Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

Kvalifikacije za LE 2011/12

Статус
Затворена за писање одговора.

grobar032

Grobarčina
Учлањен(а)
27.02.2007
Порука
5.110
Reaction score
554
Локација
Humska 1
Slobodno možete da pljujete i psujete, jer ovo je prevršilo svaku meru. Odavno sam rekao da pola ovih igrača nije za Partizan i da moraju da potpišu Kežmana. Kakav je da je bolji je od Jovančića, Eduarda i Šćepšovića zajedno!

Ne krivite Rnića. Jeste napravio jednu grešku, ali razlog za debakl je u napadu. 11 ŠANSI smo prokockali!

Али буквално, овај задњи пасус и овај болдован део је кључ нашег проблема, поред наравно распале управе! Па нама да није Волкова:respect ја не знам како би смо ми уопште присмрдели њиховом голу!
ЗНам да ћете да кажете да сам луд, али овај проблем се решава тако што ово заборављаш у року од 12 минута и окрећеш се да гризеш у првенству! Јер ако сад психички паднеш ни сам БОГ ОТАЦ више не може да те дигне!
 

Djenka

Grobarčina
Учлањен(а)
14.12.2010
Порука
1.362
Reaction score
1.930
Локација
Gde god ti da igras...
Slobodno možete da pljujete i psujete, jer ovo je prevršilo svaku meru. Odavno sam rekao da pola ovih igrača nije za Partizan i da moraju da potpišu Kežmana. Kakav je da je bolji je od Jovančića, Eduarda i Šćepšovića zajedno!

Ne krivite Rnića. Jeste napravio jednu grešku, ali razlog za debakl je u napadu. 11 ŠANSI smo prokockali!

Gazda ne pola igraca, vec mozda 2,3 igraca zasluzuju da budu u prvih 11 naseg Partizana... Sramota od tima!
 

cifra

Početnik
Учлањен(а)
20.04.2008
Порука
111
Reaction score
66
Da malo iskomentarisem utakmicu, sudija ziva katastrofa, kod svakog prekida glumi dezurnu budalu kao da se igra zbog njega, naginjao za nas pa nam svirao penal koji uopste nije postojao. Lazar Markovic za ono teatralno padanje kad je golman bio na zemlji vec, Boze sacuvaj...
 

Darzy

Početnik
Учлањен(а)
10.07.2010
Порука
16
Reaction score
0
SNAJDERU JESI LI SRECAN SADA,
pun si love boli te racku.
Nisam hteo ama bas nikada da mracim i da pljujem ali ovo je previse.
Farbati masu dovodjenjem Ilica Vukica Kezmana kurca palca a svi vrsnjaci Stanojevica ili staariji je u najmanju ruku govnarstvo na kvadrat. Kakvu smo sredinu imali u svim ovim utakmicama nikakvu . Razbiti ceo tim i dovesti s koca i konopca i jos ocekivati nesto je notorna glupost. Konobar iz Dablina nam je zuknuo volejcinu kao primer kako se sutira i koristi svaka prilika dok nas Jovanca sam 10 puta ne moze da rezi saaaaaaaaaaaaam ko duh i gadja pored gola. Da ne pominjem sto u 50 minutu vecini treba infuzija nekome i elektro sokovi da bi se opasuljio zatim grcevi Vukica i sl a hocemo LS e ne moze bato. Dvodite bre odbrambenog igraca kao spas u zadnji cas a on se povredi pri vezivanju kopacki. Pa mamu vam jebem lopovsku. Koga bre i dokle vise jebete.
Pojedini igraci (igraci u kurcu) zive zivot najvecih boemcina i narkomancina tako da ne bi bilo lose da se vrse redovni alko testovi .
Kazem cutao sam ali ovo je i slepcu jasno0 da govniva motka mora da radi . Od cega ces sada da zivis bilmezu zakucan u nasu poljana ligu.
Verovatno ce i Markovic i Ninkovic ubrzo da se prodaju uz izgovor da moramo preziveti. Mnooogo muljavstine. Cini mi se da su ovi konobari snage jednog Rila najveca bruka veca od Tikve. Zar moramo biti drugima odskocna daska.
O Strajnicu da umalo da te zaboravim sve ti na kamaru.........
Stanojvicu mislio sam da imas muda da si fajter, postao si picka smrdljiva onog momenta kad si pristao da ti drugi kroji tim(izuzev da i ti nisi u dilu) i potvrdile su mi se sumnje da ste ti i fudbalska taktika ko pop i sesirdzija.
Ovo je vase delo vi smradovi iz uprave gledajte znam da nemate moral da oborite pogled i pogledate u zemlju .
 
Последња измена:

Peca

Grobarčina
Учлањен(а)
21.04.2009
Порука
3.415
Reaction score
3.361
Локација
Krcunija
Čestitke Ircima na partiji večeras.

Javašluk uprave nam se obio o glavu. Trebaš biti teški nesposobnjaković da nakon 4 uzastopne titule šampiona, od toga 3 duple krune, Lige šampiona, novca koji se slio u klub, da uspeš da sjebeš klub u tako kratkom vremenu kao što su to uspeli fosili iz naše uprave.

Stanojević treba da ostane trener.
 

Kanda90

Grobar
Учлањен(а)
16.07.2010
Порука
721
Reaction score
876
Vjerovatno ću dobiti ban na duži period zbog moje prethodne poruke, kao i mnogi odavde, koji su maloprije pod velikim bijesom iskazali sve što misle, pa da iskoristim vrijeme dok moderatori ne dođu da napišem nešto što mislim.

Ubjedljivo najmanji problem je što nećemo igrati Evropu ove godine.
Takođe nije nešto preveliki problem što ispadosmo od jednog Šamroka.

Najveći problem je što će 1000%, mogu se životom kladiti na to, nastati RASULO u klubu, što ćemo sada da padnemo totalno na svakom mogućem planu, vjerovatno nećemo ništa osvojiti... Igrači će biti nezadovoljni, na tribinama će nastati sigurno još veće rasulo nego što je do sad, a posjećenost će vjerovatno da opane bar na polovinu. Na kraju će Stanojević da ispadne kriv što su mu doveli bogalje od igrača i što mu sastavljaju tim.

KO MISLI DA SU OVA MOJA NAGAĐANJA NEBULOZNA MOŽE ME PLJUNUTI U USTA ĐE GOD I KAD GOD ME SRETNE NA ULICI, AKO SE NE OBISTINE.
 

grobar032

Grobarčina
Учлањен(а)
27.02.2007
Порука
5.110
Reaction score
554
Локација
Humska 1
Немојте молим вас да се историја понавља! Она не сме да се понови! Не сме да се дешава случај Јокан поново! Ако се тера Сале, са њим мора да се купи и чисти и цела управа, не сме се све свалити на тренерова леђа! Немојте да дозволите да нас поново сјебу, као што су нам радили до сада неколико пута! Значи или само управа, или ако иде тренер онда иде и управа!
 

ima*jedan*tim

Grobar
Учлањен(а)
16.08.2008
Порука
489
Reaction score
0
Локација
partizan.net
Kad smo na žrebu izvukli Irce, onako u sebi sam rekao: "E ako ove ne prođemo, nek se kupe svi, gasi klub i sve pare u KK"


sramota...
 

Puntigamer

Grobar
Учлањен(а)
20.06.2007
Порука
827
Reaction score
47
Локација
Humska 1,soba broj 5
Agonija se nastavlja........bice ovo veoma ,veoma duga neprespavana noc,jos jedna u nizu..........upravo sve ti jebem,ko sve igra za Partizan
 

grobar mk

Grobar
Учлањен(а)
22.01.2008
Порука
309
Reaction score
3
Локација
MAKEDONIJA
kakve promene trazite kad jug prekida "uprava napolje" dobice Stanoje ili neko nebitan sut i sve od pocetka vidite samo koje picke nisu pomerali dupe celu tekmu iste picke koji svi znamo da se kontroliraju iz uprave jer moraju da slusaju tu upravu jer im garantije mesto u prvi tim jer dok su igrali-nosili vodu po evropi svako se smejao na njihovim sposobnostima
MRSH MRTVA UPRAVO NAPOLJE Krle ako ti je ostalo malog od tvog velikog srca dok si igrao izadji covece objasni ljudima sta se desava nemoj da postanes sisa kao albert ne cuti i bezi kao drugi jer ceo sram i sva gomna pojescete ti i Stanoje a one spodobe terace dalje u paktu sa placenicima sa JUGA
Kad se jug procisti ocigledno onda moze i uprava do tada...
 

el mago

Grobarčina
Учлањен(а)
05.07.2010
Порука
2.170
Reaction score
707
Локација
БИРЗИМИНИЈУМ
Капирам да нам шамрок дође ко фљамуртари својевремено....


био сам неко вријеме вен форума па нећу да напишем нешто за бан...


ал сложићемо се , да ако управа после овога оде, овај пораз је много кориснији за нас, него да смо прошли а да фосили остану....а дал ће ови поднијет оставке, то је већ питање:confused



СПОРТ СПОРТИСТИМА ! ! !
 

milos87

Grobar
Учлањен(а)
31.03.2010
Порука
775
Reaction score
13
....

Pukla bruka...
Jebeno los osecaj...
Lakse bih mi bilo da sam veceras umro
 

Mokoena86

Grobar
Учлањен(а)
18.12.2008
Порука
670
Reaction score
363
Локација
kod Zmaja
I sada ce da krene pljuvanje, vredjanje itd. Da se razumemo i treba! Ono sto mene nervira je cinjenica da su neki od nas govorili da mi nemamo nikakvu igru jos kada smo bili blizu osvajanja titule,a drugima su samo trofeji bili pred ocima. Ne mogu vise da nas vade slobodni udarci i golovi pri kraju utakmica! Moralo je jednom da se vrati. A ako sad nastavimo da tonemo titulu cemo da vidimo za 10 godina!

Igramo spor fudbal. Ja nisam video ekipu osrednjeg evropskog kvaliteta koja igra sporiji fudbal od nas.

Od govana se pita ne pravi(krivica uprave sto nemamo dobre sastojke za pitu!) ali bi me zivo zanimali odgovori Stanojevica na pitanja koji svim ljudima normalnog vida koji prate Partizan nisu jasni:

- Da li je SS u emotivnoj vezi sa Zvonimirom Vukicem? Ja sam probao da dokucim od kuda forsiranje doticnog, ali mi ne ide, pa mi je ovo jedino logicno objasnjenje. Odbacujem da je SS toliko tvrdoglav, jer bi u suprotnom bio jedna tegleca zivotinja, a ne bih rekao da je to.

- Zasto su nama igraci toliko fizicki slabo pripremljeni da je to toliko uocljivo i protiv amatera iz Irske koji ovakve temperature dozive samo kada odu na letovanje? Ispadosmo kao debeli, mali Eskimi koji su dosli da igraju na +30, a Irci kao u Africi da su rodjeni...Problem kondicije je dugo prisutan!

- Da li je mali Aksentijevic oboleo od neke bolesti(kolera, kuga) ili je teski psihicki bolesnik? Je li opasan po okolinu i saigrace?

Volkov :respect:respect
L.Markovic :respect
Irci :clap

Najgore je sto ce sada SS popiti otkaz ili podneti ostavku( i treba!) ali ce stoka u upravi ostati. Jebalo vas rekordno izdvajanje para, lazovi i lopovi jedni!
 

B & W

Grobarčina
Учлањен(а)
21.08.2007
Порука
1.255
Reaction score
2.952
jeeebotteeeeeeee...Djuricu,krv ti jebem da ti jebem!!!!!!!!!!
 
Статус
Затворена за писање одговора.
Top