Nemanja-950
Partizanovac
- Учлањен(а)
- 11.05.2018
- Порука
- 3.675
- Reaction score
- 19.869
Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu
Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net
- Dolazimo oslabljeni, ali eto šanse nekim našim mlađim igračima da se dokažu i sutra odigraju sjajne partije. Večeras ćemo osetiti i dvoranu, dan pre meča. Takođe imamo i revanš meč, pred našom publikom - istakao je Bojan Janić, prvi trener Partizan Efbeta.
- Igrao sam u oba kluba, naravno Partizan mi je draži. Neće im biti lako, pogotovo ako domaćin bude imao podršku lokalnih 2.000 navijača. Eliminisali su favorizovane Nemce, pre duela sa Partizanom. Imaju puno igrača iz inostranstva i zovu ih Legija stranaca. Mislim da je najvažnije da Partizan dobije prvi set i onda smiruje publiku i rivala i lakše može doći do pobede - istakao je Goran Ivković.