Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

KK Partizan - uprava, marketing, transferi

Статус
Затворена за писање одговора.

Luka-70-

Puni kučku
Учлањен(а)
04.08.2011
Порука
1.998
Reaction score
7.605
Локација
Od bloka mog do hrama tog..
Ne znam da li dolazi iko od spomenutih igraca, ali cesto pomislim koliko nas je sjebalo sto nije dosao Petrusev. Kako smo sa njim izduvali, mesecima bezuspesno trazimo centra. I umesto da sklopljen tim imamo u oktobru, mi nemamo ni za novu godinu.
 

Broz24

Početnik
Учлањен(а)
07.07.2021
Порука
49
Reaction score
145
Локација
Niš
obe ruke i noge za tristana ali cim je procurelo u nase zgadimedije, nema od toga nista... lesor? taj da valja ostao bi u makabiju...
Moj lični stav je da nam je tim toliko nedovršen, da bih svario i onu nesreću, ne daj Bože, Gagića... Toliko nam fali centar da boli... Lesor? Svi ga pamte po onome što je igrao u kkcz g, ali to je bilo pre 4 godine... Dečko je napredovao, gledao sam ga u monaku prošle sezone, evrokup nivo, dominacija... Recimo, Rida napravio na smešnog u međusobnom duelu... Fali inteligencije, ali nama fali baš ono što on ima, a to je sirova snaga... Da se pobije za skok... Da nam se ne zaleću u reket Slaskovi i Cibone... Slabo igra pik, ali ni mi nemamo pleja za pik... Ma nek dođe, da se mi kompletiramo, bolji je od nikoga, svakako
 
  • Like
Reactions: BiP

Pankoz

Grobar
Учлањен(а)
03.07.2019
Порука
272
Reaction score
793
Локација
Vojvodina
Apsolutno delim mišljenje sa @rus ,mada situacija je već odavno kritična sa pozicijom 5.
Nestrpljivo očekujemo kraj raspleta ovih nagađanja u narednih par dana.
 

kozzanostra

Grobar
Учлањен(а)
14.04.2008
Порука
208
Reaction score
238
tristan samo ako ce na duze staze- bar dve godine, sto bi zauzimao mesto i razigravao se za real..a lesor od prosle sezone i onog lesora sto igrao za fmp razlika 2klase..secam se kad je u cetvrtfinalu protiv buducnosti u seriji imao prosek 20p index oko 25..unistio ih je... u makabiju je damo menjao zizica dok se ne oporavi..Makabi na poziciji centra ima Zizica i Rejnoldsa..skupo im je da trojicu placaju u situaciji kad nemaju ni normalnu 2. i 3.
 

Petar PFC

Grobarčina
Учлањен(а)
01.06.2011
Порука
1.482
Reaction score
4.967
Локација
Boka
Ako je ovaj Lesor stvarno za 12 minuta imao 7,5 poena i 3,5 skokova onda meni nije jasno kako nije ostao u Makabiju, to je izuzetna statistika.

Bilo kako bilo, siguran sam da bi nam valjao jedan takav u reketu, fali nam snage i to je ocigledno. On i Koprivica bi bili respektabilan tandem, kad su jace utakmice Lesor 25 minuta, Koprivica 15, kad su slabije samo obrnuto, uz par minuta Miletica.
 

gurtang

Grobarčina
Учлањен(а)
10.03.2016
Порука
1.670
Reaction score
3.573
Локација
Niš

Detelinarac90

Louis Le Prince
Уредник
Учлањен(а)
17.07.2021
Порука
4.549
Reaction score
29.518
Локација
Novi Sad
Negde nadjoh odgovor Lesora od pre par sezona, valjda kad je igrao za fmp, na pitanje da li bi zaigrao za Partizan za 5 miliona dolara...
FHATFRrXsAQ16yy.jpeg

Bice da je ponudjeno vise :šal

Ps. Vidi se da je neki cergar postavio pitanje od 5 milions dolarrs :D
 

Spalding

Grobarčina
Учлањен(а)
30.06.2019
Порука
2.402
Reaction score
9.408
Локација
Novi Sad
"Neka nam puše kurac i da im jebemo mater" :buhaha :buhaha :buhaha :buhaha :ziveli

Brate Lesor, ne volim te al neka si na dobrodošao. Mnogi su uspeli da pridobiju navijače Partizana koji nesebično dele ljubav. Iskreno se nadam da ćemo te zavoleti! Da se lepo igraš i da im jebeš majku cigansku svima!
 

kozzanostra

Grobar
Учлањен(а)
14.04.2008
Порука
208
Reaction score
238
lik je tata za evrokup: jednu sezonu sa monakom jednu sa unikahom...monako 12.5p 6.8r 17.8 index a unikaha 11p 5.4r 16.6index.. ciganima vec ove sezone strpao vec 16poena..ocekujem bar 100p u njihovom kosu od ovog momka ove sezone :D :pfc: :pfc:

edit link :
 

ZatucaniZapadnjak

Grobarčina
Учлањен(а)
29.06.2019
Порука
1.117
Reaction score
5.472
Локација
Beograd
Nemoj samo da je iko ovde reč zucnuo o tome kako smo navijači koji vole mlade talente i negovanje istih... isforsirali smo centra jer tobože nemamo nijednog (Koprivica inače nije ništa do sada uradio i nije nikakav potencijal nagovestio, a tek Smailagić) i skor u oba takmičenja nam je jezivih 16-3, pa su neophodna pojačanja. Tražili ste, e pa gospodo izvolite.

Nada je da ćemo dobiti lika iz Monaka koji je bio jedan od najboljih igrača EK i ključan za njihovo osvajanje trofeja a ne lika kog bi nam cigani uvalili najradije i koji je jedan od nabeskorisnijih i najomraženijih igrača u njihovoj kratkoj istoriji. U Željka svakako verujem i ne sumnjam da će izvući maksimum.

Jedini plus je što je ugovor samo do kraja sezone, što znači da se nije odustalo od Balše i ostalih dugoročno, a svakako je sad imperativ napad na jedan (ili oba) trofeja, što je svakako realno. Lesoru dobrodošlica i da pokaže da vredi.
 
Статус
Затворена за писање одговора.
Top