Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

Kvalifikacije za LE 2011/12

Статус
Затворена за писање одговора.

Samuraj

Grobarčina
Учлањен(а)
05.10.2006
Порука
1.115
Reaction score
301
Тачно. Сутра ће бити огроман притисак. Али и Генк је под притиском тако да је иста ствар.

Вјерујем у ПАртизан да ће сутра забити гол, а не примити више од два.

1-0 за Партизан, 1-1 или 1-2 су могући резултати.

Само да се самоцитирам за прогнозу :)
 

Webb

Grobar
Учлањен(а)
01.03.2009
Порука
587
Reaction score
134
Локација
Nis
Naravno da se nece braniti! Igrace na isti nacin na koji smo mi igrali sinoc. 2 napadaca jedna kontra da prodje i oni su zavrsili poso.
 

Samuraj

Grobarčina
Учлањен(а)
05.10.2006
Порука
1.115
Reaction score
301
bravo majstore.

ja sam tipovao 0-1, 1-0, 1-1, 2-1, 1-2, 2-2, 2-3 i 3-2 i pogodio sam. doduse na 100 ulozenih dinara dobio sam 99.

За такве прогнозе није ни чудо што си добио динар мање. Заједљиви и љубоморни човјече :p

Што се тиче Станоја, мислим да је поставио одличну тактику и онеспособио Генкову игру. Биће тешко у Беграду, јер је Генк у позицији да игра чекалицу. Уопште неће бити лако добити Белгијанце.

Шансе су буквално пола-пола.
 

avax

Grobarčina
Учлањен(а)
04.06.2011
Порука
3.412
Reaction score
10.501
Локација
okupirana Srbija
Mene brine što mi u ovom veku, ako me pamćenje ne vara, još nismo pobedili nijednu ekipu iz Belgije (penale ne računam). Nikako nam Belgijanci ne leže, pa bili oni raspad ili ne. Daj Bože da i toj tradiciji dođe kraj za 7 dana.
 

Mijatovic

Banned
Учлањен(а)
01.10.2006
Порука
4.890
Reaction score
248
Локација
Death Valley
Sanse nisu ni manje ni vece sada nego pre ove utakmice.

Jasno je da ako zelimo prolazak da je sasvim normalno i potrebno da se utakmica na svom stadionu mora pobediti i bas cesto onda dolazi do izrazaja taj gol (ili ti golovi) na strani koji se postignu.

Mi u sustini imamo ok rezultat, Genk je ostvario isto tako svoj cilj sto su nas pobedili i ako ga i mi ostvarimo, idemo dalje (jedino ako imas peh i pobedis 3:2 ili 2:1 pa na penalima da popusis). Druge nema a drago mi je samo da nas pobeda vodi dalje i da nema kalkulacija uz eventulni rezultat od 0:0, 1:1 itd. nego moramo MUSKI na pobedu pa sta nam bog da!
 

Miškec

Grobar
Учлањен(а)
16.12.2008
Порука
452
Reaction score
14
Локација
Voždovac
Budim se jutros i prva miso, prva scena koju vidim je Babovićev kretenski start u šesnestercu protivnika (malo karikiram). Ne ljudi, nije on napravio taj start iz nekog revelota prema Stanojeviću ili ne znam ti ja čega već iz svoje nemoći. Za tih 48 minuta što je odigrao apsolutno sve je zasrao (tri sekude pre crvenog gubi loptu). Gluplji i kretenskiji potez u životu svom nisam video. Iskreno mislim da mu je ono bio i prvi žuti zapalo bi mi za oko, jer onakav start je potpuno bespotreban, bez ikakvog smisla. Stvarno neverovatno.

Drugo svi vi koji mislite da je bolje 2-1 od 1-1 potpuno ste smešni. Znam ja da svi vi pokušavate da vidite situaciju na pozitivniji način ali ovakav rezultat ne može nikako da bude bolji. Crno Beli je objasnio i zašto.

Posle prespavane noći mogu ovo takođe da napišem. Sale i Zvone su juče bili ključni faktor u našoj dobroj igri. Držali su celu sredinu i svaka lopta u njihovim nogama je bila i sigurna lopta. Jako sam bio nezadovoljan Medom posle Škendrije ali sinoć je stvarno odigrao dobru utakmicu, još mu je samo malo ostalo da poradi na iznošenju lopte i sigurno postaje velik ljubimac svih nas.

Generalano gorak ukus posle sinoćnog rezultata ostaje ali stvarno mislim da imamo šanse u Beogradu uz pametnu igru i par promena u sastavu, a tu pre svega mislim na desnog beka i jednog više zadnjeg veznog.

Sinoće je još jednom moglo da se vidi šta vam donosi prevelik respekt protivnika koji u najmanju ruku nije opravdan.
 

NN G012

Grobarčina
Учлањен(а)
25.02.2007
Порука
4.314
Reaction score
74
Локација
ЈТ
Које је говно од игре овај фудбал! Ову утакмицу дефинитивно нисмо заслужили да изгубимо... Надам се да ће нам се вратити у Храму!

Као што сам причао и пре утакмице, ми смо доста квалитетнија екипа од њих, и уколико будемо одиграли своју игру, пролазимо 100%...
 

NikolaPartizan

Grobarčina
Учлањен(а)
01.06.2011
Порука
2.125
Reaction score
4.617
Локација
USA
Sreca nas je pogledala prosle godine,nece i ove....
izgleda da cemo mi igrati Ligu Sampiona svake 7 godine....
Rnic je odigrao stvarno fantasticno,iskreno me iznenadio...
 

Zagor

Guest
Drugo svi vi koji mislite da je bolje 2-1 od 1-1 potpuno ste smešni.

Иако закони логике говоре у прилог твојој (вашој) тези, познајући наш менталитет не могу да се сложим.

Једно је спремати се за мрсомуд, друго за победу. Но, то је сад најмање важно, сада је ситуација свакако јасна.
 

born2shine

Fin neki dečko
Учлањен(а)
04.04.2010
Порука
2.875
Reaction score
211
Локација
:-)
Posle prespavane noći mislim da je bolje što smo primili gol i izgubili 2-1, da je ostalo 1-1 mi bi jajarili i ćuvali 0-0, a bolje što je njih usralo da nam ga učačkaju tamo u nadoknadi vremena, nego da nam svima zapuše usta na JNA u 90 nekom minutu.

U revanšu ćemo im zatresti mrežu u prvih 15 minuta, pošto će ovi njihovi da se izgube od atmosfere na JNA, živi bili pa videli. Vi pesimisti, samo vas gledam (gadzu ne gledam, on uvek ima neke svoje razloge, voli čovek da tera kontru :D ).

Ja se slažem s ovim jer se nadam da ćemo im tako uvaliti jedan na početku.
A ako im (ne daj Bože) ne uvalimo - vjerovatno će biti kako je Gazda sinoć rekao... Mislim da ovo ne važi samo za ovo mečeve s Genkom nego inače za nas (bar u zadnjih par godina).
 

Ludwig

Grobarčina
Учлањен(а)
11.12.2010
Порука
1.964
Reaction score
907
Локација
.
Posle prespavane noci i nisam toliko razocaran rezultatom s obzirom da smo od pocetka igrali sa igracem manje, i da smo u drugom izgubili jos jednog. Ostaje zal za glupo primnjenim golom, koji ce genku obezbediti mogucnost jajarske igre, padanja kod svakog kontakta i izlezavanje.

Stanojevic ima nedelju dana da dobro razmisli da li treba da mu igraju odradjivaci nevidljivih poslova ili fudbaleri.

Mi ako prodjemo Genk usli smo u Ligu Sampiona. Zato Djuro spremaj pare za desnog beka, zadnjeg veznog, dva bocna i jednog napadaca(kazete da je to Kezman).
 

Mijatovic

Banned
Учлањен(а)
01.10.2006
Порука
4.890
Reaction score
248
Локација
Death Valley
Jesmo mozda smesni mi sto mislimo da ni ovaj 2:1 nije los tj. da je bolji od 1:1 ali sta bi ocekivao od jedne ekipe koja se "provuce" sa 2 neresena rezultata u zadnje kolo?

jeste, sada ce dosta vas reci da se samo to i broji i upravu ste ali sta se broji onda u ligi sampiona kada nemas ni gram sanse da izvuces bilo gde i jedan poen a kamoli nesto vise?

Hocu stim da kazem da sve polazi od kvalifikacija i kako udjes u tu Ligu Sampiona tako ces tamo i igrati.

Setite se protiv Engleza kako smo MUSKI usli u tu LS i zatim ostali neporazeni u Beogradu a imali smo najjacu grupu i onda se setite kako smo se sada bili provukli prosle godine pa smo isto tako i u grupi odigrali i imali celih 0 bodova.

Jeste lepo da se igra u Ligi Sampiona ali meni licno bi bilo draze da smo u Ligi Evrope i da se tamo borimo za prva 2 mesta nego da u ligi sampiona u startu nemas sanse za prolazak i da samo sluzis tamo da bi popunio to 32. mesto bez uticaja na daljni ishod grupe i takmicenja.
 

Vlayco

Banned
Учлањен(а)
24.01.2010
Порука
1.193
Reaction score
82
Локација
Zemun
Jel zna iko u kakvom je stanju "jednonogi" Diara? Da li postoji ikakva sansa da zaigra u revansu? Dosli smo u situaciju da nemamo treceg napadaca, a Eduardo ocigledno nema snage za celu utakmicu.
 

jug ns

Grobar
Учлањен(а)
20.12.2007
Порука
248
Reaction score
8
Локација
U " Tašti " kod Novice

Ala-Munja

Del boy
Учлањен(а)
31.01.2007
Порука
8.413
Reaction score
489
Локација
...
Ту је пре Рне испало још пет играча јер су сви чекали да онај кретен цигански из Грчке брат грк набијем га на курац , суди фаул за онај дивљачки старт оне будале.
 

PFC_D

Banned
Учлањен(а)
21.02.2010
Порука
2.631
Reaction score
161
Локација
Pljuc !
jedna od retkih pametnih stvari koju je kovinjalo rekao je i kako je sudija mogao da dodeli crveni karton belgijancu a da nije svirao faul koji bi tu sansu koju pominjete i presekao.
 

Mijatovic

Banned
Учлањен(а)
01.10.2006
Порука
4.890
Reaction score
248
Локација
Death Valley
Ala-munja

brate neznam sto toliko krivis i psujes sudiju?

mi takvo sudjenje necemo u narednih 10 godina doziviti, sasvim je korektno sve osudio i bio je maltene bez greske.

90% sudija sto bi sudili nebi ni videli ni dosudili taj crveni karton za belgijanca a pored toga bi isterao naseg. Isto tako je bila jedna situacija pre penala gde bi neki drugi sudija i svirao mozda penal, samo zato sto smo mi tako da te ne razumem sa napadom na sudiju.
 

Vlayco

Banned
Учлањен(а)
24.01.2010
Порука
1.193
Reaction score
82
Локација
Zemun
Mislim da je Sale napravio faul i zato dobio zuti karton, a da je sudija dozvolio prednost. Crveni karton je dobio Belgijanac zato sto je udario Saleta bez lopte.
 
Статус
Затворена за писање одговора.
Top