Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

Kup Radivoja Koraća 2012

Статус
Затворена за писање одговора.

Beli

Početnik
Учлањен(а)
25.08.2007
Порука
192
Reaction score
8
Druže, ti k'o da se baviš održavanjem hale :D

Što se utakmice tiče, videlo se i kad nismo bili 100% u utakmici da se samo čeka trenutak da prelomimo. To me raduje jer se oseća ono samopouzdanje, kao u nekim ranijim sezonama (pri tom mislim i na utakmicu sa Širokim). Raduje i što se videlo da se Raduljica nervira kad pogreši, da grize i da hoće da vrati loptu odma'. Čakarevića treba podržati, jer ima ono nešto kad se naljuti, pa vidiš da hoće da se dokaže tu na terenu. Zato me i buni taj problem sa Pionirom. Jbg, da je stranac ne bi razumeo šta mu se priča pa bi valjda brže prebrodio... Lučić se vraća i to je dobro zbog Mačvanove krize. Raspodela minutaže odlična, a Miljenović samo napred. Slušao sam i konferenciju danas, to je to, dečko ima sve uslove da postane lider kakvog zaslužujemo. Samo rad, strpljenje i sreća da izbegne povrede.
 

Intruder

Grobar
Учлањен(а)
06.12.2011
Порука
328
Reaction score
10
Malopre ih sreo ispred meka[bili Luca,sin Dragan,Katic i Dusan],popricao malo sa Kecmanom i ono likovi su do jaja!:D

Jel zna neko kad imaju prepodnevni trening i gde odsedaju?
 

Zagor

Guest
Мислим да је расположење на форуму битно условљено двема стварима: циганска пропагандна машинерија на коју реагујемо као Павловљеви пси и чињеница да смо, као навијачи, заљубљени у критику сопственог тима. Још ако је она "аргументована", пре бисмо носили транспарент "Куп није наш" него онај позитивнијег садржаја...

А разлика између нас и бораније је толика, да је то неописиво једним постом...
 
Последња измена од уредника:

perko_PFC

Grobar
Учлањен(а)
04.06.2011
Порука
421
Reaction score
23
Локација
grad piva celika i rnr-a
ne treba nam ova prica o navijacima uopste..podrzimo mi nase sampione!!

bice sjutra ludnica,ocekujem da Macvan eksplodira i probudi se iz zimskog sna :D

a ti navijacki problemi ce se rijesiti sami od sebe posle ovih fudbalskih nam nevolja,jer govna ce da odu za svojim sefovima..pa da onda svi pravi grobari opet zapjevaju slozno zajedno!
:napred Partizan:BB
 

Паки

Еx to sam ja
Учлањен(а)
23.06.2009
Порука
4.631
Reaction score
372
Локација
Beograd,hala Pionir sektor A2
Možemo da pobedimo Partizan!

izvor: velikipark.rs Podeli ovaj članak sa:
13295072511395_nnegovanovic-cz-radnickkg-053.jpg
(deo sadržaja)

Neposredno nakon dobijenog triler meča (Radnički-Vojvodina), koji je lako mogao drugačije da se završi, trener košarkaša Radničkog iz Kragujevca je ukratko dao svoje viđenje meča.

Gospodine Nikoliću, da li ste se nadali ovako teškom i neizvesnom meču, iako ste, kao nekadašnji trener Vojvodine, bili upoznati sa snagom protivnika?

- Moram priznati da sam malo pogrešio, vodio sam utakmicu na specifičan način, pokušavajući da razigram ceo tim, koristeći svih 12 igrača. To nam se umalo obilo o glavu, jer smo lako mogli da izgubimo utakmicu. Vojvodina je odlična ekipa, to je naš najbolji klub u Košarkaškoj ligi Srbije i da su i oni prošli, u dobroj meri to ne bi bilo nezasluženo.

Da li mislite da ste potrošili previše energije u četvrtfinalnoj utakmici i da li ćete uspeti da se spremite za okršaj sa braniocom titule?

- Pa vidite ovako, ovo je Kup takmičenje, igraju se utakmice dan za danom, mi smo se spremili za ovo, nećemo se predavati i sigurno ćemo pružiti svoj maksimum da uđemo u željeno finale.

Utakmica sa Partizanom, prepuštate im ulogu favorita ili ne?

- Znate kako, Partizan igra Evroligu, igraju protiv najjačih timova, igraju jake i kvalitetne utakmice. Mi se nećemo predati u polufinalu, ipak smo ih dobili u tri od poslednjih pet utakmica. Igraćemo zonu dva-tri i kombinovanu odbranu, koju oni protiv nas teško rešavaju; oni bukvalno ne mogu da je reše!

Bože koja budala:banghead.Najgori spoj osobina,glup a prepotentan!O čemu on priča,kakve crne odbrane kad je njemu Fmp u Kragujevcu dao 95 poena!

Ali da se mi manemo Mute,ima ko da misli o njemu.Radnički je solidna ekipa,imaju 4 dobra igrača koji čine 80% ekipe.Ostalih 20% su Sinovec,Birčević i Bratić.Ono govno Bakić nije vredan pomena jer je promašio sport

.Svi znamo gde je Radnički najopsaniji i šta će nam biti primarni zadatak u odbrani.Radnički često igra sa 2 pleja koji odlično vrte pik i koji su jedini pravi šuteri.Ako njih odsečemo i sprečimo ih da razigraju ostatak ekipe pola posla je odrađeno.Pacov ih je dobro kontrolisao zonom 1-3-1 i onemogućio im da igraju pik tokom celog meča.Mnogo smo jači na poziciji 4 što Mačvan mora iskoristi.Jedan od uzroka poraza u Kragujevcu je bila i njegova loša igra.Već duže vreme je u krizi i sad je trenutak da ponovo zablista.Raduljica će imati težak zadatak protiv Sajmona ali on je već dokazao da može da igra protiv njega.S obzirom da Radnički celu sezonu igra sa 4 igrača logično je što su počeli da padaju.Fizički je neizdrživo igrati stalno po 40 minuta a na padati u formi,i ove Mutine priče da je protiv Vojvodine odmarao igrače ne piju vodu jer su Marković i Skot igrali po 32 minuta,Pavković 25,26.Naravno ne sumnjam da će skauting biti odlično odrađen i da imamo odgovor i na njiovu zonu i na njihovu igru u napadu.Milosavljević ili ko god bude čuvao Sinoveca mora da obrati pažnju na njegov skok u napadu jer je zaista odličan u tom segmentu.Skot je jako opasan igrač,voli da probija po čeonoj liniji ali njega se najmanje plašim jer će se na njemu izređati 3 čuvara(Bertans,Lučić i Čakarević),možda i Milosavljević u nekoj nižoj petorci ili čak Mačvan ukoliko ga Muta stavi na 4.Džejms će morati od starta da kida na Markoviću ili Pavkoviću u zavisnosti ko počne meč.

Što se nas tiče mi moramo da držimo tempo tokom svih 40 minuta i da ih polako lomimo.Fizički smo bolje pripremljeni,imamo dužu klupu i više iskustva.Motiv nam neće faliti jer im se moramo revanširati a imaćemo i publiku na našoj strani.Džejms mora da preuzme više odgovornosti,da probija kroz zonu i širi napad.Bertans i Anđšić mogu da budu naše skriveno oružje protiv zone a tu su još Lučić i Milosavljević koji znaju da pogađaju u serijama.Važno je da dobro otvorimo meč jer u slučaju lošeg starta bi moglo doći do panike a ove sezone nemamo igrača koji bi nas izvukao na čist kvalitet kao što je to radio Džerals,ili pre 2 godine Bo i Marić kad smo gubili 18 razlike od Hemosa.Muta je poznat kao trener koji dobija na foru ali koji nema plan B.Čim ga provale on se pogubi i sve ostaje na igračima.Porazi od Širokog,Fmp-a i mučenje protiv Vojvodine nisu slučajnost već posledica nedostatka alternative u slučaju da stvari ne krenu kako su se nadali.

Uveren sam u pobedu i osvajanje kupa.
 

GARGAMEL

Banned
Учлањен(а)
04.01.2012
Порука
1.340
Reaction score
96
Локација
Duboko, u mraènoj šumi...
Ako je pristup utakmici sa Megom bio ocekivan, onda bi pristup ovoj trebao da bude ocekivano bolji. Ovi slepci, kao i mnogi zive za tih par dana u godini kad igraju protiv nas i tada daju 300% da nas dobiju. Moramo im odgovoriti upravo na taj nacin, i bez razmisljanja o nekoj osveti ili starim dugovima. Ocekujem pre svega daleko bolju igru Dzejmsa, trebace nam. Ajmo crno-beli.
 

Cober

Grobar
Учлањен(а)
06.12.2011
Порука
291
Reaction score
7
Sa nadom da prolazimo u finale zelim samo da nasi igraci izgaraju za svaku loptu do poslednje sekunde.Sa takvim pristupom niko im nemoze nista zamjerit a posljedica bice finale KRK..:napred Partizan
 

ynn93

Grobar
Учлањен(а)
01.06.2011
Порука
415
Reaction score
283
Локација
Zemun
ma nek prica sta oce... nego imam neki osecaj da cemo da im se useremo u zivot,ali bash,i to ce kecman da im se usere i to valjano,bash kao shto se pekmen usrao u zivot ovim amerima sinoc!
 

Igorpg

Grobar
Учлањен(а)
30.03.2010
Порука
925
Reaction score
76
Било би добро кад би данас од старта кренули максимално ангажовано и јако. Мада немам ништа против ни да их сјебемо у 3. и 4. четвртини.

Много важно ће бити да нас послужи шут, да погађамо са отворених позиција. И да не филозофирају кад имају отворен шут.
 

Ala-Munja

Del boy
Учлањен(а)
31.01.2007
Порука
8.413
Reaction score
489
Локација
...
KRK: Crno-beli oprezni, Radnički preti
D: K. - D. B. | 18. februar 2012. 09:17 | Komentara: 0
Košarkaši Partizana i Radničkog danas (18.00) se sastaju u prvom polufinalu nacionalnog kupa. Kecman: Koncentrisanom igrom do finaa. Sajmon: Imamo rešenje za crno-bele



PRVOG finalistu Kup Radivoja Koraća odlučiće današnji duel Partizana MTS i kragujevačkog Radničkog (18.00, RTS, Arena). Tim iz Humske je rutinski preskočio prvu četvrtfinalnu prepreku - Mega vizuru (98:69), a Kragujevčani su hodali ivicom ambisa protiv Vojvodine (77:75)

- Ekipe koje dođu iz Srpske lige vrlo su motivisane protiv timova iz Jadranske lige - kratko kaže Vladimir Jovanović, trener Partizana. - Danas nas čeka teško polufinale, protiv dobrog i poznatog protivnika. Imali smo dan da se spremimo i odmorimo. Mislim da smo ga dobro iskoristili.


Jovanović ne želi da ističe prednosti Partizana.

- Svako će pokušati da nametne svoj stil igre. Znamo se dobro, nema nekih iznenađenja, ekipa koja u dužem periodu bude nametnula ritam, ide u finale.

Sličnog je mišljenja i Dušan Kecman, iskusni bek crno-belih, kojeg mnogi vide kao novog-starog osvajača nacionalnog kupa.

- Idemo od meča do meča, trenutno je u glavama samo polufinale sa Radničkim. Nedavno nas je pobedio u Kragujevcu. Igraju izuzetno dobro, motivisani su, pa nas očekuje veoma veliki izazov. Samo skoncentrisanom igrom svih 40 minuta možemo da se nadamo pobedi i finalu - jasan je Kecman.

Pun hvale za narednog protivnika je i bivši igrač Radničkog, sada starter crno-belih Dragan Milosavljević.

- Ove sezone su sjajni, pogotovo protiv nas. Sa njima uvek igramo teške utakmice, u Beogradu i Kragujevcu, gde su nas nedavno pobedili. Biće uzbudljivo, bićemo na velikom iskušenju, ali nadamo se najboljem.

Ove sezone međusobni skor je 1-1.

- Imamo teške centre, a oni „petice“ koje mogu da pogode spolja. Igraju dosta široko, forsiraju „pik-end-rol“, što je njihova velika prednost. Nije tajna da je jedina želja odbrana trofeja. Očekujem sjajnu atmosferu i veliku podršku sa tribina - poručuje Milosavljević.

Radnički se nije proslavio u četvrtfinalu, ali stručni štab više brine povreda Dejvida Sajmona.

- Izletelo mi je koleno, boli... Ipak, biće sve OK. Ovde igraš samo tri utakmice do trofeja, pa ne planiram da izostajem - otklanja Sajmon dilemu. - Biće tvrda utakmica, ali imamo rešenja za njih, što smo već pokazali ove sezone. Hoćemo i možemo ponovo da ih pobedimo.

Plejmejker Miljan Pavković kaže da je četvrtfinale protiv Vojvodine primer kako ne treba da se igra.

- Zatajili smo u napadu, dok je odbrana bila korektna. Novosađani su znalački iskoristili i uveli nas u neizvesnu završnicu. Na kraju smo imali i malo sreće.

Radnički teško može da ponovi tako lošu igru u polufinalu.

- Verujem da ćemo igrati mnogo bolje.

Igra Kragujevčana ne leži crno-belima.

- Skor je nerešen ove sezone, mada smo prvu utakmicu izgubili u neizvesnoj završnici. Nadam se punoj dvorani, pravom košarkaškom ambijentu i odličnoj utakmici.

Pavković ne razmiša o finalu, ali...

- Daleko je. Treba prvo da srušimo Partizan. A, ako bismo osvojili Kup, najviše bih voleo da pobedimo i Partizan i Crvenu zvezdu.

SA “ĐAVOLIMA“ DO FINALA
ISKUSNI prvotimac Radničkog Saša Bratić tvrdi da su Kragujevčani dobili veliku opomenu.
- Protiv Vojvodine smo na kraju pokazali da imamo karakter. Nadam se da ćemo danas odigrati znatno bolje. Čeka nas neizvestan duel, ali verujem da ćemo stići do finala. Očekujem da „crveni đavoli“ doći u velikom broju. Uz njihovu podršku, možemo do finala.

OSTAJEMO NA TRONU
APSOLUTNA dominacija Partizana u Srbiji i regionu traje godinama. Ovo je prva sezona kada razlika nije tako velika, pa svi žele da skinu crno-bele bar sa jednog trona.
- Svake sezone je sve teže, ekipe su izjednačenije, ali to sve treba preslikati i na teren. Spremamo se za polufinale, brinemo o svakom detalju i verujem da će to dati rezultat - tvrdi Dušan Kecman.

ČETVRTFINALE
(1) Partizan - Mega Vizura 98:69, (2) Radnički Kragujevac - Vojvodina 77:75.
(3) Crvena zvezda - BKK Radnički 88:74 , (4) Hemofarm - Radnički FMP 84:58.

POLUFINALE
DANAS: Partizan - Radnički (18.00), Crvena zvezda - Hemofarm (20.30).

FINALE
NEDELJA (20.30)

Мудро и опрезно.А они нека прете , то једино и могу. Јаки на речима ... циганска школа.

Новости
 

VJ@NS

Grobarčina
Учлањен(а)
06.11.2007
Порука
4.108
Reaction score
1.501
Локација
Topèidera lepša strana

Vexen

Grobar
Учлањен(а)
31.03.2008
Порука
274
Reaction score
9
Кладионице дају хендикеп -7,5 на Партизан. Реалан, рекао бих. Сматрам да смо поприлични фаворити, имаћемо подршку (мање-више) целог Чаира, и уколико нешто опасно не пође по злу (наша катастрофална утакмица праћена са невиђеним просеравањем Мутиних), мислим да ћемо да добијемо без већих проблема. Још да дочекамо буђење Мачвана и на коњу смо.
 

PAOK-Partizan

Grobarčina
Учлањен(а)
04.12.2011
Порука
7.127
Reaction score
338
Ја једноставно имам неку малу дозу страха да нешто не пође по злу, мада раднички без својих навијача и свог терена није раднички једноставно не могу да се саставе и немају толику мотивацију , уосталом ако не можемо да добијемо један раднички на челу са мутом онда и не заслуђујемо трофеј. ИПАК НАДАМ СЕ ПОБЕДИ и да нећемо дозволити да уђемо у неизвесну завршницу!
 

BBC

Grobar
Учлањен(а)
02.06.2011
Порука
517
Reaction score
344
Локација
Novi Sad
Sto se vise blizi utakmica imam sve jaci osecaj da ovo dobijamo bez problema!
 

Ala-Munja

Del boy
Учлањен(а)
31.01.2007
Порука
8.413
Reaction score
489
Локација
...
imag0056-copy.jpg


Средио ми ЈЕ-НЕ-А да се похвалим :D


А ускоро следе и слике са лица места. Тј. вечерас после утакмице :ziveli
 

Ala-Munja

Del boy
Учлањен(а)
31.01.2007
Порука
8.413
Reaction score
489
Локација
...
Нећемо сигурно. Играчи су максимално набријани и посебно им је скренута пажња на неке детаље. Идемо до победе Гробари :BB
 
Статус
Затворена за писање одговора.
Top