Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

KK Partizan - uprava, marketing, transferi

Статус
Затворена за писање одговора.

Bojan Pfc

Početnik
Учлањен(а)
30.06.2019
Порука
46
Reaction score
19
Локација
Beograd
Dokle god nismo privatni klub mozemo samo da baljezgamo ovako... Docice nam i posle Ostoje neki Kurta, pa onda Murta i tako svw u krug. Kad se budemo privatizovali bice druga prica, ali se to nece desiti verovatno nikad. Mozete da budete ponosni koliko god hocete, Vucic ako hoce, dovesce nam sto puta goreg od Ostoje, jer mu se moze. A sa druge strane, ako poredim ovu upravu i onu u fudbalu, u kosarci je med i mleko.
 

Nemanja-950

Partizanovac
Учлањен(а)
11.05.2018
Порука
3.943
Reaction score
21.781
Упореди прво паре које се врте у фудбалу и кошарци.
 

Matke22

Grobarčina
Учлањен(а)
31.08.2018
Порука
3.217
Reaction score
8.995
Локација
JNA
Vecina je ovde potpuno u pravu za neke stvari sto je potpuno skepticna. Mi povecavamo budzet taman onoliko da ne ugrozimo mezimicu. Da smo prosle godine imali tim kao ovaj posibali bi se sa njima i napravili haos da bi se u drzavi Srbiji izvela revolucija ne bi smo mogli ziveti od cokija.

Valjda je svima jasno jos od finala da mi moramo da cutimo i trpimo. Onako nesto da se desilo mafijaskoj pudlici u finalu sudije ne bi izasle zive iz hale. Mi smo ikebana u svim sportovima samo eto u KK posle dugo godina je izgleda na prvi pogled stabilna situacija. Kazem prvi pogled jer niko od nas ne zna pravu situaciju oko dugova sto bi neko rekao zavisi od drzave mogu da se otpisu da su zamrznuti a mogu i da se opet aktiviraju. Doveli su Trinkijerija da se mi navijaci popalimo sto i jesmo, da je od prosle godine izvukao i vise nego sto je mogao iz ekipe jeste, da je video gde je dosao i u kakvom mulju mora da radi mislim da je shvatio.

Znam da je kocka i da garancija ne postoji ali mislim da bismo se trebali usredsrediti na evrokup pa ako doguramo do finala dogurali. Jedino koliko toliko takmicenje u kom mozemo traziti toliko zeljenu evroligu. Volden, ?, Peiners, Tomas, ?. (Gordic, Jare, Pejdz, Rade, S. Jankovic, Mozli, N. Jankovic)
 

zeko lopove

Grobar
Учлањен(а)
11.10.2006
Порука
485
Reaction score
732
Локација
Kitchener, Kanada
O svemu se ovde drvi a najmanje o poslednj m potpisu. Mene dečko podseća na gossa sa tim floaterima i završavanju pod kontaktom. Ako trener to utegne i posloži sve... Bićemo bas bas zajebani.
Ako stvarno želite da pomognete klubu to se radi tako što se dođe u velikom broju, sa kupljeni kartama u arenu. Više nema izgovora. Ima mesta, ima parking, ima komfor, čiste klonje. Pa hajde, da se isplati ovaj "preskupi" tim.
 

Zalosna Sova

Grobarčina
Учлањен(а)
29.06.2019
Порука
2.327
Reaction score
10.946
Локација
underground
Pretplatne ulaznice od ponedeljka,a potvrdjeno je da ce Partizan igrati na turniru u Kluzu,15 septembra,na kojem ce ucesce uzeti domacin Kluz,ciji je savetnik nas legendarni general,zatim Fenerbahce,naseg velikog Zeljka,i Mornar.
 

Matke22

Grobarčina
Учлањен(а)
31.08.2018
Порука
3.217
Reaction score
8.995
Локација
JNA
Vanja će za 3 godine u Valensiji zaraditi 1 400 000 evra, nama pripada 200 hiljada obeštećenje. Ostalo je samo da prođe medicinske preglede i da potpiše ugovor.
 

Kentucky

Grobar
Учлањен(а)
22.05.2018
Порука
233
Reaction score
1.379
Локација
Western filmova
Upravo sam odgledao par klipova, da vidim na šta izgleda Volden, kako je odigrao prošlu sezonu. Prvo što sam zapazio, da me po igri podseća na Mekejleba. Možda grešim, ali voleo bih da bude barem 50% kao Mekejleb. Ima taj prvi korak, tu brzinu u driblingu. Videćemo...
 

Pracka_675

Početnik
Учлањен(а)
22.07.2019
Порука
11
Reaction score
20
Локација
Beograd
Posle odgledanih klipova po stilu igre podseća na mešavinu Mekejleba i Pulena. Sve kao što si naveo za Boa. Mene podseća na Jackoba sa onim ispaljenim trojkama sa 7 metara u ranom napadu dok odbrana još nije postavljena. Svakako mislim da će ga Trinki koristiti kao odlično oružje protiv ekipa koje su dobre u postavljenoj odbrani, kako bi maksikalno ubrzao igru i narušio njihovu koncepciju.
 
Статус
Затворена за писање одговора.
Top