Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

KK Partizan - uprava, marketing, transferi

Статус
Затворена за писање одговора.

Psycho

Početnik
Учлањен(а)
06.01.2015
Порука
25
Reaction score
10
Jbte, da mi nije jasno koja je pozadina sve glasnijih stavova na temi, mislio bih da citam Kafkin roman!

- KK je izgubio titulu posle 13 godina,
- KK ponovo nece igrati EL, a bogami ni EC.
- KK jedva da moze da skupi 5 igraca za narednu sezonu.
- KK i dalje vuce dugove, a sponzora je sve manje.
- Pitanje je kako ce KK uopste funkcionisati u narednoj sezoni.
...

Ja ovome nabrojanome, a i svemu nepomenutom nalazim samo jedan zajednicki imenilac - nema love!

Zasto je nema?

- Ukidaju se sponzorstva drzavih kompanija
- Placaju se dugovi drzavi za porez jer isti nije reprogramiran
- Placaju se dugovi raznim poveriocima na ime pozajmica, igracima zaostala dugovanja, banke...
- Nije uzeta lova za Milutinova, za Bertu, za Gagica, ... otisli jer nije bilo love
...

Ko je kriv za ovo? Trener ili neko drugi?

(A, da...placaju se i Duletove tehnicke i garderobne kazne!)

Jasno je i budali da je Dule u KK mnogo vise od trenera, ali ako vec njega pokusavate da umesate u vecinu stvari koje idu po losem, onda makar poredjajte krivce po prioritetu! Tu je Dule daleko od prvog mesta.

Ono za sta je Dule kriv vise nego svi drugi zajedno jeste neprekidno guranje prsta u oko ekipi skupljenoj oko pickoustog i pudlice.
Gorepomenuta bagra je pocela opasno da nas jebe (i nastavice da rade isto - jer im se hoce i jer im se moze, a htece i mocice im se bez obzira na to ko je trener KK).
I...sta sad?

Hajde da im se sagnemo! Oterajmo Duleta koji jedini ima hrabrosti da pljune osionoj bandi u lice i da im kaze da su pasji sinovi (a sve pod izgovorima kako je bolestan, ostario, procitan, izlapeo...)! On je problem! Nisu svi ostali nesposobni, koji su se zavukli po coskovima i cute...nisu apaticni i nezainteresovani...nisu kukavice i partijski privesci! Takvi ce klub i voditi cim ga vodja preuzme.

Smejete se onim kompleksasima koji su pristali da navijaju za neki drugi klub samo da bi znali kako to izgleda pobediti (pobedili su drugog, ali su izgubili sebe), a sada se potajno nadate milosti pickoustog i postajete isti.
Koga ce vam to dovesti da preporodi klub? Jedva cekam da vidim.
Ne nadajte se...nece pickuousti brzo sa vlasti

Pobeci ili poginuti?
Za mene nema dileme - ostajem na Kadinjaci! ...Ne zbog Duleta, nego zbog svog vaspitanja i zbog Partizana.
...Pa, ako mora, od betona!

Kako branimo klub, tako cemo ga i imati!
 

Vuk23

Grobarčina
Учлањен(а)
24.07.2008
Порука
1.551
Reaction score
862
Onda se izvinjavam.
Ali post nije bio samo protiv Duleta.
Klasičan ciganski post,sve ono što od njih slušam i što pišu po svojim forumima.
Nismo iskoristili priliku da se razvijemo,ko da u košarci ima para,gde su pare od prodaje i ako je po prodaji igrača naš klub najuspešniji finansijski u Evropi.
Jedino mogu da razumem ovo za jeftinije karte,trebalo bi da bude cena ista za sve.
Mada imam razumevanje da organizovani dobijaju nešto jeftinije zbog organizacije navijanja i navijanja,i ako se cesto ja derem i navijam više od njih.
 

Rade

Služba bezbednosti
Уредник
Учлањен(а)
29.03.2010
Порука
3.897
Reaction score
10.051
Organizuje se valjda zato što se voli klub, a ne za beneficije i preprodaju, a da se onda guše sva ,,nepovoljna'' skandiranja i prozivke zbog boljeg ,,ugovora''.

A,da, zaboravih da je navijač profesija, izvinjavam se.
 

Ludwig

Grobarčina
Учлањен(а)
11.12.2010
Порука
1.964
Reaction score
907
Локација
.
To nije do nas, navijača, da odlučujemo. Za takve stvari postoji Skupština, jer Uprava očigledno ne postoji, pa neka oni odluče šta je bolje.

Naravno da nije do nas, ali se po pojedinim upisima stice utisak da jeste do nas. Tacnije do nas koji smo etiketirani kao idolopoklonici, cuvari vatre itd., jer necemo da prihvatimo scenarijo u kom je za svo zlo kriv jedan covek i to ne bilo koji vec onaj koji je podredio sve uspehu i opstanku Partizana.

Stanje u kom se klub nalazi je takvo da niko ne moze da ostane ravnodusan i ocekivana reakcija je upravo ovakva. No, bar na ovom forumu bi trebalo odrzavati nekakav nivo rasprave i po pitanju iznosenja informacija, ali i po pitanju odnosa izmedju neistomisljenika.
Ove nekontrolisane i zapaljive krajnosti u dodeljivanju epiteta - idolopoklonik, snsbot, cuvar vatre, ubaceni element itd., vode kolo besmislenih rasprava u kojima se dodatno podize tenzija, stvaraju se nekakvi frontovi, a forum trpi stetu.

Iznosenje bilo kakvog resenja ovde nece promeniti realnost ni u klubu, ni u drzavi. Ali kad se vec prica o promenama nek se iznose konstruktivne kritike, a ne da se kroz frizirano prenosenje nekih dogadjana u klubu iza kulisa iznose licni animoziteti koji nemaju mnogo veze sa opstankom kluba.
 

Marin

Grobarčina
Учлањен(а)
14.09.2008
Порука
2.466
Reaction score
2.240
Po cemu je zasluzio otkaz Dule Vujosevic, po broju osvojenje titule, po losem radu ili nestrucnom radu u KK Partizan? I da ga nema Partizan bi trebao takav trener da ga izmisli. Promene su neophodne tamo gde se i najlose radilo u upravu kluba. Smesne su price da nas sponzori izbegavaju jer na klupi KKP sedi Vujosevic. Treba reci da koliko ima neprijatelja Vujosevic ima i prijatelja koji ga u svemu podrzavaju. KKP je danas ranjeni lav mozda i na izdisaju ali ce uskoro opet na stare staze na staze uspeha. Ne moze uprava kluba da se osloni od pomoc navijaca ili nekog pojedinca koji mu je KKP u srcu, treba da se aktivno uhvati u kostac sa problemima u kojem je zapao Partizan. Svako ima pravo na odmor ali ako se zna kakvo je stanje u klubu bolje bi bilo da uprava zasuka rukave i polako da klub postavi na pravi kolosek a ne da odmara kada klub se bori za golu egzistenciju.Mozda ce po povratku sa odmora da ubode neki sponzor. Posle toliko uspeha zalosno e da se pise i cita na temu za KKP, da se ovog momenta i u ovoj situaciji smeni trener kako sto je Dule Vujosevic to je potpis na smrtnu presudu za KKP.:napred Partizan
 

Паки

Еx to sam ja
Учлањен(а)
23.06.2009
Порука
4.631
Reaction score
372
Локација
Beograd,hala Pionir sektor A2
Ovog nema ni na jutjubu :D
Malo me brine činjenica da je izuzetno mršav za poziciju na kojoj igra, ali ostaje nada da ima neke druge kvalitete koji će to kompenzovati.
 

PAOK-Partizan

Grobarčina
Учлањен(а)
04.12.2011
Порука
7.127
Reaction score
338
Eto nama prvog pojacanja :D Dosta je bilo odlazaka, sada malo dolasci :)
 

dovla

Grobarčina
Учлањен(а)
22.06.2008
Порука
2.409
Reaction score
142
Локација
...
Koprivica će biti upamćen kao čovek sa kojim počinje uspon novog i dominantnog Partizana :D :D

Aj nek se bar nešto desilo...
 

Woodchuck

Grobarčina
Учлањен(а)
25.06.2009
Порука
2.477
Reaction score
647
Znaci prevazidjena su i KLS pojacanja, sada se u drugoj ligi traze... Pa ako je Djumic mogao da igra makar KLS kakav je ovaj onda sunce ti...
 

mr Kiza

Grobar
Учлањен(а)
06.12.2011
Порука
444
Reaction score
16
Nismo u mogucnosti da mnogo izvoljevamo, neka je momak dobrodosao pa cemo da vidimo od cega je, nadam se samo da nece previse opteretiti budzet kluba i da ce imati bolje ljudske kvalitete od svojih prethodnika na toj poziciji.

Raduje me i ako je Kuzeloglu ipak resio da ostane, jer ako se predomislio, to je mozda znak da Dule ipak ostaje i sledece godine.
 
Учлањен(а)
29.06.2008
Порука
14.786
Reaction score
55.623
Локација
Ja sam ceo život s tobom...
@ Стојанче Р.

Pa ipak, nije previše ni star, s obzirom da je centar, ima vremena da se razvije?

Da ima konstituciju balvana pa ajde, ali on je veoma lak i doduse fleksibilan, a kazem ni 3 meseca mladji od Milutinova.
Plus sto nisam bas siguran u njegovo slepo dovodjenje bez probe, sto ce reci da ga mozda nije DV aminovao.
 
Статус
Затворена за писање одговора.
Top