Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

Kup Radivoja Koraća 2025.

Cooler

Grobarčina
Учлањен(а)
13.06.2008
Порука
1.569
Reaction score
3.781
Локација
u srcu šesnaesterca
Mogu samo da kazem da bi njihov najgori igrac sa dna kace pogodio dva bacanja za pobedu, a nama ni najbolji ne moze. Onaj raspali meca sa mudima kolibrija je primer za to. To jedno bacanje je falilo da im svima naguramo kurceve u usta, sa sve sudijama, delegatima, doktorima, direktorima, ministrima, premijerima, preCednicima i ostaloj logistici. Eto, tako malo je falilo. A zasto je to tako, mora neko pamerniji da da odgovor. Ali sreca nije sigurno, jer nikoga ne moze konstantno toliko da sere

StrikeFront

Statističar
Учлањен(а)
19.06.2008
Порука
5.078
Reaction score
15.076
Ja cu samo da zamolim Zeljka Obradovica da se donese odluka da se ne igra KLS niti bilo sta sto je vezano za gmizavca covica i bicu mu vecno zahvalan makar vise nikada nista ne osvojili.

Isto tako, sve dok igraju fmp 1 i fmp 2 u istoj ligi ili kupu bojkotovati sva takmicenja.

Naravno, od svega ovoga nece biti nista. A dotle, gledacemo sve ovo sto gledamo godinama.

Sta onda ima da se cudimo? Pristali smo na to da im se sve moze.

B & W

Grobarčina
Учлањен(а)
21.08.2007
Порука
1.358
Reaction score
3.833
Bolje su se snasli..budimo realni…sudjenjenje bilo dobro,egal utakmica,gde su oni imali vise srece…
Zao mi je,videlo se koliko je Zeljku stalo…a i nama da se ne lazemo,iako je ovo nakaradno takmicenje…
Idemo dalje,mnogo bitnija nam je EL pa ABA.

Bazzile

Grobar
Учлањен(а)
01.06.2017
Порука
576
Reaction score
3.488
Bolje su se snasli..budimo realni…sudjenjenje bilo dobro,egal utakmica,gde su oni imali vise srece…
Zao mi je,videlo se koliko je Zeljku stalo…a i nama da se ne lazemo,iako je ovo nakaradno takmicenje…
Kalinicev lakat u facu Dvejnu i Kenanova sikirica su obicni faulovi posle gledanja snimka? Kada se utakmica lomi? Ma da, bolje su se snasli...

Silvija Mizdrak

Grobarčina
Учлањен(а)
18.06.2008
Порука
3.655
Reaction score
13.585
Локација
Beograd
A šut bugarskog govneta Karliku u glavu?! Gađanje staklenom flašicom, takođe?! To je čist, košarkaški potez, verovatno?! Sramotno je to što si rekao, znaš? Momcima svaka čast, koliko boli toliko mi je i nebitno, jeste oksimoron donekle, al' zaista, jer da smo uzeli, bilo bi super, a pošto nismo, a znamo i kako i zašto, ne boli i nije mi bitno...

Последња измена:

JF1983RS

Početnik
Учлањен(а)
23.02.2023
Порука
189
Reaction score
322
Локација
Zvornik
Koliko nervoze i teskih reci zbog "nebitnog kupa", zasto onda ne pustismo onu silnu decurliju da igraju? Ne mogu da dodjem sebi da se na Spasovdan ovde kune i proklinje bilo ko, zbog sporta? Posle neko kaze "Nismo isti". Jok i nismo.

Sudjenje klap-klap, bilo je gresaka na obe strane, ali one ociglednije na nasu stetu, necu da nabrajam, manje vise ste sve rekli, ali kao po obicaju, samo ono na nasu stetu. I pored svih gresaka imali smo sansu da pobedimo da smo pogodili oba bacanja ali jbg, covek mora da da po 40 minuta, umor, dekoncetracja, ono u glavi moranje tipa "ako pogodis oba pobedjujemo"..

Da upalimo svecu da se pomolimo za Kalikovo zdravlje do kraja sezone.

B & W

Grobarčina
Учлањен(а)
21.08.2007
Порука
1.358
Reaction score
3.833
Nista od toga nije bilo namerno,nemoj da smo ko neke babe…
Zamislite da je bilo drugacije,i da smo mi gadjali onog njihovog slepca na bacanjima,i da je kojim slucajem sudija ponovio bacanje njima ,apropo onog sto mi trazimo,pa mi bi ga pojeli…
Kad jeste jeste,kad nije nije… pa vi pucajte na mene..

Borac NBGD

Grobarčina
Учлањен(а)
07.12.2011
Порука
1.259
Reaction score
6.703
Zamislite da je bilo drugacije,i da smo mi gadjali onog njihovog slepca na bacanjima,i da je kojim slucajem sudija ponovio bacanje njima ,apropo onog sto mi trazimo,pa mi bi ga pojeli…
Mene vise nerviraju njihove 2+1 i ne sviranje nad karlikom u tri puta gorim situacijama, nasi koraci njihovi ne , faul dwejna u napadu.. i more drugih sitnih ciganskih odluka

Paja Čutura

Grobarčina
Учлањен(а)
27.05.2007
Порука
2.409
Reaction score
10.744

Bazzile

Grobar
Учлањен(а)
01.06.2017
Порука
576
Reaction score
3.488
Aj nemoj da se zajebavamo. Kenan je udario Karlika daleko od lopte i jasno se vidi namjera. Loptu nije ni gledao. Ako to nije, sta onda jeste? Da li si ti gledao kosarku?
Niko ne kenja za produzetak, sami pali sami se ubili... ali muka mi je vise stvarno. Da li je Danilovic nekad izjavio nesto ovako prije finala dok je bio na celu saveza?

Zalosna Sova

Grobarčina
Учлањен(а)
29.06.2019
Порука
3.432
Reaction score
19.476
Локација
underground
Da smo umesto Vašingtona sinoć imali Ifeta druga bi se pesma pevala.
Baš užasna odluka.
Nije uzasna odluka nego je receno da nece igrati oni koji igraju za reprezentaciju.
Da je drugacije igrao bi Bonga pa ne bi igrao Marinkovic pola utakmice na poziciji 4.
I ne bi se drugacija pesma pevala samo bi krali vise, ishod bi bio isti.
Glupo mi je bilo sta sportski komentarisati za kup i kls , samo cu reci da smo iznenadjujuce dobri bili bez 5 igraca , samo sa Pokuom na 4, ukupno sa 3 visoka igraca i ne samo da smo u egalu bili nego i bolji.
Niko se nije povredio , Marinkovic se vratio , i jedva cekam da vidim kompletan tim mimo sns "takmicenja"

Последња измена:

Žoc_kralj

Grobar
Учлањен(а)
04.07.2021
Порука
729
Reaction score
4.707
Локација
Trstenik
Учлањен(а)
03.10.2020
Порука
394
Reaction score
1.799
Локација
Trebinje
Pratim Partizan vec 30+godina i nikada nismo odigrali utakmicu sa njima da nisu krali..u svakom sportu.
I sutra će 50%+ onih koji mrze Žvalavog i snsektu pricati o veličanstvenoj pobedi kurve..
Sve ih mrzim iz dna duše!
Друже мој, па свака утакмица испред зграде у којој би на једној страни било више нас а у другој екипи више њих, било би такво циганисање, несвхватљиво нама и нашем начину размишљања. Тако да су се они лако пронашли прво у овом измишљеном клубу а послије и у свему овоме што пудлица ради!!!

Dr.Hofmann

Stara garda
Учлањен(а)
05.03.2023
Порука
525
Reaction score
4.000
Локација
Vukovar
Odgledao sam drugo poluvreme utakmice i produžetak video sam jednog jedinog igrača koji igra protiv Zvezde a to je Carlik, to je posebno bilo izraženo tokom cele poslednje četvrtine i produžetka, čovek je bukvalno sam igrao i nosio nas.
Carlik je klasa za sve ostale naše košarkaše , toliko odskače da boli glava i ako on nije na svom nivou ovaj tim Partizana će biti slabiji za 50%.

Promašio je to slobodno ali i on je čovek od krvi i mesa, treba izdržati onaj tempo da bukvalno sam igraš i nosiš ceo tim na leđima.

Ostali su bežali od lopte a i u momentima kad prime loptu bili su statični, grešili,jednom rečju usrali su se .
Ako napad ne organizuje Carlik od tog napada nema ništa, to smo sinoć videli mnogo puta.

I opet nismo uzeli trofej, Obradović će za svog novog vakta u Partizanu ostati na jednom osvojenom trofeju.

Учлањен(а)
03.10.2020
Порука
394
Reaction score
1.799
Локација
Trebinje
Meni je ipak dovoljno ono 1992-e! Neki bi sve dali za to.
А "ИДЕ ТРОЈКА, КЕЦМАН"!?
Ма баш смо проклети!?
Ја задовољан а ви како вам воља, а мислим да је везе ширити причу како смо проклети клуб!!!

Sahranar

Početnik
Учлањен(а)
17.04.2016
Порука
169
Reaction score
903
Локација
Diznilend
Пошто се назире светло на крају тунела званом Србија мислим да би озбиљно требало да се поразмисли о прављењу неког документованог списка свих њихових крађа и марифетлука од доласка снс на власт. Не причам само о крађама на паркету од стране судија већ о свему уопштено. Од преименовања фмп-а, магичног брисања целокупног дуга блажено почивше па до пресипања пара из државног буџета преко КСС у тај њихов пројекат. Четворокораци, туче на терену, понашање чланова клуба и њихових навијача су само капи у океану недела која су им дозвољена јер тренутна власт тако жели. А пошто се назире пад власти и зора правне државе, мислим да би уништавање државног добра, што ККП неумитно јесте, морало да буде предмет истрага и суђења. Ако има неко ко би се позабавио тиме нек ме контактира поруком, ако већ у самом спортском друштву немамо неког правника са знањем и храброшћу да покрене то, да ми нађемо некога ко би за паре радио тај посао. Да направимо неки фонд у ту намену и донирамо ко колико може.
Није ме брига за трофеје, за мене је Партизан већи од било ког трофеја и титуле и неосвајање могу да му опростим, али свесно уништавање и понижавање је неопростиво. Сви унутрашњи паразити и спољашњи душмани да се изведу пред лице правде.