Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

KK Partizan - uprava, marketing, transferi

Статус
Затворена за писање одговора.

zzzz

Grobarčina
Учлањен(а)
20.07.2010
Порука
1.255
Reaction score
3.727
Nisam stručnjak, sticajem okolnosti bio sam u Italiji i gledao onako neobavezno kad su igrali polufinale sa Milanom i oduvali ih. Tomas prvo pojavom upada u oči, ali je i generalno masakrirao Milano, delovao mi je kao upgrade Gista iz perioda kod nas. Ovog drugog se nešto ne sećam.
 

crna ovca bela vrana

Grobarčina
Учлањен(а)
28.05.2018
Порука
1.079
Reaction score
4.329
Локација
Humska 1
Zadnja cigla im pretvorena u prah ovim dolaskom, hocete reci? :buhaha Ako je tako, ja zadovoljan i neka Ostoja (hrrrr puu) nastavi tako, dok ne sruse ceo zid cigli, majke im ga...

Krece lozenje... :partizan-fan::pfc:
 
Последња измена:

bonaventura

Grobarčina
Учлањен(а)
10.03.2016
Порука
2.579
Reaction score
4.000
William Moseley (30 godina, visina 2.03, centar) prosle godine nastupao za Trst (pre toga igra drugu ligu sa istom ekipom), zavrsili su kao sedmi na tabeli. U prosjeku igrao 22 min po mecu sa prosjecnim ucinkom 8 poena po mecu i 5 skokova. Dobar skakac i fizikalac uopsteno. Nema neko posebno kosarkasko umjece. Iskreno mi se ne svidja nesto posebno, nadam se da nije prva opcija.

Rashawn Thomas (24 godine, visina 2.03, krilni centar) igrao sa Sasari prosle godine, biljezio dobre brojke, oko 17 poena i 6 skokova po mecu, prosjecno 26 minuta u igri. Ostavio bas dobar utisak, odlican napadacki, moze sve, sut spolja i igra ledjima. Two way igrac, daje doprinos i u odbrani.
 

Matke22

Grobarčina
Учлањен(а)
31.08.2018
Порука
3.217
Reaction score
8.995
Локација
JNA
Po klipovima sto sam pogledao, Tomas dobro otvara kontre, prodoran je, ne bezi od kontakt igre ide na 2 plus 1. Naisao sam na podatak da je igrao za Sad u ovim kvalifikacijama, Bonaventura ja sam nasao da je imao 12.6 poena prosecno. Po meni dobar posao ako je istina da je vec potpisao. Igrac koji je u usponu i koji zeli da se probije, kasnije se od njega moze zaraditi, prica se da je imao sa Makabijem dogovoreno. Ono sto nama treba je kombo bek koji je mamojeb sa 15 konstantnih poena u rukama svaku utakmicu. Josh Adams momak koji se dovodi u vezu sa nama je Trinkijeva zelja on ga je i na zimu cini mi se zeleo dovesti. Solidan sut sa distance i poludistance ono sto se meni svidja kod njega je sto je dosta skocan, ne libi se da krene u prodor ako ga preuzme visi igrac ne bezi od kontakta. Igrao je za Efes u evroligi i igrao je u vtb ligi za Avtodor tako da ni njemu ne bi bilo strano igranje u evropi. Svakako sam vise za ovakve amere koji vec imaju iskustva u evropi nego za koledz igrace koje trpis cekas da se priviknu i onda zapale kad treba da vrate to cekanje.
 

Petar PFC

Grobarčina
Учлањен(а)
01.06.2011
Порука
1.482
Reaction score
4.967
Локација
Boka
Tomasa sam pogledao i bas izgleda mocno, izuzetan prvi korak i sa lakocom prelazi protivnike. Ima veliku energiju i mislim da ce znati da podigne citavu arenu na noge. Dobrodoslica novim pojacanjima i da ih sreca prati u crno-belom dresu.
 

Nemanja-950

Partizanovac
Учлањен(а)
11.05.2018
Порука
3.963
Reaction score
21.953
Да сачекамо прво да објаве наши...
 

Oki

Grobarčina
Учлањен(а)
15.01.2012
Порука
1.023
Reaction score
2.487
Локација
Sutomore
3,2,1, Lozenje moze da pocne :D

Takva igracina, i jos na dvogodisnji ugovor, idemo Grobariiiiiiiiiiiii

KKPARTIZAN.RS

Doskorašnji igrač Dinama iz Sasarija, novo je pojačanje crno-belih.
Rašon Tomas, 203 centimetara visoki krilni centar, potpisao je dvogodišnji ugovor sa Partizanom NIS. Doskorašnji igrač Dinama iz Sasarija, rođen je 1994. godine, a u sezoni 2018/19 je sa italijanskim timom osvojio FIBA Evropa kup i igrao finale Serije A.
U dresu Dinama, Tomas je u Evropa kupu beležio 15,5 poena i 6,4 skoka po utakmici uz rekord FIBA Evropa kupa, kada je na jednoj utakmici zabeležio 40 poena i 16 skokova i imao indeks 54. U seriji A, Tomas je u proseku beležio 12,5 poena i imao 6,6 skokova po utakmici.
Sezonu ranjie, novi košarkaš Partizana NIS je igrao za razvojni tim Oklahome u NBA G ligi, gde je u proseku beležio 13,9 poena i 7,2 skoka po meču.

Ja ne znam uz pomoc kojih magija smo uspeli da dovedemo Tomasa.
Igrom slucaja sam odgledao par utakmica Dinamo Sasarija u finalu, i covek je izdominirao u svakoj.

Atletska zver, odlicno finisira oko obruca, snazan i skocan, zavrsava i uz kontakt, sam sebi kreira pozicije za sut, njegova najveca vrlina je igra 1 na 1, licem pogotovo jer je jako brz i okretan, a ume i ledjima da odigra kvalitetno jer odlicno koristi svoju snagu.
Koliko sam video, sasvim dobar sut sa distance i poludistance, kaznjava ako ga ostavite na liniji za tri poena.

Nisam previse obratio paznju na njegovu odbranu, ali sam primetio da dobro brani 1 na 1, i da skuplja dosta lopti pod oba kosa.
Ja i dalje ne verujem da smo njega potpisali.
 

Spalding

Grobarčina
Учлањен(а)
30.06.2019
Порука
2.402
Reaction score
9.408
Локација
Novi Sad
Meni je upravo najveći problem u tome što dolaze iz ITA. Ne mogu prosto da se izjasnim. Skoro uvek kada moram videti ili čuti nešto o igraču koji dolazi, pripadne mi neka muka. Može da bude TOP a ne mora da znači. Tamo se liga tek ponovo budi od prošle (ove stare) sezone. Pola forumaša bi tamo izdominiralo (ne bukvalno, al kontate šta hoću da kažem). Nekad ubodeš Veselog a nekad dovedeš levata.

Dominantan centar (ako je zaista dominantan), tera ekipu da ga "trpaju loptama" pod košem, otvara mu se mogućnost povrartnog pasa i asistencije pa često ima više poena na utakmici od "šutera" i više asistencija od pleja :D

Odbrana je u stilu "dalje nećeš moći" ili "samo preko mene mrtvog". Jedina prihvatljiva mana takvih igrača je 50% šut sa slobodnih (baš ako mora). Takav nama terba, bio on do sada anonimus ili O'Nil lično.

Tomas je prilično skromnog učinka ako se uzme u obzir gde je igrao (mislim na kompletno okruženje lige). Možda i grešim, hajd ako neko zaista poznaje prilike neka baci neki tepih... Drugo, kad neko nije apsolutni poznati TOP teško se odmah izjasniti. Zavisi njihova igra od kompletnog tima. Ako biste mene stavili u petorku Čikaga iz doba Džordana, izgledao bih odlično. Stavi me u Partizan od pre 2 godine, biću go racku. Ne znam šta da mislim...
 

Nemanja-950

Partizanovac
Учлањен(а)
11.05.2018
Порука
3.963
Reaction score
21.953
http://kkpartizan.rs/sr/tim
Као што видите, редовно додају и склањају. Ренфро, Трифуновић и Гегић су скинути, Томас и Гордић постављени чим су дошли, а Лендејл још увек стоји на списку!?
 

crna ovca bela vrana

Grobarčina
Учлањен(а)
28.05.2018
Порука
1.079
Reaction score
4.329
Локација
Humska 1
Da pohvalimo i marketing tim... originalan odgovor na ove baustelce preko puta:

thomas.png

Edit: Eno smrde, poprimili se na sliku, ispisase skoro celu stranicu. Kad marva skonta pre nas foru a mi imamo komplekse i lozimo se :buhaha:picka-ciganska:
 
Последња измена:

Spalding

Grobarčina
Учлањен(а)
30.06.2019
Порука
2.402
Reaction score
9.408
Локација
Novi Sad
@crna ovca bela vrana
Brate jesi ti pravio ovaj poster dobrodošlice ili si ga samo kopirao odnekle? Ako si ti pravio, sve super al stavi ove cigle u više narandžastu boju ljubi te brat :ziveli crveno-belo ružno izgleda i na cigli jbt :buhaha:buhaha:buhaha
 

El_Grande_Jokan

Grobarčina
Учлањен(а)
29.06.2019
Порука
3.731
Reaction score
23.400
Локација
Академија
Овај Гиста меће у задњи џеп новопазарских левиски.
 
Последња измена:

Goran Tomić

Kralj fanzina
Учлањен(а)
07.12.2011
Порука
11.825
Reaction score
29.849
Локација
Beograd
Evropski ameri, valjda je to bolje od ovih koledz klinaca.
Dobro, dajte i nekog iz koledža, da mu bar udelimo SrBski pasoš kao Pejdžiću onomad, ionako mi Srbi izumiremo, pa da nas bude (još) jedan više... :D ...o.k. bez zezancije, ja mislim da ti ,,koledž,, ne koštaju mnogo, a da bar kasnije možemo da ih prodamo skuplje i tako zaradimo neku ,,kintu,, kao sa Lendejlom npr...

,,Ložana,, kreće sa dolaskom novih igrača, ali daleko je još do ishoda u stilu ,,Imperija uzvraća udarac,, - tek treba da se počnu pripreme, pa da se igra, pa da se valjda nešto i osvoji, i da se, valjda, prethodno neko (a zna se i ko) pobedi - samo mislim da Partizanovci svih rasa, boja, vera i ubeđenja, MORAJU da obave svoj zadatak - da ispunjavaju Grba Arenu u većini utakmica, i da im grobarizam bude na nivou Novicinog!

Ista količina grobarizma očekuje se i od igrača, a da li bi i ,,frakcije,, mogle da porazmisle šta koristi a šta šteti Partizanu, ne bih znao reći...

:napred-partizan:
 
Статус
Затворена за писање одговора.
Top