Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

KK Partizan - uprava, marketing, transferi

Статус
Затворена за писање одговора.

grobar-do-groba

Mrzitelj zvezdizma
Учлањен(а)
10.03.2016
Порука
3.960
Reaction score
4.434
Локација
Uz Partizan i dobar gitarski rif!!!
Najsmešnije mi je "klub juri finale EK", a mi ne znamo startnu petorku. Ne znamo kako će se ti igrači ukopiti, kakva će hemija biti. Možda dva-tri igrača neće moći da igraju pod pritiskom. Ni grupu najtežu nismo prošli, ali zato pucamo na finale. Uvek biva onda da se ispadne u grupi.
Ja bih razumeo da imamo uigran tim dve, tri, četiri godine. Gde je prve godine prošao grupu, druge bio u TOP osam, a prošle godine da smo igrali polufinale, pa onda kažeš ciljamo finale. A mi ćemo imati 11 novih igrača. i ciljaćemo finale. Pa rođaci ne osvaja se tako lako titula. To ne može ni u vaterpolu ni u rukometu, a kamoli u košarci koja je možda i najsloženiji sport kolektiva. Nadam se bar Jaramazu, da on potpiše novi ugorvor...
 

Pracka_675

Početnik
Учлањен(а)
22.07.2019
Порука
11
Reaction score
20
Локација
Beograd
@ZliGli ako si stvarno to sanjao ima nade za nas. Sanjao ja tako Andrića pre par godina sledeći dan potpisao Pavlović :ziveli
 

Grave

Grobarčina
Учлањен(а)
05.12.2011
Порука
2.058
Reaction score
7.936
Zanimljivo bi bilo većanje za kapitena u slučaju izostanka Novice...
Što se tiče ciljeva ,
po meni visoki ciljevi nikad ne bi trebalo da izazivaju smeh .Pogotovo ne kod navijača Partizana.
Ili ideš po medalju ili da se kupaš i pecaš .
Neambicioznost ,skromnost i strah od nepoznatog u sportu je po meni pičkizam.
Pritisak od starta za visoke ciljeve.Ako to uspe da te razjede onda i ne zavređujemo suštinu.
Smešno bi trebalo da bude fenomen investiranja i 10k evra u tim kako bi bio sparing partner klubu koga država gura u Evropi.
Šta treba da bude cilj?
Pobediti Vučićev klub u seriji od tri dobijene?
Činjenica je da ćeš pre osvojiti Evrokup nego pobediti Evroligaški tim u tri dobijene utakmice u zemlji Srbiji sa onakvim suđenjem kao što je bilo prošle godine.
 

Matke22

Grobarčina
Учлањен(а)
31.08.2018
Порука
3.217
Reaction score
8.995
Локација
JNA
Pa generalno ove sezone bismo trebali da se usmerimo na evrokup. Ove sezone imamo dosta kvalitetnija pojacanja, sad kako ce se ona snaci da li cemo imati hemiju to ne mozemo znati.

Trinki je birao ove igrace on snosi odgovornost generalno u evrokupu da se prodje cetvrtfinale, pa sad da li cemo proci u finale je stvar mnogo faktora. To sto mi navijacki vec pre priprema ciljamo kao zelju finale evrokupa je druga prica, realno je da dodjemo do cetvrtfinala i to prodjemo pa dalje sta se uradi uradilo se. Zavisi i od te petice kakva ce biti da li cemo stvarno dovesti takav kvalitet kao sto se najavljuje.
I sa ovako razdeljenim navijanjem smo pojam za atmosferu u evrokupu, a takvo takmicenje generalno ima uvek 4 5 timova koji se izdvajaju i zati kazem ako se ova dva poslednja pojacanja pogode a pogotovo centar ne vidim zasto ne bismo usli sa najvisim ambicijama.

Sto se tice kapitena stavio bih mozda i Gordu, a Novicu obavezno da bude pri strucnom stabu i da ima neku funkciju ako vec zavrsava karijeru. Mada ja mislim da ce on i ove igrati biti u timu sa nekom minimalnom minutazom.
 

Dzoni43

Grobar
Учлањен(а)
13.05.2018
Порука
876
Reaction score
2.713
Локација
Beograd
Meni deluje da bi Zagorac mogao da bude dobar kapiten. Čista partizanština izbija iz njega i verujem da bi i na druge umeo da prenese šta se očekuje od njih.

E sad, pitanje je koliko bi to uticalo na njegovu igru. Mada, mislim da posle celih priprema sa Trinkijem i izbegavanja povreda će biti 100% spreman za sezonu.
 

system

Grobarčina
Учлањен(а)
29.09.2008
Порука
3.305
Reaction score
15.381
Локација
U pizdi materini
Najsmešnije mi je "klub juri finale EK"

Čovek pita za Pažina ja mu odgovorim zbog čega po mom mišljenju nema mesta trenutno za njega u timu jer razvoj mladog igrača i napad na trofeje kojima KKP mora da teži nebitno da li ga vodi limar ili neko ko istinski voli KKP.

U postu lepo piše 'ako planiraju' i ne vidim šta je smešno u tome da KKP napadne drugorazredno Evropsko takmičenje ? Koliko timova u EK ima timove koji igraju tri ili četiri godine zajedno u kontinuitetu ? Mnoge reprezentacije ne sastave dva velika takmičenja sa istim rosterom a ne klubovi. Fener je sa Željkom pravio kontinuitet ali to košta mnogo dok mi i ne znamo koliki je dug tačno. Vreme Generala sa mladim igračima i Božićem na pleju gde je on pravio dobar tim uz par stranaca je prošlo .

Objavljeni cilj za KKP je EL. Pošto je svako zdravorazuman znao da od WC nema ništa ostaje tu dva načina a to su osvajanje ABA ili EC i eventualno finale EC koje zavisi od rasporeda timova u EL.

Trinkijeri nije limar već neko ko ima znanje i određeno ime u Evropi i samim njegovim ostankom verujem da ima zacrtane neke ciljeve koji se podudaraju sa onim gde KKP pripada. Trink je u drugoj godini ugovora od ukupno tri i njemu je ovo sezona biti ili ne biti i verujem da će pristupiti maksimalno posvećeno. Pojačanja deluju da su birana po njegovom ukusu i ovo je tim koji lično on sklapa po svojoim zamislima, prošli je preuzeo. Može da bude Partizan sa F4 u Parizu a može i da bude Budućnost iz prošle sezone, ko to može da zna u napred. U poslednjoj godini ugovora sigurno neće napasti EL sad mu je šansa i ja mu želim maksimalni uspeh a nama neka je Bog u pomoći sa dugom i sns bagrom.
 

Oki

Grobarčina
Учлањен(а)
15.01.2012
Порука
1.023
Reaction score
2.487
Локација
Sutomore
Itekako ima mesta za Pazina i u Partizanu koji napada Evrokup.
U sastavu ekipe kojoj je za jedan promaseni obruc izostao napad na titulu prvaka Evrope, Aleksandar Mitrovic 19, Bane Djekic 18, i Sinovec 20 su imali svoje minute u najjacem takmicenju u Evropi.
Bane Djekic i Aljosa Mitrovic su cak dobili minute i na fajnl foru, i utakmici za trece mesto.

Pazin je talentovaniji od sve trojice navedenih.
Itekako ima mesta na poziciju treceg-cetvrtog beka u rotaciji. Naravno da ne mislim na prvu petorku.

Ali to je vec stvar vizije trenera.
 

Matke22

Grobarčina
Учлањен(а)
31.08.2018
Порука
3.217
Reaction score
8.995
Локација
JNA
Jel Pazin i dalje nas? Znam da se vec tokom proleca pisalo kako odlazi kod cokijevaca.
Ako je vec situacija sa domacim igracima takva kakva je, izgladio bih odnose sa njim i polako ga uvodio kao 5. beka bolje njegove decije bolesti da trpimo nego Pejdza. E sad opet fali neki suter koji je iskusan i koji moze da kaznjava kad ostane sam na trojci nama to treba i to bih platio igraca samo da donese instant kvalitet a malog Pazina bih polako uvodio u igru. Pa makar bio i 13. igrac nama ce trebati domaci igraci za kup.
 

Zalosna Sova

Grobarčina
Учлањен(а)
29.06.2019
Порука
2.330
Reaction score
10.975
Локација
underground
Pazin je koliko znam jos nas,odbio je prelazak kod cigana ali pisalo se da ce u inostranstvo.Ja bih isto voleo da ostane,ne volim kad nam odlaze talenti,ali mi zaboravljamo da se tu pita i igrac,a jos vise menadzeri,roditelji.Da li bi oni pristali da bude recimo 14-i igrac ove sezone, da li bi pristao na pozajmicu i pod kojim uslovima?Koliko ja znam njemu je ponudjen ugovor,ali ga on nije (jos) prihvatio.
 

system

Grobarčina
Учлањен(а)
29.09.2008
Порука
3.305
Reaction score
15.381
Локација
U pizdi materini
@Oki I svoj trojici nabrojanih KKP je ostao najveći domet u karijeri.Pažin ima 18 godina ako se ne varam mrzi me da guglam. On nije igrao seniorsku košarku i taj talenat mora tek da dokaže a ja mu želim NBA prsten posle EL sa Partizanom iskreno. Meni se mali Trifa sviđa kao igrač i krivo mi je što je na pozajmici ali sam mišljenja da mladi igrači moraju da imaju neki kontinuitet u igri i da bi im šansa na 'kašičicu' najviše škodila.
 

gurtang

Grobarčina
Учлањен(а)
10.03.2016
Порука
1.674
Reaction score
3.589
Локација
Niš
@Oki to o čemu ti pričaš je bio drugi sport.
Tada si mogao sa 7,8 igrača da igraš četvrt finale protiv Makabija i da imaš 4 klinca koji će ukupno da igraju 5 minuta.
U današnjoj košarci to nije moguće.
Činjenica je da u evropi niko osim Doncica nije imao više od 14 minuta na parketu.
Znaci cela evroliga svi mladi igraci. Drugi je bio neki iz zalgirisa, treći Justa sa nekih 8 minuta.

A zar Pazin u juniorima nije igrao na 3,4?

Inace i meni se svidelo kad sam ga gledao u finalu protiv zvezde. Imao je neku energiju.
 

Oki

Grobarčina
Учлањен(а)
15.01.2012
Порука
1.023
Reaction score
2.487
Локација
Sutomore
Pazin jeste igrao na krilu u mladjim kategorijama isto kao i Bogdan, koji je cak u juniorskoj reprezentaciji bio prvi ili drugi skakac ako me secanje dobro sluzi.
Igrao je jer je fizicki mnogo iznad vrsnjaka sa svojih 201 cm i solidnim telom.

U seniorskoj kosarci je klasicna dvojka, skorer, nesto kao Bogdan.

@gurtang, Niti se kosarka toliko promenila za 10 godina, niti ja mislim da on dobija neke ozbiljne minute.
Zna se kako se uvodi extratalenat od 18-19 godina, pola minuta u zavrsnici cetvrtine, zatim kad vodis 20-25 razlike i pitanje pobednika je reseno, ili protiv Crnokose i OKK Beograda u KLS da se rasterete nosioci.

Itekako ima minuta za klinca, kome bi pored tih minuta jos vise znacili treninzi preko cele godine sa prvim timom, vrhunskim trenerom i kvalitetnim i iskusnim igracima na njegovim pozicijama.

Mali jos uvek nije potpisao profesionalni ugovor, sto znaci da postoje sanse da ostane ako mu ponudimo solidne uslove za napredak.
Inace, veceras pocinje u18 evropsko prvenstvo, i mozete da ga ispratite ako vas zanima od 18:00 na ovom linku:
http://www.fiba.basketball/europe/u18/2019/game/2707/Germany-Serbia#tab=preview

U najavi prvenstva na sajtu FIba-e, Pazin je pomenut kao jedan od najvecih talenata na prvenstvu na koga treba obratiti paznju.
 
Последња измена:

Matke22

Grobarčina
Учлањен(а)
31.08.2018
Порука
3.217
Reaction score
8.995
Локација
JNA
Ja mislim da je mali ljut sto nije dobio minutazu u Kls, sa jedne strane ga razumem dali smo te minute Pusici od kog nismo dobili nista verovatno Pusica ide u Italiju a od malog bi imali kakve takve vajde. @mvp bi nam mozda mogao nesto vise reci tacno o njemu i njegovom statusu.
 
  • Like
Reactions: Oki

bonaventura

Grobarčina
Учлањен(а)
10.03.2016
Порука
2.579
Reaction score
4.000
Jebem ti takvog igraca koji se ljuti ako ne igra, pogotvo ako je rijec o nekom omladincu. Druze uzmi treniraj pokazi volju postani bolji pa ces i igrati. Gdje se izgubio takav pristup? Svi postali mamine maze.... i dizu nos cim nesto nije po volji.
 

sprars

Početnik
Учлањен(а)
05.07.2014
Порука
175
Reaction score
191
Локација
Loznica - West Coast of the Serbia
Opet je aktuelna prica oko Parahuskog, ja vise ne znam koji igrac sa liste "slobodnih" nije spomenut da pregovara sa nama... Samo sto je ovaj i po mom ukusu, jedna prava petica koja bi resila problem i visine i snage u reketu, zna da cuva i jace igrace od sebe a i u napadu je potentan, nije deblo.
 

lukaimasa

Grobarčina
Учлањен(а)
29.01.2010
Порука
1.388
Reaction score
2.412
Локација
Novi Beograd
Jebem ti takvog igraca koji se ljuti ako ne igra, pogotvo ako je rijec o nekom omladincu. Druze uzmi treniraj pokazi volju postani bolji pa ces i igrati. Gdje se izgubio takav pristup? Svi postali mamine maze.... i dizu nos cim nesto nije po volji.
Laza Stefanović je otišao jer je bio ljut (on, menadžer, roditelji, brat) što nije dobijao minute i u kadetima, pored standardnih 40 minuta u pionirima u kojima je 95% lopti išlo na njega.

To razmišljanje "oni su meni dužni da daju minute" je upropastilo mnoge.

Sine, dužan si da treniraš i da kidaš na svakom treningu i da budeš najsrećniji na svetu, kada te zovnu da čistiš parket na utakmici prvog tima. Inače ćeš, sa svojim vanserijskim talentom, nikada viđenim na ovim prostorima, najvećim prospektom,...završiti u nekom "Kurcinburgu".
 
Статус
Затворена за писање одговора.
Top