Čekaj, ti pominješ elementarnu logiku i onda kažeš da su Žoc i Savić jedini odgovorni za selekciju igrača. Poslije svega što se izdešavalo samo ove sezone, da ne idemo dalje, ti misliš da su stvarno doveli igrače koje su htjeli i da nije bilo iznuđenih rješenja?
Pazi, jasno mi je i da u idealnim uslovima neće uvijek dovesti sve što su htjeli. I ostali klubovi traže i kupuju igrače i normalno je da neki prije ugrabi nekog od igrača kojeg su i oni htjeli. Ali nije normalno da ti se crkva i vrh države miješaju i sprečavaju dovođenje igrača.
I to je samo jedan od problema za koji znamo. Ko zna sa čime su se još susretali i još uvijek susreću, a da mi nemamo pojma. Misliš da ovi iz predgrađa imaju iste ili slične probleme?
I onda ljudi na ovom forumu pitaju ko nam to brani da pobjeđujemo. Jbt, k'o da su juče rođeni i počeli da prate Partizan i dešavanja u srpskom sportu. Predstave nemamo kakve probleme imaju i sa čime se suočavaju svakodnevno.
Svi mi vidimo da nešto očito ne valja, ali očigledno ne vidimo iste razloge zbog kojih je tako. Zbog toga neki od nas, sa svojim "infantilno-paranoičnim upisima" moramo da branimo Partizan i Željka. Nije im nimalo lako i mi smo im jedina podrška. Neće biti nikako dobro ako i bez toga ostanu.
Mozemo prijatelju samo da se divimo superiornosti elementarne logike nad infantilno-paranoicnim upisima.
Nista naseg postenog coveka i nadasve realnog Grobara nece spreciti da prstom ukaze na odgovorne za ove rezultate. Time ce sebi olaksati jer je prodro do srzi problema I spoznao put do spasenja I izlaza iz ove situacije.
I nema veze sto ovakav gulag od drzave postoji jos samo kod nas jer ako si pravi moras trofeje osvajati svuda I u svakakvim okolnostima. Ako ne osvajas mi te ne teramo ali samo ukazujemo da znamo ko je odgovoran. Sve logicno, sve kristalno jasno.
Na kraju uvek mora de se potpises sa NUSKNVP da bi elementarna logika, koja je sama po sebi aksiom, delovala jos uverljivije.