Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

Mlađe kategorije, FK Teleoptik

  • Зачетник теме Method Man
  • Датум покретања

Haris_Brkić

Grobarčina
Учлањен(а)
29.07.2022
Порука
1.025
Reaction score
7.666
Decko je bio treća opcija na mestu stopera u omladinskom pogonu..bolje je po njega bilo da ode.
Mali Simić je pravi dragulj,čudi me da nije pozvan na pripreme.
 

Goran Tomić

Kralj fanzina
Учлањен(а)
07.12.2011
Порука
11.745
Reaction score
29.591
Локација
Beograd
Da ponovimo i na ovoj temi, BITNA utakmica za omladince Partizana, evo kada i gde se mogu nabaviti ulaznice:

 

Marin

Grobarčina
Учлањен(а)
14.09.2008
Порука
2.445
Reaction score
2.213
Ostali smo jedini klub koji nastavlja evropsko takmicenje na prolece, momci zelim vam danas da pobedite portugalce i da sto dalje dogurate u ligi sampiona.
 

milosh10

Grobarčina
Учлањен(а)
04.01.2010
Порука
1.320
Reaction score
2.537
Локација
Humska 1
link za prenos

 

vladokv

Grobar
Учлањен(а)
01.10.2020
Порука
339
Reaction score
837
Локација
Kraljevo
utisci ?

kako vam je izgledalo izadnje naseg omladinskog tima ?

ima li nekog klinca od koga mozemo da ocekujemo u nekoj skorijoj buducnosti da pruzi doprinos u prvom timu ?
 

amansio

Grobarčina
Учлањен(а)
03.02.2007
Порука
2.141
Reaction score
4.575
Локација
tamo daleko......uz grupu JNA
Jedini koji mi je zapao za oko je Roganović koji je non stop drljao po desnoj strani ,napred-nazad . Ostali bez 5-6 dodira nema šanse da je predaju nekom. Glupo primljen prvi gol im je razbio koncepciju da izdrže do penala ,posle oćeš na silu ali nema snage,znanja i vremena. Šteta za glup termin ali da ova utakmica nije mogla da privuče više ljudi,mlađih Grobara,drugara igrača iz kraja,škole, familije.
Opravdanje imam za ove sa tužne tribine oni su ipak prezaposleni ove sezone.
Srpski ekonomski tigar je stvarno izražen u Beogradu svi rade, idu u školu,fakultete,nose tetki lek....
 

Andra

Grobar
Учлањен(а)
22.08.2018
Порука
808
Reaction score
4.287
Локација
Beograd
S obzirom na to da Braga ima dobru omladinsku skolu i da su izasli sa starijom postavom nego mi, zadovoljan sam jer smo im parirali i odigrali ujednacen mec. Zasluzili smo penale ali su nas ubile glupe greske koje smo napravili.

Roganovic i Simic mi deluju najspremnije za prvi tim, ako ne racunamo Stjepu koji je vec prvotimac. Jovanovic poprilicno podbacio ali moguce da je povreda koju je imao uticala na njega. Mircetic takodje deluje vrlo zanimljivo, ali mislim da nije jos spreman za prvi tim, sto rece @amansio previse dodira sa loptom ima, to u seniorima nece moci tako.

Velika je steta sto Teleoptik ne igra drugu ligu, pa da ovi momci koji odskacu, a nisu spremni za prvi tim tamo dobijaju minute i spremaju se za seniorski fudbal. Cigani su na primer ozbiljno profitirali preko Graficara zbog toga.
 

Direktor_Grobar

Grobarčina
Учлањен(а)
29.06.2019
Порука
2.997
Reaction score
15.831
Локација
Beograd
Roganović je spreman za prvi tim. Solidan Mirčetić, biće i on super, a iskreno Jovanović mislim da ima potencijal da bude razarač. Možda ne kao Mitar, ali blizu.

Usrali smo se realno što nisam očekivao, nakon primljenog gola smo igrali fudbal. To je boljka nas Srba, cenimo sve ekipe i ukakimo se u gaće.
 

Andra

Grobar
Учлањен(а)
22.08.2018
Порука
808
Reaction score
4.287
Локација
Beograd
Jeste :D

Ali do tog momenta odlican mec je odigrao, najmladji je u ekipi a izgledao je kao najstariji.
 

JasminaT

Grobarčina
Учлањен(а)
05.12.2010
Порука
21.441
Reaction score
40.950
Локација
Žrnov
Roganovic je 30 min igrao sa bukvalno rupom u kvadricepsu. Pitanje koliko ce pauzirqti.
Svi imladinci Brage imaju prodi ugovore a 150 do 200 hiljada eur godisnje. Nama Severina igra za 180 hiljada.
Igrqc 11 iz Brage je prvotimac, vrednost na transfermarktu 3.3 miliona.
Braga igrala sa igracima mahom 2005 i 2004 u prvoj postavi, nama 6 igraca 2006.+ Smic stoper 2007.
Momci se nisu obrukali, za nesto vise- trebacw vise krvavog rada.
Imace, omladinci su nam 4. u ligi, bilo nekih glupih poraza, posebno posle gostovanja u Ligi mladih.
Jedina sansa za sledecu godinu je po svemu sudeci je da udjemo u LŠ ;) ;-)
 

Dzo

Grobar
Учлањен(а)
19.12.2008
Порука
286
Reaction score
942
Локација
013
Дечко са бројем 14.Драгојевић,штопер ми је оставио одличан утисак,деловао је сигурно,увек добро постављен.
Ушли смо са превише респекта,чини ми се да струка није на нивоу,погрешна тактика,инсистирање на неким уиграним акцијама приликом корнера,оног задњег прекида...Утисак дана су дечица до Југа која су водила навијање и направила супер атмосферу
 

Goran Tomić

Kralj fanzina
Учлањен(а)
07.12.2011
Порука
11.745
Reaction score
29.591
Локација
Beograd
Prvo...ovo nije naš najjači omladinski tim, jer su (valjda) najbolji priključeni našim prvotimcima...

Drugo - ništa ne zameram ovima što su izgubili od Brage, šta su i koliko su mogli, to su i pokazali...

Treće, posle ispadanja mislim da je VELIKA greška FK Partizana što nije izveo svoj najjači omladinski tim...za vikend se igra sa Javorom...pa šta?! Majka mu stara, ti momci valjda žele da budu fudbaleri, pa zar nisu u stanju da odigraju dve utakmice u jednoj nedelji? Pa kako ćemo igrati tu Evropu, ako do nje ikada dođemo, ako nas jedan Javor toliko PLAŠI, da moramo da čuvamo sve prvotimce i pola omladinskog tima za superduel sa njima???

Četvrto...jeste Braga bila bolja od nas, ali većim delom meča oni nisu bili ništa naročito...

Peto - utoliko je veća šteta što smo možda igrali sa ,,zadrškom,, - verovatno smatrajući da je bolje ziherašiti do penala nego izgubiti utakmicu...

Šesto...gledao sam neke utakmice mlađih kategorija, često gledam Teleoptik, i zaista je ova naša današnja ekipa pružila veoma veoma malo što se fudbala tiče...gde nestadoše neki driblinzi, prodori, šutevi, šanse?
Pomenusmo malopre Dragana Isailovića na nekoj drugoj temi...hajde da se setimo i Saleta Ilića, Dragana Ćirića, Alberta Nađa, Duljaja, Jovetića, Mijatovića, Save Miloševića, Mitrovića - pa oni su u istim (ili sličnim godinama) kao ovi omladinci RASTURALI taj fudbal, a ovde, zaista, danas, vrlo, vrlo malo...

Sedmo - već me izdavalo strpljenje da sedim u februaru na JNA a da šansu nismo u stanju da napravimo, podviknuo sam malo treneru da naredi neki napad, neku akciju, nešto...i odmah zatim primismo i gol...pomislih, e ako smo dosad mislili da idemo na penale, sad ćemo KONAČNO morati da MISLIMO i o fudbalu...

Osmo: jeste da za fudbal treba i snaga i kondicija, i brzina i čvrstina, ali...treba i da se MISLI! Pa ovi mladići verovatno već 10 godina već uče taj fudbal, a šta su za to vreme naučili? Čime ih uopšte uče? Često danas nisu imali nikakvu ideju šta i kako sa loptom? Često nije bilo nikakvog ,,otkrivanja,, itd, itd, itd...

Deveto: stadion nam se još drži, nije se urušio, ali čak i onaj pocepani plakat sa nekom izrekom Duška Radovića govori o totalnoj nebrizi vladajuće strukture u Partizanu o tom istom Partiizanu...

Deseto: svaka čast ,,klincima,, pored Juga koji su VODILI NAVIJANJE celog Zapada! :clap

Jedanaesto...ko prati moje izveštaje o Teleoptiku, može tamo naći da me naša ,,pomoćna igra,, skoro uvek užasno nervira, jer skoro uvek ničemu i ne služi sem da pomogne protivniku da se lakše odbrani, međutim...očigledno je da je ,,pomoćna igra,, neka ,,mantra,, naše trenutne omladinske škole, jer su danas i omladinci isto tako u par navrata upropastili prilke da ozbiljnije zaprete Bragi... Majku mu, zar od 11 mladića nema niko ko može normalno da izvede korner?

Pa čak i kada je u pitanju bio ,,slobodnjak,, gde smo mogli da gađamo neki ugao gola, ili bar ČETVORICU naših slobodnih igrača kod njihovih 5m, naš izvođač se odlučio da kao nešto vraća loptu unazad našem igraču na šut...i time napravio kontranapad za Bragu...pa i da je ovaj naš došao do lopte, zar je veća šansa da on šutne kroz 16 igrača i golmana i tako pogodi mrežu, ili je ipak bilo bolje da šutne neko ko ih ima manje ispred sebe?

KAKVOM TO FUDBALU UČIMO TE NAŠE KLINCE?

Mala digresija (koja to možda i nije baš skroz) : sretoh u vozu neke ,,klince,, koji mi rekoše da treniraju u Partizanu, ja ih upitah, jel igrate ofanzivno?
Rekoh im, Partizanova publika uvek skandira PARTIZANE NAPADAJ, a ne Partizane brani se...

Ja toliko, a evo i malčice fotografija sa mobilnog telefona...

 
Top