Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

KK Partizan - uprava i marketing

BiP

Grobarčina
Учлањен(а)
11.05.2018
Порука
1.179
Reaction score
6.952
Локација
NbG
Ja nisam ni trazio ovakav dres za utakmice u sezoni vec da navedeni trening dres stave u prodaju, da zainteresovani navijaci mogu da kupe. I takodje se nadam dobrim dresovima za predstojecu sezonu, red bi bio, ovo do sada od UA mlako.
 

Micke

Grobar
Учлањен(а)
22.09.2019
Порука
266
Reaction score
790
Локација
Beograd
Imao sam stvarno jaka ocekivanja kad je potpisan UA kao sponzor, ali veze sa vezom nema sta oni rade.
Valjda ce ove godine biti bolje i da cemo moci i ove trening dresove da uzmemo.
 

peptidde

Početnik
Учлањен(а)
04.07.2021
Порука
92
Reaction score
941
Локација
Beograd
Željko je podigao KKP u mnogo čemu od njegovog dolaska. Tu prevashodno mislim na sportski sektor, za koji je isključivo i zadužen, a koji radi onako kako bi sportski sektor jednog vrhunskog kluba trebao da radi. Sa druge strane, omogućio je i ostalim sektorima u klubu da "prodišu" i otvorio im prostor za napredak. Međutim, određeni sektori su i dalje na neadekvatnom nivou, što je u momentima najveće efuorije oko kluba u ovom veku - najblaže rečeno nedopustivo.

i) Klub će ove godine oboriti verovatno sve rekorde po pitanju prihoda od prodaje (prevashodno) sezonskih ulaznica. U prethodnoj sezoni je oprihodovano oko EUR 6 mio. ako je verovati limenom, što je za stadarde evropske košarke astronomska cifra. Samo su prodajom karata obezbeđena sredstva za 3-4 najveća ugovora u timu. A opet, evo nas mesec dana pred početak sezone, a prodaja sezonskih karata nije počela. I ako bi smo to opravdali nekako činjenicom da se menja ticketing provajder, činjenica da još ne znamo cene sezonskih karata je nedopustiva. Do juče nismo znali ni kada će početi prodaja ulaznica. Potpuno neozbiljno za klub veličine našeg, i verovatno najozbiljniji košarkaški brend u Evropi u protekloj godini.

ii) Socijalne mreže - vođenje socijalnih mreža je i dalje na nedovoljno dobrom nivou. Ja prvi ulazim nekoliko puta na profil kluba da vidim ima li novih snimaka sa treninga, intervjua, zanimljivosti. Tokom leta se na socijalnim mrežama objavljivalo nešto isključivo u slučaju pojačanja. Da ne zalazim u to da sin našeg predsednika objavljuje na IG pojačanja pre zvanične stranice našeg kluba.

iii) KKP Shop - bez reči. Autentični dresovi kluba su prethodne sezone rasprodati nakon par meseci, i nakon toga nije bilo moguće kupiti dres, već samo replike?! Zalihe za većinu artikala u šopu se obnavljaju jednom u par meseci, tako da gomila artikala nije dostupna većim delom godine. Prosto neverovatno. Kao da distributer piva nema pivo za vreme Beer festa..

iv) Tegi Jr. - Pomirio sam se sa činjenicom da ću gledati Tegijeve amaterske video izveštaje do daljnjeg, i da mogu živeti sa tim jer je on branio klub kada mnogi drugi nisu hteli i smeli. Da li to znači da treba da radi u klubu iako ga je vreme odavno pregazilo. Verovatno ne, ali šta je tu je. Na neki čudan način su mi prirasli srcu ti njegovi izveštaji, ma koliko rogobatni bili. Ali, intervjuisanje igrača od strane njegovog sina je krajnje neozbiljno (da ne upotrebim neku grublju reč). Dečko ne ume da sastavi tri polusmislena pitanja. Engleski ispodprosečan. Umirem od neprijatnosti dok slušam kako pootavlja pitanja. A vidim i da neretko ni našim igračima nije najprijatnije da odgovaraju na ista. Šteta, tu postoji toliko potencijala jer generalno imamo vrlo interesantne i harizmatične ličnosti u timu..

Ovo su neki primeri koji su bolno očigledni. I da, razumem ko nam je predsednik, koje su okolnosti, i da je Željko "privatizovao" klub (izvukao iz kandži gospodara univerzuma) koliko je to moguće u evropskoj Severnoj Koreji. Pa ipak, mislim da nije potrebno puno resursa da se bar gorenavedene stvari poprave. Finansijska nezavinost kluba (koliko je to moguće) bi trebala da bude svima prioritet, jer znamo da je ovaj klub trn u oku mnogima u ovoj korumpiranoj državi kojima ništa nije sveto.
 

Sale_Ilic

Grobar
Учлањен(а)
13.10.2008
Порука
539
Reaction score
58
Локација
NBG
Ajde sve ali sto nisu izbacili cene sezonskih jos, sta im znaci nedelju dana.... jedino ima smisla da Ostoja ceka to pojacanje pa da lakse progutamo cene... imam utisak da svako novo pojacanje dize cenu sezonskih par hiljada din :D
 

vratonja

Grobarčina
Учлањен(а)
03.08.2007
Порука
2.801
Reaction score
1.116
Локација
Ivanjica
Ajde sve ali sto nisu izbacili cene sezonskih jos, sta im znaci nedelju dana.... jedino ima smisla da Ostoja ceka to pojacanje pa da lakse progutamo cene... imam utisak da svako novo pojacanje dize cenu sezonskih par hiljada din :D
Tako i ja mislim, da se čeka pojačanje zvučno (Motli , Dragić) onda ima opravdanje za podizanje cene od 20-30%.
 

The_B

Grobarčina
Учлањен(а)
21.02.2023
Порука
1.070
Reaction score
3.988
Локација
Beograd
Postoji razlog zašto ovo sve ne ide kako treba i tu donekle leži opravdanje za klub kada su sezonske karte u pitanju.
Sad, kako će se to završiti, pitanje je, možda i sudski, ali Tiketlajn se poneo užasno neprofesionalno prema nama i zbog tog razloga napravio nam velike probleme. Tačno o čemu se radi nisam uspeo da saznam, ali su mi rekli da je to razlog kašnjenja.

Opet ako to i jeste razlog, ne vidim zašto nisu izašle cene sezonskih karata, to su mogli bez problema da objave.
 

el mago

Grobarčina
Учлањен(а)
05.07.2010
Порука
2.167
Reaction score
695
Локација
БИРЗИМИНИЈУМ
Inace je bas cesto pisao, i cesto bio forumski policajac sa zeljom da bude autoritet svima...
Pa kad nam je SNS usao u FK posle mutavog napisao da "Mirno spavamo jer je Partizan u sigurnim rukama"
Bio je blizak za Panticem, ne znam je li posle pukla ljubav...

Je l ima tiketlajn obavezu da podijeli te informacije? I zasto jednsotavno ne pitaju ljude da se samo javi i donesu sezonsku i rijesen problem?
 

tribiani

Grobarčina
Учлањен(а)
02.03.2007
Порука
1.452
Reaction score
4.810
Sinu su prošle godine pogrešili prezime na sezonskoj. Primetio tek kad je došao kući. Nije hteo da se cima po onim gužvama. Sad je pitanje da li će mu to predstavljati problem pri zadržavanju mesta?
 
Top