Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

Kup Radivoja Koraća 2012

Статус
Затворена за писање одговора.

BBC

Grobar
Учлањен(а)
02.06.2011
Порука
517
Reaction score
344
Локација
Novi Sad
Ovo sam zeleo, pacov+coki+cokiJR+zvezdaDIVA, po guzi pa pravac zeleznik! Nema puno filozofiranja, samo ozbiljno od pocetka, bolji smo od njih na svim pozicijama! Vlado jebi, imas moju punu podrsku od kako si dosao na klupu KKP i da se uzme prva titula ove godine!
 

Dramis

Grobar
Учлањен(а)
24.06.2009
Порука
619
Reaction score
7
Nisu ni svesni da nas samo motivisu jos vise,da ih gazimo,mada sam pomislio da ce to postati monotono,ali ako njima nije mnogo,mislim na sve koji se udruzuju protiv nas,onda melji bez milosti.U svakom slucaju treba biti spreman na sve.
 

Webb

Grobar
Учлањен(а)
01.03.2009
Порука
587
Reaction score
134
Локација
Nis
da preikunu utakmicu?

Pa gde su juce dok su delije divljale bacale topovske udare na ljude na parteru u invaldiskim kolicima??
Pa treba im jebati mater!!
 

markovic

Grobarčina
Учлањен(а)
08.07.2010
Порука
1.780
Reaction score
22
Posetio sam ciganski forum. Tamo se lože da će nas dobiti jer je ,,Kari mega, alfa car , zmaj..." :puke:puke:puke

Po njima:
Jedina naša šansa je kradja sudija:buhaha...
Mi bez sudija nikad nikog ne možemo da pobedimo...:buhaha

Savetuje se da se prekine meč (napustiti teren, povući ekipu...) čim im se ne svidi suđenje! To treba da iniciraju Pešić i Čović, a navijači će imati svoju ulogu.


Gmazovi smrdljivi ima da nam se napušite kurca, to vam je odlično išlo sve ove godine! :kur

Za svetislava, čovića i đilasa http://www.youtube.com/watch?v=LX9yoAFMZ3M

Večeras - demonstracija sile! :BB

Klasicni cigani. Ista stvar kao protiv Ventspilsa letos u fudbalu. Dobili 7-0 i krenulo uzdizanje i dominacija, dok im nismo ocitali lekciju, i mi i Ren.
To je lepa stvar kod njih, mozes da ih slusas kad dobiju neke polu-amaterske ekipe i da se slatko smejes kad ih spustimo na zemlju.

Generalno, ne igraju lose ali su neiskusni i imaju kompleks Partizana i velikih utakmica. Takodje, nemaju igraca koji ce da povede kad igraju lose. Kljucna stvar je da zapnemo od starta i povedemo 10ak razlike i pogubice se...
Ocekujem, ipak, los pocetak, egal na poluvremenu, razbijanje u trecoj cetvrtini i u cetvrtoj na +20, kao i dosad, ako ne prekinu vec tad...

P.S Jel moze neko da mi objasni sta Djilas podrazumeva pod "vredjanje i neprimereno skandiranje", i koje su osnove za prekidanje utakmice??
 

Genius

Hrabro momče
Учлањен(а)
14.11.2006
Порука
1.866
Reaction score
48
Локација
Beograd
veceras ako ikako mogu da ih naguze 20 razlike ... daj boze taj sut da krene jednu utakmicu pa da ih napunimo da celu utakmicu ne znaju gdje su

ne sumnjam uopste u nasu pobjedu ... al me razlika interesuje ...

A rasku da urucimo plaketu zlatni lakat godine zasluzio je covek ...
 

Laki

Grobarčina
Учлањен(а)
09.07.2007
Порука
2.246
Reaction score
49
Ne, najbolje da Đilas odredi šta će da se peva. Preda plejlistu i samo da se vrti, ctrl+alt+page down- sledeca pesma. Govna političarska. Ja bih od početka isključivo forsirao ``Svetisla Svetislave dođi nam do klupe...`` i ``FMP jebem te``. Pro-evropski političari oživljavaju naš kup i dižu ugled srpske košarke! Kako su samo plemeniti. Gde ste bili kad su cigani pišali u kese i bacali na teren u Pioniru? Gde si bio Đilase, govno jedno žuto, kad su obrisali dugove na početku sezone? Jel` to Kleut sedi pored tebe, ne vidim dobro?!

Maksimalno vređanje svog pristunog smeća! Pa da ih vidim kako će da isprazne halu. :kur

SMRT FAŠIZMU! ŽIVEO PARTIZAN!
 
Последња измена:

Sacayak

Grobarčina
Учлањен(а)
14.12.2010
Порука
4.920
Reaction score
6.183
Локација
Српска
Eto ja ću biti skroman. Nek' mi pobedimo 3-4 razlike, oni će biti zadovoljni što ih nismo razbili, ali i kukaće na sudije, navijače, vanzemaljce i Halejevu kometu, a mi ćemo osvojiti kup i nama odlično.
 
Последња измена:

Petar PFC

Grobarčina
Учлањен(а)
01.06.2011
Порука
1.482
Reaction score
4.967
Локација
Boka
Ma nek pobedimo bilo kako, ali najvise bih volio da to bude opet neka trojka iz auta! :D
 

Паки

Еx to sam ja
Учлањен(а)
23.06.2009
Порука
4.631
Reaction score
372
Локација
Beograd,hala Pionir sektor A2
Večeras imamo priliku da osvojimo trofej i tu prestaju sve priče o umoru,sudijama,Živkoviću,Čoviću,Pacovu...

Fmp jeste podigao formu ali je to i dalje prosečna ekipa koja je za 2 klase slabija od nas.Pacov je veliki autoritet i to se vidi po njihovom pristupu.Igraju jako agresivno i dobri su u skoku.Na njihovu nesreću namerili su se na ekipu koju odlikuju baš te sposobnosti.Drže jak tempo tokom celog meča sa puno trčanja.Opasni su utranziciji pre svih Milutinović i Nedović.Slabi su u šutu za 3 gde se jedino izdvaja već pomenuti Milutinović koji im je najbolji igrač uz Tomas.Obojica igraju na pozicijama 3,eventualno Milutinović na 2 a mi tu imamo najbolje defanzivce.Mnogo smo jači u reketu,opet je najveća prednosta na poziciji 4 gde Mačvan može da se poigrava sa Subotićem i Lešićem.Petar Popović(igrač a ne naš kolega forumaš:D) je veoma glup čovek i lako ga možemo uvesti u problem sa ličnim greškama.Njemu treba zaustaviti onaj šut iz okreta,gurati ga da se okreće na desno jer ima smehotresan poluhorog.Takođe ne treba žaliti ni faulove jer loše izvodi slobodnjake.Mile Ilića je očaj živi,njegov jedini kvalitet je što može da pogodi spolja.Treba agresivno odigrati na Bojanu Popoviću i odseći ga od ostatka ekipe koji se posle pogube i liče na razbijenu bandu.

Što se nas tiče mi ne treba ništa da menjamo u svojoj igri.I dalje čvrsto u odbrani,smireno u napadu,forsirati Raduljicu i Katića.Raduljica će imati veliki motiv da im se najebe majke i ovo je idealna prilika za to.Moramo naći odgovor na njiovu zonu,pre svega 1-3-1 koji Pacov obožava i koju je "patentirao" u Kragujevcu a potom je koristio i u Zagebu protiv Cedevite.Od Džejmsa očekujem da ponovi sinoćnu partiju jer nema ko da ga čuva.Milosavljević bi mogao da se probudi,bilo bi lepo kad bio odigrao potiv Fmp-a kao prošli put.Treba nam njegova dobra partija.

Iskustvo je na našoj strani kao i kvalitet.Očekujem sigurnu pobedu i dominantno osvajanje kupa.
 

Dr.Hofmann

Guest
Trebamo mi da menjamo a to što trebamo da menjamo jeste da treba da počnemo da IGRAMO od prve minute , a ne od 21 minute..

Da utuve igrači u glavu da nema mrljavljenja, mrsenja muda i jajarenja i čekanja da im neko u svlačionici podvikne da treba da počnu da igraju košarku, samo toliko i biće više nego dovoljno.
 

PROFESOR

Grobarčina
Учлањен(а)
02.06.2011
Порука
4.627
Reaction score
2.109
Ово недељно вече које с нестрпљењем очекујемо долази као важан тренутак у животу европског великана по имену КК Партизан.
Важан не због освајања једног трофеја (толико их је Партизан претурио преко руку), већ важан као тренутак када свако ко држи до своје части, здравог разума и поноса једноставно мора да уради оно што је неопходно.
Кошаркаши српског шампиона, вечерас морају крајњим резултатом утакмице показати да стара добра математика и даље важи и да оно што је веће, боље и чистије не може бити мање, лошије и прљавије како ова квази математика покушава да објасни.
У тој "ћоравој" математици која дозвољава да минус (финансијски) постане плус, у коме се сабирају бабе и жабе дајући за резултат креатуре наказних имена (ЦЗБГДИВА) које настављају да живе наместо мртваца мимо свих правила, у којој пола костура жреба представљају тимови који су неки дериват ФМП-а, у којој пацолики тренер својим двопадежним српским језиком покушава да објасни да Партизан није актуелни већ последњи освајач Купа Србије (што би хрватски речено било нешто као : Партизан је бивши шампион), у којој неки председник организационог одбора финалног турнира својим скромним интелектуалним капацитетима обећава да ће на крају турнира уручити "оно" што се тада обично уручује баш "математичарима" који су га угостили на коктелу и најзад математика у којој председник нашег кошаркашког савеза прети да неће допустити непримерено навијање, стрепећи ваљда од истина које би могли повремено да спомену навијачи јединог правог и на поштеном раду изграђеног "пилона" српске престонице, е у тој математици ће ове вечери покушати да пронађу формулу која ће за једно вече обрисати деценију успеха и доминације и свести је на статистику обавијену сумњом и натопљену болним Гуровићевим сузама.
Управо из тог разлога кошаркаши тима који представља понос Србије имају обавезу да покажу како природни закони и даље важе и како никакве алхемије нису у стању да од рђе произведу злато.
Оним што буду исписали на семафору након што сирена огласи крај меча, играчи у црно-белом показаће да умеју да одбране свој понос и светост дреса који носе, "мутаве", "ћораве" и све остале са разним "хендикепима" вратиће назад у своје рупе, а витрину у Даниловићевој канцеларији после пар дана довешће у уобичајено стање.
 

Vuk23

Grobarčina
Учлањен(а)
24.07.2008
Порука
1.551
Reaction score
862
PROFESOR,
u svom najboljem stilu,kao i uvek,bravo :respect.

Što se tiče Đilasa,valjda misli da je vređanje Pešića,Čovića,Fmp-a,Živkovića,Dive i czfmpbg zabranjeno.
A vređanje Duleta Vujoševića i Grobara dozvoljeno.
Propustio si ti priliku da iisprazniš halu,tako da večeras moraćeš da istrpiš ono što sleduje po zasluzi,i vidi pokušaj da napraviš cirkus koji ti predlažu tvoji cigani i to dok vas budemo gazili na gomili sve.
 

Ala-Munja

Del boy
Учлањен(а)
31.01.2007
Порука
8.413
Reaction score
489
Локација
...
Вечерас показати циганском мутанту из предграђа ко је Партизан. Наша игра . борбено у месо , туча и куп је наш !

А порука за човића и фмп ...
 
Последња измена:

Grobar_BL

Grobar
Учлањен(а)
14.10.2009
Порука
680
Reaction score
16
Govna sve rade kako bi se domogla trofeja...al proćete kao sto ste prolazili zadnjih 10godina.
Večeras ih naprosto treba uništiti, vratiti ih na početak i pokazati im ko vlada Srpskom košarkom.

Mislim da ne treba počinjati vređanje, treba to ostaviti za kraj, za zadnje minute utakmice, kad već bude utakmica resena u nasu korist.
Ubeđen sam ako dodje do vređanja, ispraznice tribinu a sudije ce onda navlačiti na njihovu stranu( po nalozima moćnika).

Večeras ovaj trofej treba da podigne Toša, ipak 40 pehara nije malo! :D
 

Petar Kladovo

Početnik
Учлањен(а)
08.12.2011
Порука
23
Reaction score
0
Govna gurbetska ce na finalu biti jaci za ono zuto govno Dragana Djilasa :pickaciganska
 

brankobg

Grobarčina
Учлањен(а)
02.05.2008
Порука
1.232
Reaction score
1.582
Upravo tako. Zasto govno juce nije reagovalo kada su Duleta vredjali, zasto nije reagovalo prvi dan kada su se cigani tukli nego bas sada pred finale. Ali najjace je kada pevaju "svinjo debela" a pola njih sto to pevaju 3 puta vece svinje od Duleta... Stvarno je ciganski mozak kao plitak potok.

Sto se tice samog meca mislim da oni nemaju sanse. Ukoliko sudije pokusaju da poguraju ovog mutanta od kluba, odmah reagovati da posle ne bi bilo problema. Pacov na klupi ce se sigurno buniti na svaku odluku, gledam juce onog Subotica i lepo se vidi na usporenom snimku da je covek razvalio igraca Hemofarma po ruci a on se kao hvata za glavu i cudi se sta mu je svirano. I igraci i trener su isti. To me uvek podseti na onaj klip sa youtube kada fudbaleri Italije uce na treningu kako se simulira faul. Tako se i ovi svi iscudjuju kada im sudija svira faul. Kada bi se sudilo po njihovom kriterijumu oni nijedan faul za 40 minuta ne bi napravili.

Toga ce biti i veceras, bice i prekida sigurno ukoliko pocnemo da se odlepljujemo na nedostiznu prednost, njihove frustracije su toliko porasle da oni vise ne mogu da podnesu torturu i bol koja im se nanosi od strane Partizana.
 

markovic

Grobarčina
Учлањен(а)
08.07.2010
Порука
1.780
Reaction score
22
Ako smo ih prosli put odvalili 20 razlike bez Macvana, Bertansa i Dzejmsa, a sa Lo-om u relativno nebitnoj utakmici, zasto bi sad bilo drugacije, kad su oni u istom sastavu kao i tad, jos se igra za trofej...
 

PROFESOR

Grobarčina
Учлањен(а)
02.06.2011
Порука
4.627
Reaction score
2.109
oni vise ne mogu da podnesu torturu i bol koja im se nanosi od strane Partizana.
....али у свом мазохистичком пориву и поред свега долазе по још и тако из дана у дан настављају да животаре свој јадни, мали, цигански живот у необјашњивој симбиози са својим болом.
Тај бол постао је основна црта њиховог идентитета, смисао постојања, покретачка сила која их увек изнова враћа из клиничке смрти.
Толико мрзети, а ипак жудети за својим мучитељем.
Дива и њена патња.....
 
Статус
Затворена за писање одговора.
Top