Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

Kvalifikacije za LE 2011/12

Статус
Затворена за писање одговора.

NN G012

Grobarčina
Учлањен(а)
25.02.2007
Порука
4.314
Reaction score
74
Локација
ЈТ
Докле ћемо више после постиггнуто гола да стајемо... Уместо да наставимо да јурцамо, да дамо још неки, ми се повлчачимо и чувамо реезултат... То нам се више пута обијало о главу, али џабе, не посустајемо!

Идемо даље сигурно, али игра није баш очаравајућа...
 

MladenGPG

Grobarčina
Учлањен(а)
24.04.2008
Порука
2.538
Reaction score
41
Резултат јако лош. Реалнo гледано, ово ниједан навијач Партизана није очекивао. Кривац за пораз је једним делом Стноје али једним делом и играчи који су изгледали потпуно незаитересовано.

.

Samo da te obavjestim da MI nismo izgubili, nego smo nesrećno odigrali neriješeno. Možda si nas ti pomiješao sa ciganima, oni su izgubili :wink:
 

JasminaT

Grobarčina
Учлањен(а)
05.12.2010
Порука
21.464
Reaction score
41.151
Локација
Žrnov
Izvini, po čemu smo NESREĆNO odgirali nerešeno? Koji nas je to maler sinoć zadesio? Jesmo primili neku kokošku možda? Jesu nas sudije oštetile?

NE.

Mi smo, šta više, vrlo SREĆNO odigrali nerešeno, jer smo na kraju mogli i vrlo ZASLUŽENO da izgubimo, kako smo igrali.
 

Samuraj

Grobarčina
Учлањен(а)
05.10.2006
Порука
1.117
Reaction score
305
Ни ја нисам сигуран да ћемо тако лако одерати Шамрок. Ови Ирци итекако знају да се повуку и да се бране. Не мислим да их је лако напунити било који резултат који нас води у групу је по мени добар и задовољавајући.
 

b-pfc

Grobarčina
Учлањен(а)
20.04.2009
Порука
1.616
Reaction score
91
Локација
БГ
Samo da te obavjestim da MI nismo izgubili, nego smo nesrećno odigrali neriješeno. Možda si nas ti pomiješao sa ciganima, oni su izgubili :wink:

Не знам чему провокација. Боли ме она ствар шта су цигани урадили и нисам написао ниједан пост на тему њиховог меча ни пре ни после утакмице. Лапсус. Већина људи се осећа као да смо изгубили. Игра је била поражавајућа.
 

zaro

Grobarčina
Учлањен(а)
19.06.2007
Порука
2.885
Reaction score
7.982
Stanoje bolje da cuti nego da daje ovakve izjave
 

Alk0

Grobar
Учлањен(а)
28.05.2007
Порука
290
Reaction score
5
Локација
Dark Towerroom
Mene sad ozbiljno zent za prolaz dalje :(
Spali smo na jednu utakmicu, a u jednoj utakmici moze svasta da bude i penal i crveni i svakojaki baksuz. Pa da vidis onda frke.

Pre nego sto nastavimo sa komentarima kako cemo ih lako otresti na JNA 3,4,5-0 molio bih da se pogledaju komentari pre ove utakmice. I tada smo bili isto tako sigurni da cemo ih otresti u Irskoj.

Pre neki dan mi se ucini da sam procitao da je Aksentijevic nesto povredjen ? Da li je to tacno ili juce nije igrao cisto iz taktickih razloga ?
 

MikiPFC

Grobar
Учлањен(а)
01.06.2011
Порука
293
Reaction score
1
Локација
-MoJ Beograde-
Pa bruka je nereseni rezultat protiv tima koji vredi svega 1 milion.. Jel ovi igraci znaju da nose dres Partizana ? Mnogo puta smo se ovako ½igrali½ da ne izadje na kraju ovog dvomeca da se cesemo tamo gde nas ne svrbi ? I Stanojevicu molim te vise da ne glumis Murinja jer nisi ! Jesi detaljista ali od tih detalja ti ispustis celu sliku ! Mnogo puta smo ovako odigrali a on nikako da nauci lekciju da mu je prvi , drugi put pa da razumem ali ovo.. ! I muka mi je vise sto nece da ubaci Dijaru !
 

PROFESOR

Grobarčina
Учлањен(а)
02.06.2011
Порука
4.627
Reaction score
2.109
Al kako ovde misljenje varira od utakmice do utakmice to je za pricu.
Mnogi forumasi bi se zaprepastili kada bi procitali neke svoje ranije postove i postove posle ove utakmice.
Najbolji primer je stav o Jovancicu recimo, koga su SVI posle Skendije dizali u nebesa i trazili u postavi, a sad kazu da nije ni za Rad. Ponavljam, pronadjite ranije sopstvene postove.

Sad posle ove lose igre, po starom dobrom obicaju prizivaju se igraci koji nisu igrali. Vukic i Scepovic su recimo protiv Skendije tamo bili najslabiji na terenu, sad nam odjednom preterano fale, verovatno do prve sledece utakmice na kojoj ce razocarati. Dobro da se neko nije setio da nam Miljkovic fali :D .
.

Потпуно исправно речено.
Толико се галамило о пару шпицева Еду - Јованчић, а сад би требало вратити Шћеповића или убацити Дијару на једној нози.
А реално, Едуардов учинак је ипак осетно био лимитиран повредом и пропустио је једну добру гол шансу, а Јованчић се физички добро носио у дуелима са Ирцима, било га је доста у одбрани, пропустио је две гол прилике и добио чудан картон. Дакле могли смо из њиховог учинка да убележимо чак и три гола и сада би се друга песма певала, без обзира на примећене недостатке. Мислим да је прерано за тешке речи на рачун Јованчића, он једноставно мора да настави да игра и да на тај начин доведе себе у стање достојно европских утакмица. Ми немамо код њега проблем са залагањем, испуњавањем задатака, вољношћу, испољавањем неке тврдоглавости, једноставно није га хтео гол и треба му још времена да игра у тиму озбиљнијем од Рада и такмичењима озбиљнијим од ЈСЛ. Ко може да тврди да би Дијара синоћ смео да се упушта у неке озбиљније дуеле са Ирцима, а о Шћеповићу је и онако све већ испричано.
Проблем са нашом игром синоћ заиста лежи у две кључне ствари:
Пре свега одсуство Волкова који игру убрзава пет пута, даје својим кретањем мноштво опција у нападу, нуди решења везним играчима и чини напад далеко опаснијим. Осим тога тешко да би њега баш тако пробијали као што је то синоћ био случај.
И друго, као што рече 1910, требао нам је неки офанзивни везни какав год јер, Сале капитен није просто синоћ био довољно добар, а другог нисмо имали.
Још мало и о Салету Станојевићу: одгледавши комбиновани пренос "два пута по пет минута", био сам склон да употребим више непристојних речи на његов рачун, али касније када сам великом милошћу јавног сервиса Србије одгледао снимак, дошао сам и до неких других размишљања. Имајући на уму ограничења која су му наметнуле повреде, Станоје је извео прилично логичан тим. Као питања за размишљање остаје дилема да ли Ранковић или Аксентијевић, али је ваљда превладао резон искуснијег и спремнијег за физичко обрачунавање са Ирцима, ту је даље дилема зашто два везна против оваквог противника, али понављам да Сале воли да о Меди размишља као о Мореири, (има о томе његових изјава из прошле сезоне у време када је Меда дошао, а Др био у оном стању као повреде), па се у том смислу може гледати тако да смо имали Лолу као задњег везног, а да је Камара требао да буде офанзивни. А, друга је ствар што он заправо одигра оно што најбоње зна, дакле у маниру задњег везног, тако да ту илузију о Меди као Мореири Сале мора што пре да избрише.
У почетку утакмице па рецимо закључно са првим полувременом, ствари су мање - више ссолидно стајале, рано постигнут гол, углавном контрола игре, а када смо почели да падамо, то је уследило јер средина више није била довољно добра. Неца је био све више усамљен при продорима, Сале Илић је имао све више грешака код пасова и све мање снаге, бокови су и онако недорасли офанзивним задацима и Станојевић је посегнуо за једином логичном мером: увео је Бабовића. Овај се није баш прославио, па је утисак о његовој игри, а тиме и Салетовој реакцији тим лошији. Ко онда још остаје у средини: Нинковић, али сумњам да је он могао да заигра у овој утакмици имајући на уму Станојеву потребу за тзв. искуством.
Увођење Лазара Марковића је такође логична инфузија нападу, али је можда требала да уследи раније, мада је питање колико би нам то донело са оваквом средином каква је била у другом делу утакмице. И последње замена Јованчића није била симбол Станојеве потребе да пређе у потпуну дефанзиву, већ да потроши време и спречи још неки ирационални потез који његовим фудбалерима постају пракса.
Када на све ово додамо утиске о двомечу Шамрока са Копенхагеном, те еп о томе да данас сви играју фудбал, чињеницу да неки лепи делови из наших мечева са Генком и Пазаром не говоре да је тим уигран, већ да има доста потенцијала, а ово и није био тај тим, можда ипак нема разлога за оволику нашу кукњаву, али има разлога за озбиљан (не кукавички) приступ код реванша.
 

ARMY

Grobarčina
Учлањен(а)
25.06.2008
Порука
3.084
Reaction score
405
Локација
Sa Covicevim panterima u Stjepana Supanca
I meni se strah uvukao u kosti.

Znam mnogo smo bolji ali jebiga jedna je to utakmica.Jesu ovi smesni ali jebiga nakon svega sto sam ove sezone video od Stanoja i Partizana ne spavam mirno.

Velika je bruka pukla juce,najveca od Tikve.

Bitno je da se ekipa digne u Uzicu pa cemo posle pricati.
 

Marinac

Grobarčina
Учлањен(а)
23.10.2008
Порука
1.086
Reaction score
15
Pre svega ovo je dobar rezultat koji nas vodi dalje, ali recimo da smo igrali sa jacim timom od Shamrocka. Bolje i ovako nego smo izgubili. Opet se ponavlja stara prica da smo sami sebi veci protivnici od ekipa protiv kojih igramo. Znaci da nasi imaju problem u glavama nigde vise, umesto da su dali jos jedan gol i time samo overili plasman, a oni stali. Cemu to? Nadam se da se to nama nece obiti o glavi, jer to se mora pod hitno menjati.
 

Lothar Matthäus

Grobarčina
Учлањен(а)
29.03.2010
Порука
3.245
Reaction score
186
Локација
U drzavi ometenoj u razvoju
@ JeNeA

Ponovo si gledao utakmicu, ajde kazi mi zivota ti kada je Partizan znao igrati dugim loptama?
Gde je nasa igra? Pazi kurca, izvukao je Stankovica od negde, on istrunuo na klupi ? Cime to objasniti? Lola se vratio pre dva dana, starter? Sta je sa malim Ninkovicem koji je prosao sa ovom ekipom komplet pripreme?
Gde je nasa igra, sto moramo mi kopirati irce?

Samrok ti iz tri kratka pasa daje go, on prica o ugrozavanju iz auta, iz dugih lopti?!

Serem se na igru dugih pasova!
 

Pekarski

Grobarčina
Учлањен(а)
10.04.2010
Порука
9.376
Reaction score
1.445
Локација
Na najvišem nivou
Pa tacno je da nismo Real Madrid, ali sto je Real Madrid za nas, mi bi trebali da budemo za Samrok.

SS je prvi potencirao da se on ne zadovoljava prosekom, ov je ispod proseka... prosecne evropske ekipe nas lagano izbacuju


To za Real je izvađeno iz konteksta.Rekao je da ne možemo 90 minuta da imamo kontrolu,i da nam oni ne naprave šansu,što se dešava i u našoj ligi.

Nije zadovoljan ni on našom igrom,kao što ni ja nisam bio zadovoljan ni u Bakuu,Jermeniji,Helsinkiju...
Nisu to bile ništa bolje utakmice,neke su bile još i gore,a protivnici približnog kvaliteta.
Ajde malo da sagledamo celokupnije Partizanove igre i utakmice,a ne kao da smo Real!
 

Ranko Simic

Početnik
Учлањен(а)
30.09.2008
Порука
20
Reaction score
0
Локација
Bitola/Sweden
Farbanje slova, menjanje osnovnog fonta i velicine slova.
Poeni.

WebCrew edit
 
Последња измена од уредника:

zaro

Grobarčina
Учлањен(а)
19.06.2007
Порука
2.885
Reaction score
7.982
Kako ne mozes da shvatis da nije poenta i smisao sinocna utakmica? Pa ona je samo jedna u nizu nase pickaste igre...I neprestano pricaju o igri dugim loptama, a Samrok nam je dao gol kao na malom fudbalu...a mi takvu akciju nismo imali citav mec...Najgore u svemu je to sto smo videli da ova ekipa moze bolje, ali nece,ne sme ili sta god...
@Ranko Simic :clap:
 

Pekarski

Grobarčina
Учлањен(а)
10.04.2010
Порука
9.376
Reaction score
1.445
Локација
Na najvišem nivou
Ako ti misliš da smo igrali kao pičkice protiv Genka,onda sasvim drugačije gledamo na fudbal.
Gol smo primili posle loše reakcije naših štopera,posebno Ivanova kome je lopta prošla kroz noge,a dali smo ga posle lepe akcije i odličnog šuta Tomića.

Poenta je da niko nije zadovoljan sinoćnom igrom i rezultatom,ali da nije toliko tragično, s obzirom kakava smo sve tumbanja imali i kroz kakvu smo dramu prolazili pred sam početak sezone.
Naglašeno je,i zamoljeno da treba imati strpljenja da se ekipa uigra,i dokle god drastično ne trpi rezultat podnošljivo je.Zaista verujem da ovaj tim Partizana,prevashodno posle utakmica sa Genkom može da ima dobru sezonu.
 

PFCBGD011

Grobarčina
Учлањен(а)
30.03.2010
Порука
1.971
Reaction score
121
Igra sa dva zadnja vezna je definicija antifudbala ako direktno ispred njih nema jednog ofanzivnog centralnog veznog. Ako su mu se trpala dva zadnja vezna, sto nije stavio ilica ispred njih, necu sa jedne, zamenika kapitena sa druge+ jedan spic. Koj ce nama dva spica kad im ionako treba po 10 sansi da daju gol, a saradnja izmedju njih je nepostojeca. 4-2-3-1 je po meni daleko ofanzivnija formacija od ove 4-2-2-2.
 
Статус
Затворена за писање одговора.
Top