Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

KK Partizan 2024/2025

Silvija Mizdrak

Grobarčina
Учлањен(а)
18.06.2008
Порука
3.461
Reaction score
11.832
Локација
Beograd

Тесла.Ки

Партизановац
Учлањен(а)
11.12.2007
Порука
1.641
Reaction score
126
Локација
Novi Sad
Ништа посебно, класика - сектори, спонзори, лични подаци...

20241001_184835.jpg
И да, ову сам обновио у првом кругу, да бих у другом кругу купио још једну, али ми је гле чуда - стигла само једна.

Detelinarac90

Louis Le Prince
Уредник
Учлањен(а)
17.07.2021
Порука
5.225
Reaction score
36.261
Локација
Novi Sad
Ne znam kakva je sa druge strane ali za moj ukus rugoba od sezonske u odnosu na prošlogodišnju. Polako počinje da me nervira i ovo forsiranje ovog simbola srce, ruke, glas.
Dobro je pa na sezonskoj postoji grb Partizana u odnosu na majice koje nosi stručni štab na utakmicama.
Mene ljubicasta ubija, kao i ovaj "svet" koji lici na one logoe starih spediterskih firmi, al prvenstveno ta izmisljena ljubicasta... od crno-belih postali crno-ljubicasti-pomalo i beli.

A grb i ne spominji, nadji ga na terenu Arene, ma nadji da pise Partizan.... mozzart⁴,nis³,sava, nlb, admiral, mts, lg, fashion&friends, na sredini pise Belgrade i to je to. Nadam se da u EL ne moze da bude toliko sponzora i gluposti po terenu....

Bobrock

Grobarčina
Учлањен(а)
07.07.2021
Порука
2.974
Reaction score
15.011
Локација
Madagascar
Polako ljudi sa tom ljubicastom bojom,mislim da je to za prevremene rodjene bebe koliko me secanje sluzi,tako da podrzavam

Rade

Služba bezbednosti
Уредник
Учлањен(а)
29.03.2010
Порука
4.422
Reaction score
12.558
Ne znam kakva je sa druge strane ali za moj ukus rugoba od sezonske u odnosu na prošlogodišnju. Polako počinje da me nervira i ovo forsiranje ovog simbola srce, ruke, glas.
Dobro je pa na sezonskoj postoji grb Partizana u odnosu na majice koje nosi stručni štab na utakmicama.
Proslogodisnja je bila kao grafika sa NBA JAM-a 95-e kad ubaguje.

Ovogodisnja kao da se dete iz 2040-e i potpuno tehnoloskog sveta igralo.

Pre 5 godina bila 10 puta lepsa sezonska od ove 2 poslednje kad se sastave.

Naravno, da ne zaboravim na teren :D Vazi isto.

Borac NBGD

Grobar
Учлањен(а)
07.12.2011
Порука
962
Reaction score
4.967
Aj sto ne moze pistolj nego ni makaze kako cemo konfete praviti :confused-smiley-013:

Zalosna Sova

Grobarčina
Учлањен(а)
29.06.2019
Порука
2.894
Reaction score
14.913
Локација
underground
Sinoc je zavrsen trejd, ceka se da liga potvrdi a onda da Vasington bude otpusten i ponovo potpise ugovor sa Partizanom. Tesko da ce se desiti to do meca sa Baskonijom, tako da verovatno nece igrati.
Pricao sam sa nekim ljudima iz kosarke koji se razumeju u materiju.
Partizan ce dobiti oko 850000 dolara jer toliko je maksimum obestecenja koje nba klub mora da plati.
Moguce je da dobije i vise ako je takav napravljen dogovor sa Vasingtonom, posto je i on na dobitku.
Pitao sam koji je Vasingtonov interes u tome.
Receno mi je da po pravilima on mora dobiti prvu godinu garantovan ugovor , sto iznosi 2 m bruto odnosno vise od 1m neto.
Tako da je i njemu palo s neba.
Na moje pitanje zasto bas Vasington , receno mi je da Njujork po tim pravilima moze to da izvede samo sa igracem kojeg je ove godine otpustio a to je Vasington.

Последња измена:

Detelinarac90

Louis Le Prince
Уредник
Учлањен(а)
17.07.2021
Порука
5.225
Reaction score
36.261
Локација
Novi Sad
Polako ljudi sa tom ljubicastom bojom,mislim da je to za prevremene rodjene bebe koliko me secanje sluzi,tako da podrzavam
Podrzavam i ja od prvog dana, kad se pojavljivala ponegde... ovo sad je previse. Mozes da ostavis jednu straftu na dresu ljubicastu, neki deo terena oko klupa ili oko court seata, ali ova kolicina forsiranja ljubicaste mi je bas previse :confused-smiley-013:

Mr Cempi

Početnik
Учлањен(а)
29.06.2019
Порука
83
Reaction score
151
Локација
Kragujevac
Meni se uopšte ovo ne svidja. Znam da se nisi mnogo pitali i da ćemo profitirati finansijski, ali su ove sezone mnogo važni rezultati, a Vašington nam najbolji skorer. Iz ovog razloga i nije igrao protiv Spartaka. Sta ako ga zadrže Hornetsi ili uzme neki drugi NBA tim, a i ako se Bože zdravlje vrati gubimo ga za malo duži period, jer opet menja vremenske zone, ne trenira...

MMM2909

Grobarčina
Учлањен(а)
07.07.2010
Порука
1.868
Reaction score
6.689
Ne lupaj majke ti, pa nista od ovoga ne bi bilo uradjeno da mi nemamo potvrdu da se vraca, koji ce kurac Hornetsima, mogli su da ga potpisu za minimalac da su hteli, sve u svemu profitirali smo milion da nismo nista uradili

Mr Cempi

Početnik
Учлањен(а)
29.06.2019
Порука
83
Reaction score
151
Локација
Kragujevac
Pa dobro nije lud Željko da ga pusti, a da nema potrebu, ali se nikad ne zna, ali s obzirom na to da mu se supruga tek porodila i da se nalazi u Beogradu ne veruje da se neće vratiti. Mene više brine manjak utakmica, treninga i propuštanje Baskonije.

• Like
Reactions: Zex

Batallion

Grobar
Учлањен(а)
30.08.2019
Порука
366
Reaction score
2.548
Локација
Beograd
U eri gde jebeni brak mozes da zakljucis na daljinu, da ne pricam o ugovorima, zahtevima i slicno, mi smo u fazi da igrac mora da putuje kako bi nesto tamo potpisivao i raskidao. Jasno je da ne bi mogao da igra ako privremeno raskine ugovor, ali da bas mora fizicki da bude u Americi, umesto da trenira...
Dalje, prvi put cujem za zakljucivanje ovakvih simulovanih i fingiranih poslova na ovaj nacin. Bilo je transfera fudbalera preko kipra i nekih fondova tamo-vamo uz placanja basnoslovnih iznosa, ali da se o tome bas ovako nasiroko i detaljno pise mi je debilno. Sve u svemu, nadam se da necemo ostati bez Wasingtona jer ga smatram najvaznijim pojacanjem ove sezone.

ImodiumPFC

Početnik
Учлањен(а)
17.11.2013
Порука
191
Reaction score
89