Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

KK Partizan - uprava, marketing, transferi

Статус
Затворена за писање одговора.

publicenemy

Grobarčina
Учлањен(а)
05.12.2011
Порука
2.330
Reaction score
2.770
Taj portal je obična bezobrazna kopija nekadašnjeg portala iza koga stoji jedan čuveni banovani član ovog foruma (jedan od njih). Momci se ne libe da se lažno predstavljaju tvrdeći da je to isti portal koji je postojao do pre nekoliko meseci, kopiraju postove sa raznih foruma i konstruišu svoje priče koje često nemaju veze sa istinom.

Kopija kog tačno portala?
 

ANDREI RUBLEV

Leni Riefenstahl
Учлањен(а)
28.10.2009
Порука
5.614
Reaction score
265
Pa....My ass may be dumb, but I ain' t no dumbass
Svaki potez ,sem dovodjenja dzileta katastrofalan.U početku je to kao ajde novi su....nije bitno.Posle kreće ludilo
,mića berić(odgovor da je sve pod kontrolom,mića nema stomak za to),pisma podrske(ne znamo ko je),igramo ec sigurno,rakićević(evo tu je),dziletova ostavka(ma to tegi nesto mulja).....ma idite bre više u pičku materinu lažljivu.Kada su tukli ljude i nosili majice čoveka više blam da ide i na utakmice a ne da podržava izdajničku upravu.Moram priznati da sam potisnuo u sebi i tošinu izdaju Kiće zbog koje nisu pričali 7 god......beše kad je struja bio trener.
Zabosti nož jednom u ledja ....ruzno,ali ajd zaboravi covek.Zabosti drugi put je ozbiljan kriminal.....iako mislim da je najbolje resenje ato je DV otišao,ali takve stvari ne volim
 
Последња измена:

djole035

Grobar
Учлањен(а)
06.06.2013
Порука
409
Reaction score
441
Iz svega napisanog,iznetog ovde,moze se izvesti zakljucak da je svaka od uprava u zadnjih xy godina bila sklona marifetlucima i mahinacijama....Da se noz u ledja shvatao kao nesto normalno,a da su rezultati plod rada najveceg zla koje je eto srecom po sve nas oterano iz kluba....
Pravicemo mi DV od blata....Ne sada,ne sutra,juce je vec bilo kasno....Ova tema je davno izgubila smisao,Gazda ovo lepo da zakatanci na duze vreme,a kljuc da proguta....Kakve Uprave,kakvi bakraci?Od sve zaostavstine,svega cime se kurcimo,svega sto je najvece zlo proizvelo,ostadose samo Novica i Dzile....Njihovim odlaskom(bilo kada)gubimo kontinuitet sa onim sto smo vekovima bili....
Bolje da smo casno poginuli....
 
Учлањен(а)
30.01.2012
Порука
274
Reaction score
277
Локација
Pretty Shitty City-BN
Neznam za ostale al ja imam neku naviku da se obicno predvece nakacim na forum, u miru i ritualno skrolam na dno naslovne strane i krenem lagano da citam, pocnem sa laganim stivom sa svastarom i nuklearnim otpadom, malo se nasmijem na sportom u srbiji i u svetu, pa krenu ozbiljnije stvari oko teorija zavere, meni jako zanimljive price iz manjih klubova u okviru sportskog drustva, pa se nastavlja oko meni (nekad) omilljenog dela oko KK i zavrsim opet sa laganim stivom u vezi FKa (e tu se nezna ko kog da prositite jebe na forumu i van, vrlo dobra zajebancija i zabava).

E sad, od ovog zadnjeg preobrazenja i vaskrsnuca pojedinaca kojima ni ime nesmem da spomenem, verovali ili ne, prva stanica kao kakvom putniku namerniku mi je topik KKa, tu virtuelno drmnem njakvi na sobnoj temperaturi, pljunem i opsujem kocijaski sebi u bradu i pomislim " sve su to jebene forumske starlete. Eh moji klinci, mladi grobari neokaljanog obraza koji ovo citate, manite se svega ovoga, ne nasedajte na zamke internet trola, ovo je sve sto ono sto bi trebali da prezirete i od cega da zazirete. Ovo je sve ono sto grobarstvo i partizanstina netreba da predstavlja".
Pomislim, procitam i predjem na nuklearni otpad.

Razumem da je bitan promet na forumu i da ovo stvara plasticnu guzvu na raskrscu misljenja, ali ovo je pre svega maestralan nacin da se bez sankcija pise tendeciozno, da se soli pamet, da se privatizuje forum i diskutuje o nekim nebitnim likovima sa tastaturom a ne o osnovnoj nameri zbog cega ovo sve postoji. Mozes mislit, ovaj il onaj promeio misljenje. Misljenje je ko animir dama i sklono kurvanju. kao i ove nase forumske starlete - pisu onako kako neko plati.

Najsmesnije kad neko napise "partizan je veci od svih nas" a usput toj istoj individui je njegovo misljenje bitnije od rodjene mame a kamoli od kluba.

Za ovo stanje oko KKa je dovoljno pogledat prosecan Stojancetov post gde objasnjava insajdersizam i u par reci ovaj maestro objasni sve ovo na sta mnogi satima trose prste i tastaturu.

Dobar je bio Leni, al je meni u lepom secanju osto Kapri. Ha, oduvek sam znao da biram dobru stranu, pa i pri kupovini sladoleda...
 

In_hero!

Grobar
Учлањен(а)
13.03.2016
Порука
552
Reaction score
1.030
Ja jos uvek ne znam tacno, sta su to poeni, ali nemojte vise da ih delite clanovima kad imaju zakacku sa A.R. On na kraju samo potvrdi pricu tih istih.. Ma jos gore pise..
 

Mare grobar

Grobarčina
Учлањен(а)
01.07.2014
Порука
1.880
Reaction score
624
Локација
Na slepom koloseku
Zalosno je da se ova tema pretvorila u temu o coveku koji ima sve karakteristike musavih cigana,kome je Dejan Milojevic cigan,koji je vise od godinu dana svesno lagao ovde,pa se sada pravi tosa,i sta vec ne.
 

ANDREI RUBLEV

Leni Riefenstahl
Учлањен(а)
28.10.2009
Порука
5.614
Reaction score
265
Ajd oladite me više....kao babe neke.Imate ignore i bavite se svojim zivotima....e svašta kakvi gušitelji......
Izgleda ipak dragicevic...jankovic ima ponudu otrovnog patuljka.
Ovaj opet kupuje samo da bi nas zajebo....sedeće mu na klupi kao onaj idiot rakicevic
 

Mare grobar

Grobarčina
Учлањен(а)
01.07.2014
Порука
1.880
Reaction score
624
Локација
Na slepom koloseku
Oladices ti gazdu,obzirom da u decembru ide reorganizacija,a najmanje 95 posto forumasa ne zeli da deli ni virtuelni prostor sa takvim pojavama.
Koji su to kompleksi da zudis za nekom ekskluzivom,to je prosto neverovatno.
Pre neki dan su svi pisali kako jurimo Jankovica,a ti si ovde EKSKLUZIVNO najavio kako je to skoro gotov posao.
A sada kada ima jedan tim pise da od Jankovica nema nista,i da dolazi Dragicevic,ti opet ekskluzivno najavljujes isto to.....fuj...
 

ANDREI RUBLEV

Leni Riefenstahl
Учлањен(а)
28.10.2009
Порука
5.614
Reaction score
265
Sta lupetas leba ti....gde sam ja napisao da je ekskluziva majke ti. Mi jesmo bili zainteresovani za coveka...ali ocigledno smo krenuli drugo resenje da trazimo cim je coravi poslao ponudu. Pusti ti gazdu i tvojih 95 % forumasa ,gledaj sebe
 

Viva_La_Bam

Grobar
Учлањен(а)
14.06.2007
Порука
248
Reaction score
74
Svaka potencijalna zarada od mladih igrača nam je u korijenu sasječena. Od čega će da živi klub? Pitanje dana je kada će sve da se raspadne. Sa ovim sistemom koji nam je nametnut nećemo daleko stići i to je svima jasno. Dokle će klub da ćuti?
 

globus

Grobar
Учлањен(а)
12.04.2009
Порука
760
Reaction score
31
Jankovic je vise puta apostrofirao da mu je drago sto je sa njim pricao dzikic i predocio mu neke stvari, s obzirom da je momak mlad ne vjerujem da bi pare u ovom trenutku presudile u njegovom izboru.

Momak je odlican potencijal(brzina, sut, visina, odlicna kontrola lopte za visinu koju posjeduje) i da se ja pitam (a ne pitam se) pre bih potpisao njega na 2+ godine nego dragicevica i pavlovica u paketu.

Da se razumjemo dragicevic i nespreman je za nase 4ke i 5ce nba igrac. Gledamo dugorocno i u interesu Partizana Jankovic je real deal, dok dragicevic predstavlja gasenje pozara u reketu i ok je kratkorocna opcija.
 

Nemanja-NUSKNVP

Grobarčina
Учлањен(а)
03.01.2009
Порука
2.351
Reaction score
77
Локација
Leskovac
Kopija kog tačno portala?

Portal koji je nosio ime VolimPartizan.net. Kad je privremeno ugašen ovi su ukrali ime, dobili nastavak rs. i počeli da se predstavljaju da su ti isti momci. Pošto sam bio deo ekipe koja je radila na originalnom portalu znam o čemu pričam, evo ti konkretan primer, sa KK smo imali korektnu saradnju, bilo je priče i o nekoj ozbiljnijoj, ovi su se bez srama posle toga javili klubu predstavljajući se kao mi.
 

Zillgian

Grobarčina
Учлањен(а)
26.01.2010
Порука
3.954
Reaction score
4.886
Локација
Ndžamena
Moram da priznam da sam se baš poradovao kad sam čuo da postoji mogućnost da nam Janković dođe.

Sad ste nas ugasili sve :D

Doduše, nije da se ne bih obradovao kad bi to bio (i) Dragičević, ali je prvospomenuti valjda višestruko bolja opcija.
 

grobar-do-groba

Mrzitelj zvezdizma
Учлањен(а)
10.03.2016
Порука
3.960
Reaction score
4.434
Локација
Uz Partizan i dobar gitarski rif!!!
Verovatnoca da dodje Jankovic kod nas je jednaka kao kad bi došao Kari ili Lebron.
Govnar iz Zeleznika je kupio igraca koji im trenutno skuplja lopte posle treninga i ako je dobar daju mu da im nosi vodi, i pridrzava muda u krivinama. Samo da ga mi nebi uzeli, ali ovaj drugi smrad i ne zaslužuje bolje.
 
Статус
Затворена за писање одговора.
Top