Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

KK Partizan - uprava, marketing, transferi

Статус
Затворена за писање одговора.

Zex

Grobar
Учлањен(а)
31.10.2007
Порука
525
Reaction score
173
Локација
Basel / Svajcarska
Da, zvanicno je bio tad jos nas trener, ali sigurno je vec znao, da ce doci do razlaza...
 

Nikola_G

Grobarčina
Учлањен(а)
17.03.2007
Порука
5.441
Reaction score
7.738
Локација
E-WEST
Trinkijeri je bio najveca snaga Partizana,otisao je jer mu vise nije odgovaralo da bude tu,razloge zna on,nacin na koji je otisao je odvratan prema navijacima kluba i samom klubu(ne upravi,ostoji,ili bilo kom),ne kapiram sta je to toliko tesko da se shvati i razume?

Ti sebi treba da postaviš to pitanje, a ne nama. Kad si ti taj koji ne razume, ne treba da pitaš ostale zašto ne razumeju. Razumeš?
 

Mister 10

Grobar
Учлањен(а)
11.03.2016
Порука
540
Reaction score
1.895
Pa kad vidim da neko ne razume neke stvari,moram da se zapitam zbog cega je tako. A sve je vrlo prosto i stvar je percepcije.
Ako je nekome ok nacin na koji je on otisao super,meni nije. Pretpostavljam i da tako opravdavate nekoga ko udje i izadje iz maxija i ne kaze dobar dan i dovidjenja prodavacici zato sto je Miskovic direktor?
Ocekivao sam vise od njega,prosto. Ko to ne moze da razume i kome je njegovo cutanje znak ljubavi i zahvalnosti nemam problem sa tim,ali nemojte soliti pamet nama koji se ne slazemo i koji smo ocekivali nesto vise.
 
Учлањен(а)
29.06.2008
Порука
14.758
Reaction score
55.313
Локација
Ja sam ceo život s tobom...
Da bi nadoknadili odlazak trenera kvaliteta Trinkijeri, klub mora da napravi bar 30-40% jaču ekipu novom treneru.
Vidi pod Vlada Jovanović nakon Generalovog odlaska.
Jako retko u evropskoj košarci rezultatski nešto urade neiskusni treneri sem ako im je tim mnogo mnogo kvalitetniji od konkurencije, tu ima do svega i ovoga što Lazar priča da kad pukne svlačionica zbog para ili nečeg, taj autoritet ih drži pod kontrolom jer veruju da napreduju uz njega i da će dobiti kasnije shodno tome i dobar ugovor.
Vlade je dobar primer neiskusnog trenera sa jakim timom.
Al tu ima svega, čak i kad radi dobre stvari nama pa i igračima izgleda neozbiljno, recimo kod Vlade ne igra Anđušić, on ne zna šta radi igraju kamenjari pre njega, kad ne igra kod DV, ne igra jer je limitiran igrač i konkurencija je bolje.
Mi uslove nemamo da napravimo ekstremno skup tim, tako da možemo da se uzdamo da je Vlado neko svetsko čudo tipa Šaras i da je nenormalan radnik.
 

Rade

Služba bezbednosti
Уредник
Учлањен(а)
29.03.2010
Порука
3.859
Reaction score
9.883
Ako je iz prostorija kluba, gde god da je adresa, valjda i zakonski mora originalan OS :D

I kaze se ,,Gejc'' :D
 

Grejvdiger87

Početnik
Учлањен(а)
02.06.2011
Порука
35
Reaction score
213
Dakle, ti si trener kluba koji je u konkurenciji klubova sa značajno većim budžetima uspio da osvoji dva trofeja i da stekne pol pozicije pred završnicu dva takmičenja. Dakle postigao si maksimum koji se mogao postići prije nego što je sezona prekinuta.

I šta se desi? Ode ti igrač u suparnički klub, i to tako što taj klub ponudi takve uslove da se čak i plaća obeštećenje, a sve to u situaciji velike neizvjesnosti, krize, smanjivanja budžeta. Dakle, samo bahato, ima se - može se.

A onda ti dođe predsjednik kluba i ponudi da ti skreše platu, 20%, ništa strašno, kriza, šta da se radi.

I ti kažeš, okej, pristajem. Ali, možeš li ti da mi garantuješ da ću imati makar pristojan budžet ove godine, da barem imam neki privid ravnopravnih uslova sa ovima prekoputa? Ili ćeš da ideš sad kod svih igrača i da i njima nudiš smanjenje plata dok ne ostane više niko da igra?

I predsjednik kaže, ne mogu. I onda isti taj predsjednik pođe u medije i kaže, dali smo treneru odličnu ponudu, sad je sve na njemu. Ako ode, zbog para je. Dakle, svjesno te buši, po naređenju, a isto je radio i tokom sezone kada je pričao kako je obezbijedio mega giga budžet, najveći ikada, i da je sad sve na stručnom štabu.

Te se ti fino spakuješ i odeš.

Ali, ne lezi vraže! Najveći dio igrača ostane, dođu i neka pojačanja, a pominju se još i neka jaka imena. Ljepota, eto ti konkurentan tim! Skoro da čovjek pomisli da je čitava priča odrađena tako da se otjera trener koji je počeo da ostvaruje isuviše dobre rezultate. A to se već jednom desilo u istom tom klubu. Pa neće valjda opet?

I to se sve radi organizovano, počev od vrha države, medija, uprave tvog sopstvenog kluba, zabrinutih i uvrijeđenih bivših igrača... Čitava spin mašinerija ustala i prijeti da te proguta. A da ipak ti probaš da organizuješ jednu konferencijicu za medije i da lijepo kažeš sve šta se desilo? Pa nije baš da je očigledno.
 

El_Grande_Jokan

Grobarčina
Учлањен(а)
29.06.2019
Порука
3.687
Reaction score
23.005
Локација
Академија
Неки портали пренели су Дулетову изјаву о Шћепановићу и Дангубићу. За овог првог је рекао "да мора да промени начин живота и тотално се посвети послу и терену." Не знам шта је тиме тачно хтео да каже али очигледно зна нешто што ми не знамо.

 

Nemke PFC

Grobar
Учлањен(а)
04.12.2012
Порука
427
Reaction score
396
Локација
Beograd
Ono sto je sustina sa danasnjeg ABA sastanka klub ce za koji dan imati upravni odbor na kome ce se odlucivati hoce li se vlasnicka prava Metalca prebaciti na Fmp(Radnicki basket).

Bez potpisa svih klubova oni nemaju prava ucesca, to je i pravnik ABA lige potvrdio.

Dakle sve je na Partizanu kada je ova tema u pitanju.
 

Spalding

Grobarčina
Учлањен(а)
30.06.2019
Порука
2.402
Reaction score
9.408
Локација
Novi Sad
Е то је прави одговор, немам више питања!
И ја сам довољно луд да верујем у то, и чекам крај сезоне (која још није ни почела) да се уверим у то како наша гробарска лудост даје резултате! :D
Напред Партизан! Бескомпромисно.

Uz dužno poštovanje, treba razumeti da su u Partizanu ostali samo oni koji su pristali da ćute i ne talasaju. Ako iole planiraju EL i titulu onda ih nogiraju.

Volden recimo, koliko god se pokazao dobrim nije igrač vredan milione. Ovaj O'Stojko ga pusti da ode u FMP i to uz plaćanje obeštećenja!!!! Pa to je bruka nad brukama! A opet kažem, Volden koliko god da im je jebao kevu nije neki krem košarke. Meni je dovoljno što Ćoravi može da nam uzme sve što hoće i da nam utrapi koga god hoće a O'Stojko će da ĆUTI KO PIČKA! Odma vidim koliko je sati!

I pazite sada ovu foru sa prekidanjem sednice u ABA zbog ovog lika iz FMP-a, sva ova sranja i busanja - Sve to je da se malo zamažu oči da O'Stojko "pokaže zube" jer je totalno izgubio svaku podršku (osim ako se izuzmu botovi na zvaničnim društvenim nalozima). Igrački kadar je ostao 80% i to mu je podloga za "dobru priču".

Samo onaj ko ode iz Partizana VOLI PARTIZAN - Svi drugi koji su tu ostali Ili nisu imali gde ili baš nemaju puno pameti! Na moju veliku žalost!

Vrlo moguce da bi bolji tim imao nego na kraju ove...

A konkurencija? Jel ostala ista ili je jača u odnosu na Partizan!? "Budžet ćemo povećati za 20%. Sa 15 miliona evra idemo na 18 miliona evra", rekao je prvi čovek Virtusa Baraldi za "Gazeta delo Sport". Nisam ispratio ostale (i ovo skinuh od Tegeltije) ali budi siguran da ne sede skrštenih ruku.

Mi sigurno NISMO JAČI nego što smo bili protekle korona sezone. Partizan je DUPLO lošiji nego prošle godine jer je otišao TRENER. Šćepanović sigurno nije "trenersko ime" mi se samo NADAMO da će biti barem Trinkijeri br. 2 ali ko se nadao taj se usrao - Neće biti prvi put. Dakle, već smo tu duplo slabiji od protekle sezone. Čak i da je Trinkijeri ostao, konkurencija se pojačava u odnosu na proteklu sezonu pa bi razlika koju je Trinki napravio ili postala znatno manja ili bi nestala.

Posle duplog oslabljivanja /jer otišao je idejni tvorac i vođa sa klupe/, otišao je i Volden i to baš tamo gde treba da bi nam se pokazalo ko je idejni tvorac rušenja u Partizanu onoga što je postignuto prošle godine! A O'Stojko ĆUTI jer je deo istog tog posla prljavog! Ima samo ludačku sreću da će Arena biti prazna zbog jebenog COVID-19.

Naš Partizan braćo je SAUČESNIK u sopstvenom propadanju - Ne, neće nas ugasiti već će nas držati da služimo za udaranje! I neću nikada zaboraviti one bokserske rukavice poklonjene CINIČNO Trinkijeriju... O'Stojko i Partizan kojim upravlja rade sinhronizovano sa FMP-om a ko to ne vidi nisam mu ništa kriv... Tužno...
 
Учлањен(а)
11.03.2016
Порука
53
Reaction score
215
Локација
Graveyard
Ljudi, je l' neko pročitao njegovu izjavu na promociji u jebenom Bajernu?
Vrhunski stručnjak - svakako jeste
Čovek kakvim se predstavljao - svakako nije.
Problem je što nema konkurentan tim za ovu sezonu - imao bi još konkurentniji nego prošle...
 
Статус
Затворена за писање одговора.
Top