj ligi a jos idemo i u Podgoricu...Ne znam ljudi, to je nedopustivo...
 
Top