Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

KK Partizan - uprava, marketing, transferi

Статус
Затворена за писање одговора.

BELI BG

Grobarčina
Учлањен(а)
28.06.2013
Порука
1.400
Reaction score
4.629
Локација
Zemun
Pare su prvi uslov za sve u zupancovoj. Kod nas to ide malo drugacije;) Kao sto neki dan napisah, ovako volim kad se radi, nikakva prica, niko nas ne povezuje ovim ili onim, samo BAAAAM. potpis! Idemo dalje, za sad, ovo izgleda sasvim OK.:pfc:
 

zaro

Grobarčina
Учлањен(а)
19.06.2007
Порука
2.884
Reaction score
7.979
Trinki je tu glavni... kurac bi ovi igraci dosli da je neko drugi tu...

A za dovodjenje Trinkija, rispekt...

A sto se tice da su pare glavne, tu je problem dublji, ali oni pare planiraju samo od prodaje igraca, to osete drugi klubovi i onda pocnu da snizavaju cenu (to bi i ja isto uradio, jer onaj ko ima pare taj diktira) i evo onda dolazimo vec ko zna koliko prelaznih rokova do ovog sto sad imamo... mislim na FK....
 
Учлањен(а)
29.06.2008
Порука
14.771
Reaction score
55.474
Локација
Ja sam ceo život s tobom...
Ova 4 igrača sto su došla plus Pejdž traže plate, bojim se da posle Ostoje ni kamen na kamenu neće ostati ako nas smuti s dugovima. Istini za volju ti dugovi su hipoteticki i zavise od vlasti, ali opet.
S druge strane znajuci da je Pantic protiv ove garniture, protivprirodni blud bio bi da budem na njegovoj strani.
 

tobacco

Grobarčina
Учлањен(а)
02.12.2012
Порука
2.569
Reaction score
8.009
Ovom timu fale 2 iskusna igraca poput Novice.... Takodje ako je moguce igraci koji imaju pobednicki mentalitet i koji su osvajali trofeje, jos vaznije oni koji znaju kako ih osvojiti.
 

ZliGli

Grobarčina
Учлањен(а)
11.03.2016
Порука
1.361
Reaction score
6.477
Локација
Novi Sad
Navijao sam za onog sto nam ga uze Macabi ali jbg.. daj sta das :) nekako mi ovaj mnogo "samouko" divlje deluje.. ako ih uspe ukalupiti da to bude timski, svaka cast.
 

Grejvdiger87

Početnik
Учлањен(а)
02.06.2011
Порука
35
Reaction score
213
Nama je, ako ne ostane Novica, igrač sa najdužim stažom u Partizanu Pecarski, pa onda Si. A i pitanje je da li će Marko na pozajmicu, i da li Bandža ostaje. Ko bi nam u toj situaciji bio kapiten?

Bitno je da se gradi tim koji ima srce i dušu, a to je veoma teško ako ga napuniš igračima koji su tu na godinu dana, nemaju pojma o veličini kluba i većinom gledaju da nabudže statistiku kako bi uboli jače ugovore iduće sezone.

Trinkijeri će imati djavolski težak posao da sve ovo uklopi i kanališe na pravi način. Nadam se da zna šta radi, mada je jasno iz onog prethodnog intervjua da je ovo baš iznudjeno rješenje, a ne ono što je imao prvobitno u planu.
 

Silvija Mizdrak

Grobarčina
Учлањен(а)
18.06.2008
Порука
3.308
Reaction score
10.878
Локација
Beograd
'Ajd' još da vidimo sa čim se Saša Pavlović da se vrati iz USA :wink:
nije valjda samo otišao da ništa ne radi tamo :buhaha:

Ženo božija, crkoh načisto... :buhaha:buhaha:buhaha
Ajd' pa i njemu da podelimo dobrodošlicu, uz puno pameti i borbe, to tražimo, ovo drugo naročito... Još kad bi i sezonske konačno pustili u prodaju...
 

bonaventura

Grobarčina
Учлањен(а)
10.03.2016
Порука
2.579
Reaction score
4.000
Uprava FK jajari oko svega (najvise oko pojacanja) osim oko svojih kurvi, premija, provoda, sluzbenih auta itd.... Ostoju jos nismo upoznali do kraja tako da mogu komentarisat samo ono sto se desava trenutno. Za sad posao koji se radi ovog ljeta je dosta ozbiljnija prica nego ranije. Nadam se da ce i rezultat biti dosta ozbiljniji nego ranije.

Ocekujem jos Jaramaza i Kravica od domacih igraca i mozda nekog stranca na beku suteru pred sam start sezone.
 

Владан

ex Vlad
Учлањен(а)
07.06.2012
Порука
14.013
Reaction score
26.079
Локација
ante portas
Kapiram da bi ubrzo trebali da potpišemo startnog centra i time smo uradili 90% posla za sledeću sezonu.
Sa Voldenom, spolja imamo Jaramaza,Gordića,Pejdža. Već 4 igrača.
Vanja je otišo, možda na to mesto eventualno još neki bek i to je to .

Dakle

5.Startni centar,Mozli , Janković
4. Tomas, Stef. Janković, Novica
3.Zagor, Peiners
2. Jaramaz,Pejdz, eventualno neki bek
1. Volden,Gordić
 

ZatucaniZapadnjak

Grobarčina
Учлањен(а)
29.06.2019
Порука
1.117
Reaction score
5.472
Локација
Beograd
Iako ne volim dovođenje velike količine stranih igrača jer sam uvek za razvoj domaćih, dopada mi se strategija, u smislu da se dovode igrači koji su igrali i bili dobri za svoj klub, kakav god bio njihov nivo košarke. Samo se nadam da strategija brzog rezultata ne bude jedini fokus, jer to brzo može da ode u pizdu materinu.

Dosta sam zadovoljniji sastavom sada nego što sam bio. Verujem u Trinkijerija. Sad je na njemu da igrače psihološki pripremi i odstrani bubice koje su nas stalno koštale u EK.
 

Fuenlabrada

Grobar
Учлањен(а)
02.07.2019
Порука
350
Reaction score
1.387
Локација
Krusevac
Znaci dosao ovaj iz Izraela, jos Asano i palimo masinu?:D

Nikada nisam bio pristalica gomilanja stranaca, iz dobro poznatih razloga, ali je situacija na trzistu jednostavno takva da nemamo izbora.Ne vidim koga bi mogli dovesti od domacih igraca, a da nije pod nekim jakim ugovoru napolju, ili da moze da podnese pritisak koji mafijaska pudlica pravi na sve koji i pomisle da dodju u Partizan.
Mozda je bilo resenje da jedan od njih bude Vanja, ali kada vec nije neka pokida u Spaniji pa da se vidimo za koju godinu.Zao mi je sto u ovom mandatu nije pokazao vise, kako on tako i mi kao klub, ali jednostavno smo bili spreceni od strane vladajuce bulumente.

I da.
Ostoja je obicno sns govno koje je tu voljom istih onih koji nas unistavaju u svim sekcijama sportskog drustva.
Ni manje ni vise.
 

mvp

Grobarčina
Учлањен(а)
30.09.2006
Порука
2.434
Reaction score
11.821
Локација
Beograd

Zalosna Sova

Grobarčina
Учлањен(а)
29.06.2019
Порука
2.312
Reaction score
10.862
Локација
underground
Sad,kako stoje stvari,ako ne bude vise odlazaka,trebalo bi jos neku dominantnu peticu da dovedemo,i to je to.Problem je sto je takvih igraca na trzistu malo,samim tim su i najskuplji,a posto ne postoji kvalitetan domaci igrac na toj poziciji,(osim mozda Raduljice,mada je i to upitno,da li je dostupan,i jos vaznije da li je taj kvalitet),znaci da ce biti verovatno stranac.
Nama je svakako prioritet ABA liga i evrokup,gde je broj stranaca neogranicen.Ali nesto gledam,treba igrati i domaci kup i prvenstvo,a mi od domacih igraca imamo Jaramaza,Pejdza,Zagorca,oba Jankovica,te Pecarskog,Tanaskovica i nadam se Novice plus cetiri stranca,od osam koliko bi ih imali sa tim centrom..
Doduse ima i ona ,da ako mi uzmemo ili ABA ligu,ili Evrokup,onda mozemo i sabotirati domacu Covicevu ligu:biggrin:.Ovo su pretpostavke,ukoliko bi ostali Nikolic i SI,ukoliko bi otisli onda bi se verovatno trazio jos jedan igrac.
 

batakpudla

Grobarčina
Учлањен(а)
19.05.2007
Порука
3.880
Reaction score
11.013
И даље мислим да је наша највећа предност, у односу на конкуренцију, на клупи. Ми смо прошлу сезону играли изнад очекивања када се погледа наш ростер. Само се надам да ће Андреа ово све лепо да упакује и да се радујемо као људи после толико година.

Једина ствар која ме брине је оно што је @Стојанче Р. споменуо око базе домаћих играча. Јесте да се кошарка променила од Дулетове ере, јесте да млади иду у Мегу и у Курву 2, јесте да Пецарски и Трифуновић не могу да дају допринос првом тиму, али волео бих да видим неку базу (не под обавезно од домаћих играча) за будућност. Не знам, када се погледа тржиште у Европи и прелазни рок у АБА лиги ове године, можда тако нешто и није могуће, већ се све своди на краткорочне планове.
 

SpejsNigrutin

Makedonče
Уредник
Учлањен(а)
19.04.2007
Порука
7.741
Reaction score
12.816
Локација
Nedodjija
Iskreno ja se radujem sto smo doveli Tomasa i Mosli-a na poziciji 4 i 5. Imace ogroman doprinos za Pecu i Tanaska sledecu sezonu. Ocekujem da znatno napreduju uz ovakve igrace uz sebe.
 
Статус
Затворена за писање одговора.
Top