Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

Kvalifikacije za LE 2011/12

Статус
Затворена за писање одговора.

lukaimasa

Grobarčina
Учлањен(а)
29.01.2010
Порука
1.390
Reaction score
2.436
Локација
Novi Beograd
Jajarska taktika, jajarski mentalitet ekipe i eto nam prokockana šansa da već noćas raspredamo varijante za 4. kolo kvalifikacija.
 

VecniGrobar<3

Početnik
Учлањен(а)
01.06.2011
Порука
168
Reaction score
1
Локација
Smederevo
Gazda mislim da malo gresis... tek da je ostalo 1:1 stanojevic bi trazio da se zatvorimo i pokusamo 0:0 da odigramo ko zna zasto je dobro sto smo pukli . Krenuce agresivno pred punim stadionom nasi , VERUJEM U PROLAZAK DALJE !

i svi sad kritikujete samo nesto a pre meca ste pricali da nam ne ginu 3-4 komada -.- nikad niste zadovoljni ... bilo je gresaka pa sta sad i prosle godine smo usli u LS zahvaljujuci tudjim greskama ne moze ni sreca uvek po nas... niko sad ne pominje rnica koji je odigrao skroz ok a pre meca su svi pricali da ce nas on ujebati
 

B & W

Grobarčina
Учлањен(а)
21.08.2007
Порука
1.259
Reaction score
2.991
U revansu agresivno kao protiv cigana u zadnjem derbiju na jna,pa sta bude!
 

DaneZR

Grobar
Учлањен(а)
17.05.2007
Порука
242
Reaction score
7
Локација
Nemacka
I ja mislim da smo prokockali LS veceras kod vodjstva od 1:0 i igraca vise...a kao drugo sam siguran da ce Genk igrati mnogo bolje u BG..daj boze da gresim al nekako nemam dobar osecaj..cinjenica je da smo ih veceras drzali u rukama...imali i rezultat i igru...ali eto,po ko zna koji put smo se skenjali i povukli...
 

Dr.Hofmann

Guest
Utakmicu nisam gledao malopre se vratih kući, ja sam očekivao poraz , ali kad čujem kako smo odigrali i kakvi su ovi ispada da smo najmanje x zaslužili, dešava se to kad praviš budalaštine i budeš neodgovoran., u Beogradu se pobediti mora kako se zna i ume i ako je verovati priči svih da smo bolja ekipa od njih znamo šta nam je činiti u Bg-u!
U Beogradu napasti moramo od prve minute bez kalkulacija pa šta bog da, sad je red da napunimo stadion i u ovoj fazi!
 

No_pain_No_gain

Početnik
Учлањен(а)
13.12.2010
Порука
20
Reaction score
0
Локација
Smederevo,Beograd
Ljudi,da vam ja nesto kazem... Mi ove sabane kidamo u Beogradu 2:0,mozda se slucajno desi da bude 1:0 jer ce Scepovic da dribla golmana i naravno golman ce pobediti u toj situaciji, a vi mracite jos malo... :napred Partizan :D
 

VecniGrobar<3

Početnik
Учлањен(а)
01.06.2011
Порука
168
Reaction score
1
Локација
Smederevo
stvarno je smesno pricati o volkovu tako nesto , mozda jeste kriv kod poslednjeg gola jer se nije povukao na vreme ali je decko 85 minuta trcao kao lud po meni jedan od najboljih ako ne i najbolji igrac veceras...
 

LeGeNd

Grobar
Учлањен(а)
18.01.2007
Порука
210
Reaction score
0
Локација
Beograd
Ovo je vama dobar rezultat, bože me sačuvaj! Babović idiot, ne bi mi prismrdeo više Zemunelu, mrš, ne samo zbog crvenog već i zbog igre do tada! Vukić solidno odigrao, jedino mu zameram to što nije šutirao na gol iako je imao jednu ili dve lepe poizicije. Za Šćepovića ne znam šta bih rekao, dati ga nekome najbolje i njegove minute prepustiti Lazaru. Osim uprave koja je glavni krivac za ova dva gola koja smo primili, ostali su odigrali korektno. Ne znam šta očekivati u revanšu?!
 

Samuraj

Grobarčina
Учлањен(а)
05.10.2006
Порука
1.119
Reaction score
306
Одлична игра, али ретардиран потез Бабовића. Могли смо их гњавити, развлачити, сстрпљивом игром би их добили сигурно.
 
Учлањен(а)
26.01.2010
Порука
999
Reaction score
489
Локација
U igri
I ja sam se opasno smorio, kao i vecina i takodje nisam ni mogao da predpostavim da ce odnos u igri i ako ista, drastican posed lopte u
1. poluvremenu biti toliko evidentan u nasu korist, verovatno kao i vecina... Jako me je nerviralo zasto u prvom poluvremenu nismo bar 1-0 poveli, a kada smo konacno dali gol u drugom, jos vece razocarenje sto nema motiva za drugim,eventualno trecim golom... A, jos epilog: poraz :?

Ispadam kao najgori prepisivac, a zapravo mi je isto sinula trauma zvana revans protiv Apoela, nekoliko minuta nakon zavrsetka utkamice, a necu nista novo reci, ako konstatujem da je ovakav epilog pre svega posledica igranja u timu Scepovica,Vukica i Babovica...

Prilaz i postavka igri u revansu ce dati odgovor ima li ikakve evopske vizije medju odgovornima ili se opet ide na eventualni user-bez imalo srca i rizika.
 

dace90

Početnik
Учлањен(а)
10.04.2010
Порука
176
Reaction score
2
Локација
Ne mogu da se setim

President

Partizanovac
Учлањен(а)
25.11.2009
Порука
8.888
Reaction score
6.229
Локација
§§§§§
Stanojević: A, savetovao sam Babovića...


26. jul 2011. 23:25 > 23:28
Trener fudbalera Partizana Aleksandar Stanojević istakao je isključenje Stefana Babovića u 48. minutu kao preloman trenutak utakmice. "Planirao sam da ga zamenim kasnije, ali nisam očekivao da će posle saveta koje je dobio napraviti drugi žuti za tri minuta", rekao je mladi stručnjak posle 1:2 u Genku.
v213032p0.jpg

Izgledalo je da će se Partizan iz Genka vratiti neporažen. Međutim, zbog gola u sudijskoj nadoknadi, koji su "isprovocirali" sopstvenim greškama u ponašanju i odbrambenim postavkama, crno-beli će u Beogradu, ipak, morati da traže pobedu za prolaz dalje.

Posle poraza od šampiona Belgije (2:1) u utorak uveče, urpkos vođstvu od 1:0, trener Aleksandar Stanojević ocenio je da je njegov tim veći deo utakmice imao kontrolu nad zbivanjima na terenu, ali da je nedopustivo, iz svojih grešaka, omogućio protivniku da slavi na stadionu "Kristal Arena".

Crno-beli su prvo imali igrača više, jer je Anele Ngkongka isključen u 32. minutu zbog udaranja Saše Ilića bez lopte. Umesto da u nastavku potpuno realiziju prednost igrača više, fudbaleri Partizana "izjednačili" su isključenjem Stefana Babovića, koji je potpuno nepotrebno, čak glupo, u 48. minutu dobio drugi žuti karton.

Potom je Kevin De Brujn pogodio prečku, pa je isto učinio Saša Ilić, da bi bolji Partizan konačno došao u vođstvo u 65. minutu, kada je Nemanja Tomić odlično pratio solo akciju Eduarda Pašeka i zatresao praznu mrežu. Ali, ne lezi vraže... Zbog lošeg postavljanja Aleksandra Rankovića, Tomić je morao da ruši Danijela Pudila u 70. minutu, što je sa bele tačke kaznio Jele Fosen, a sve je postalo još gore u nadoknadi vremena.

Igrao se 92. minut, kada je lop pasom izigrana odbrana Partizana, a Marvin Ogunjimi lobom uspeo da savlada Vladimira Stojkovića. Od "svega" - "ništa" na kraju!

"Teško je kada se izgubi u 90. minutu. Dominirali smo, držali sve pod kontrolom, dok Stefan Babović nije dobio crveni karton, a to je prelomilo meč po mom mišljenju...", apostrofirao je 48. minut Stanojević i rekao da u globalu može da bude zadovoljan igrom svog tima, ali ne i ishodom.

"Zadovoljan sam kako smo igrali i kako smo kroz posed lopte dolazili do protivničkog gola. Očekujem da u Beogradu bude pun stadion i da nas navijači nose do trijumfa i narednog kola"
, istakao Stanojević, koji je dodao:

"Međutim, smatram da će na našem stadionu biti mnogo teže, jer je Genk izvanredna ekipa".

Babović je i pored saveta koji je dobio u svlačionici odmah na početku drugog poluvremena isključen zbog drugog žutog kartona. Izgubio je loptu i potom uklizao u noge rivalu. Glup potez veziste Partizana mnogo je iznervirao trenera.

"Babović i Ilić su imali žute kartone posle prvog poluvremena i mi smo ih upozorili da mirno igraju u nastavku utakmice. Međutim, teren je nešto drugo i on je iz prevelike želje napravio nesmotren start", rekao je Stanojević.

Jedno od pitanja novinara za Stanojevića bilo je: "Zbog čega nije izveo Babovića na poluvremenu?"

"Planirao sam to da učinim u 60. ili 70. minutu utakmice, ali nisam očekivao da će već u trećem minutu igre u nastavku, posle razgovora u svlačionici, Babović zaraditi drugi žuti karton", konstatovao je Stanojević, uz napomenu da je i Vladimir Jovančić zaradio "parni" karton.

"To je nedopustivo", osvrnuo se Stanojević na činjenicu da je napadač, koji je ušao sa klupe u drugom delu igre, šutirao posle sudijskog zvižduka i zaradio opomenu, a znao je da je još iz Skoplja "vukao" žuti karton.

Šef stručnog štaba "Parnog valjka" ne slaže se da je njegov vezni red podbacio u Genku.

"Vezni red je odlično odradio posao. Dominirao je, pametno držao loptu u posedu. Odbrana je bila korektna, ali smo opet posle naših grešaka primili oba gola", rekao je Stanojević, koji je rekao da njegov tim u Beogradu neće srljati.

"Mi moramo da budemo oprezni i da igramo našu igru. Verujem da će nas publika podržati, jer je svaki gol u ovom takmičenju izuzetno vredan", rekao je Stanojević, čiju je ekipu dalje odvesti i pobeda od 1:0 u revanšu za sedam dana.

(Izveštač MONDA iz Genka Vladimir Sukdolak)
 

Sacayak

Grobarčina
Учлањен(а)
14.12.2010
Порука
4.920
Reaction score
6.183
Локација
Српска
A, Petrovic je sinonim za brzinu!
Ja razumem da ti se igre Vukica ne dopadaju od kako se vratio u Partizan,kao ni meni, ali veceras ruku na srce je odigrao dobro!

Petrović je isto spor, ali puca od želje za igrom, dijeli pasove na tacni i sa njegove pozicije zadnjeg veznog, a o skoku da ne govorim, za razliku od Vukića koji kad skoči mogu mu se podmetnuti novine pod noge jedva. Ali ne mogu sutrašnje, ima dodatak. :D

Al pre te planine jedno 10 do 20 puta pogledaj snimak utakmice i vodi statistiku. Ko je imao i koliko pasova, oduzetih lopti pogresaka i slicno. Pa ces onda videti svu bit koju ti ja pokusavam reci. Petrovic je jos sporiji od Vukica. Babovic nas je milion puta vadio iz govana, jbg covek je zbog preterane zelje uklizao nekontrolisano. Smesan je i prvi njegov zuti. Atanackovic bi podlegao atmosferi i onim brzim igracima Pudilu i 14tki. Bilo bi i vise za njih da je on igrao. Ja ponavljam ja sam samo razocaran rezultatom sobzirom na sve sto se desilo veceras. A Grk je prica za sebe...

NakaR, prvo molim te čitaj kako je napisano, nije planine nego pilane ali to je uopšte nebitno, bitno je to da ti ne znaš prezime našeg igrača, nije Atanacković nego Aksentijević. Treće, Babovića volim kao igrača, ali ne ljutim se ja zbog njegovog crvenog, zaista ga nije zaslužio, nego zbog njegove jednoličnosti, pročitao ga je i vrabac na semaforu. Uvijek okreće na lijevu, a igrači naravno čitaju i oduzimaju mu 'ladno loptu, idi jednom na desnu pa šta bude. Stvarno ga treba staviti na lijevo krilo, jer onda će imati više izbora i mogućnosti. Danas, ali i protiv Škendije je pokazao da je dobar ali za JSL.
 

goran m

Početnik
Учлањен(а)
30.03.2010
Порука
52
Reaction score
0
Sta posle svega reci?
Da mi je neko ponudio ovaj rezultat pre utakmice, sigurnu bih ga prihvatio.
Ovako...
Stvarno smo bili dobri, mnogo bolji od njih.
Mislim da je najbolji bio Sasa Ilic ( ona asistencija Eduardu :respect ).
Scepovic (nije se vidio na terenu), Babovic (kojeg sam dosad mnogo gotivio) :banghead

Vukic nije bio los, pogotove ne kakav on zna biti, ali je mnogo neodlucan kada dodje na 20-ak metara ispred gola. Gleda da li da asistira, da li da suta ( a to kao da ne smije) i onda na kraju samo vrati loptu nazad...

Uglavnom, rezultat koji nije nenadoknadiv, ali mislim da bi imali vece sanse da je revans u gostima upravo zato jer nikad ne igramo dobro pod pritiskom, a pogotovo ne pred domacom publikom.

Nadam se da se nece ponoviti Apoel...
 
Учлањен(а)
20.02.2007
Порука
799
Reaction score
5
Локација
Kumanovo R.Makedonija
Kladim se da si imao smetnje na programu dok si gledao utakmicu. Covek je kidao po levoj strani. Brate ne muci se da pises, bolje je nakd i cutati nego onako oplesti po jednom od najboljih igraca u vecerasnjoj utakmici.:banghead
BRATE koliko upotrevljivih centarsuteva je imao, cek da razmislim, 1,2,....NIJEDAN
Moze da se kida on kolko oce, zato je i dobio 7 od mene, ali BRATE, on je KRIV za drugi gol i nije bio od koristi u napadu TACKA.
 

Zeljko_S

Grobarčina
Учлањен(а)
28.03.2010
Порука
1.570
Reaction score
775
Локација
Niksic
Ja se samo bojim toga da cemo u revansu da idemo na 1-0 pa povlacenje. To bi mi skratilo zivot! Ne bih da mracim ali me strah i Apoel scenarija. Tamo smo izgubili pa smo se qrcili kako smo bolji i da nismo imali srece a onda kuci hladan tus.. Sve sve ali ovaj drugi gol nismo smjeli da primimo.
Ipak, najjaci utisak veceras je da smo bolji ali da to mozemo materijalizovati samo ako povedemo 2-0 u BG.
 

rkeu

Grobarčina
Учлањен(а)
15.10.2006
Порука
1.558
Reaction score
919
E ovako,da probam da iskuliram...
Svi ovde smo ocekivali ne znam ni ja kakvu ekipu Genka,a videli smo da kazem prosecnu ekipu koja ni po cemu nije zasluzila onaj rejting o kom smo pisali i citali ovde danima...
Igrali smo sasvim kulturiska prvo poluvreme,jos nam oni pomogose s onim crvenim kartonom,kud ces bolje...
E onda pocinje drugo poluvreme koje obelezava nenormalno glup potez :banghead Babovica,koji doduse ni najmanje nije kriv za prvi zuti,bar po onome sto se videlo na tv-u.Nastavlja se to drugo pol sa nasom solidnom igrom da kazem,a onda onaj sok gde lopta prelece Stojkovica,udara u precku,pa stativu i izlazi napolje.Klasicno kenjanje...Ondak se i njima to vratilo sa kapitenovim otpatkom koji je na zalost zavrsio na precki.
I taman komentarisem kako nikako ne valja 0:0,kad sevnu polukontra i ubode ga Tomic uz veliku pomoc Eduarda.Rekoh do jaja.
A onda fljas,diskutabilan penal za 1:1.
I onda igra ni tamo ni ovamo sve do 2-3 min pre kraja,kada kao da su protiv nas istrcali sami fudbaleri Barselone.Ono je bilo strasno za gledati,al kao sad ce kraj rekoh.I onda potez Vukica koji je meni obelezio celu jebenu tekmu.Dobija faul na njihovoj polovini u 90 minutu!Ima 3 min do kraja!
Ako oces da prodje vreme skloni se od lopte,pa dok dodje drugi igrac do nje pa dok se postavi,zaleti i centrira(doda) loptu procice ceo minut!
Ako hoces da ugrozis protivnicki gol (sto bi ja svakako uradio) centriraj samom samcijatom Jovancicu u sesnesterac,mozda se nekim cudom desi da damo gol,verovatno ne,ali si barem pokusao i pri tom potrosio bar 30 sekundi.
A on bajica sta radi?Nije proslo 2,5 sekundi a on brze bolje izvodi loptu i vraca je ka nasoj polovini:banghead.Kako sam se tad iznervirao ljudi moji!Pa gde logika jebem ti sve?
Znaci nit si sta pokusao,nit si potrosio vreme,znaci nista nisi uradio prepametni covece.Kasnije u toj akciji ako se dobro secam,gubimo loptu i primamo usrani gol!:banghead
Da ne bude da samo Vukica krivim,po meni su poslednjih 10-ak min skoro svi odigrali kao najobicnije picke,i to nam se osvetilo tako sto u nadoknadi primamo gol.Al nek nam to bude nauk za sledeci put,bar se nadam da ce biti...

Za kapitena,Volkova i Grobare samo :respect
 

ARMY

Grobarčina
Учлањен(а)
25.06.2008
Порука
3.084
Reaction score
405
Локација
Sa Covicevim panterima u Stjepana Supanca
Ne treba sad jaukati kad je gotovo.Jaukanje je moglo da se izvodi pred mec kad smo prizivali dobru odbranu,sad kad smo u odbrani poklonili 2 gola ,sad je gotovo....

Taktika Stanojevica je kukavicka i ovakva taktika nigde ne vodi a po stoti put je gledamo.

Mi jesmo dominirali ali smo hteli da se kurvamo......

E sad vise nema kurvanja,nema vise igranja na penale,na produzetke.Stanoje sad mora da napadne hteo ne hteo.

Ja sam optimista pred revans,ovo je velika skola za nas,valjda cemo se opametiti.
 

MilKol

Grobar
Учлањен(а)
13.12.2010
Порука
845
Reaction score
110
Локација
Voždovac
Ovo je da popizdiš. Znači jebem ti više pritiske. Ok Stanoje ima njuh ali niko ne može da me ubedi da Babović igra zato što donosi nešto dobro. Nema veze taj crveni, još nam je učinio uslugu da ne igra naredne utakmice, ali šta on donosi? Prekid? I car Šćepan silni. Blagi užas. Nadam se da će Aksentijevič da dobije šansu u revanšu, u šta čisto sumnjam. Al trebalo bi da prodjemo, koliko smo se naslušali kako su dobri, ovi bre pojma nemaju. Za njih smo mi mančester, a kamoli Anderleht. Kapitenu svaka čast. Kad hoće vidi se da može.
 
Учлањен(а)
05.10.2010
Порука
266
Reaction score
0
Локација
Celarevo
"Fosen mi je nešto signalizirao. Planirao sam da se bacim u desnu stranu, međutim, mislio sam da fudbaler Genka pokušava da me prevari i zbog toga sam se odlučio da bacim u levu. Nije me lagao", objasnio je Stojković i nastavio:

Pa dal je moguce, na svu ovu muku jos i ovo, e moj Stojkeeeeeeeeeee, al si glup .
Jos se ja cudim posle penala sto se lik bacio u levu stranu kad desnjaci obicno sutaju u golmanovu desnu?
 
Статус
Затворена за писање одговора.
Top