Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

KK Partizan - uprava i marketing

MMM2909

Grobarčina
Учлањен(а)
07.07.2010
Порука
1.971
Reaction score
7.861
Nije da ga branim, ali negde mislim da je bilo obaveštenje da su pare od donacija spremne, ali će biti uplaćene kada država izmiri svoje obaveze.

Edit: Evo ima na vrhu ove strane.
Nisu samo u pitanju pare za porez, bukvalno cele sezone nisu nam centa dali, sem na pocetku, pa su plate igraca i strucnog staba kao i tekuci troskovi klub isplacene od onoga sto je doslo od navijaca/prijatelja kluba. A imamo prvu picku Srbije koji prica kako smo ne znam kakve pare dobili, mrs stoko. Pare jesu obecane ali nisu gotovo nista isplatili

serAlex

Grobarčina
Учлањен(а)
21.05.2007
Порука
8.108
Reaction score
42.875
Ma to ne sporim, nego apropo Ostoje. I ta njegova "reakcija" je bolje nego ništa. Bar meni neočekivano. E sad, to što bi ti, ja ili bilo ko odavde to saopštio prvoj usni malo manje "uvijeno u oblande", to je već drugi padež. :D

zubac

Grobar
Учлањен(а)
01.03.2007
Порука
563
Reaction score
2.201
Nisu samo u pitanju pare za porez, bukvalno cele sezone nisu nam centa dali, sem na pocetku, pa su plate igraca i strucnog staba kao i tekuci troskovi klub isplacene od onoga sto je doslo od navijaca/prijatelja kluba. A imamo prvu picku Srbije koji prica kako smo ne znam kakve pare dobili, mrs stoko. Pare jesu obecane ali nisu gotovo nista isplatili
Dobicemo ki tu. Drzava je u teskom kurcu. Ne mogu da placaju kredite koje su uzeli pa traze reprograme na sve strane. Ostojicu konacno izraslo nesto sto lici na muda, pa otud ova izjava, samo sto ce sutra da se izvinjava.

Cooler

Grobarčina
Учлањен(а)
13.06.2008
Порука
1.503
Reaction score
3.487
Локација
u srcu šesnaesterca
Dobro, to je bilo u tom trenutku. Posle toga je prodato jos mnogo karata, uplaceno od sponzora, sakupljano dobrovoljno… pravi bilans bi bio presek 30.06. kad se zavrsi sezona, ali to nema

Nikola_G

Grobarčina
Учлањен(а)
17.03.2007
Порука
5.532
Reaction score
8.545
Локација
E-WEST
Pa to i jeste njegova mantra, da uvek istinske podatke "pegla" sa ovim usmenim bez dokaza.

ARCH

Početnik
Учлањен(а)
24.06.2023
Порука
13
Reaction score
64
Cak i da je istina, ako verujete covicevim tabelama i screenshotovima, a ja iskreno ako kazu da dugujeml 10m sam siguran da smo u plusu 30m.
To je samo na papiru sto bi rekao Terza.
Od 10m, 8 je poreski dug, kamata glavnica 50-50, 2m kamate se otpisuje reprogramom. Taj reprogram se najcesce placa narednih 4 godine. Nikad odjednom
Ostaje 8m.
2m su skupili grobari za porez ostaje 6m.
Od EL je posle leglo 1.5m
Vec smo na manje od 5m eura. Plus u drugom delu sezone smo imali rasprodatu arenu nonstop, tu je namaknuto dosta para.
Ako je istina ono sto se prica da od drzave jos nismo dobili para obecanih za proslu sezonu onda smo mozda i u plusu :)
Siguran sam da Zeljko ne bi dosao i dozvolio da se preko njegovog imena klub dovede u likvidaciju. Ako nista ne bi rekao bar ne bi bio saucesnik.

Sasha Bely

Grobarčina
Учлањен(а)
04.12.2012
Порука
4.069
Reaction score
8.089
Ja samo molim admine da nam dan ranije najave da kreće prodaja sezonskih. Da svi lepo popiju nešto žestoko ujutru ako već ne udaraju po tabletama :D
Jebace nam Ostoja majku sa cenama sezonskih ali nema veze. Ovo je TA godina.
Spremajte pare braco da ne bude neprijatnih iznenađenja u avgustu.

el mago

Grobarčina
Учлањен(а)
05.07.2010
Порука
2.304
Reaction score
1.431
Локација
БИРЗИМИНИЈУМ
Zato sto su navijaci i prijatelji kluba pokrili skoro ceo budzet kluba za ovu sezonu, a pare od drzave koje su nam obecane i to ozbiljne, prema potpisanim sponzorskim ugovorima nikada nisu legle na nas racun. Svi u klubu to znaju, samo sto Ostoja ne sme da kaze javno jer je pizda iz SNS-a pa mora da cuti i pusi
Pa ako su sponzorski ugovori potpisani, mi mozemo da ih tuzimo i da ih naplatimo?
Tako da bi trebalo da smo sa te strane sigurni....

Rebellion

Grobarčina
Учлањен(а)
02.04.2010
Порука
1.597
Reaction score
5.124
Локација
127.0.0.1
Ja samo molim admine da nam dan ranije najave da kreće prodaja sezonskih. Da svi lepo popiju nešto žestoko ujutru ako već ne udaraju po tabletama :D
Jebace nam Ostoja majku sa cenama sezonskih ali nema veze. Ovo je TA godina.
Spremajte pare braco da ne bude neprijatnih iznenađenja u avgustu.
Punto prodan, kinta spremna. Cekam ko zapeta puska. A posle mozemo i da ponovimo turu sa humanitarnom akcijom.

Na njima ostaje da skockaju tim.