Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

KK Partizan 2023/24. Povratak kralja! 3.sezona

Залад

Форумски курсаџија
Учлањен(а)
30.06.2019
Порука
3.262
Reaction score
28.502
Локација
Ljubuški
Da se ne zavaramo - bezmuda družina koja je bolje izgledala u oktobru nego na vrhuncu sezone. Loženje kad je 20k navijača uz njih i to je to. A o onome što ga čekaju DrUgOvI u RePsTaCiJi sam još pre par meseci pisao. On je odavno u Parizu.
Teško će biti i u trećoj pogotovu ako rezultat bude izjednačen, a o indusima da (još) i ne pričamo. Mogu zamisliti npr. Kabokla u onom dimu Pionira. On čovek fula i sad ispod koša. Sa rasponom ruku od dvaipo metra. Da mi je neko posle onog Taša ovo pričao...
 

Nisi

Grobarčina
Учлањен(а)
29.09.2020
Порука
2.196
Reaction score
15.219
Локација
Kipar
Neverovatno je koliko smo neizvesnih utakmica izgubili ove godine. Rekao bih sve do jedne. Zato se nadam da smo svu losu srecu i za sledecu godinu ocistili ove.

A evo sta je najbitnije i kako normalan covek razmislja i radi:
Usledilo je pitanje koje se odnosilo na tenzije i ponašanje navijača.
"Moja poruka je ona od prvog dana od kada sam se vratio u Partizan. Ovo je samo košarka i treba da se završi pričom o košarci. nikakve tenzije nam ne trebaju. Mi smo klub koji sa ekipom Budućnosti gaji odlične odnose. Koristim priliku da pozovem navijače Partizana da navijaju fer i korektno i da bolji treba da ide u finale. To je jedina poruka koju dajem od prvog dana od kako sam se vratio u Partizan".
Potom je dodao:
"Ne nameravam da odustanem od toga jer smatram da su te stvari najbitnije u našim životima. Treba da budeš čovek i da se ponašaš fino, kulturno i pristojno. Vi imate i neke druge primere. Pero je kod vas, nije kod mene", zaključio je Obradović.
 

IzrazitiFavorit

Grobarčina
Учлањен(а)
12.03.2007
Порука
1.582
Reaction score
3.500
Brineš šta će biti ako tvoji prođu strašnu mega-frizuru?
I imaš za šta da se brineš..ili ipak nemaš? Tu je sledeća sezona, da skupite par veterana,, da kliknete, pa možda bude više sreće, a?
Ja sam mislio da samo ja tripujem na njegove postove koji smrde na ciganjski humor.

Odvaliti ova govna 30, pa da vidimo ko je spreman da se pobije sa kurvom raspalom. Ovo od veceras zaboraviti u narednih pola sata.
 

tribiani

Grobarčina
Учлањен(а)
02.03.2007
Порука
1.468
Reaction score
4.920
Da se ne lažemo, i da je Aleksa dao koš, to ništa ne bi promenilo, u lošoj formi smo sa ili bez tog koša. Jedino što bi imali isto dana odmora pred finale, ali nama ni to ništa ne znači, evo imali smo sedam dana, a ne možemo da se sastavimo.

Gde je nestao Ponitka posle prve četvrtine?
 

Sava93

Početnik
Учлањен(а)
23.02.2023
Порука
174
Reaction score
517
Локација
Ruma
Volim Partizan, uvek uz tim bio i kada je bilo loše, ali deo mene jednostavno jedva čeka da se završi sezona. Većina igrača je totalno van forme ili čak nisu ni ušli u istu. Baš će tu morati ozbiljno da se popriča sa nekima, nešto tu ne štima, domaći igrači ili ih nema, ili su izgubili samopouzdanje. Smajli brat kao ošuren kada ima loptu, dečko mesto da gleda ka košu, on se skameni ili baci nerezonski pas. Šta se dešava sa njim u glavi, pitanje je. Avram u sličnoj situaciji, ali iskreno za njega mislim da je prvo poleteo, a posle brečio o zemlju. Prodore koje rešavao rutinski, sada maši. Manje više taj zadnji šut, dešava se i najboljima, ali naprosto vidiš da igra u grču i da čak malo previše vremena provodi u raspravi sa Željkom. Ja ću iskreno stvarno biti iznenadjen ako oni ostanu sledeću sezonu, prvom čak i želim da ide, jer naprosto nije za igru koju Željko forsira. Plus ponovo ću istaći da mi je i dalje van svake pameti da Andjušić pored ovakve igre ne dobije makar 10 minuta na terenu. Ostali kako ko, realno je sivilo, nema nekog kontinuiteta, nosioci korektni, doduše ovo veče slabije nego inače. PJ standardno dobro krene, napravi se neki faul, izgubi živce i zaredja još nekoliko. Smit ma koliko ga hvalili pojedini, za veće utakmice prosek, Kaboklo se izgubio, Ponitka nikad nije ni došao. Sve u svemu ozbiljan remont će trebati, do tada šta bude biće. Na našu sreću niko ne blista, ali bojim se da će u finalu domaći teren da prevagne (uz uobičajeno guranje od strane sudija...)
 

Владан

ex Vlad
Учлањен(а)
07.06.2012
Порука
14.130
Reaction score
26.608
Локација
ante portas
Zašto jednostavno kad može komplikovano....
Idemo da ih isprašimo u Bg pa da konačno vidimo od čega smo.
 

Cobi

Početnik
Учлањен(а)
20.01.2024
Порука
153
Reaction score
484
Cinjenica jeste da su nas olosi izmaskarirali i cinjenica jeste da je to direktno uticalo na igru i rezultat bez obzira sto mnogi umeju da kazu da nije.
Ali je isto tako cinjenica da na takvu agresiju odgovaras agresinvnije ili istom merom pa onda da vidim smeju li da drzw taj kriterijum govnari od sudija. Sustina je da ih ogolis tako sto vraca istom merom.
Ali mi smo odgovorili pickasto i bezmudo sa nula koncentracijom u odbrani 1 na 1 i preuzimanju. Samo da je Kaminski ili bilo ko ranije zakuvao drugacije bi bilo.
U napadu nismo ni imali otvorene trojke i nismo pogadjali i 70% napada je bilo klasicno mucenje.
I sve ovo se desava na 10 dana za pripremu meca sto je porazavajuce.
U isto vreme mogu samo da primetim da je nasem timu neophodna konstantna odredjena tenzija i pritisak jer u suprotnom tonemo i padamo i to je jedina dobra stvar u celoj prici jer ekipa to sada ima i mora da reaguje.
Zasto je to tako je pitanje za Zoca ali po meni glavni razlog jer u aba ligi cesto nismo bili "kaznena ekspedicija" i umesto reakcije ekipa i upadala u kanal koji je sama sebi iskopala i desilo se ovo. Isti ali preslikan govor tela kao protiv igokee, splita, mege.... I bum samar.
 

MikiBL

Partizanovac
Учлањен(а)
09.07.2021
Порука
370
Reaction score
991
Локација
Banja Luka
Večeras dva najefikasnija igrača u Budućnosti, jednog smo davno odbacili, a drugog nedavno propustili.
Ne kažem da bi nam valjali, ali takvi nas sad jebu!
A ovaj što spominje Ponitku, pa taj je izgubljen u prostoru otkad je došao.
Nažalpost, mije jedini.
 

KoOkaDva

Grobar
Учлањен(а)
27.06.2022
Порука
683
Reaction score
5.483
Локација
Nis
Ima ko da brine o kvalitetu igre, problemima u ekipi itd... Ja jedva cekam finale sa ciganima da Naneli nastavi gde je stao prosle godine, da patosira par cigana. :angry-smiley-002:
 

Dietotex

Grobar
Учлањен(а)
23.07.2018
Порука
228
Reaction score
2.164
Локација
Jamaica
Uvek bezrezervna podrška ali brat Kevin ove sezone igra kao da ga muče ljubavni jadi ili mu je uginuo ker, jebem li ga, on je taj koji treba da povuče i izvuče.
Gostima poručujem da će i takav da ih kara
 
Учлањен(а)
25.06.2022
Порука
225
Reaction score
757
Локација
Beograd
Учлањен(а)
25.06.2022
Порука
225
Reaction score
757
Локација
Beograd
Psovanje članova
Top