Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

KK Partizan 2023/24. Povratak kralja! 3.sezona

Čik

Grobarčina
Учлањен(а)
03.09.2021
Порука
4.702
Reaction score
22.677
Локација
Beograd
Mislim da nakon večerašnjeg poraza nema potrebe ni za kakvim vikanjem, urlanjem i slično, štaviše, mislim da bi daleko delotvornije bilo da ih Željko samo pogleda u svlačionici i istu napusti nakon 10-ak sekundi tišine...
 

Primorac

Početnik
Учлањен(а)
20.01.2024
Порука
58
Reaction score
163
Kako mi izgleda mi smo u sasvim realnoj poziciji za plasman na 7/8 mjesto u Evro ligi i za plej of.Pa i Real i prosle godine je bio,pa istorijske utakmice..Sada je problem sto smo ocekivali vise ali pitanje je da li je bilo realno.Sve ekipe iz sadasnjih prvih 6.su usle znatno pojacane u odnosu na proslu sezonu.Za mene bi bio uspjeh plej off i utakmice sa prva dva iz Evro lige,bez obzira na konacan rezultat.
SLijedi domaci kup i objektivno finale sa ciganima i necemo biti autsajderi.
Prednost domaceg terena u ABA ligi je ranije izgubljena.Vjerovatno slijedi borba za finale sa ekipom iz Morace,daleko je Moraca od neke vrele atmosfere i pobijedicemo ih.
Znaci u svim takmicenjima smo i dalje u borbi za trofeje ili bar plej of Evro lige.I to sve sa igrom,koja je daleko ispod nasih mogucnosti.Mislim dab spod toga vise ne moze i da ce igra i forma u ovom najbitnijem momentu koji slijedi,svakako dici .
Takmucenja u Evro ligi,posebno dupla kola uzimaju danak svim evroligasima .Narocito nakon naseg zadnjeg poraza.Nosioci igre a njih 5/6 ipak zive za utakmice Evro lige i takvi porazi im tesko padaju.Nasa navodna prednost u sirokom rosteru je ocigledno nasa mana..Bilo je bolje da smo imali jos bar 2.igraca ,kvaliteta Papapetrua i Madara nego 4/5 Ponitki,Smita ,pa zasto ne Jareta koji je neupotrebljv i daleko od igre iz sezone Trinkijerija,kada se igralo slabije takmicenje.Tu treba navesti i Andjusica i Tristana koji nisu napravili iskorak a i prosle godine im je u odlucijucim utakmicama bila skracena ili cak uskracena rotacija.Rizik ili iznudjeno rjesenje sa centrima placamo u defanzivi a cesto i u ofanzivnom dijelu unutrasnje linije.
Vecerasnju utakmicu i poraz sam gledao mirno jos sam pod uticajem poraza u Bolonji.Niti bi mnogo dobili,niti smo nesto posebno izgubili.Ne slazem se za nezalagenje i profesionalizam kljucnih igraca,a pad forme pojedinaca i ukupne ekipe,zamor od 4.utakmice,poslednji porazi u Evro ligi dali su vecerasnji rezultat.Imali smo predivne utakmice,bez obzira na kretanje rezultata ali pobijedili smo jake ekipe..Zeljko je preuzeo odgovornost,mora i psiholoski da djeluje na njih.Njegova nekakva ostavka bi nas brzo dovela do Fiba lige sampiona.Na veliku radost komsija.Zbog toga da se vratim na pocetak,i dalje smo u ozbiljnim igrama.Protiv Bajerna ,sada posebno, treba da se trazi karta vise a ne sumnjam da ce Zeljko posle pauze zategnuti ekipu..Pa ako treba sa 7/8 igraca kao prosle godine a u.maju ruze cvetaju.Na ono Duletovo..ako su pupoljci[ruze] procvetace a ako ostane i trn i dalje cemo ga voljeti.
 

Rade

Služba bezbednosti
Уредник
Учлањен(а)
29.03.2010
Порука
3.863
Reaction score
9.913
Ma okej, mi jedini u Evropi igramo dupla kola u Evroligi, pa već tri dana nakon toga u domaćem prvenstvu. Ovo je već najmanje deseti poraz ove sezone koji se pravda umorom. A ako izgubiš 4 od posljednjih 5 utakmica, onda je umor ipak posljednji na listi opravdanja.
Ne opravdavam nikoga, napisao sam da je bruka. Ovo su rezervisti morali da dobiju.

Kazem samo da sam te razumeo da ne moze biti umor razlog bilo cega, ako su izgubili :D

A da su dobili 2 razlike virtus i 2 razlike ciganiju, onda bi mogli da budu umorni :D a potrosnja ista :D

Samo to.
 

H.U.D.

Grobarčina
Учлањен(а)
05.06.2012
Порука
1.799
Reaction score
2.572
Локација
CyberSpace
polako, biće sad ovde Žocovih treninga.. ne bih bio u njihovoj koži :unsure:
iako su mnoge lopte večeras iscurele, otvoreni šutevi, ziceri.. Smith se očigledno čeka da se uklopi, kao i Kaminski, Kaboklo skuplja treninge, Jaramaz da svaki put ubrza i zabode do obruča kad dođe do linije za tri (i ne mora svaki put da zakuca kao što je uradio polovinom poslednje četvrtine), itd., itd.
mnogo tu stvari ima da klikne još pa da se upali mašina, a evo i prilike idućih dana za mesto i vreme gde se to radi - na treningu :confused-smiley-013:
ko preživi i izađe sa istog, tj. :icon-rolleyes:



@The_B
da ti kažem druže, ima neko ko može da ti kaže i da nemaš pojma i da li se neki igrač zalaže ili ne, šta god ti mislio da vidiš i znaš - a to je ŽELjKO, BogOtac košarke za sve nas "nemače pojma", uključujući i tebe
imam i ja nekoliko takvih od kojih svaki ima svoga "favorita", koji kako god taj da odigra uvek mu nađu fleku - Anđušić, Jaramaz, ide lista posle svake utakmice..
opet, to ne znači da ne vole Partizan, ali znači da dozvoljavaju sebi da pljuju igrače Partizana, a pošto su isti izabrani od strane ŽELjKA, znači i da nemaju pojma
a kad nemaš pojma, onda zaćutiš da pametniji pričaju - a pričaju, ponekad i tišinom glasnijom od urlanja nas 20000 sa tribina...


@black_white
pogubio konce, kažeš? da ne prizivaš "šok terapiju", možda? :pop
posle te rečenice nisam in čitao, niti će iko dobronameran prema Klubu
evo, čeka Savić da mu izložiš (ti i slični) svoj "biznis plan" za oporavak i napredak Kluba koji je bolji od ŽELjKOVOG
a on prosto drhti zbog toga pa mu sve nešto zveči u džepu, a nisu ključevi od Fiata... :sneaky:
sve se bojim da ćete svi vi sa takvim "umotvorinama" za mesec-dva kad se (kao i uvek) ispostavi da su konci oduvek bili čvrsto držani da povadite kašike, pa lepo, da pokusate ta :poop:, i to bez moljenja, javno ovde na Forumu...
 

lavex

Grobarčina
Учлањен(а)
23.10.2008
Порука
1.630
Reaction score
8.791
Локација
"preko bare"
Jbt, morao sam da provjerim da li sam na pravom forumu. Ovi što traže nekakve šok terapije, mogu slobodno da ih potraže u predgrađu. Oni se bave takvim stvarima.

Nisu mogli da dobiju veću šok terapiju od ovoga poraza i reakcije publike. Vidjećemo kako će da reaguju poslije toga.

Problema ima, niko ne bježi od toga. Ali ako iko može da ih prevaziđe, to je Žoc i ekipa oko njega. A i ako ne uspiju, nije smak svijeta. Dešavalo se i mnogo bogatijim timovima i većim favoritima. Valjda je Žoc zaslužio neki kredit, šta god se desilo do kraja sezone. Tada se svode svi računi, zar ne?
 

brankobg

Grobarčina
Учлањен(а)
02.05.2008
Порука
1.224
Reaction score
1.534
Ako su dobili malo zvizduka, pa nisu oni zadusne babe, imaju sansi da vec protiv Bajerna poprave utisak... Ne moze se ovako odnositi prema dresu i najboljoj publici na svetu...

Necu da ih pljujem ali juce se jesu obrukali a po njihovim reakcijama kada su izlazili videlo se da se slazu sa misljenjem navijaca i da prihvataju kritiku...
 

amansio

Grobarčina
Учлањен(а)
03.02.2007
Порука
2.142
Reaction score
4.577
Локација
tamo daleko......uz grupu JNA
Sve je do Željka,da on nije došao sve te euforije i tuge ne bi bilo. Ni preskupog Pantera,ni debelog Dantea, ni EC centra Lesora,ni Papa,ni male pičkice Madara,ni ludog Zeka, ni smirenog Nanelija,ni Pj-a ,ni tenka Frenka,ni Kabokla,ni Ponitke,ni Smita, ni Avrama,ni Tristana,ni Danila, ni Alena,ni Jaramaza, ni Trife i Balše..
Ni Savića,ni budžeta,ni rekordnog broja sezonskih,ni najgledanije ekipe,ni ludila stranaca da gledaju preko tv ili u hali,ni mnoštvo stranih podkadsta gde se u superlativima priča o Partizanu....
Znam da ste razočarani ,ponekad sam i ja ali nemamo puno da biramo ili vreme posle Duleta ili vreme Željka. Možda ima i ona treća ali bolje da je ne pominjem.
 

The_B

Grobarčina
Учлањен(а)
21.02.2023
Порука
1.070
Reaction score
3.988
Локација
Beograd
Ne sumnjam uopšte u Željka i verujem mu životom. Neverovatno je koliko je veliki i koliko je ovo izvinjenje sinoć nepotrebno, a ustvari dokaz njegove veličine.

Nije uopšte Željko sporan, sporne su partije nekih od igrača u ABA ligi. Nemam uopšte problem što Nanelija nije htelo sinoć, jer se videlo da daje sve od sebe da vrati ekipu, ali prosto dođe takvo veče da ne ide, ali imam ozbiljan problem sa pristupom Kaminskog. Šta može ili ne može, zna Željko 1001 put bolje od mene, ali meni je sinoć delovao kao da ga svaki sekund u igri "boli" i da jedva čeka da ga Željko pošalje na klupu.
 

Mr Petrov

Početnik
Учлањен(а)
11.05.2018
Порука
150
Reaction score
1.143
Локација
Pozega
...u ovim vremenima aparthejda, Željko je Nelson Mandela. Željko je Gandi. Željko je R.M. Točak. Željko je i Radojica Nikčević i Ranko Žerava i D.Dalipagić i D.Kićanović i Duško Vujošević. Željko je i Belgija i Pampi i baka Vuka i Valjevac sa zastavom na Heiselu. Željko je sve ! Željko = KKP !
...čuj, izgubili od Splita, u Areni...povampirila se Jugoplastika, tonko vuko bio toni kukoč...pa šta?
Daj da mi počistimo bayern, pa da podignemo trofej u kupu, nećemo snimati film, ostavićemo to za veći trofej...pa i da ne bude tako, KKP sa Željkom nezadrživo grabi napred, u svim segmentima, i doći će ono, što svi čekamo...ja ne želim, da gledam, drugi scenario.
Dug život na našoj klupi, Legendo!
 

MMM2909

Grobarčina
Учлањен(а)
07.07.2010
Порука
1.813
Reaction score
6.269
Problem osnovni je sto od pocetka sezone ovako izgledamo, nema napretka, boli ih kurac za Aba ligu i to je veliki problem. Niko ne moze da mi kaze da Zeljko vec 5 meseci ne moze da resi problem naseg ocajnog ulaska u mec, pogledajte samo koliko puta na domacem terenu smo se vracali u zivot...previse. Ne pamtim kad smo zadnji put nekog ozbiljnog protivnika rutinirali niti da smo odigrali kompletnu utakmicu. Cele sezone uvek imamo da je neko na utakmici OCAJAN toliko da nas ukanali, forma vecine igraca je u potpunom kanalu, Kaboklo ne zna gde se nalazi, Smajli takodje...jednom recju RASULO
 

Magma84

Grobar
Учлањен(а)
30.08.2021
Порука
204
Reaction score
1.476
Локација
Beograd
Problem je sto prošlu sezonu uzimamo kao referencu za ovu. Računanje prošle sezone smo tog i tog datuma imali taj i taj skor i onda poredejnje sa ovom. Prošla sezona je prošla sezona drugačija konfiguracija ekipe, dinamika, igra, hemija itd. Ova sezona je druga priča, porazi od Splita, Mege, Zadra, drugačija putanja, drugačiji problemi i forma. Sto svakako ne znaci da će biti manje uspešna od prethodne.
Jedno je sigurno, ova ekipa je i stanju da pobedi svakog i da izgubi od svakog a Zeljko je bolji trener danas, da danas dan nakon poraza od Splita, nego sto je bio pre godinu dana. Meni dovoljno!
 

Van Der Berg

Grobar
Учлањен(а)
03.05.2023
Порука
473
Reaction score
2.604
Ne opravdavam nikoga, napisao sam da je bruka. Ovo su rezervisti morali da dobiju.

Kazem samo da sam te razumeo da ne moze biti umor razlog bilo cega, ako su izgubili :D

A da su dobili 2 razlike virtus i 2 razlike ciganiju, onda bi mogli da budu umorni :D a potrosnja ista :D

Samo to.
Znam, znam, samo je mene uhvatila depresija pa sam namćorast. Evo, čim pobijedimo Bajern, opet ću da gledam kako se najjeftinije može doći do tog Berlina.
 

serAlex

Grobarčina
Учлањен(а)
21.05.2007
Порука
7.354
Reaction score
37.613

Marin

Grobarčina
Учлањен(а)
14.09.2008
Порука
2.447
Reaction score
2.215
Neki igraci treba da se zamisle gde igraju ,a ne verujem da neko moze da im pruzi toliku bezrezervnu podrsku. Ako se nastavi ovim tempom ne samo sto ce arena biti sve praznija pocece i publika da glasnije negoduje ipak ovo je KK Partizan velikan sa balkana vodi ga najbolji trener ima najbolje navijace i publiku zaista treba da deo igraca stavi prst na celui kako igra ,postenije je da kaze da ne moze da ispuni nasa ocekivanja jer oni su prolazni a KK Partizan i njegovi grobari su vecni.
 

Van Der Berg

Grobar
Учлањен(а)
03.05.2023
Порука
473
Reaction score
2.604
Krka u Hali Sportova, VJ je bio trener čini mi se. Iako smo utakmicu na kraju dobili, onakav hrkljuš obe ekipe odavno nije viđen, bar ne ja da se sećam.
Meni je najdepresivniji bio poraz od Bosne od nekih 20 razlike otprilike 2003 ili 2004, ne sjećam se. Mislim da smo gubili i do blizu 30 razlike. Ali smo tad bar imali opravdanje da nam je prosjek godina bio otprilike 20. I mnogo manja očekivanja.
 

rus

Grobarčina
Учлањен(а)
22.11.2007
Порука
1.401
Reaction score
4.411
Pogledao sam ponovo utakmicu i nisam siguran da je baš toliko u pitanju nezalaganje... od silnih promašenih šuteva za 2 i 3, bar je polovina izašla iz koša, jednostavno nije išlo, takav dan.
Mislim da smo malo preterali u ocenjivanju igre.... jbm li ga da smo se obrukali, jesmo ali ajde da vidimo reakciju ekipe
 

Van Der Berg

Grobar
Учлањен(а)
03.05.2023
Порука
473
Reaction score
2.604
Pogledao sam ponovo utakmicu i nisam siguran da je baš toliko u pitanju nezalaganje... od silnih promašenih šuteva za 2 i 3, bar je polovina izašla iz koša, jednostavno nije išlo, takav dan.
Mislim da smo malo preterali u ocenjivanju igre.... jbm li ga da smo se obrukali, jesmo ali ajde da vidimo reakciju ekipe
Čekaj, ti si u 8 ujutru pogledao snimak onog od juče??? Druže, ti si ili najvjerniji navijač Partizana u istoriji, ili ekstremni mazohista.
 

Zalosna Sova

Grobarčina
Учлањен(а)
29.06.2019
Порука
2.289
Reaction score
10.767
Локација
underground
4 od 31 za 3 se retko vidja. Da stvar bude gora gomila promasenih zicera pa cak i zakucavanja .
Uvek je vise razloga. Jedan je sto nismo u stanju za razliku od prosle godine da dobijamo ovakve utakmice na suvi kvalitet sa desetak minuta zapinjanja. Retko se desi kao sinoc da bas niko ne potegne. Neki su u psihickom kanalu a nekima se potrefio kao Naneliju izuzetno los dan.
Da je do zalaganja , nije. Imamo onu situaciju kad borbenoscu hvatamo 4, 5 lopti u napadu ali isto toliko zicera promasujemo kao da je kos zacaran.
Poraz u Milanu je ostavio traga jer kad izgubis na onakav nacin gde su skoro svi dali maksimum i neki doprinos je razarajuce.
U cetvrtak je Bajern po meni utakmica sezone.
Sve dok si u igri za neke ciljeve iz kanala je moguce izaci ali kad definitivno izgubis sanse , to je razarajuce po moral.
Zato ce sledeca utakmica odrediti da li je kanal nepremostiv ili cemo izaci iz njega.
Stoga je podrska neophodna od prve sekunde utakmice.
U cetvrtak je mec dosadasnjeg dela sezone, a navijaci su mnogo puta pokazali da mogu da ne dozvole poraz gurajuci tim preko fizickih granica , psihickih barijera, pa cak i preko njihovog kvaliteta.
Ajmo mi da odradimo svoje.
 
Top