Silvija Mizdrak
Grobarčina
Na sve liči al' ne i na ono što bih volela da imam u kolekciji. Ove sezone, neka, hvala... Kako izgleda otpozadi, d'prostiš?
Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu
Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net
Na sve liči al' ne i na ono što bih volela da imam u kolekciji. Ove sezone, neka, hvala... Kako izgleda otpozadi, d'prostiš?
Mene ljubicasta ubija, kao i ovaj "svet" koji lici na one logoe starih spediterskih firmi, al prvenstveno ta izmisljena ljubicasta... od crno-belih postali crno-ljubicasti-pomalo i beli.Ne znam kakva je sa druge strane ali za moj ukus rugoba od sezonske u odnosu na prošlogodišnju. Polako počinje da me nervira i ovo forsiranje ovog simbola srce, ruke, glas.
Dobro je pa na sezonskoj postoji grb Partizana u odnosu na majice koje nosi stručni štab na utakmicama.
Proslogodisnja je bila kao grafika sa NBA JAM-a 95-e kad ubaguje.Ne znam kakva je sa druge strane ali za moj ukus rugoba od sezonske u odnosu na prošlogodišnju. Polako počinje da me nervira i ovo forsiranje ovog simbola srce, ruke, glas.
Dobro je pa na sezonskoj postoji grb Partizana u odnosu na majice koje nosi stručni štab na utakmicama.
Podrzavam i ja od prvog dana, kad se pojavljivala ponegde... ovo sad je previse. Mozes da ostavis jednu straftu na dresu ljubicastu, neki deo terena oko klupa ili oko court seata, ali ova kolicina forsiranja ljubicaste mi je bas previsePolako ljudi sa tom ljubicastom bojom,mislim da je to za prevremene rodjene bebe koliko me secanje sluzi,tako da podrzavam
Ako se dobro secam pre nekih 20 i kusur godina slicna (ne kazem ista) kombinacija se odradila sa KirilenkomOde Vašington u SAD, vraća se tek za Studentski centar | Mozzart Sport
I jare i pare. Ili: i Dvejn Vašington i 1.000.000 dolara. Toliko će, nenadano, dobiti Partizan Mozzart Bet u zamršenoj transakciji u koju je iznenada ...www.mozzartsport.com